Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yenacim bende hic bilmemki nezaman indirim oluyor diye,
hep yazdan yaza alirdim hatta cogunlukla arabayla giderdik zaten biz,
indirim zamanini bilsem bende ondan yararlancam da

nohut pilav turşu canım çekecek şimdi valla
ben de kuru fasülye yaptım bugün ama pilavsız ve turşusuz yedim en son ne zaman yedim hatırlamıyorum
eşim de pilav yemiyor artık yanında cacık ve salatayla yedik
kilo konusunda gayte ciddiydi bayan valla kendisi ufak tefek bir tip işte kilosu yok
bilirsin ben hep şükrediyorum bu halime heleki eski resimlere bakarak yakın çevrem memnun zaten bu halimden ama şart ya en azından 5 kilo vermek

Yenacim bende hic bilmemki nezaman indirim oluyor diye,
hep yazdan yaza alirdim hatta cogunlukla arabayla giderdik zaten biz,
indirim zamanini bilsem bende ondan yararlancam da

Canım benim bir arkadaş 6 ayda bir gelir gider hatta Atatürk havaalanına inen uçak daha pahalıya geliyor diye Sabiha gökçene inenleri tercih ediyor internetten alıyormuş ucuz bileti ve bazen 150 euroya bile gidip geliyormuş bir araştır istersen olmadı hangi siteden aldığını öğrenirim

Neyse canlar cadı uyudu bende yatayım
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler

canım Allah kolaylık versin çabucak kurtulur inşallah kuzucuğun. dualarımız sizinle

kuzum bende internetten bakiyom zaten biletlere, öyle reisebüroya felan gitmiyorum yani
bakalim insallah daha uygun biletler bulurum
bide sehirde farkediyor
mesela münihten ucan ucaklar daha ucuz
yada stuttgarttan
bizim burdan azcik daha pahali oluyor, daha büyük sehirlerden daha ucuz kampanyalar oluyor

kızlar ben bu haftadan ümidi kestim. çok dikkatsiz geçti ve geçecek. evde çocuklar var bütüğn gün hamur işi yapıyorum. perşembeye günüm var. bu hafta sağlıksız beslendim artı çıkmasam yeter. veremiyeceğimden eminim çünkü

canım ben de aynıyım kızlar da evde olunca olmayan düzen iyice kaçtı malesef tatili hasarsız atlatayım yeter bana
ben de yatıyım artık herkese hayırlı geceler

derincim sana da bebeğe de Allah sağlık versin inşallah canım
naz için üzülmemek elinde değildir tabii ama o da abla olacak kolay değil
asumancım sağol canım..tabii abla olacak yaa çok sevinçli...
sağol canım inşallah..
çok çok geçmiş olsun...Rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin...
amin inşallah canım....
amin canım çok sağol....
amin canım inşallah ,çok teşekkürler..
nursena sende oldun demekki ben ilk defa duyduğum iin böyle birşeyi çok panik yaptım alışmaya çalışıyorum şimdi moral verdin çok sağol..
sende hoşgeldin aramıza ..dediklerinde haklısın canımda aynı öle düşünüyorum bizim nazımız 12 senede geldi o yüzden biraz fazla şımartıldı benden başkasında kalmaz uyumaz yemez içmez..babasıda benim yanımda olacağı için yoksa baba olsa yanında sorun olmazdı ..birde doğum bulunduğumuz yerde olmayacak yol uzun babası döner gelirdi yoksa...ama elden gelen bişey yok mecbur ağlıyacak sızlayacak uyuyacak...dediğin gibi karnımdaki bebeğimin benim sağlığım daha önemli ..

umutcum sağol canım...moral verdin çok ben ilk defa duyduğum için çevremdede yaşayan olmadığı için çok korktum panikledim bir anda .drum zaten dedi belki doğuma kadar bile kontrol altında götürebiliriz dedi..herşey kısmet ..umutcum kızınla yaptığın faaliyetleri okudukça yoruldum inanki ne kadar sabırlısın ben hiç ilgilenmiyormuşum kızımla zavallım ondan canım sıkılıyor diyor bütün gün ...

gulmacım sağol canım...

kızlar bugün kan idrar tahlillerim güzel çıktı sevinçliyim o yüzden ..idrarda bakılan protein değerim 3000 den 1000e düşmüş çok şaşırdım ve sevindim inşallah herşey iyi olur...ama dr yinede dikkatli olacağımızı söyledi istirahate devam yani..çünki yorma kendini tansiyonun yükselmesin dedi...

Benim çocuklar ikisinide pilavsız yemiyor tek başına yemiyorlar zaten pilav üstü yiyorlar..
Oğlum belki yerdi de ablasından öyle görünce oda alıştı..

daficiğim ben de çok yiyorum bu hafta bir de geç saatte..
Örneğin bugün akşam yemeğini 22:30 da yedik...
Eşim işten gelince hasta ziyaretine gittik dönüşte akşam yemeğini yedik gibi..
Bu hafta hiiç tartılmayacağım. çünkü engel olamıyorum yememe artıyı kabullendim gibi :)

Son düzenleme:

ne güzel bir haberçok sevindim derinciğim.

nuhan,

umarım toplantıların istediğin şekil de gelişmiş ve sonuçlanmıştır...

derin masallahh cnmm morelnı yuksek tut cnm ıns. hersey yoluna gırerrr

yenaaaa uykun yokmu kuzum ben gıdıyorum öpenziiii ne demekse nerden duydumsaaa

artı çıkmasak yeter verememeyi göze alıyorum ben. şu akraba günlerinide atlatsam daha dikkatli olurum. ikramda çok oluyor. birer tane tatsam zaten alıp başını gidecek daha ne yapacağımada karar vermedim.
içli köfteyle kuru dolma yapsam. mercimekli bükme yapayım diyorum. eltimlerin gidişi beni sıkıştırmazsa su böreği yaparım. birde kudretullah yapsam. eltimin gelinide bademli pasta yapayım dedi. birde yoğurtlu salata yaparsam servis tabağını tamamlarım. ama geç saate kadar oturulduğu için ilerleyen saatlerde tatlı istiyorlar. onun içinde kabak tatlısı yapsam diyorum. yanınada halamın oğlu ayva tatlısı istemişti onu yapsam. kabak tatlısını tahinli veririm. ayva tatlısını da ( köyden süt getirdim kaynattım dolaba koydum yarın onun kaymağını alırım.)kaymakla ikram ederim.birde çerezmi alsam meyvemi ikram etsem kararsızım. inşallah düşündüklerimi yapabilirim. evde çocuklarda olduğu için bazılarını bir gün önce yapmaya başlasam iyi olur. kızlar düşündüğüm menü nasıl sizce

Son düzenleme:
dahada iyi olur inşallah

Allahım sana geliyorum...dafi kuzum ne diyorsun sen..en sevdiklerimden içli köfte,kuru dolma..
MErcimekli bükme ne ola..?

ben bu topikin astroloğuyum dermişim
şaka tabiki....

eh seninde burcunu sorayım:)
seninki nedir sakıncası yoksa??
başak gibi geldin bana....

balık..
Perşembe gününden sonra geçmişi okumaya niyet etmek gibi bir düşüncem oldu anladım ne kaa yersiz olduğunu bıraktım. Eyi geceler

Buraya giremedim çünkü çok fena yedim bi yemedim bi yedim bildiğiniz dengesizlik yani Girip yazmayınca hakkaten daha fena oluyo bana bi emzirme diyeti lazım sanursam

Son düzenleme:
Allahım sana geliyorum...dafi kuzum ne diyorsun sen..en sevdiklerimden içli köfte,kuru dolma..
MErcimekli bükme ne ola..?
mercimekli haşhaşlı bükme böyle birşey canım
görüntü böyle ama bunu hazır yufkadan yapmışlar ben kendim açıyorum

Son düzenleme:
dafi,

toksin özel mesajına cevap verdi sanırım :)
nerdeymiş,iyimiymiş bizi de bilgilendir lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…