Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

88 i görmen ne güzel..kilo vermen hızlandı senin değilmi.?
Lİstenimi değiştirdi diyetisyenin..

Bende bundan sonra ara sırada olsa yediklemrimi paylaşmak istiyorum artık...

Sabah:
2 dilim köy ekmeği
peynir
2 zeytin
domates
salatalık
biber

Ara:
çeyrek armut
4 incir

Ara:
1 parça peynir

Akşam:
1 tabak kıymalı kabak
2 dilim köy ekmeği
1 kase cacık
3 biber

Daha sonra meyve ve 1 bardak süt içmeyi planlıyorum...

liste güzelmişşş beğendimmmm

hadi ben de yazayımm içimden geldii
sabah:1 dilim ekmek(2 vardı ama içimden gelmedi yemek 1 yedim)
1 dilim peynir
2 zeytin
domates
öğlen: 1 dilim ekmek
6 kaşık menemen
çay
ikindi: 1 erik, bitki çayı
akşam: 2 haşlanmış but
1 kase yoğurt
2 kaşık bulgur pilavı
gece: 1 şeftali veya 1 küçük kase çekirdek veya dondurma (henüz yemedim karar verip yiyeceğim)
1.5 litre su içtim yanıma da aldım 1.5 litre yatana kadar yavaş yavaş içeceğimm inş 1 saat yürüdüm işte günümmmmm

arkadaşlar ben kilo çizelgesini yapıyorum ama bir türlü yayınlanmıyor,nasıl yapabilirim? bi yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleme:
iyi akşamlar
yağmurgözlü geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah önemli bişey çıkmaz
umut sinopee iyi dileklerinize teşekkür ederim
semiranım
toplantı için okula gittim heyecanla ee liseli olduk ya
toplantı için beklerken telefon geldi bir üst tercihimiz olan okulun müdürü yedek listeden kazandığımızı ve 1 saat içinde kayıt yaptırmamız gerektiğini söyledi
bir yandan toplantıya girdim diğer yandan eşime ulaştım napalım ne edelim derken evraklarımızı alıp yeni okula kayıt yaptırdık ilginç bir gün oldu 1 saat içine iyi koşuşturma yaşadım
yeni okulda ilk toplantı cumartesiymiş
varsa sbs ye giren tanıdık yarın mutlaka yedek yerleştirmeleri takip etsin boş kontenjanlar açıklanıyor takip etsinler mutlaka

slm kızlaaaaar ben geldiiiim.
bugün sabah kahvaltıdan sonra izmite gittim. evrak işlerim vardı. oy oyyy çooook yoruldum.

sabah 1 dilim sodalı börek, 1 haşlanmış yumurta, çay, biraz domates bu kadar
öğlen tavuk ızgara, 2 yemek kaşığı kadar bulgur pilavı, salata birazda maydonoz, ayran
akşam eve yetişemeyince simit sandiviç ve 1 bardak çay

slm kizlar ben geldim yine

kizimla 50 dk yürüdük gezerkende kiralik ev gördüm ablam istiyordu yeride güzel ev de güzele benziyo disardan aradim ama acmadilar yarin bi daha denicem hadi hayirlisi bakalim aallah hayirlisini nasip etsin

360 dk olmustu 50 dk daha toplamda 410 dk oldu kizimi yatirdiktan sonra da yapmayi düsünüyorum ins

88 i görmen ne güzel..kilo vermen hızlandı senin değilmi.?
Lİstenimi değiştirdi diyetisyenin..

Canim benim hosbuldum :))) evet 88 leri gormek cok guzel ama bunu birde diyetisyenime anlatabilsem :)) kendisi nerdeyse benden cok uzuluyor veremedigimde yada az verdigimde. Ben 10 haziranda resmi olarak basladim diyete yani 3 ay bitti ancak 7 kilo falan oldu iste. Ona gore o listelerle en az 13 kilo vermem gerekiyordu ama zavallim benim kacamaklarimi bilmiyorki :)) ben ona basinda dedim ama o anlamak istemedi. Dedimki hayatim bak ben bu kilolari bir sekilde verecegim koydum kafama ama ayda 4 kilo ama ayda 1. 2 senede surse senide birakmayacagim merak etme dedim. Ben sadece listelere uyarak 1 sene geciremem dedim. Arada kacamak yapmazsam mutlu olamam dedim. Zamanimiz 1 ay degilki dedim. Ben kismetse 1 senede 30 kilo vermeyi hedefliyorum dedim. Oda sIk disini 6 ayda bitirelim diyor. Kim istemezki 6 ayda bitsin bu cile. Ama benim en sevdigim sey yemek yemek yedirmek misafir agirlamak :))) ahhh ahhh boyle iste bir soyle bin isit sevgili arkadaslarim. Ama ben boyle mutluyum arada kacirmam sart :))) kararliyim mutluyum kendimi kasiyorum evet ama cok fazla degil. Suandaki listem; sabah 2 kk yy peynir 2 dilim ekmek domates vs. Arada bir meyve. Oglen 3 kofte buyuklugunde et 1 kase yogurt yada ayran 2 dilim ekmek. Arada 2 meyve 2 biskuvi. Aksam 8 yk sebze 2 kasik yogurt. Gece 1 meyve. Haftada en fazla 3 kere dondurma ye dedi. Ama gunduz ye aksam yeme dedi. Dondurma yersen 1 kase yogurt ve bir meyveni azaltacaksin gununden dedi. Boyle iste. Aslinda benim diyet gordugunuz gibi hayatimizin sonuna kadar beslenmemiz gereken dogru liste. Birde sporla destekleyebilsem biliyorum hizlanacak ama yemin ederim kolum kalkmiyor isten geldikten sonra. Bu yuzden sureci uzatiyorum kendi kendime. Ama memnunum hayatimdan. Seneye bu zamanlar bikini giyiyor olacagim ben bunu bilir bunu soylerim okadar :)) sevgiler sekerlerim opuyorum kocaman. :)))

Bu arada mutlucum mont gercekten super. Sanada cok yakisir eminim. Gule gule giy canim :))))

Kızlar merhaba,
özledim sizleri,misafirlerim var giremiyorum girsem de 2 dk bakamadan çıkıyorum.Kilo bildirimimi bu akşamdan yapıp çıkıcam ptesi günü inşallah aranızda olcam tekrar.Öpüyorum hepinizi sağlıkla kalın...

Geçen hafta : 95.500
Bu hafta : 93.600
Verilen kilo : 1.900

Spor : 600 dk (Bu hafta güya çoğaltcaktım tam tersi zamansızlıktan azalttım sporu)

Şimdiden bütün arkadaşlarımı kutluyorum verilen kilolar ve yapılan sporlar için

yeşim ben özledim seni çok ama nebiliim burda insanların işleri oluyor 1-2 hafta girmeyip dönüyorlar yada unutup gidiyolar bilemedim özetle. ben de yürüyüşten döndüm. anca okudum yazılanları. hoşgeldin. yoğunluğun gecer inşallah yakınzamanda.

maşallah canım çok güzel gitmiş bu hafta tebrik ederim seni

yeşimcim seni ve o gülen yüzünü görmek ne güzel
senin uğramadığın zamanlar işlerinin yoğun olduğunu biliyoruz biz
bu arada 88 i görmüşün devamı gelsin inşallah

geldim geldimmm tmm gidince bakarım bedeni varsa alayım ama bana pek yakışacağını sanmıyorum basenlerim büyük kısa belli gibi geldi denerim yakışırsa alırım ok :))

bence yakışır normalde ben hemen bişi almam ama bu monta bayıldım indirime girmeden aldım gitti. hergün giyip çıkarıyorum. biraz dar geldi çünkü, içine bişiler deniyorum öyle bana da çok süper olduu sölenemez ama olsuuunnnnn. ay aldım.

hadi hayırlı olsun canım inşallah pek güzel gidecek herşey.

Mutlum tsk ederim bende inan cok ozluyorum. Burda edebildigim muhabbeti cok az insanla yapabiliyorum cevremde. Ben burayi birakmam canim merak etme. İnan bir kac sayfa okuyamadigim gun ruyama giriyor :) gercekten yogun bir surec geciriyorum siralar okadar :))

yeşimcim seni ve o gülen yüzünü görmek ne güzel
senin uğramadığın zamanlar işlerinin yoğun olduğunu biliyoruz biz
bu arada 88 i görmüşün devamı gelsin inşallah

Ya ablam sen nasil biseysin sen bana bisey yazdiginda ben resmen mest oluyorum. İnsani okadar guzel motive ediyor okadar guzel onore ediyorsunki. İyiki varsin cok tsk ederim :) bende gordugun butun guzel seyler senin o guzelligin ve yureginden canim benim. Evet insallah devami gelecek :))) hepimiz citirinda citiri olacagiz :)

herkese iyi akşamlar, gündüz kotpumsizden iş yerindeki bilgisayarım bozuldu
yağmurgözlü ablacım geçmiş olsun şimdiden.

ilbatum üzülme canım. evet anneliği herşeyden çok istiyorum 1,5 yıllık evliyim kilo vermeyi ençokta bu yüzden istiyorum. tedaviile olcak büyük ihtimallebunu bilerek evlendik...

mutlucum mont süper....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…