- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
ablalarım , hatunlarım , bacılarım bişey sorcam. malum ben bugün baya bir derdim var topiğinde takıldım. orda bi konu vardı kadere inanırmısın diye elbeette inanıyoruz müslümanız çok şükürde, birisi yazmışki: "doğum, ölüm, eş değişmeyen kaderdir." ölümü, doğumu biliyordumda eş olayını bilmiyordum oda öyle mi cidden ?
Valla bende eş olayını ilk kez duyuyorum belki oda kaderimizle bağlantılıdır.
Bİlmiyorum ne kadar doğru ne kadar yanlış ama ben hep senelerdir Rabbimin bizlere iki seçenek sunduğunu düşünmüşümdür

Bir karar verirken a ve b şıkkımız var diye düşünürüm hani evlilik teklifi aldığında kabul edersen kaderin bir yönde ilerler kabul etmezsende başka yönde gibilerinden.
Tam anlatabiliyormuyum bilmiyorum ama bu birazda akıl ve zeka gibi birbirinle irintili bir şeydir diye düşünüyorum

Ona bakarsan istemeyerekde olsa boşanıp tekrar seneler sonra evlenen insanlarımızda var değişmeyen eş kadarle bağlantılı olsa ula niye eş değiştiriyorsunuz demek lazım

Ben herşeyin bir sebebi olduğuna inananlardanım kötüde olsa benim o olaydan bir şey çıkartmam gerektiğini düşünürüyorum

Valla ben bile karıştım şu an siz anlayabilirseniz beni helal olsun

selamlar arkadaşlar,
bir süredir bu sayfalara ara vermiştim, şimdi ise kendi zayıflama günlüğümü açarak buradan ayrılıyorum.
zayıflama yöntemimi değiştirdim ve bu yöntemde diyet yapmak, yemek listeleri vs. konuları okumak, düşünmek yasak. o yüzden ayrılıyorum, denizinci MP3 ile zayıflıyor başlığında yazı yazacağım.
Herkese başarılar....
![]()
O zaman sana başarılar dileyelim

Hedefine ulaşmış olsaydın mezun verdik derdik ama seninki biraz taşınma sebebiyle okul değiştirmek gibi olmuş

Umarım hedefine ulaşırsın