Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cok gecmiş olsun canım inşallah önemli bişi değildir bende haftaya oğlumu cocuk urologuna goturucem erkek bebeklerde inmemiş testis sorunu olabiliyormuş eger tedavi edilmezse(tedavi yasıda en gec 6) deniyr ileride kısırlıga yol acıyormus dogdugunda cocuk dr muayene ettirmiştik ama asıl cocuk urologunun gormesi daha net sonuc veriyormus içim rahat olsun diye muayene ettiricez özel gaziosman pasa hastanesinde varmıs randevu alıp goturucez birde benım oğlumdada pipisinin altında kırmızı etbenı tarzı bir kıtle var dogdugundan beri ama cok sukur buyume falan yapmadı oylece kırmızı sekilde duruyor oracıkta inş. sizinkinde de onemli bişi cıkmaz

canım benim anneliği tatmadım henüz ama anlıyorum seni yinede. Allah dermansız dert vermesin güzelim bişey çıkmaz ,inşallah kısa zamanda tedavi olur.Dualarımız seninle...
amin canım allah razı olsun, inşallah birşey çıkmaz, dediğin gibi allah dermansız dert vermesin.... rabbim istiyorsan sanada tattırsın bu güzel duyguyu en yakın zamanda.... anne demek onun canı yandığında senin daha çok yanması ,ağladığında senin gözyaşlarını içine akıtman, ona bakarken mutluluktan gözlerinin dolması, hiçbir şeyi o kadar sevmediğinin farkına varmak,senin tüm önceliklerinin artık onun olması, bir başkası için yaşamak ,gecenin yarısı kimse için bölmeyeceğin uykunu bölmek,onunla oynamak için aç kalmak,kokusunu içine çekerken cennetin kokusunu hisstmeki kuzum dedikçe onun gülümsemesini görmek,onun bir gülüşüne kurban olmak demekmiş(duygulandım ağlıyorum şu an-işte annelik :))) ,rabbim herkese tattırsın inşallah....
canım sizede geçmiş olsun dediğin gibi onlara bir şey olsa biz daha çok yıranıyoruz, erken fark ettik canım inşallah dermanınıda buluruz
Ilbatum çok geçmiş olsun umarım mühim bişey çıkmaz sen hangi şehirdeydin
çok sağol canım çankırıdayım

akşama yine saldırma bak öğlen az yemişsin :)

çok teşekkür ederim birtanem sağol inşallah dediğin gibi önemli birşey değildir, bizim yan komşu ürolog ona gösterdik yağ bezesi olabilir dedi ama mutlaka ultrason şart dedi gittik yaptırdık kistik bir yapı üreme organlarıyla bağlantısı yok denildi,eşimin memleketinde gittik araştırma hastanesine dr elleriyle baktı bir yumurta daha olabilir dedi ,diğer yumurtalar yerinde dedi,buraya geldik dün sadece devlet hastanesinde çocuk cerrahı var oraya gittik oradada ultrasonla bakıldı ama emin olmak için emar istendi ,adı konsun dendi ama ben nasıl dayanacağım bilmiyorum çok üzgünüm, sizede çok geçmiş olsun allah şifa versin canım,bizde kızarıklık falanda yok sadece o kitle sivrildi çocuğa zarar vermiyor biraz sıktığımızda acıtmadan o da hissetmiyor yani çok önemli değil dediler ama içimize sinmeli önce.... inşallah sizinde bizimde çıkmaz canım çok sağol

inşallah canım anneler olarak herseyden evham yapabiliyoruz birde kesin bişi soylenmediğinde insanın kafasıda karısıyor hadi hayırlısı bakalım inş.hersey iyi olur

çok geçmiş olsun canım inşaallah sonuçlar iyi çıkar...üzülme MR çektirmek zor bişey değil uyutarak çekerler..ALLAH şifa versin...

ist.da olsaydın getir bize dicektim cnm gösterirdik
evet az yedim ama napim off offf
bu akşamı atlatrsam devamı gelecek inş.

kızlar benim için dua edin bana yarın mide endoskopisi yapılıcak...

dün sabah işe geldim yine şiddetli mide ağrım tuttu öğlen izin aldım eve gittim yattım geçmedi akşam acilde serum verdilerde kendime geldim...

bu sık sık olmaya başladığı için Gastroenteroloji ye sevkettiler bugün muayene oldum...yarın hem ultrason hemde endoskopi yapılıcak...

korkuyorumgenel anesteziyle yapmıyorlarmış sadece lokal anestezi offffff offfff....

ya kötü bişey çıkarsa durup dururken bu kadar şiddetli ağrı olmaz....

ist.da olsaydın getir bize dicektim cnm gösterirdik
evet az yedim ama napim off offf
bu akşamı atlatrsam devamı gelecek inş.

ayşeeeeeeee
kızıyorum ben sana ama, artık bu işi kendi kafamıza yapamadığımız anladık dimi en azından 1 ay diyetisyenin listesine uy. kararlı ol. yok kafam çok dolu diyorsan onlara fokuslan sonra başla. ama gerçekten kendini yıpratıyorsun. 5 aydır bu şekilde davranıyorsun. lütfennnnn ben üzülüyorum çok. bu şekilde davranırsan o güzelim 20 li yaşlarını minumum 90 üzerinde tamamlayacaksın.
bir oturup değerlendir ben nerde hata yapıyorum diye. 2 gün önce ben şu an çok sıkıntıdayım yapamıyorum dedin bu gün az az başladım diyorsun. bak hep konuştuğumuz seylerden biri bu değil mi biz yeme bağımlısıyız. bu alkolizm, sigara bağımlılığı gibi. bunu çok yemek olarak düşünme dengesiz beslenmekte bence buna dahil. yahut doyamamız, yemek yiyerek kendimizi unutmamız vs.vs. lütfen hatalarını masaya yatır. ama lütfen önce herşeyi ortaya koy.

Banu adaşım çok geçmiş olsun inşallah bir iki güne kadar birşeyciğin kalmaz.
Sağol canım inşallah çok sarstı 3 3.5 kilo arası vermişim.
Mutlu cum nasılsın..bayağı şafak olayına girmişsin harika..

Ben pek iyi değilim hala..Sanırsam ufak çapta buhran geçiriyorum.:)

Okullar bir açılsın sonra rahatlayacağım...
Hayırdır yena inşallah önemli bişey yoktur.
Ne şeker ya...
banu nasılsın nasıl oldu bebek annen
Bebişimiz iyi maşallah küvezde olduğu için bazı tetkikler yapılıyor dün ekosu çekildi bugünde gözünüm içine bakıcaklarmış biraz ağrılı bir yöntemmiş şimdi bendeydi yarı kırkı için minnoşun Annemde çok şükür daha iyi yavaş yavaş toplanıyor.Bende bu kadar sıkıntıdan heralde mideme vurdu inşallah düzelirim ama işe yaradı 3.5 kilo vermişim nerdeyse::)))Sen nasılsın maşallah çok güzel gidiyor dietin inşallah bende en kısa zamanda spora katılırım.

Son düzenleme:

haklısın baştan sona kadar ilk başladıgım zamandan bu yana buraya üye olmadan da önce devam etsem şuan 70lerin altında olucaktım ama off neyse pişman olmak kuru kuru bi fayda etmiyo bana artık dediğin gibi kararlı olmam ve kesin başlamam lazım
dövebilirsin beni (

cok gecmiş olsun abla inş. hayırlısıyla kolay olur ve sonuclarıda iyi cıkar allah acil şifa versin

geçmiş olsun yağmurgözlü bana da hem endoskopi hem kolonoskopi yapılcak ama kaçıyorum ihmal ediyorum
umarım bişey çıkmaz çok geçmiş olsun

Teyzeminde çok kötü oluyordu hastahanelik oluyodu her seferinde çok şükür endoskopisi temiz çıktı hem ona hiç anestesiz vermeden yaptılar alejisi var diye çok zor değilmiş ilk biraz zorlanıyomuşsun ki sende oda olmıycak uyuşturacaklar inşallahda temiz çıkar çok geçmiş olsun benimde midem pazardan beri kötü inşallah bendede bişey yoktur.
Çok geçmiş olsun canım inşallah herşey güzel olur dualarım sizinle bizede haber verirsin korkma emardan hiçbirşey olmaz zaten verdikleri ağır bişey değil hafif bir sakinleştirici merak etme.
Ne mutlu size hayırlı olsun yeni okul döneminiz.

geçmiş olsun yağmurgözlü bana da hem endoskopi hem kolonoskopi yapılcak ama kaçıyorum ihmal ediyorum
umarım bişey çıkmaz çok geçmiş olsun
sağol ayşecim bende korkuyorum ama o ağrıyı çekmektense razıyım yapılsın dedim napayım..bence sende kaçma bir an önce yaptır..
banucum bende aynı her seferinde acillik oluyorum...o nasıl bir ağrıdır anlatamam bir tuttuğu zaman nefes bile alamıyorum boncuk boncuk ter atıyorum....ben endoskopiden daha çok kötü bişey çıkmasından korkuyorum teyzenin temiz çıkmış peki ne yapıyormuş o kadar ağrıyı hayret....

ben cıkıyorum kızlar hepinize iyi gunler pazarımız var bugun biraz dolasıyım yuruyus olur banada
güle güle :80::80:gamzecim benim yerime de gez....ben gidene kaadar pazar diye bişey kalmıyor...(

Kizlar selam okyorum okuyorum yorum yapamædan cikiyorum kuusura bakmayin diyete normal sekilde devam 500 gram da gitse yine kar benim icin

Aysemm babanin mekani cennet olsun diyet isine de diytteyim dedikce daha cok acikiyosun benim oyle oluyo genelde

İlbatum gecms olsun kuzuna insallah bisey ckmaz
Leah hosgeldin cnm umarim hafifler islerin

Yenacim sende bizden taraf zuzuya selam soyle

Kizlar hep isimleri ve yazacaklarim unutuyom kusura bakmayïn yaslilik iste:)))

slm kizlar hasta olanlara hastsi olanlar gecmis olsun allah acil siflar versin..........

bugun

3 kayisi ustüne 2 bardak su

kahvalti

iki tost kepekli ekmekten ligt peynirle
domates
salatalik
yesil zeytin 2 tane

ara
1 fincan kusburnu yaninada 5 tane kepekli bisküvi

simdilik bu kadar bugün sporumu yapicaaaaaaaam bakalim yarin ne olur

bu arada kayisi ise yaradi galiba:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…