Günlerdir bi ceeee bile diyemiyorum. Nasıl yogunum anlatamam. Hep aklımda kk var. Sürekli acaba naptılar beni merak ediyorlar mı beni soran birileri var mıdırki diye soruyorum ama bir saniye acıp bakmaya fırsatım olmadı. Neyse beni düşünen düşünmeyen soran sormaya herkesi çok özledim :) hepinizi öpüyorum. diyet fena degil. 88.9 gördük diyetisyenimle salı günü. yarın içinde bu kiloyu yazacagım insallah fırsatım olursa. İlbatum, Yagmurgözlü cok gecmiş olsun. Allahım şifa versin. Hepinizi merak ediyor öpüyor kokluyor sevgilerimi sunuyorum :) kendinize iyi bakın. Boooooool meyve yiyelim hep birlikte :) su içelim bolll boll :) byeee
Bende bundan sonra ara sırada olsa yediklemrimi paylaşmak istiyorum artık...
Sabah:
2 dilim köy ekmeği
peynir
2 zeytin
domates
salatalık
biber
Ara:
çeyrek armut
4 incir
Ara:
1 parça peynir
Akşam:
1 tabak kıymalı kabak
2 dilim köy ekmeği
1 kase cacık
3 biber
Daha sonra meyve ve 1 bardak süt içmeyi planlıyorum...
Yeşimim hg canım bakıyorum kimler geliyor kimler gelmiyor diye merak etme bende pek giremedim bu ara inş daha sık görüşürüz cnm bu arada harikasın valla süper 88 görmek ne güzel bir duygudur ben de yarın sabah tartılacağım bakalım 89.9 düm bakalım bu hafta neler yaptımmmmm
88 i görmen ne güzel..kilo vermen hızlandı senin değilmi.?
Lİstenimi değiştirdi diyetisyenin..
Günlerdir bi ceeee bile diyemiyorum. Nasıl yogunum anlatamam. Hep aklımda kk var. Sürekli acaba naptılar beni merak ediyorlar mı beni soran birileri var mıdırki diye soruyorum ama bir saniye acıp bakmaya fırsatım olmadı. Neyse beni düşünen düşünmeyen soran sormaya herkesi çok özledim :) hepinizi öpüyorum. diyet fena degil. 88.9 gördük diyetisyenimle salı günü. yarın içinde bu kiloyu yazacagım insallah fırsatım olursa. İlbatum, Yagmurgözlü cok gecmiş olsun. Allahım şifa versin. Hepinizi merak ediyor öpüyor kokluyor sevgilerimi sunuyorum :) kendinize iyi bakın. Boooooool meyve yiyelim hep birlikte :) su içelim bolll boll :) byeee
Kızlar merhaba,
özledim sizleri,misafirlerim var giremiyorum girsem de 2 dk bakamadan çıkıyorum.Kilo bildirimimi bu akşamdan yapıp çıkıcam ptesi günü inşallah aranızda olcam tekrar.Öpüyorum hepinizi sağlıkla kalın...
Geçen hafta : 95.500
Bu hafta : 93.600
Verilen kilo : 1.900
Spor : 600 dk (Bu hafta güya çoğaltcaktım tam tersi zamansızlıktan azalttım sporu)
Şimdiden bütün arkadaşlarımı kutluyorum verilen kilolar ve yapılan sporlar için
geldim geldimmm tmm gidince bakarım bedeni varsa alayım ama bana pek yakışacağını sanmıyorum basenlerim büyük kısa belli gibi geldi denerim yakışırsa alırım ok :))
iyi akşamlar
yağmurgözlü geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah önemli bişey çıkmaz
umut sinopee iyi dileklerinize teşekkür ederim
semiranım
toplantı için okula gittim heyecanla ee liseli olduk ya
toplantı için beklerken telefon geldi bir üst tercihimiz olan okulun müdürü yedek listeden kazandığımızı ve 1 saat içinde kayıt yaptırmamız gerektiğini söyledi
bir yandan toplantıya girdim diğer yandan eşime ulaştım napalım ne edelim derken evraklarımızı alıp yeni okula kayıt yaptırdık ilginç bir gün oldu 1 saat içine iyi koşuşturma yaşadım
yeni okulda ilk toplantı cumartesiymiş
varsa sbs ye giren tanıdık yarın mutlaka yedek yerleştirmeleri takip etsin boş kontenjanlar açıklanıyor takip etsinler mutlaka
hadi hayırlı olsun canım inşallah pek güzel gidecek herşey.
yeşim ben özledim seni çok ama nebiliim burda insanların işleri oluyor 1-2 hafta girmeyip dönüyorlar yada unutup gidiyolar bilemedim özetle. ben de yürüyüşten döndüm. anca okudum yazılanları. hoşgeldin. yoğunluğun gecer inşallah yakınzamanda.
yeşimcim seni ve o gülen yüzünü görmek ne güzel
senin uğramadığın zamanlar işlerinin yoğun olduğunu biliyoruz biz
bu arada 88 i görmüşün devamı gelsin inşallah