Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla bende eş olayını ilk kez duyuyorum belki oda kaderimizle bağlantılıdır.
Bİlmiyorum ne kadar doğru ne kadar yanlış ama ben hep senelerdir Rabbimin bizlere iki seçenek sunduğunu düşünmüşümdür
Bir karar verirken a ve b şıkkımız var diye düşünürüm hani evlilik teklifi aldığında kabul edersen kaderin bir yönde ilerler kabul etmezsende başka yönde gibilerinden.
Tam anlatabiliyormuyum bilmiyorum ama bu birazda akıl ve zeka gibi birbirinle irintili bir şeydir diye düşünüyorum
Ona bakarsan istemeyerekde olsa boşanıp tekrar seneler sonra evlenen insanlarımızda var değişmeyen eş kadarle bağlantılı olsa ula niye eş değiştiriyorsunuz demek lazım
Ben herşeyin bir sebebi olduğuna inananlardanım kötüde olsa benim o olaydan bir şey çıkartmam gerektiğini düşünürüyorum Rabbim kaderimizi doğumumuzla birlikte şekillendirmiştir fakat verdiğimiz kararlarda bir şekilde etkiliyordur diye düşünüyorum o yüzden doğum ölüm eyvallah ama eş değişebilir diye düşünüyorum yada biz karar verdiğimizi düşünürken Rabbimin bizlere yazdığı yönde kararlar veriyoruz :44:
Valla ben bile karıştım şu an siz anlayabilirseniz beni helal olsun Derin mevzular bunlar

O zaman sana başarılar dileyelim
Hedefine ulaşmış olsaydın mezun verdik derdik ama seninki biraz taşınma sebebiyle okul değiştirmek gibi olmuş
Umarım hedefine ulaşırsın Düşünmek yasak demişsin inşallah işe yararda bizde görürüz

selamun aleyküüümm iyi akşammlaarr ben geldim canımcımlarım

YENA ablacım ve nuhancım çok incesiniz beni düşünmüşsünüz, aslında bu süt bitme olayında ailemin tepkisi beni sinir etmişti ama laf aramızda hakikaten sütüm bitmişti bebeğim kuzum resmen mememde ağlamıştı. size yazıp da sizin düşüncelirinizi de okuyunca çok mantıklı geldi. 4-5 ay kilo vermesem bile aynı kalsamda benim için büyük bir kayıp değil ama bebeğim için çok büyük kayıp olacak o yüzden beslenmeme dikkat ettiğim için sütüm maşallah eski haline döndü
bebeğim çok iyi hepinizi öper çünkü şu ara ağzını kocaman açıp herşeyi ağzına almak istiyor ayrıca yattığı yerde ağızüstü dönmeyi de öğrendi bir de kendi başına uyuyor artık

öldüm gülmekten ya. hani rahmetli Kemal Sunal'ın bir filmi var ya. ben buraya çıktım niye çıktım neden çıktım diye. o aklıma geldi. anladım ama yazdıklarını bende öyle düşünüp karıştıgım için. ayrıca evlenme teklifi alırsam şık belli.

aha terkedildikk başarılarr dilerim umarım hedefine ulaşırsın güzel güzel

bende bebek istiyorum yaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:

oyyy maşallah kuzucuğa
Doya doya içsin sütlerini nasılsa Annesi istedikten sonra bir kaç ay geçikmelide olsa kilocuklarını verir
Rabbim sağlıklı ve mutlu büyümeyi nasip etsin kuzuya ....Aminnnnnnnnnn
Maşallah ne güzel yanlız uyuyor bizim kücük cadı ille ikimizede dokunacak uyurken hesapta alıştıracağız kendi yatağında yatmaya ama ablamızda istemiyor odasında neyse artık bir iki gün sonra başlarız olmadı

Bu arada Çarşamba günüde kızımın pijama partisi var amcasının kızı ve eşimin teyzesinin torunu yatıya geliyorlar cumartesi büyükler gelirde onlar aşağı kalırmı
O akşamıda atlatalımda ondan sonra istemesede kendi odalarında yatacaklar kavga dövüş bir odada uyumaya alışacaklar

bende bebek istiyorum yaaaaaaaaaaa

inşallah canım Rabbim dileyen herkese nasip etsin

evet cecom gecikmeli de olsa devam etcem inşallah benim kuzu çok uslu sessiz o yüzden hemen alıştı kendi kendne uyumaya ağlasa dayanamazdım

inşallah canım Rabbim dileyen herkese nasip etsin

evet cecom gecikmeli de olsa devam etcem inşallah benim kuzu çok uslu sessiz o yüzden hemen alıştı kendi kendne uyumaya ağlasa dayanamazdım

maşallah bebişine inşallah hep uslu olur diyeceğim ama pek zannetmemsonradan açılır senin kuzu da bence canım

Sorma canim herseye zam geldi inanki burda, hersey cok pahali,
biletlerede zam gelecegini zaten duymustum ama bukadarinida beklemiyordum, gercekten cok fena artik,
bu arada evet arkadaslaaaaar evleniyor :))) Nisanda 2 arkadasimn dügünü var

teşekkür ederim canım aminn inşallah
sanada Allah kolaylıklar versin inşallah alırsınız evi de kurtulursunuz şunlardan

INsallah canim hayirlisi

aslinda illa alayim demiyorum, sonucta dedigin gibi aldim hediyemi, hani ben gerek varmi diye sormustum, olmassa bi cikulata alip gideyim yani

emineeee çok canın sıkıldıysa gel bana canım
ben misafir ederim seni
benim hagen de arkadaşım var üç kızı var yaz tatilinde gelip kalıyorlar bizde sende gel

hagen uzak sanirim ama gelmis kadar oldum ablammmm sagoll, yüregi güzel ablacim

asucum hic takma kafana bence hicde cok kilon kalmadi, ay kiskaniyorlarmi napiyorlar bilmem,
hemde bazi insanlar normal kiloyu 45 kilo olarak görüyorlar, sen hic bakma bence onlara, bi 5 kilo verdimmi tamamdir amaaaaaaaan

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Canım bencede sen üstüne düşeni yapmışsın hiç gerek yok tekrar hediye almaya sonuçta zaten dört dörtlüktü hediyen

tamam canim sagol ozaman ben bi cikulata filan alip gideyim

Canim hep derler zaten, Ölüm ve Evlilik saatin degismez diye,
ben hep duyarim bunu etrafimdan,
bence bunlarin hepsi allahin yazdigi kader,
ama kader konusuna cok girmemek lazim cünkü beynimiz almiyor, en azindan benimki almiyor cok karisik konular gercekten

maşallah bebişine inşallah hep uslu olur diyeceğim ama pek zannetmemsonradan açılır senin kuzu da bence canım

nasıl açılır bilmem asuman ablacım ama bildiğim birşey var ki eğer birşeyi istemiyorsa asla yapmıyor ya da istiyorsa çok ısrarcı ama sakin genelde başka yere gezmeye gitmediğimiz sürece sorun yok ama gezmedeysek burnumdan geliyor ağıt mız mız

İyi geceler kızlar :) Kaçamaklı ve bol karbonhidratlı geçen hafta sonu, üzerine bugün evden adım atmadan geçen bol baş ağrılı Pazartesi günü keyfimi kaçırdı biraz.

Kızımı evde oyalamak da epey zor oluyor; bütün gün ödevleri, resim çalışmaları, TV, tablet, beraber oynadığımız türlü türlü oyunlar, kardeşi ile oynadığı oyunlar, boncuklardan kolye yapmalar, kartondan yaptığımız faaliyetler, akşamüzeri beraber yaptığımız kurabiye yetmedi, yetemedi küçük hanıma. Neyse ki ikisi de erken uyudu bu akşam. Ben de hemen gelip geçmişe göz gezdirdim.

Asumancığım, kendi beslenme düzenini ve doğrularını oturtmuş olanlar için uzun süre devam etmenin zor olcağını düşünüyorum ben zaten. İlk defa niyetlenenler için motivasyon daha yüksek olabilir belki. Gene de bu sürede 4 kilo vermek çok güzel, 1.600 geldiği gibi çabuk gider bence.
...Umutcum yardimcin dönmüs senin adina sevindim canim

birseyler daha yazcaktim ama unuttum yaa :26:

merhabalarr kızlarr
nasılsınız
UMUTcum hosgeldın cnmm
...

...
Umuttçuğum,yardımcın la ilgiili herşey yoluna girmiş çok iyi olmuş. özellikle çocukların adına sevindim...Senin de gözün aydın kankanla hasret gideriyorsunuz ne güzel..
...

.... herkes iyi galiba şimdilik. ha Umutu unutmuşum. yardımcınız dönmüş, gözünüz aydın canım :) sen de dön artık yuvaya dafi ablanın dediği gibi :)

Sağolun arkadaşlarım. :) Evimiz eski düzeninde çok şükür. Yena, kankam çoktaaan döndü ne yazık ki,çok kısa kaldı bu sefer, bir gözüm gördü bir gözüm görmedi be canım. Ben de daha sık buralardayım, en azından okuyorum motivasyonumu sağlamlaştırmaya çalışıyorum :)

...
Beyzuş, geçmişte mesajlarını görünc eçok sevindim :) ben d ebu aralar biraz kaçk olduğum için hoşgeldin demekte geç kaldım galiba. Gene de diyeyim; hoşgeldin, safa getirdin

Derin, preeklemsi çıktığını yazmışsın mesajında, çok geçmiş olsun. Lütfen endişelenme canım, durumunun kontrol altında olması, iyi bir uzmanla devam ediyor olman çok iyi. Bu durumda olup gerekli tedbirleri alan ve hamileliğini sağlıkla tamamlayan pek çok arkadaşım var çevremde. Birinin durumu epey ciddi idi, gene de çok güzel gitti her şey. Senin için de çok güzel gidecek inşallah. Sağlık, sıhhat diliyorum canım.

Özlem, iş konusunda gelişmeler var okuduğum kadarıyla, herşeyin hayırlısı diyelim. Şansın açık olsun canım.

Yenacığım, geçmiş güzel gününüzü, evlilik yıldönümünüzü kutlarım. Çocuklarınla, eşinle hep güzel günler görün, hiç ayrılmayın inşallah :)

Oldukça hızlı okudum, umarım atladığım kimse olmamıştır. Hastalar, sıkıntısı olanla rvarsa geçmiş olsun diyorum. Öpüyorum herkesi...

selamün aleyküm kızlarr ben geldimm...

bugün gittik tahlilleri yaptırdık..çok ağladı yamyam...dört tüp kan aldılar ama kendisi görmedi sadece iğne yaptılar sanıyo...eve gelene kadar kolunu hiç kıpırdatmadı acıcak diye...kolum acır ben yemek yiyemem sen yedir annee diye ağlıyo...herşeye ağlıyo...uyudu çok şükür...bugünü atlattık bakalım yarın ne yapcaz..sabah 9da yatıcaz hastaneye ama tam olarak kaçta giricek belli değil...şimdiden çok yorgunum...hayırlısıyla bi yarını da atlak bayaa hafiflicemm...

kızz cecoş naptınn okurken yoruldumm vee çok güldüm Allahta seni güldürsünn ama haklısın bende senin gibi düşünüyorumda bide ben uğraşmıyayım aynı şeyleri yazmaklaa....yorulurum soraaa...

Zeynep ben de görmemişim efeeem yazınca gördüm, çok geçmiş olsun şimdiden,Allah şifa versin

Aminnn...çok sağolunn...çok basit bi ameliyatmış doktorumuz güzel anlattı o konuda bi sıkıntımız yok ama bizim kız çok duygusall çokk hassass oyüzden endişeliyiz biraz...dualarınızı eksik etmeyin...

Hoş buldum canım....Sağol...Ben de tekrar birarada olmaktan çok mutluyum...

kızz cecoş naptınn okurken yoruldumm vee çok güldüm Allahta seni güldürsünn ama haklısın bende senin gibi düşünüyorumda bide ben uğraşmıyayım aynı şeyleri yazmaklaa....yorulurum soraaa...

Sorma canım yaaa konuşarak anlatsam eminim nefesim bile kesilirdi

Canım yarın inşallah herşey çok rahat geçer Kuzucuğunda sağlığına kavuşup rahatlar
Ameliyat sonrası biraz daha mızıkabilir ama rahat ol canım inan çok çabuk toparlar kendini heleki yiyeceği dondurmaları gördükten sonra
Bende haftaya pazartesi kücük cimcimeyi KBB a götüreceğim
Aile hekimimiz bademciği fazla iri geniz etide var galiba o yüzden ilk fırsatta bir KBB doktoruna gösterin dedi Bakalım ne diyecek doktor büyük ihtimal oda ablası gibi ameliyat olucak ama bakalım belki gerek kalmaz

canım doktorunuzun da dediği gibi kolaylıkla çabucak atlatın inşallah dualarımız tabii ki sizinle

hepinizi karıştırdım yahu vazgeçtim geri aldım sorumu hediye mevzusunda bencede alma ozaman. zaten herşeye zam gelmiş sakin sakin dur kenarda

çok geçmiş olsun yamyamızaa dualar sizle.

Son düzenleme:
hoşbuldum canımcım aldık aldık ben yorgun kaynana 2 gündür sadece geçmişi okuyorum bir sürü alıntı almıştım hiç birine cevap yazamadım onlarda gitti artık toplu bişiler yazıcam

Allah tamamina erdirsin Ayse abla, tebrik ederim .masallahta diyelim nazar degmesin :)

evet canim kendi irademiz disinda bu 3 sey.hatta ayetleriyle anlatirdimda, kanamam bitmedi hala, abdestim yok diye yazmak istemiyorum bebegim.

amaaann masallah masallah cok sevindim , annemizde akillanmis ne güzel :) ehhh daha ne isteriz sagliginizdan baska Allahtan. :)

anladigim kadariyla bademcik ameliyati, ceconun dedigi gibi dondurmalari görünce herseyi unutur merak etme DDD Allah yardimciniz olsun, yarin dualarimizda olcaksiniz.

nasil yorgunum ya bitmedi gitti bu kanamam, ölücem kan kaybindan.sanirim spor yüzünden böyle oldu bu ay ( neyse artik gecer. herkese cok cok iyilikler diliyorum, Allah art niyetli insanlardan korusun hepimizi, insanlar cok fesat olmuslar, neyse.Allah rahatlik versin kizlar.

çok gecmıs olsun derımcımm inşallah saglıcakla alırsınn kuzunu kucagınaa
Allah a emanet ol cnmm

he heee cahıde de görmüştümm ılk defa çok güzellerdi

Peki ben de bir soru sorayaım..Bunu sormamın bir nedeni var.
Devlet okulumu.
ÖZel okulmu.??

yenacım özel okulu hiç düşünmedim bıle bana sorarsan ..bızım okul ıslerını sana nasıl anlatayım

nuhancım tolantıların ıyı gecmısdır ınsallah

asumancımm bosver sen oyle soyleyenlere bazen düşünmeden konusup ınsanın canını sıkıyorlarr
bızımde yakın bır akraba 2 defadır oglumun kılosuna taktı gobeklı dıye ister istemez canım sıkılıyor benımde benımkıde hafıf göbüşlü okula gıdınce bıraz fazla yıyor galıba düzenlı ve iştahlı yıyorr çocuklarımın benım gıbı kılo problemı yasamalarını asla ıstemıyorumm inş.olmazlar
neyse sözün özü boşver anacım senn

xay cım sen gercekten kaynanamı oldun ya yoksa formalıtemı canımm bı ara oyle bır seyler okumustum senmıydın cıkaramadım sımdıı:44::44:
:44::44::44:

bende yarım saatcık yürüyecemde inşallah bır yere sızıp kalmazsam pc nın basından kalkarsam şayet yapacam ınsallahh

Son düzenleme:

evet canim kendi irademiz disinda bu 3 sey.hatta ayetleriyle anlatirdimda, kanamam bitmedi hala, abdestim yok diye yazmak istemiyorum bebegim.

karışmayan tek insan olaraktan saygıyla eğiliyoruz önünde neyse ben bi kaç gün daha bekleyeyim o zaman aydınlatırsın beni

13 aylık canımm...ve felaket yamyam bişey çok çektiricek bize öyle görünüyo...

Allah bağışlasın canım...
İkiside ufak sayılır ..Çok yoruluyorsundur..

hoşbuldum canımcım aldık aldık ben yorgun kaynana 2 gündür sadece geçmişi okuyorum bir sürü alıntı almıştım hiç birine cevap yazamadım onlarda gitti artık toplu bişiler yazıcam

canım hayırlısı olsun...Allah tamamına erdirsin...

Afiyet olsun canım..Pilavsız ve turşusuz olmaz tabii :)))

Canım eşimin abisi orda yaşıyor kızı o kadar sık geliyor ki buraya..
Hep indirimli biletten yararlanıyorum diyor nasıl ayarlıyor bilemiyorum...

Asucuğum şaka yapmış zaar hatun..Kendisi Adriana Lima'mı
Bence kilolu değilsin sen..
KEşke ben senin kilonda olsaydım..

Katremciğim dediğim gibi sadece su içmeyle olmuyor maalesef süt..
İlla ki yemek yemek gerekiyor..
1 yaşına kadar dengeli beslen sonrasın da diyet olayına dönersin...

Aminn umutçuğum...

sizdemi kolye vb.yapıyorsunuz boncuklardan..Kızım da öyleydi önceden :)
Hatta yakın bir arkadaşı vardı onunla birlikte kapının önün de satmaya bile kalkıştılar :)
KArton ayarladık mahalle bakkalından üzerine sıraladılar..Başın da 15-20 dakika beklediler sonra da sıkıldılar hiiç satış olmuyor diye :)))

Hemen geçer canım Önemli olan ameliyathaneye girmesi o süreç çok zor..
Sonrasın da hızla iyileşir ve güzel gelişir farkı görürsün bak..

Hoş buldum canım....Sağol...Ben de tekrar birarada olmaktan çok mutluyum...

Ben de çok mutluyum :))

gulmacığım benim iki çocuğum da önce göbeklenirler her gören aaa kilo almışlar der..
Sonra da boyları uzar :) İkisi de öyle önce en sonra boy gelişir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…