amin canım inşallah süpriz oldu bize de son dakika da okul değiştirdik
Hayırlı olsun Asucuğum;
İnşallah daha nice mürvetler görürsünüz evlatlarınızdan....
Merhabalar ben kardeşimde tartıldım 114 veya 113.5 tum Bugün orda tartıldım 109.1 çıktım evdeki tartıda tartılamıyorum çünkü pili bitiyor isterse 50 bile tartıyor şu anda şimdi YENA beni listeye hangi kiloda alıcaksın bende bilemiyorum yarın ilk işim tartıma pil almak olucak normal pil osaydı alıcaktımda yuvarlak saat pili gibi bir şey.
tebriklerbıraz erken oldu bıldırımım ama ıst a gıdıyorum gun ıçınde yada yarın bıdaha gıremeyebılırım dıyetısyenıme gıdıyorum kılom:93.4
gecen hafta:94.8
gıden:1.4
spor:450 dk
umarım birşey çıkmazselammmmm nasılsınız bakalım fıstıklar, ben pek iyi değilim dün bebeğimiizi dr a götürdük pipisinin alt kısmında bir kitle vardı daha öncede götürmüştük ultrasonda bakılmıştı kist denmişti, görünmüyordu önceleri ama gün geçtikçe uç vermeye başladı, yarın emar çekilecek, ben nasıl dayanırım ya uyutacaklar sedasyonla ama korkuyorum benim bebeğim daha çok küçük, inşallah kötü bir şey çıkmaz, dualarınnızı esirgemeyin ne olur, moralim uzun zamandır bozuk aslında yansıtmadım size hatırladıkça gözlerim doluyor şimdi olduğu gibi
bizdende slm soyleBu arada dilenciii'nin topik ahalisine selamı var iletmemi istedi..
geçmişolsuncanım benim şu an 6 yaşında olan oğlumda 6 aylıkkn hidroseli (hayalarda su)tespit edildi.1,5 yaşına kadar geçer geçmezse ameliyat dendi.ilk çocuğum ben bi panik bi moralim bozuk dolaştım o günler.sonra 1,5 yaş geldi geçmemiş.çok iyi bir çocuk cerrahına ameliyat ettirdik genel anestezi ile.(sünneti de hallediverin dedik ama illa olmaz da olmaz dedi adam başka ibşi demedi yanlışmış fln oysa abimde dr keşke yaptırsanız demişti oğlum hala sünnetsiz)ameliyat esnasında ben dışarda kıvrandım resmen oa ameliyat önlüğü fln giydirdiklerinde çok kötü oldum.sonra ameliyattan çıktı gözleri mor meğer gözüne bişi bağlamışlar yoksa ağlamaktan değilmiş.1-2 saat mızıkladı haklı olarak.sonra oyuncaklar fln derken 1-2 günde atlattık yataktan kalkmaması gerekiyordu çünkü.şimdi kocaman yaramaz bir delikanlı oldu.yani böyle şeylerde geç kalınmaması farkedilmesi büyük bir nimet.emin ellerde kontrolleri olsun inşallh hiç ibşşiyi kalmaz üzme kendini canım
hemen kalar için hareketler yapmalısınız ağırlıklarla sarkma olmaması içinağırlık çalışmalımutlucum benim öyle tıka basa yediğimde yok ama eksiye geçemiyorum doğru dürüst
vücudumun durumu aynen anlattığın gibi hep diyorum ya taş gibi hatundum yumuşacık bişey oldum lokum kıvamından jöle kıvamına doğru gitmekteyim elbet sıkılaşmak lazım ama ben de senin gibi düşünüyorum hele son damacanayı da atalım artık napar eder sıkılaşırız ben de pilates yada spor salonu düşünüyorum artık ancak 2012 de olur sanki o da
geçmişolsun umarım birşey çıkmazcok gecmiş olsun canım inşallah önemli bişi değildir bende haftaya oğlumu cocuk urologuna goturucem erkek bebeklerde inmemiş testis sorunu olabiliyormuş eger tedavi edilmezse(tedavi yasıda en gec 6) deniyr ileride kısırlıga yol acıyormus dogdugunda cocuk dr muayene ettirmiştik ama asıl cocuk urologunun gormesi daha net sonuc veriyormus içim rahat olsun diye muayene ettiricez özel gaziosman pasa hastanesinde varmıs randevu alıp goturucez birde benım oğlumdada pipisinin altında kırmızı etbenı tarzı bir kıtle var dogdugundan beri ama cok sukur buyume falan yapmadı oylece kırmızı sekilde duruyor oracıkta inş. sizinkinde de onemli bişi cıkmaz
hiç korkma kardeşim ve annemde yaptırdı zor bir olay değil umarım bir şey çıkmazkızlar benim için dua edin bana yarın mide endoskopisi yapılıcak...
dün sabah işe geldim yine şiddetli mide ağrım tuttu öğlen izin aldım eve gittim yattım geçmedi akşam acilde serum verdilerde kendime geldim...
bu sık sık olmaya başladığı için Gastroenteroloji ye sevkettiler bugün muayene oldum...yarın hem ultrason hemde endoskopi yapılıcak...
korkuyorumgenel anesteziyle yapmıyorlarmış sadece lokal anestezi offffff offfff....
ya kötü bişey çıkarsa durup dururken bu kadar şiddetli ağrı olmaz....
geçmiş olsunbebeişine minicik kıyamamSağol canım inşallah çok sarstı 3 3.5 kilo arası vermişim.
Hayırdır yena inşallah önemli bişey yoktur.
Ne şeker ya...
Bebişimiz iyi maşallah küvezde olduğu için bazı tetkikler yapılıyor dün ekosu çekildi bugünde gözünüm içine bakıcaklarmış biraz ağrılı bir yöntemmiş şimdi bendeydi yarı kırkı için minnoşun Annemde çok şükür daha iyi yavaş yavaş toplanıyor.Bende bu kadar sıkıntıdan heralde mideme vurdu inşallah düzelirim ama işe yaradı 3.5 kilo vermişim nerdeyse::)))Sen nasılsın maşallah çok güzel gidiyor dietin inşallah bende en kısa zamanda spora katılırım.
menümü yazayım da beni dövün
sabah simit peynir domates
ara azcık üzüm
akşam tavuk döner dürüm ayran
sonra dondurma
sonra 2 dilim baklava 2. dilime eşim zorladı
bide sabah kalkınca biraz çiğ badem ve kayısı yemiştim hadi ne derseniz razıyım
kaç gündür ev ayakta doğru dürüst sulu yeme yapamıyorum
okullar açılınca hepsi düzene girecek inşallah
çok teşekkürler mutlu.kimsenin bebişi hasta olmasın gerçekten zor Rabbim hepimizin bebişlerini korusungeçmişm olsun canım. zor ya doğum yapanlar bilir bayaaa kasıcı bir acı- sezaryanda bayaaa ameliyat ama canavar gibi kalkıyosun hemen) kendimize olunca hiç bişey önemli değil onların tırnağının ucuna bişi olsa öyle kitleniveriyoruz. geçmiş olsun canım sizede Allah kimsenin bebeğine hastalık acı vermesin
kızlar benim için dua edin bana yarın mide endoskopisi yapılıcak...
dün sabah işe geldim yine şiddetli mide ağrım tuttu öğlen izin aldım eve gittim yattım geçmedi akşam acilde serum verdilerde kendime geldim...
bu sık sık olmaya başladığı için Gastroenteroloji ye sevkettiler bugün muayene oldum...yarın hem ultrason hemde endoskopi yapılıcak...
korkuyorumgenel anesteziyle yapmıyorlarmış sadece lokal anestezi offffff offfff....
ya kötü bişey çıkarsa durup dururken bu kadar şiddetli ağrı olmaz....
canım benim diyetisyen vermdi dondurma fln hatta bana pilavmakarnada yok insülin direncinden dolayı.hatta kırmızı biber,kavun,karpuz,üzüm bunlarda yok.yoksa arada yerdim suçluluk duymadan.inşallah bi 80 e düşeyim sonra sizler gibi beslenmeye geçeceğim inşallahcnm dondurma diyet listelerinde var tabiki 3 topu geçmediyse o kadar kasmayalım lütfen yoksa sağlıklı beslenme yerine kendimize zulum diyetlerden yapmış oluruz ki bu da motivasyon düşüklüğüne sebep dondurmadan bişi olmazz cnm benim benim tabiki kastım 3 topppp
.
toplantı için okula gittim heyecanla ee liseli olduk ya
toplantı için beklerken telefon geldi bir üst tercihimiz olan okulun müdürü yedek listeden kazandığımızı ve 1 saat içinde kayıt yaptırmamız gerektiğini söyledi
bir yandan toplantıya girdim diğer yandan eşime ulaştım napalım ne edelim derken evraklarımızı alıp yeni okula kayıt yaptırdık ilginç bir gün oldu 1 saat içine iyi koşuşturma yaşadım
yeni okulda ilk toplantı cumartesiymiş
varsa sbs ye giren tanıdık yarın mutlaka yedek yerleştirmeleri takip etsin boş kontenjanlar açıklanıyor takip etsinler mutlaka
liste güzelmişşş beğendimmmm
hadi ben de yazayımm içimden geldii
sabah:1 dilim ekmek(2 vardı ama içimden gelmedi yemek 1 yedim)
1 dilim peynir
2 zeytin
domates
öğlen: 1 dilim ekmek
6 kaşık menemen
çay
ikindi: 1 erik, bitki çayı
akşam: 2 haşlanmış but
1 kase yoğurt
2 kaşık bulgur pilavı
gece: 1 şeftali veya 1 küçük kase çekirdek veya dondurma (henüz yemedim karar verip yiyeceğim)
1.5 litre su içtim yanıma da aldım 1.5 litre yatana kadar yavaş yavaş içeceğimm inş 1 saat yürüdüm işte günümmmmm
iyi akşamlar
yağmurgözlü geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah önemli bişey çıkmaz
umut sinopee iyi dileklerinize teşekkür ederim
semiranım
toplantı için okula gittim heyecanla ee liseli olduk ya
toplantı için beklerken telefon geldi bir üst tercihimiz olan okulun müdürü yedek listeden kazandığımızı ve 1 saat içinde kayıt yaptırmamız gerektiğini söyledi
bir yandan toplantıya girdim diğer yandan eşime ulaştım napalım ne edelim derken evraklarımızı alıp yeni okula kayıt yaptırdık ilginç bir gün oldu 1 saat içine iyi koşuşturma yaşadım
yeni okulda ilk toplantı cumartesiymiş
varsa sbs ye giren tanıdık yarın mutlaka yedek yerleştirmeleri takip etsin boş kontenjanlar açıklanıyor takip etsinler mutlaka
slm kizlar ben geldim yine
kizimla 50 dk yürüdük gezerkende kiralik ev gördüm ablam istiyordu yeride güzel ev de güzele benziyo disardan aradim ama acmadilar yarin bi daha denicem hadi hayirlisi bakalim aallah hayirlisini nasip etsin
360 dk olmustu 50 dk daha toplamda 410 dk oldu kizimi yatirdiktan sonra da yapmayi düsünüyorum ins
Kızlar merhaba,
özledim sizleri,misafirlerim var giremiyorum girsem de 2 dk bakamadan çıkıyorum.Kilo bildirimimi bu akşamdan yapıp çıkıcam ptesi günü inşallah aranızda olcam tekrar.Öpüyorum hepinizi sağlıkla kalın...
Geçen hafta : 95.500
Bu hafta : 93.600
Verilen kilo : 1.900
Spor : 600 dk (Bu hafta güya çoğaltcaktım tam tersi zamansızlıktan azalttım sporu)
Şimdiden bütün arkadaşlarımı kutluyorum verilen kilolar ve yapılan sporlar için
Merhabalar ben kardeşimde tartıldım 114 veya 113.5 tum Bugün orda tartıldım 109.1 çıktım evdeki tartıda tartılamıyorum çünkü pili bitiyor isterse 50 bile tartıyor şu anda şimdi YENA beni listeye hangi kiloda alıcaksın bende bilemiyorum yarın ilk işim tartıma pil almak olucak normal pil osaydı alıcaktımda yuvarlak saat pili gibi bir şey.
YENACIĞIMMMMMM,
Hoş geldin canım...İşlerin biraz hafifledimi...
Bir de buhranmı;burhanmı ne bir şeye girdiğini yazmışsın.Çabuk çık çabuk.....:84::84::84::84:
Hiç güzel bir şey değil.Asla tavsiye etmem.Ben girdim bir kaç kez ;beğenmedim...Sen de beğenmezsin.Hemen çık..İyi bir şey olsa tükkan senin,lafı olmaz ama değil.....
seni çılgın güzel kadın..
Çıktım buhrandan..bende sevmedim bir daha girmeyi düşünmüyorum..:)
Nasılsın iyimisin beyzuşum..Annen nasıl.?
Sana mesaj attım aldınmı.?
3meleğimvar yok bi kaç gündür eşim kkya girme artık diyor demişti galiba ondanmı yok acaba
Hah iyi ;girme öyle kaka yerler...
Mesajını aldım canım;sağol....
Annem iyi;buğün ona banyo yaptırdım...Küvete girerken ne kadar zorlanıyor canım benim;
ama yinede gayret ediyor..Küvete birde tabure koyup oturtuyorum.Duşu ben tutuyorum kendisi yıkanıyor.Sırtını falan ben sabunladım tabii.Bebek gibi oldu artık.Hele uykudan uyanınca iyice karışmış oluyor kafası..Kendini evinde sanıyor;Hülya nerde diye ablamı aramaya başlıyor...Buna da şükür....
Öylemi..NEden acaba eşi istemiyorki..
Canım benim yaaa..Gerçekten çocuk gibi oluyorlar..
Allah kolaylık versin..
Hah iyi ;girme öyle kaka yerler...
Mesajını aldım canım;sağol....
Annem iyi;buğün ona banyo yaptırdım...Küvete girerken ne kadar zorlanıyor canım benim;
ama yinede gayret ediyor..Küvete birde tabure koyup oturtuyorum.Duşu ben tutuyorum kendisi yıkanıyor.Sırtını falan ben sabunladım tabii.Bebek gibi oldu artık.Hele uykudan uyanınca iyice karışmış oluyor kafası..Kendini evinde sanıyor;Hülya nerde diye ablamı aramaya başlıyor...Buna da şükür....
yena ne buhranı ya çık ve birdahada girme yanına ugramasın o buhran iyi değiil yan etkisi kilodur onun