Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yagmurgozlum gecms olsun cnm insallah temiz cikar

Ayy yine unuttum ya bn bu unutkanlikla ne yapcem bilmiyom

Hasta olanlar gecmis olsun yeni gelenler hosgeldiniz

....Umutttçum, hayırlı olsun okulunuz..Eğitim hayatı boyunca hep başarılı ve mutlu bir öğrenci olur inşallah..
Yena'cım, canım, teşekkür ederim güzel dileklerin için. Sen nasılsın, umarım keyfin yerindedir, biraz yoluna koydun mu işleri? Zuhal'e de bizden selam söyle, azıcık da sitemlerimizi ilet, pek boşladı bizi :)
aleyküm selam özledik dilenciyi bizden de ona sevgiler :KK54:
yenacım liseli olduk ya darısı size inşallah bugün ilk toplantı olacak epey heyecan yaptım sanki ben başlıyacam liseye:KK61:.........................:KK66:
Asuman, geçmişi dikkatli okuyamadım, Yena'nın mesajından gördüm, kızının okulu hayırlı olsun. Çocukluktan çıkışın tescillenmesi gibi değil mi? Lise-üniversite yılları ne güzel zamanlar.. ben özlemle hatılarım hep... Kızının lise yıllarının da hem başarılı, hem mutlu olmasını geçmesini dilerim.
selammmmm nasılsınız bakalım fıstıklar, ben pek iyi değilim dün bebeğimiizi dr a götürdük pipisinin alt kısmında bir kitle vardı daha öncede götürmüştük ultrasonda bakılmıştı kist denmişti, görünmüyordu önceleri ama gün geçtikçe uç vermeye başladı, yarın emar çekilecek, ben nasıl dayanırım ya uyutacaklar sedasyonla ama korkuyorum benim bebeğim daha çok küçük, inşallah kötü bir şey çıkmaz, dualarınnızı esirgemeyin ne olur, moralim uzun zamandır bozuk aslında yansıtmadım size hatırladıkça gözlerim doluyor şimdi olduğu gibi :KK43:
Çok geçmiş olsun, umarım hiçbir şey çıkmaz, endişelenme dense de elinde olmuyor insanın. Ama inan bebekler o kadar güçlü, o kadar dirençli minik varlıklar ki insan şaşırıyor. Değil MR çekilmesi gibi işlemler, koca ameliyatları bile Allah'ın izniyle atlatıyorlar. Benim tüm lohusalığım hastanelerde geçti, 30 günlüktü daha miniğim kalp ameliyatı olduğunda, şimdi öyle sisli bir rüya gibi hatırlıyorum herşeyi. Annelerin büyük çoğunluğu ama hafif, ama ciddi tetkiklerle, tedavilerle haşır neşir oluyor. Kimi zaman üzücü kimi zaman yorucu oluyor ama sonunda görmemişe dönüyor insan. Senin de öyle olacak inşallah. Sadece bir tetkik, inşallah birşeycikler çıkmayacak..
kızlar benim için dua edin bana yarın mide endoskopisi yapılıcak... ya kötü bişey çıkarsa durup dururken bu kadar şiddetli ağrı olmaz....
Çok geçmiş olsun. Önemli bir şey çıkmaz, ağrının sebebi anlaşılıp tedavine başlanır, sen de hemen rahatlarsın inşallah.
Sağol canım inşallah çok sarstı 3 3.5 kilo arası vermişim. ....
Geçmiş olsun Banu. Hepinizin iyi olmasına sevindim :)

..................................................................................

Son düzenleme:
ilbatum bebişine geçmiş olsun inşallah önemli bir sorun olmadan kolaylıkla atlatırsınız
inşallah kolaylıkla atlatırız canım çok teşekkür ederim
inşallah canım anneler olarak herseyden evham yapabiliyoruz birde kesin bişi soylenmediğinde insanın kafasıda karısıyor hadi hayırlısı bakalım inş.hersey iyi olur
evet dediğin gibi bilinmemezlik insanı deli ediyor inşalah sonu güzel olur
çok geçmiş olsun canım inşaallah sonuçlar iyi çıkar...üzülme MR çektirmek zor bişey değil uyutarak çekerler..ALLAH şifa versin...
amin ablacım çok sağol
ist.da olsaydın getir bize dicektim cnm gösterirdik
evet az yedim ama napim off offf
bu akşamı atlatrsam devamı gelecek inş.
sende hastanede mi çalışıyorsun olsaydım gelirdim valla
atlatırsın yarınki tartıyı düşün
kızlar benim için dua edin bana yarın mide endoskopisi yapılıcak...

dün sabah işe geldim yine şiddetli mide ağrım tuttu öğlen izin aldım eve gittim yattım geçmedi akşam acilde serum verdilerde kendime geldim...

bu sık sık olmaya başladığı için Gastroenteroloji ye sevkettiler bugün muayene oldum...yarın hem ultrason hemde endoskopi yapılıcak...

korkuyorum:KK50:genel anesteziyle yapmıyorlarmış sadece lokal anestezi offffff offfff....

ya kötü bişey çıkarsa durup dururken bu kadar şiddetli ağrı olmaz....
çok geçmiş olsun allah şifa versin,sonuçlarında temiz çıkar inşallah
Teyzeminde çok kötü oluyordu hastahanelik oluyodu her seferinde çok şükür endoskopisi temiz çıktı hem ona hiç anestesiz vermeden yaptılar alejisi var diye çok zor değilmiş ilk biraz zorlanıyomuşsun ki sende oda olmıycak uyuşturacaklar inşallahda temiz çıkar çok geçmiş olsun benimde midem pazardan beri kötü inşallah bendede bişey yoktur.

Çok geçmiş olsun canım inşallah herşey güzel olur dualarım sizinle bizede haber verirsin korkma emardan hiçbirşey olmaz zaten verdikleri ağır bişey değil hafif bir sakinleştirici merak etme.

Ne mutlu size hayırlı olsun yeni okul döneminiz.
allah razı olsun canım haber veriirim dönünce hayırlısıyla ,inşallah kolayca atlatırız
Kizlar selam okyorum okuyorum yorum yapamædan cikiyorum kuusura bakmayin diyete normal sekilde devam 500 gram da gitse yine kar benim icin

Aysemm babanin mekani cennet olsun diyet isine de diytteyim dedikce daha cok acikiyosun benim oyle oluyo genelde

İlbatum gecms olsun kuzuna insallah bisey ckmaz
Leah hosgeldin cnm umarim hafifler islerin

Yenacim sende bizden taraf zuzuya selam soyle

Kizlar hep isimleri ve yazacaklarim unutuyom kusura bakmayïn yaslilik iste:)))

sağol canım inşallah birşey çıkmaz

Yena'cım, canım, teşekkür ederim güzel dileklerin için. Sen nasılsın, umarım keyfin yerindedir, biraz yoluna koydun mu işleri? Zuhal'e de bizden selam söyle, azıcık da sitemlerimizi ilet, pek boşladı bizi :)

Asuman, geçmişi dikkatli okuyamadım, Yena'nın mesajından gördüm, kızının okulu hayırlı olsun. Çocukluktan çıkışın tescillenmesi gibi değil mi? Lise-üniversite yılları ne güzel zamanlar.. ben özlemle hatılarım hep... Kızının lise yıllarının da hem başarılı, hem mutlu olmasını geçmesini dilerim.

Çok geçmiş olsun, umarım hiçbir şey çıkmaz, endişelenme dense de elinde olmuyor insanın. Ama inan bebekler o kadar güçlü, o kadar dirençli minik varlıklar ki insan şaşırıyor. Değil MR çekilmesi gibi işlemler, koca ameliyatları bile Allah'ın izniyle atlatıyorlar. Benim tüm lohusalığım hastanelerde geçti, 30 günlüktü daha miniğim kalp ameliyatı olduğunda, şimdi öyle sisli bir rüya gibi hatırlıyorum herşeyi. Annelerin büyük çoğunluğu ama hafif, ama ciddi tetkiklerle, tedavilerle haşır neşir oluyor. Kimi zaman üzücü kimi zaman yorucu oluyor ama sonunda görmemişe dönüyor insan. Senin de öyle olacak inşallah. Sadece bir tetkik, inşallah birşeycikler çıkmayacak..

Çok geçmiş olsun. Önemli bir şey çıkmaz, ağrının sebebi anlaşılıp tedavine başlanır, sen de hemen rahatlarsın inşallah.

sağol canım benim, inşallah benim bebeğimde dirençli çıkar kolayca atlatır paşam, öyle canım ama anne yüreği işte basit bile olsa kuzusuna kıyamıyor, o iğne ona değil bana batsın diyorsun... canımmm sizede çok geçmiş olsun allah şifa versin ,evet artık bizde o yola girdik herşeyle haşır neşir olacağız, inşallah bizde görmemişe yapmamışa döneriz ,çok sağol canım .......

Sağol canım çok şükür şimdi iyiyiz.
babacıma baş sağlığında bulunan tüm arkadaşlarım hepinizden allah razı olsun
Ayşe ben yeni gördüm başın sağolsun çok üzüldüm.
sağol ayşecim :KK16::KK16:bende korkuyorum ama o ağrıyı çekmektense razıyım yapılsın dedim napayım..bence sende kaçma bir an önce yaptır..

banucum bende aynı her seferinde acillik oluyorum...o nasıl bir ağrıdır anlatamam bir tuttuğu zaman nefes bile alamıyorum boncuk boncuk ter atıyorum....ben endoskopiden daha çok kötü bişey çıkmasından korkuyorum teyzenin temiz çıkmış peki ne yapıyormuş o kadar ağrıyı hayret....

güle güle :80::80:gamzecim benim yerime de gez....ben gidene kaadar pazar diye bişey kalmıyor...:KK43:(
Stres dedi doktor onun hayatı çok zor ananem hasta alzhaimer ona bakıyor 10 yıldır artık oda hasta olmaya başladı inşallah sendede bişey yoktur.

aminnnnn canım inşallah:KK16:
çok geçmiş olsun allah şifa versin,sonuçlarında temiz çıkar inşallah

sağol canım inşallah birşey çıkmaz
teşekkür ederim canım:KK16::KK16::KK16:

Stres dedi doktor onun hayatı çok zor ananem hasta alzhaimer ona bakıyor 10 yıldır artık oda hasta olmaya başladı inşallah sendede bişey yoktur.
Allah kolaylık versin ne zordur tahmin edebiliyorum...:KK16::KK16::KK16:

selam kızlar sabah artılarımla başladım güne
salonun cilası kurumuş temizlik yaptım ama büyük eşyaları yerleştiremedim
kızımı dersaneye bıraktım lcw den 44 beden pantolon aldım dar kesim değil onlar daha olmuyo pek
gömlek almam lazımdı epeyce dolaştım aldım onu da sonra eve tabii gidip gelirken yürüdüm
salonu daha tam yerleştiremedik halılar gelmedi henüz
mutfak borusu patlamış aşağı komşuya ve benim oturma odama su gelmiş duvar kabarmış vanayı kapattık bulaşıklar felan duruyo sabah usta gelecek offf bugün de odayı boşaltmam lazım daha salon bile yerleşmedi
neyse tek hoşuma giden şey çarşıdan gelince tartıldım baktım aaaa artılar gitmiş moralim düzeldi azcık neyse benden bu kadar durumlar böyle
yarın sabah usta gelecek öğleden sonra kızımın okulda toplantı var işler bitmiyor bir türlü tatilimin son günleri de böyle koşturmalı geçiyor
asumanım cnm kolay gelsin işlerinde bu kadar işin arasında diyet için kasma kendini çok öptmmmm:KK54::KK54::KK54:
kızlar ben neyle uğraşıyorum 85 altı için motivasyon ödülü belirledim çok güzel bir bot almak. ona bakıyorum acaba ne alsam diye oldum sanki 84 ona bakması kaldı.
80 altınada bayaaa şık bir kışlık kaban mot neyse öyle birşey almak istiyorum. ki bayram öncesine gelirse havalı havalı giyerim he he heee heee.

ha buarda bende lcw den deri görünümlü mont aldım çok havalı onun altına giymek için.
bende böyle durmuyor aldıım beden de xxl ama nasıl olsa gidicek kilolar dimi buna uyacak siyah bir bot istiyorum işte eteklede kotlada olacak şık bişi.

Eki Görüntüle 256543 Eki Görüntüle 256544
ay bu mont bir harikaaa sana da ne yakışır mutlucum güle güle giyyy
Arkadaşlar kendimi bildim bileli rejim yapar sonrasında o binbir eziyet ile verdiğim kiloları binbir keyifle geri alırdım...Çocukluğum çok kilolu olmasada hep etine dolgundum,kendimi yanlızca 8 yaşına kadar zayıf olduğumu bilirim o da resimlerden hatırlıyorum :) Lise döneminde iyice kilo almaya başladığımda buna bir durmanın vaktinin gelip geçtiğini dün gibi hatırlıyorum güzel bir rejimle 15 kilo verdim ve arkadaşlarım görüntüme inanamadılar tabii ben de:) Tabii
ben bu durum rüya ile gerçek arasında kalacak kadar kısa bir durumdu ve ben o kiloları bir güzel geri aldım.Üniversiteye başladığım yıl her zaman olduğu gibi yeni bir rejim yeni hayat anlayışı ile üniveristeye ilk adımımı attım. Fakat devlet yurdunda kaldığım için hazır yiyecekler kendimi tanıyamaz hale getirdi o kadar kilo almıştım ki kendimden nefret eder hale geldim artık yıllardır yorulmadan yaptığım rejimlerden yorulur hale gelmiştim belkide oluruna bırakmıştm.İş hayatıma atıldığım ilk yıllarda suratımda kıllanma problemiyle cildiyeye gittim benden bazı testler istedi ve bunun sonucunda troidlerimin çalışmadığını ve guatr'mda da ufak bir kitle tespit edildi.doktora söylediğim ilk cümle;şimdi ben zayıflayacak mıyım? doktorumda ilaçlarını düzenli kullanır
ve yediklerine dikkat edersen evet dedi. neyse arkadaşlar ilaçlar alındı yediklerimize dikkat ettik 2 haftada 5 kilodan kurtulduk dedim ve zaten ilaçlar zayıflatıyor,troid'de çalışmıyordu artık çalışıyorda benim dikkat etmeme gerek yok troid halleder dedim o da tek başına bu işin altından kalkamadı ve ben 95 kiloyu gördüm ki yaşım henüz 23.(bunları anlatırken ne kadar gülümsemiş olsamda içim kan ağlıyor )Bu acıklı hikayemde umuyorum ki grubunuzda bana da yer veririsiniz,sabırsızlıkla bekliyorum.herkese bol şans ve bana da..
hg niz aramızaaa
kızlar bugün yayamazlık yaptım ben özsütte dondurma yedim:KK17::18::KK17::18:
eve gelince 65 dk spor yaptım bilmem ne kadarını karşıladı:KK59::KK59::KK59:
uzun zmandır eşimle çocuklarsız kalamıyorduk.bi alışveirş merkezinde çocuk oyun alanına bıraktık 2 sıpamızı veeee olanlar oldu.kendimi dondurma yerken buldum:KK35::KK36::KK36::KK35::KK33:
yarın akşamda çoooooook uzun zamandır gitmemiz gerekn bebek görmesi var.ne etçem ben?cuma tartısına yarın sabahı yazsammmmm olurmuki???ne etsem?
cnm dondurma diyet listelerinde var tabiki 3 topu geçmediyse o kadar kasmayalım lütfen yoksa sağlıklı beslenme yerine kendimize zulum diyetlerden yapmış oluruz ki bu da motivasyon düşüklüğüne sebep dondurmadan bişi olmazz cnm benim benim tabiki kastım 3 topppp:KK52::KK52::KK52:
selammmmm nasılsınız bakalım fıstıklar, ben pek iyi değilim dün bebeğimiizi dr a götürdük pipisinin alt kısmında bir kitle vardı daha öncede götürmüştük ultrasonda bakılmıştı kist denmişti, görünmüyordu önceleri ama gün geçtikçe uç vermeye başladı, yarın emar çekilecek, ben nasıl dayanırım ya uyutacaklar sedasyonla ama korkuyorum benim bebeğim daha çok küçük, inşallah kötü bir şey çıkmaz, dualarınnızı esirgemeyin ne olur, moralim uzun zamandır bozuk aslında yansıtmadım size hatırladıkça gözlerim doluyor şimdi olduğu gibi :KK43:
cnm benim bebeğine Allahım acil şifa versin çok geçmiş olsun:KK71::KK71::KK71:
Bu arada dilenciii'nin topik ahalisine selamı var iletmemi istedi..
sen de bizden slm sole yenacım a.slmm:KK54::KK54::KK54:

dün sabah işe geldim yine şiddetli mide ağrım tuttu öğlen izin aldım eve gittim yattım geçmedi akşam acilde serum verdilerde kendime geldim...

bu sık sık olmaya başladığı için Gastroenteroloji ye sevkettiler bugün muayene oldum...yarın hem ultrason hemde endoskopi yapılıcak...

korkuyorum:KK50:genel anesteziyle yapmıyorlarmış sadece lokal anestezi offffff offfff....

çok geçmiş olsun cnm benim bişi olmaz sonuçlar güzel çıkacak ben eminm kendine dikkat et :KK54::KK54::KK54:
babacıma baş sağlığında bulunan tüm arkadaşlarım hepinizden allah razı olsun

ayşecim Allahım geride kalan büyüklerimize annelerimize sağlıklı uzun ömür versin babalarımızın da mekanları cennet olsun günahları affolsun cnm benim benim de babam yok 96 den bu yanaa hayat devam ediyorrrrr değil mi.....

İlbatum canım geçmiş olsun yarın hayırlısıyla yapılsın göreceksin ki önemli bişi çıkmayacak kendini üzme hiçç canım ... bi arkadaşın dediği gibi ufacıklar ama neleri atlatıyorlar kaldı ki sizinki çok basit bişey gibi görünüyor hayatım ... ayrıca bişey yokken ağlamak iyi değil bence hayatım hani ağlamak ağlamayı getirir derler ya onun gibi ...
yağmurgözlü geçmiş olsun , yarın için kolaylıklar diliyorum allahın izniyle önemli bişi çıkmaz atlatırsın inşallah....

ben de şimdi yürümeye gideceğimm geçmişi okudum bugün güzeldi kaçamaksız dün de güzeldii dünde yürüdüm güzel bir hafta oluyor bakalım yarın sonuç ne olacakk çok büyük bir sürpriz beklemiyorum ama olsun sağlıklı bir haftaydı evet çıkıyorum herkesi kocaman öpüyorummm görüşürüzzz byeee:KK66::KK66::KK66::KK54::KK54::KK54:

asumanzeynep allah kolaylık versin canım , işin zor gerçekten gerçi bitince de misler gibi oturursun evinde yeni eşyalarınla

ben de şimdi yürümeye gideceğimm geçmişi okudum bugün güzeldi kaçamaksız dün de güzeldii dünde yürüdüm güzel bir hafta oluyor bakalım yarın sonuç ne olacakk çok büyük bir sürpriz beklemiyorum ama olsun sağlıklı bir haftaydı evet çıkıyorum herkesi kocaman öpüyorummm görüşürüzzz byeee:KK66::KK66::KK66::KK54::KK54::KK54:

ya bir dur nereye o montu lcw den aldım beraber giyelim sen de alllll

geçmiş olsun ablamm inş kötü bir yokturr

ibatumm batuna geçmiş olsunn

mutluu montunn çok güzel miş güle güle giyy

selam kızlar,
yorgunluktan bu saatte gözlerim kapanmaya başladı, eve gidince küveti doldurucam, lavanta yağı, rahatlatıcı bir müzik eşliğinde şöyle biraz olsun gevşemenin hayali içindeyim... hımm zannederim ben bugün kahve içmedim, o zaman benim için türk kahvesi zamanı :KK68: :KK68: :KK68:

asumanım cnm kolay gelsin işlerinde bu kadar işin arasında diyet için kasma kendini çok öptmmmm:KK54::KK54::KK54:

ay bu mont bir harikaaa sana da ne yakışır mutlucum güle güle giyyy

hg niz aramızaaa

cnm dondurma diyet listelerinde var tabiki 3 topu geçmediyse o kadar kasmayalım lütfen yoksa sağlıklı beslenme yerine kendimize zulum diyetlerden yapmış oluruz ki bu da motivasyon düşüklüğüne sebep dondurmadan bişi olmazz cnm benim benim tabiki kastım 3 topppp:KK52::KK52::KK52:

cnm benim bebeğine Allahım acil şifa versin çok geçmiş olsun:KK71::KK71::KK71:

sen de bizden slm sole yenacım a.slmm:KK54::KK54::KK54:

çok geçmiş olsun cnm benim bişi olmaz sonuçlar güzel çıkacak ben eminm kendine dikkat et :KK54::KK54::KK54:

ayşecim Allahım geride kalan büyüklerimize annelerimize sağlıklı uzun ömür versin babalarımızın da mekanları cennet olsun günahları affolsun cnm benim benim de babam yok 96 den bu yanaa hayat devam ediyorrrrr değil mi.....

İlbatum canım geçmiş olsun yarın hayırlısıyla yapılsın göreceksin ki önemli bişi çıkmayacak kendini üzme hiçç canım ... bi arkadaşın dediği gibi ufacıklar ama neleri atlatıyorlar kaldı ki sizinki çok basit bişey gibi görünüyor hayatım ... ayrıca bişey yokken ağlamak iyi değil bence hayatım hani ağlamak ağlamayı getirir derler ya onun gibi ...
yağmurgözlü geçmiş olsun , yarın için kolaylıklar diliyorum allahın izniyle önemli bişi çıkmaz atlatırsın inşallah....

geçmiş olsun ablamm inş kötü bir yokturr

ibatumm batuna geçmiş olsunn

mutluu montunn çok güzel miş güle güle giyy

çoook geçmiş olsun anca gördüm yoktur inşallah birşey.

sağolun kızlar iyiki varsınız moral oldunuz valla:KK16::KK16::KK16:benim mesai bitti....hepiniz Allaha emanet olun arkadaşlar :KK54::KK54::KK54::80::80::80:

Günlerdir bi ceeee bile diyemiyorum. Nasıl yogunum anlatamam. Hep aklımda kk var. Sürekli acaba naptılar beni merak ediyorlar mı beni soran birileri var mıdırki diye soruyorum ama bir saniye acıp bakmaya fırsatım olmadı. Neyse beni düşünen düşünmeyen soran sormaya herkesi çok özledim :) hepinizi öpüyorum. diyet fena degil. 88.9 gördük diyetisyenimle salı günü. yarın içinde bu kiloyu yazacagım insallah fırsatım olursa. İlbatum, Yagmurgözlü cok gecmiş olsun. Allahım şifa versin. Hepinizi merak ediyor öpüyor kokluyor sevgilerimi sunuyorum :) kendinize iyi bakın. Boooooool meyve yiyelim hep birlikte :) su içelim bolll boll :) byeee:21::21::KK54::KK54:

Günlerdir bi ceeee bile diyemiyorum. Nasıl yogunum anlatamam. Hep aklımda kk var. Sürekli acaba naptılar beni merak ediyorlar mı beni soran birileri var mıdırki diye soruyorum ama bir saniye acıp bakmaya fırsatım olmadı. Neyse beni düşünen düşünmeyen soran sormaya herkesi çok özledim :) hepinizi öpüyorum. diyet fena degil. 88.9 gördük diyetisyenimle salı günü. yarın içinde bu kiloyu yazacagım insallah fırsatım olursa. İlbatum, Yagmurgözlü cok gecmiş olsun. Allahım şifa versin. Hepinizi merak ediyor öpüyor kokluyor sevgilerimi sunuyorum :) kendinize iyi bakın. Boooooool meyve yiyelim hep birlikte :) su içelim bolll boll :) byeee:21::21::KK54::KK54:
Yeşimim hg canım bakıyorum kimler geliyor kimler gelmiyor diye merak etme bende pek giremedim bu ara inş daha sık görüşürüz cnm bu arada harikasın valla süper 88 görmek ne güzel bir duygudur ben de yarın sabah tartılacağım bakalım 89.9 düm bakalım bu hafta neler yaptımmmmm:KK52::KK52:

yağmurgözlü,çok geçmiş olsun canım..Nerde yapıılıcak merak ettim..
Aslında benimde o işlemi yapmam gerek.. arızalı mide bendede var..
Rahatlıkla atlatırsın umarım...

Umuttt'çum,az buçuk yoluna giriyor işler..Düşünüp sorduğun için çok sağol canım...

X