Allah bağışlasın canım...
İkiside ufak sayılır ..Çok yoruluyorsundur..
canım hayırlısı olsun...Allah tamamına erdirsin...
Afiyet olsun canım..Pilavsız ve turşusuz olmaz tabii :)))
Canım eşimin abisi orda yaşıyor kızı o kadar sık geliyor ki buraya..
Hep indirimli biletten yararlanıyorum diyor nasıl ayarlıyor bilemiyorum...
Asucuğum şaka yapmış zaar hatun..Kendisi Adriana Lima'mı
Bence kilolu değilsin sen..
KEşke ben senin kilonda olsaydım..
Katremciğim dediğim gibi sadece su içmeyle olmuyor maalesef süt..
İlla ki yemek yemek gerekiyor..
1 yaşına kadar dengeli beslen sonrasın da diyet olayına dönersin...
Aminn umutçuğum...
sizdemi kolye vb.yapıyorsunuz boncuklardan..Kızım da öyleydi önceden :)
Hatta yakın bir arkadaşı vardı onunla birlikte kapının önün de satmaya bile kalkıştılar :)
KArton ayarladık mahalle bakkalından üzerine sıraladılar..Başın da 15-20 dakika beklediler sonra da sıkıldılar hiiç satış olmuyor diye :)))
Hemen geçer canım Önemli olan ameliyathaneye girmesi o süreç çok zor..
Sonrasın da hızla iyileşir ve güzel gelişir farkı görürsün bak..
Ben de çok mutluyum :))
gulmacığım benim iki çocuğum da önce göbeklenirler her gören aaa kilo almışlar der..
Sonra da boyları uzar :) İkisi de öyle önce en sonra boy gelişir..
Yenacim bende hic bilmemki nezaman indirim oluyor diye,
hep yazdan yaza alirdim hatta cogunlukla arabayla giderdik zaten biz,
indirim zamanini bilsem bende ondan yararlancam da
canım Allah kolaylık versin çabucak kurtulur inşallah kuzucuğun. dualarımız sizinleselamün aleyküm kızlarr ben geldimm...
bugün gittik tahlilleri yaptırdık..çok ağladı yamyam...dört tüp kan aldılar ama kendisi görmedi sadece iğne yaptılar sanıyo...eve gelene kadar kolunu hiç kıpırdatmadı acıcak diye...kolum acır ben yemek yiyemem sen yedir annee diye ağlıyo...herşeye ağlıyo...uyudu çok şükür...bugünü atlattık bakalım yarın ne yapcaz..sabah 9da yatıcaz hastaneye ama tam olarak kaçta giricek belli değil...şimdiden çok yorgunum...hayırlısıyla bi yarını da atlak bayaa hafiflicemm...
kızz cecoş naptınn okurken yoruldumm vee çok güldüm Allahta seni güldürsünn ama haklısın bende senin gibi düşünüyorumda bide ben uğraşmıyayım aynı şeyleri yazmaklaa....yorulurum soraaa...
Aminnn...çok sağolunn...çok basit bi ameliyatmış doktorumuz güzel anlattı o konuda bi sıkıntımız yok ama bizim kız çok duygusall çokk hassass oyüzden endişeliyiz biraz...dualarınızı eksik etmeyin...
Canım benim bir arkadaş 6 ayda bir gelir gider hatta Atatürk havaalanına inen uçak daha pahalıya geliyor diye Sabiha gökçene inenleri tercih ediyorinternetten alıyormuş ucuz bileti ve bazen 150 euroya bile gidip geliyormuş bir araştır istersen olmadı hangi siteden aldığını öğrenirim
Neyse canlar cadı uyudu bende yatayım
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
kızlar ben bu haftadan ümidi kestim. çok dikkatsiz geçti ve geçecek. evde çocuklar var bütüğn gün hamur işi yapıyorum. perşembeye günüm var. bu hafta sağlıksız beslendim artı çıkmasam yeter. veremiyeceğimden eminim çünkü
asumancım sağol canım..tabii abla olacak yaa çok sevinçli...derincim sana da bebeğe de Allah sağlık versin inşallah canım
naz için üzülmemek elinde değildir tabii ama o da abla olacak kolay değil
sağol canım inşallah..Benim doktorum haşimato troidinin genelikle kalıtsal genlerden geldigin söylemişti. Tiroid hastalıkları okadar çok çeşitli ki... özelikle bu cinste tasıyıcı baba oluyormus. Hastaliği hiç yaşamamasına ragmen. ilginç bir döngü.
Derin, inşallah herşey sağlıkla olur. olumsuz düsünceleri kafandan atmaya çalış...
öyle bir tarifler yazilmişki insanın diyeti birakası geliyor...
amin inşallah canım....çok çok geçmiş olsun...Rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin...
amin canım çok sağol....selamun aleyküm hayırlı sabahlar kızlaarr
akşam köyden geldim geçmişe bir göz attım alıntılar yaptım geçmişi bitiremeden uyumuşumne alıntı kalmış ne okuduklarımı hatırlıyorum
geçmiş olsun canım. hayırlısıyla, bebeğinle birlikte Allah kurtarsın.sağlıkla kuağına alırsın inşallah
cecoşum ben en son bu poğçayı kepekli un ve tam buğday ununu karıştırarak yaptım. sıcakken biraz kepek kokusu vardı ama bir gün sonra süper olduar. herkeste bayıla bayıla yedi. ben kendimde gönül rahatlığıyla yedim. hatta aynı undan kek yaptım. içinede şeker yerine pekmez koydum. inanılmaz güzel ve lezzetli oldu. bana kalsın diye baktım ama hiç kalmadı
afferin sana işte böyle irademize sahip olucaz
amin canım inşallah ,çok teşekkürler..mehtap eline koluna sağlık ya çok hoşuma gitti ilk defa okuyorum valla okurken gözlerim doldu ya
canım çok geçmiş olsun inşallah bi sorun çıkmaz ve sağ sağlim bebeğini kucağına almak nasip olur....dualarımız seninle canım
hoşgeldin aramıza diyelim ozaman emin ol burda hiç yabancılık çekmezsin çünkü hepimiz aynı dertten müzdaribiz
nursena sende oldun demekki ben ilk defa duyduğum iin böyle birşeyi çok panik yaptım alışmaya çalışıyorum şimdi moral verdin çok sağol..allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım inşallah kurtulu verir sağlığınıza kauşursunuz geçmiş olsun viks deniyoum bende inşallah düzelir
daha önce bu topikte 40 kilo kadar veren arkadaşım vardı canı çikolata çektimi bihter çikolatadan 2 dlm yerdi 1 dlm ağzına atıp eerek yiyorum acayip bayıyo cikolata yeme krizim geçiyo derdi
derin geçmiş olsun benim hamileliğimdede vardı gebelik zehirlenmesi 3 güne bi tahlil veriyodum çok şükür doğdu hatta ben sezeryan olayım erkenden alınsın yaşasın yeterki derken normal doğum bile yaptımmm
taaamm yerindesin aynı derttenim bede malesef
çoookk güzel oluyo buzluktan çıkardım geçen misafirlere kalanııı bayıldılarr yenimi yaptın diyeeee
benim puaçam olmazdı öle pufuduk maya kokardı süper olduuu
kolay gelsin alnını akıyla çıkarsın inşallahhh
sende hoşgeldin aramıza ..dediklerinde haklısın canımda aynı öle düşünüyorum bizim nazımız 12 senede geldi o yüzden biraz fazla şımartıldı benden başkasında kalmaz uyumaz yemez içmez..babasıda benim yanımda olacağı için yoksa baba olsa yanında sorun olmazdı ..birde doğum bulunduğumuz yerde olmayacak yol uzun babası döner gelirdi yoksa...ama elden gelen bişey yok mecbur ağlıyacak sızlayacak uyuyacak...dediğin gibi karnımdaki bebeğimin benim sağlığım daha önemli ..sen simdi Naz i cok düsünme, yani düsünde öyle takma kafani, merak etme anne evde yokken kizinla berebar kalicak olanlar onu cok iyi bir sekilde oyalar ve ona iyi bakarlar. ogluma dogum yaparken benim kizimda 2,5 yasindaydi, bende kalmaz diyordum ama masallah Babamiz tek basina harikalar yaratmis.o yüzden icin rahat olsun benim esim tek basina baktiysa ve sorun cikmadiysa sende akrabalarla büyükannelerle daha kolay olur, hem dünyada olan kizin cok sükür saglikli, simdi sen önce kendini ve karnindaki bebegini düsünmelisin ki sonradan hepiniz mutlu mutlu ve saglikli saglikli bir hayati sürderebilin :) söylediklerim kulaga garip gelebilir ama gercek bu,ve hosbuldum, 2 hafta oluyor geleli ve burdan hic gitmeyi düsünmüyorum, görüsücez yani bol bol :)
kesinlikle devlet okulu, kafasi calisan cocugu nereye gönderirsen gönder sonuc degismez bence.hedefler ve disiplin önemli olan.kafasi calismayanlarada gelince , bazi seyleri zorlamaya gerek yok, olmuyorsa olmuyordur,bu dünyada herkes profesör mühendis doktor olcak diye birsey yok.
dafi abla özelden mesajini aldim fakat bana daha izin vermiyorlar özel mesaj yazmaya, cömezligim bitmemis henüz :))) cok tesekkür ederim , portakalyaginida denicem :)
herkese iyi günler kizlar.yeni hafta yeni kilolar yeni hedefler.motivasyonum süper bugün sabah bir cikolata krizini basariyla basimdan savdim, gelecekten umutluyum :)) seviyorum hepinizi :)
Dualarım seninle canım, inşallah sağlıklı ve kolaycacık alacaksın bebişini kucağına Allahın da izniylee.
hoşgeldin, ben de yeniyim ve bahtsızım :) doğumdan sonra hemen 91e kadar düştüm, ama sonra hızla bu kilolara çıktım. keşke tutsaymışım boğazımı keşke
sağol canm inşallah....
gece film izlerken acıkan olursa diye küçük küçük soğuk sandviçler yapabilirsin bence, ben çok severim :)
Ayy ne güzel ya, biz böyle toplaşmalar yapmayalı çook oluyor, hamileyken yapmıştık en son oyun ve film geceleri :)
umutcum sağol canım...moral verdin çok ben ilk defa duyduğum için çevremdede yaşayan olmadığı için çok korktum panikledim bir anda .drum zaten dedi belki doğuma kadar bile kontrol altında götürebiliriz dedi..herşey kısmet ..umutcum kızınla yaptığın faaliyetleri okudukça yoruldum inanki ne kadar sabırlısın ben hiç ilgilenmiyormuşum kızımla zavallım ondan canım sıkılıyor diyor bütün gün ...İyi geceler kızlar :) Kaçamaklı ve bol karbonhidratlı geçen hafta sonu, üzerine bugün evden adım atmadan geçen bol baş ağrılı Pazartesi günü keyfimi kaçırdı biraz.
Kızımı evde oyalamak da epey zor oluyor; bütün gün ödevleri, resim çalışmaları, TV, tablet, beraber oynadığımız türlü türlü oyunlar, kardeşi ile oynadığı oyunlar, boncuklardan kolye yapmalar, kartondan yaptığımız faaliyetler, akşamüzeri beraber yaptığımız kurabiye yetmedi, yetemedi küçük hanıma. Neyse ki ikisi de erken uyudu bu akşam. Ben de hemen gelip geçmişe göz gezdirdim.
Asumancığım, kendi beslenme düzenini ve doğrularını oturtmuş olanlar için uzun süre devam etmenin zor olcağını düşünüyorum ben zaten. İlk defa niyetlenenler için motivasyon daha yüksek olabilir belki. Gene de bu sürede 4 kilo vermek çok güzel, 1.600 geldiği gibi çabuk gider bence.
Sağolun arkadaşlarım. :) Evimiz eski düzeninde çok şükür. Yena, kankam çoktaaan döndü ne yazık ki,çok kısa kaldı bu sefer, bir gözüm gördü bir gözüm görmedi be canım. Ben de daha sık buralardayım, en azından okuyorum motivasyonumu sağlamlaştırmaya çalışıyorum :)
...
Beyzuş, geçmişte mesajlarını görünc eçok sevindim :) ben d ebu aralar biraz kaçk olduğum için hoşgeldin demekte geç kaldım galiba. Gene de diyeyim; hoşgeldin, safa getirdin
Derin, preeklemsi çıktığını yazmışsın mesajında, çok geçmiş olsun. Lütfen endişelenme canım, durumunun kontrol altında olması, iyi bir uzmanla devam ediyor olman çok iyi. Bu durumda olup gerekli tedbirleri alan ve hamileliğini sağlıkla tamamlayan pek çok arkadaşım var çevremde. Birinin durumu epey ciddi idi, gene de çok güzel gitti her şey. Senin için de çok güzel gidecek inşallah. Sağlık, sıhhat diliyorum canım.
Özlem, iş konusunda gelişmeler var okuduğum kadarıyla, herşeyin hayırlısı diyelim. Şansın açık olsun canım.
Yenacığım, geçmiş güzel gününüzü, evlilik yıldönümünüzü kutlarım. Çocuklarınla, eşinle hep güzel günler görün, hiç ayrılmayın inşallah :)
Oldukça hızlı okudum, umarım atladığım kimse olmamıştır. Hastalar, sıkıntısı olanla rvarsa geçmiş olsun diyorum. Öpüyorum herkesi...
çok gecmıs olsun derımcımm inşallah saglıcakla alırsınn kuzunu kucagınaa
Allah a emanet ol cnmm
he heee cahıde de görmüştümm ılk defa çok güzellerdi
yenacım özel okulu hiç düşünmedim bıle bana sorarsan ..bızım okul ıslerını sana nasıl anlatayım
nuhancım tolantıların ıyı gecmısdır ınsallah
asumancımm bosver sen oyle soyleyenlere bazen düşünmeden konusup ınsanın canını sıkıyorlarr
bızımde yakın bır akraba 2 defadır oglumun kılosuna taktı gobeklı dıye ister istemez canım sıkılıyor benımde benımkıde hafıf göbüşlü okula gıdınce bıraz fazla yıyor galıba düzenlı ve iştahlı yıyorr çocuklarımın benım gıbı kılo problemı yasamalarını asla ıstemıyorumm inş.olmazlar
neyse sözün özü boşver anacım senn
xay cım sen gercekten kaynanamı oldun ya yoksa formalıtemı canımm bı ara oyle bır seyler okumustum senmıydın cıkaramadım sımdıı:44::44:
:44::44::44:
bende yarım saatcık yürüyecemde inşallah bır yere sızıp kalmazsam pc nın basından kalkarsam şayet yapacam ınsallahh
nohut pilav turşu canım çekecek şimdi valla
ben de kuru fasülye yaptım bugün ama pilavsız ve turşusuz yedim en son ne zaman yedim hatırlamıyorum
eşim de pilav yemiyor artık yanında cacık ve salatayla yedik
kilo konusunda gayte ciddiydi bayan valla kendisi ufak tefek bir tip işte kilosu yok
bilirsin ben hep şükrediyorum bu halime heleki eski resimlere bakarak yakın çevrem memnun zaten bu halimden ama şart ya en azından 5 kilo vermek
kızlar ben bu haftadan ümidi kestim. çok dikkatsiz geçti ve geçecek. evde çocuklar var bütüğn gün hamur işi yapıyorum. perşembeye günüm var. bu hafta sağlıksız beslendim artı çıkmasam yeter. veremiyeceğimden eminim çünkü
kızlar bugün kan idrar tahlillerim güzel çıktı sevinçliyim o yüzden ..idrarda bakılan protein değerim 3000 den 1000e düşmüş çok şaşırdım ve sevindim inşallah herşey iyi olur...ama dr yinede dikkatli olacağımızı söyledi istirahate devam yani..çünki yorma kendini tansiyonun yükselmesin dedi...
artı çıkmasak yeterBenim çocuklar ikisinide pilavsız yemiyor tek başına yemiyorlar zaten pilav üstü yiyorlar..
Oğlum belki yerdi de ablasından öyle görünce oda alıştı..
daficiğim ben de çok yiyorum bu hafta bir de geç saatte..
Örneğin bugün akşam yemeğini 22:30 da yedik...
Eşim işten gelince hasta ziyaretine gittik dönüşte akşam yemeğini yedik gibi..
Bu hafta hiiç tartılmayacağım. çünkü engel olamıyorum yememe artıyı kabullendim gibi :)
dahada iyi olur inşallahkızlar bugün kan idrar tahlillerim güzel çıktı sevinçliyim o yüzden ..idrarda bakılan protein değerim 3000 den 1000e düşmüş çok şaşırdım ve sevindim inşallah herşey iyi olur...ama dr yinede dikkatli olacağımızı söyledi istirahate devam yani..çünki yorma kendini tansiyonun yükselmesin dedi...
artı çıkmasak yeterverememeyi göze alıyorum ben. şu akraba günlerinide atlatsam daha dikkatli olurum. ikramda çok oluyor. birer tane tatsam zaten alıp başını gidecek daha ne yapacağımada karar vermedim.
içli köfteyle kuru dolma yapsam. mercimekli bükme yapayım diyorum. eltimlerin gidişi beni sıkıştırmazsa su böreği yaparım. birde kudretullah yapsam. eltimin gelinide bademli pasta yapayım dedi. birde yoğurtlu salata yaparsam servis tabağını tamamlarım. ama geç saate kadar oturulduğu için ilerleyen saatlerde tatlı istiyorlar. onun içinde kabak tatlısı yapsam diyorum. yanınada halamın oğlu ayva tatlısı istemişti onu yapsam. kabak tatlısını tahinli veririm. ayva tatlısını da ( köyden süt getirdim kaynattım dolaba koydum yarın onun kaymağını alırım.)kaymakla ikram ederim.birde çerezmi alsam meyvemi ikram etsem kararsızım. inşallah düşündüklerimi yapabilirim. evde çocuklarda olduğu için bazılarını bir gün önce yapmaya başlasam iyi olur. kızlar düşündüğüm menü nasıl sizce
ben bu topikin astroloğuyum dermişim
şaka tabiki....
eh seninde burcunu sorayım:)
seninki nedir sakıncası yoksa??
başak gibi geldin bana....
mercimekli haşhaşlı bükme böyle birşey canım
görüntü böyle ama bunu hazır yufkadan yapmışlar ben kendim açıyorum
Eki Görüntüle 619103
Eki Görüntüle 619104
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?