- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
ceco canım sen alemsin ya demek komiserin yeğenisin ha
banu ben şöyle yediriyorum, senin kız benimkinden de küçük. ben kuzu gerdan alıyorum hergün bir parçayı pişiriyorum, suyuyla çorba yapıyorum çorbanın içine blendrdan geçmiş eti ekliyorum 1 köfte kadar bir kase çorbaya yediriyorum. çok fark etmiyor ağzına parçacık gelirse cıkarıyor o ayrı. suyuna çorba yap önce sonra minik minik et ekle benim taktik bu.
sağol banucum bütün işler üstüste geldi yorucu oluyor ama çoğu gitti gibi
kabızlık için kuru kayısı öneririm ben arada sırada atıyorum ağzıma iyi geliyor bana sabah aç karnına daha iyi olur dene istersen üzerine de ılık su iç
ben yatayım hem yorgunum hem sabah erken kalkacağım usta gelecek
Dediğin gibi belki ilk önce tadına alışırsa belki kendisini de yer. Çorbada suyunu kullanıyorumda parça eklemiyordum birde öyle deniyeyim bari. Tavsiyen için sağ ol yarın bir deniyeyim bakalım belki öyle yer. Makarna yada pilav yiyor cadı ama çorbaya ekmek bile doğrasam şu bir kaç gündür huyu değişti çıkartıyor ağzından benim ağzıma tıkmaya çalışıyor cadı
Biraz israr ettiğimde de etinden et kopmuş gibi ağlıyor. Daha şimdiden parmağında oynatıyor bizi eşim bile diyor bu ablasından beter olucak diyor dur dedim az büyüsün terlik piskoloğuyla tanıştırırım ben onu düzelir
Bezli kıçına bi dene değdirsem yeter herhalde.
ben de tanıştırıcam yakında terlikle benim bızdığı deli ben bugün çekmecelerimi düzenliyorum arkamı dönüyorum geçmiş çekmecelerin başına nevar ne yok döküyor yere. tam delirmelik.
valla benim eşimdetaşıdı tatlıları dondurmaları cçpsleri aburcuburda bir numara yeni birşeyçıktığını duydumu uyku girmez gözüne resmen bulur alır bendedayanamam yrim ve sonuç belligünaydın canım ben burdayım erken geldim bugün işe... Kimsede yok geçmişi okuyordum..tahıl gevreği yiyen sendin sanırım okuyunca aklıma geldide ben önceden güya dikkat ediyorum dolduruyordum kaseye sütü de bolca yiyordum. Ilkkez üstündeki gramajı okudum allahım ne göreyim 35g gevrek+125 ml süt ile 173 kcal yuh dedim resmen bir seferde en az 400 kalori alıyormuşum. Artık akşam yemek yemiyorum sadece 2 haftalık deneme yaptım ay sonu düğün var diye nesfit yiyorum oda tartarak sütte yarım bardak.
Ahh bu kocalar yokmu "sen her halinle güzelsin hayatım" diye diye taşıdı tatlıları dondurmaları şimdide arada espri gibi bişeyler çıkıyor ağzından ki hemen korkunç bakış gönderiyorum mesajımı hemen alıyor. Kilo konusunda dalga geçilmesine tahammül edemiyorum halbuki çok haklılar. Düşün yani eşimden 8 kg daha ağırım. UtanıyorumOna çaktırmdan ondan aşağı düşmem lazım
allah rahmeteylesin mekanı cennet olsunbugun babamın ölüm yıldönümü diLe kolay 18 seneyi onsuz geride bıraktık
allah mekanını cennet etsin inş. (amiinnnn)
valla ben en sıradan ızgarayı kullanıyorum geçen kız50 tl falandı hep balıkları onda yaparım gayett menunum 6 senedir falan kullanıyorum çok pahalısına gerek yok bencetamam ozaman ben bir gorumceme basvurayım abla malum balık sezonu acıldı ee tek umudumuz catıda kızarttıgımız balıklardı kokusuz yag sıcramadan mis gibi kızartıp asagı ınıveriyorduk saolsun kocacım oraya cok sevgili guverci,nlerine yuva olarak tahsis etiiği için bizde ocakta bişi yapamıyoruz kapattık ustunu falan kusların pisliği içinde mumkun değil bende zaten elektrikli ızgaara istiyordum eve gecen aksamda kendi dedi yukarda balık kızartamıyoruz elektrikli ızgara alalım balkonda barı kızartırız koku olmaz dedi evde tabi bende dunden razı hemen arastırmalara basladım tefallere baktım ama onlarda masallah 300 den asagı değil
hos geldin
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
wc ye çıkamazsan tartıda artı görünür form çayları işe yayarkizlar dünkü kahvaltimi yazmistim aralarda 1 armut yedim ve aksamda mücver yedi:18:m ya anlamiyorum beni yine artida gösterdi terazi delirmek üzereyim bide okadar spor yaptim olamaz böle bi sey ya bi kac gündür wc ye cikamadim bu kadarda olmazki dimi ama bana bi sey söyleyin bi yardimci olun ne olur neden böle oldu
sen anlatırken ben yoruldum valla kolay gelsinselam kızlar sabah artılarımla başladım güne
salonun cilası kurumuş temizlik yaptım ama büyük eşyaları yerleştiremedim
kızımı dersaneye bıraktım lcw den 44 beden pantolon aldım dar kesim değil onlar daha olmuyo pek
gömlek almam lazımdı epeyce dolaştım aldım onu da sonra eve tabii gidip gelirken yürüdüm
salonu daha tam yerleştiremedik halılar gelmedi henüz
mutfak borusu patlamış aşağı komşuya ve benim oturma odama su gelmiş duvar kabarmış vanayı kapattık bulaşıklar felan duruyo sabah usta gelecek offf bugün de odayı boşaltmam lazım daha salon bile yerleşmedi
neyse tek hoşuma giden şey çarşıdan gelince tartıldım baktım aaaa artılar gitmiş moralim düzeldi azcık neyse benden bu kadar durumlar böyle
yarın sabah usta gelecek öğleden sonra kızımın okulda toplantı var işler bitmiyor bir türlü tatilimin son günleri de böyle koşturmalı geçiyor
bence şart bizde kullandıkBEBEK İÇİN
kızlar ya bize bu aydan sonra kan ilacı verdiler kullanılacakmış 1 yaşına kadar sizde kullandınız mı, şart mı, ay ne çok şey var ya yok kan çin yok vitamin için damla offfff
kızlar ben neyle uğraşıyorum 85 altı için motivasyon ödülü belirledim çok güzel bir bot almak. ona bakıyorum acaba ne alsam diye oldum sanki 84 ona bakması kaldı.
80 altınada bayaaa şık bir kışlık kaban mot neyse öyle birşey almak istiyorum. ki bayram öncesine gelirse havalı havalı giyerim he he heee heee.
ha buarda bende lcw den deri görünümlü mont aldım çok havalı onun altına giymek için.
bende böyle durmuyor aldıım beden de xxl ama nasıl olsa gidicek kilolar dimi buna uyacak siyah bir bot istiyorum işte eteklede kotlada olacak şık bişi.
Eki Görüntüle 256543 Eki Görüntüle 256544
Arkadaşlar kendimi bildim bileli rejim yapar sonrasında o binbir eziyet ile verdiğim kiloları binbir keyifle geri alırdım...Çocukluğum çok kilolu olmasada hep etine dolgundum,kendimi yanlızca 8 yaşına kadar zayıf olduğumu bilirim o da resimlerden hatırlıyorum :) Lise döneminde iyice kilo almaya başladığımda buna bir durmanın vaktinin gelip geçtiğini dün gibi hatırlıyorum güzel bir rejimle 15 kilo verdim ve arkadaşlarım görüntüme inanamadılar tabii ben de:) Tabii
ben bu durum rüya ile gerçek arasında kalacak kadar kısa bir durumdu ve ben o kiloları bir güzel geri aldım.Üniversiteye başladığım yıl her zaman olduğu gibi yeni bir rejim yeni hayat anlayışı ile üniveristeye ilk adımımı attım. Fakat devlet yurdunda kaldığım için hazır yiyecekler kendimi tanıyamaz hale getirdi o kadar kilo almıştım ki kendimden nefret eder hale geldim artık yıllardır yorulmadan yaptığım rejimlerden yorulur hale gelmiştim belkide oluruna bırakmıştm.İş hayatıma atıldığım ilk yıllarda suratımda kıllanma problemiyle cildiyeye gittim benden bazı testler istedi ve bunun sonucunda troidlerimin çalışmadığını ve guatr'mda da ufak bir kitle tespit edildi.doktora söylediğim ilk cümle;şimdi ben zayıflayacak mıyım? doktorumda ilaçlarını düzenli kullanır
ve yediklerine dikkat edersen evet dedi. neyse arkadaşlar ilaçlar alındı yediklerimize dikkat ettik 2 haftada 5 kilodan kurtulduk dedim ve zaten ilaçlar zayıflatıyor,troid'de çalışmıyordu artık çalışıyorda benim dikkat etmeme gerek yok troid halleder dedim o da tek başına bu işin altından kalkamadı ve ben 95 kiloyu gördüm ki yaşım henüz 23.(bunları anlatırken ne kadar gülümsemiş olsamda içim kan ağlıyor )Bu acıklı hikayemde umuyorum ki grubunuzda bana da yer veririsiniz,sabırsızlıkla bekliyorum.herkese bol şans ve bana da..
Hoşbulduk,inşallah hepimiz kurtuluruz.hoşgeldin umarımkilolardan kurtulursun
doldurduk şükür ,kullanayım diyorsun yani ,tadı çooooooook kötü....
tebrikler canımmmmmmmm ,ee çok fazla mı terletti bende onu düşünüyorum, 21 dk mı yoksa daha mı fazla yaptın
ne güzel uyuyorsun isteyince ben gecenin bir yarısı hemde uykunun en derin yerinde kalkıyorum ama değiyor o ayrı :)
Günaydınn
evet canım çok terletti 21 dk dan birazcık daha uzun tuttum bir de başlangıç ve bitirişte tempolu yürüdüm mekik falan da çektim...ama acayip eğlenceli oluyor bi de zaman nasıl geçti anlamıyor insan ...
uyku problemim yok yattım mı 2 dk içinde dalmış olurum uykuya ama keşke benim de o tatlı uykumdan uyanmam için çok daha tatlı bir nedenim olsaydı...
Günaydınlar hepinize
akşam ki menüm
1 tabak nohut
8 kaşık pilav (ekmek yemedim)
6 kaşık taze fasulye
1 kase cacık
ve çoban salata
sabah
1 dilim lıght sandeviç ekmek
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
3 dal maydanoz
domates salatalık
günaydın canım..
menünü yorumlamak istiyorum izninle.bence akşam yemeği için 8 kaşık pilav biraz fazla olmuş hem ekmek hem pilav hem nohut karbonhidrata fazla yüklenmişsin.
cacıkla yani proteinle birleştirdiğin zaman fazlası yağa dönüşür unutma... sabah kahvaltını fazlalaştırıp akşamdan eksiltiyorum ben canım..
günaydın canım..
Menünü yorumlamak istiyorum izninle.bence akşam yemeği için 8 kaşık pilav biraz fazla olmuş hem ekmek hem pilav hem nohut karbonhidrata fazla yüklenmişsin.
Cacıkla yani proteinle birleştirdiğin zaman fazlası yağa dönüşür unutma... Sabah kahvaltını fazlalaştırıp akşamdan eksiltiyorum ben canım..
canım seni çok iyi anlıyorum çünkü bende aynı durumu yaşıyorum. helede gözümün önünde oldukları için akşama doğru aklımdan fena şeyler geçiyor ama ben sabah iyi bir kahvaltı aralarda meyve öğlen normal ekmeksiz bir öğün yapıyorum akşama ise nesfit yada mısır gevreği ile geçiştitiryorum bu günlerde haftaya düğünümüz var o yüzden ama akşammeyve tekrar yiyorumgünaydın cnm haklsın bende farkındayım çok oldu
ztn benim sorun akşam o saate kadar süper gidiyo akşam cozutuyorum nedense sıkıntıdan sürekli yemek istiyorum