Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Banucuğum;özledim seni canım...

Herkesin iyi olmasına çok sevindim..Özellikle minişin.....

Senin de kilo vermene çok sevindim.

bıraz erken oldu bıldırımım ama ıst a gıdıyorum gun ıçınde yada yarın bıdaha gıremeyebılırım dıyetısyenıme gıdıyorum kılom:93.4
gecen hafta:94.8
gıden:1.4

spor:450 dk
tebrikler

umarım birşey çıkmaz

Bu arada dilenciii'nin topik ahalisine selamı var iletmemi istedi..
bizdende slm soyle

geçmişolsun
hemen kalar için hareketler yapmalısınız ağırlıklarla sarkma olmaması içinağırlık çalışmalı

geçmişolsun umarım birşey çıkmaz

hiç korkma kardeşim ve annemde yaptırdı zor bir olay değil umarım bir şey çıkmaz

geçmiş olsunbebeişine minicik kıyamam

çok teşekkürler mutlu.kimsenin bebişi hasta olmasın gerçekten zor Rabbim hepimizin bebişlerini korusun

çok geçmiş olsun.benim de annem anestezi alamaldığı içni anestezi olmadan yaptırdı hemde hem endoskopi hem kolonoskopi.ikisi bir arada zor olmuş ve baya bekletmişler sırada yaşlı kadın.siz anesteziyle olacaksınız inşallah siz farketmeden biter geçer inşallah.Allah şifa versin

canım benim diyetisyen vermdi dondurma fln hatta bana pilavmakarnada yok insülin direncinden dolayı.hatta kırmızı biber,kavun,karpuz,üzüm bunlarda yok.yoksa arada yerdim suçluluk duymadan.inşallah bi 80 e düşeyim sonra sizler gibi beslenmeye geçeceğim inşallah

hangi okul oldu merak ettim.maşallah kızına

canım hürriyet anadolu lisesiydi şimdi ayhan sümer oldu
mimar kemal ve çankaya anadolu da olmuştu
sence nasıl iyimi ayhan sümer

YENACIĞIMMMMMM,

Hoş geldin canım...İşlerin biraz hafifledimi...

Bir de buhranmı;burhanmı ne bir şeye girdiğini yazmışsın.Çabuk çık çabuk.....:84::84::84::84:

Hiç güzel bir şey değil.Asla tavsiye etmem.Ben girdim bir kaç kez ;beğenmedim...Sen de beğenmezsin.Hemen çık..İyi bir şey olsa tükkan senin,lafı olmaz ama değil.....

liste güzelmişşş beğendimmmm

akşam misafirlikteydik yarım dilim kekle sonlandırdım..:)

afiyet olsun..

Çok sevindim asuu,hadi hayırlısı olsun..MEsafe nasıl okul eve..

Süper iyi spor yapmışsın..

Banucum,bilmiyorum nasıl istersen..Umarım yarın sabah tekrar tartılıp kilonu yazarsın..

seni çılgın güzel kadın..
Çıktım buhrandan..bende sevmedim bir daha girmeyi düşünmüyorum..:)

Nasılsın iyimisin beyzuşum..Annen nasıl.?
Sana mesaj attım aldınmı.?

yenacım buhranı atlatım dönmene sevindim şenlendir topiği sensiz olmuyor
okulumuz eskisine çok yakın yani o da servis mesafesin de ama daha iyi olduğunu umuyorum canım inşallah öyledir

seni çılgın güzel kadın..
Çıktım buhrandan..bende sevmedim bir daha girmeyi düşünmüyorum..:)

Nasılsın iyimisin beyzuşum..Annen nasıl.?
Sana mesaj attım aldınmı.?

Hah iyi ;girme öyle kaka yerler...

Mesajını aldım canım;sağol....

Annem iyi;buğün ona banyo yaptırdım...Küvete girerken ne kadar zorlanıyor canım benim;
ama yinede gayret ediyor..Küvete birde tabure koyup oturtuyorum.Duşu ben tutuyorum kendisi yıkanıyor.Sırtını falan ben sabunladım tabii.Bebek gibi oldu artık.Hele uykudan uyanınca iyice karışmış oluyor kafası..Kendini evinde sanıyor;Hülya nerde diye ablamı aramaya başlıyor...Buna da şükür....

3meleğimvar yok bi kaç gündür eşim kkya girme artık diyor demişti galiba ondanmı yok acaba

Öylemi..NEden acaba eşi istemiyorki..

Canım benim yaaa..Gerçekten çocuk gibi oluyorlar..
Allah kolaylık versin..

yena ne buhranı ya çık ve birdahada girme yanına ugramasın o buhran iyi değiil yan etkisi kilodur onun

allahkolaylıkversin hem sana hem annene

yena ne buhranı ya çık ve birdahada girme yanına ugramasın o buhran iyi değiil yan etkisi kilodur onun

Ay sorma yaa..Zaten derim ben zayıflamam için mutlu olmam gerek diye...

Sen nasılın..Bayağı uzak kaldın burdan.

Son düzenleme:
beyzuş ablam kolay gelsin
ne mutlu sana anneciğinle böyle güzel ilgileniyorsun bizim evlatlarımız da senin gibi olsun inşallah

Zeynep,derin,ece hoşgeldiniz...

Bende diyordum acaba zeynep nasıl oldu..En son hasta olduğunu yazmıştın..Umarım daha iyisindir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…