Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ceco canım sen alemsin ya demek komiserin yeğenisin ha

Ne yapam güzelim arabasının muayenesi eksikti eğer öyle demeseydim 350 tl ceza ödeyecektim daha doğrusu ödeyemiyecektim benimkide başlayacaktı bayramlık ağzını açmaya ne diye arabayla gittin diye zaten bir arkadaşıma eşlik etmek için gitmiştim ona da kızmıştı sen ne karışıyorsun bu dünyayı senmi kurtaracaksın diye

Dediğin gibi belki ilk önce tadına alışırsa belki kendisini de yer. Çorbada suyunu kullanıyorumda parça eklemiyordum birde öyle deniyeyim bari. Tavsiyen için sağ ol yarın bir deniyeyim bakalım belki öyle yer. Makarna yada pilav yiyor cadı ama çorbaya ekmek bile doğrasam şu bir kaç gündür huyu değişti çıkartıyor ağzından benim ağzıma tıkmaya çalışıyor cadı
Biraz israr ettiğimde de etinden et kopmuş gibi ağlıyor. Daha şimdiden parmağında oynatıyor bizi eşim bile diyor bu ablasından beter olucak diyor dur dedim az büyüsün terlik piskoloğuyla tanıştırırım ben onu düzelir
Bezli kıçına bi dene değdirsem yeter herhalde.

Bir ara bende yapıyordum ama uzun zamandır bıraktım aslında evde de var yarın başlıyayım bari bende hatırlattığın için sağ ol canım

ben de tanıştırıcam yakında terlikle benim bızdığı deli ben bugün çekmecelerimi düzenliyorum arkamı dönüyorum geçmiş çekmecelerin başına nevar ne yok döküyor yere. tam delirmelik.

ben de tanıştırıcam yakında terlikle benim bızdığı deli ben bugün çekmecelerimi düzenliyorum arkamı dönüyorum geçmiş çekmecelerin başına nevar ne yok döküyor yere. tam delirmelik.

Aaa benim küçük cadı o konudada pek hamarat katlı duran hiç bir şeye tahammülü yok. Ben çamaşırları topluyorum balkonda katlayıp sepete koyuyorum o hepsini kafasına geçirmeye çalışıyor bakıyor giyemiyor sıpıtıp atıyor cadı hatta mutfakta ben yemek yaparken nekadar dolapta sallama çay varsa hepsini yere indirmişti dün kaş göz arasında bide bana uzatıyor hani ben içiyorum ya
Annem dayakla çocuk yetişmez diyor eeee sen zamanında beni az dövmedin diyorum orasını karıştırma hem sen çok kuduruktun diyor

Arkadaşlar kendimi bildim bileli rejim yapar sonrasında o binbir eziyet ile verdiğim kiloları binbir keyifle geri alırdım...Çocukluğum çok kilolu olmasada hep etine dolgundum,kendimi yanlızca 8 yaşına kadar zayıf olduğumu bilirim o da resimlerden hatırlıyorum :) Lise döneminde iyice kilo almaya başladığımda buna bir durmanın vaktinin gelip geçtiğini dün gibi hatırlıyorum güzel bir rejimle 15 kilo verdim ve arkadaşlarım görüntüme inanamadılar tabii ben de:) Tabii
ben bu durum rüya ile gerçek arasında kalacak kadar kısa bir durumdu ve ben o kiloları bir güzel geri aldım.Üniversiteye başladığım yıl her zaman olduğu gibi yeni bir rejim yeni hayat anlayışı ile üniveristeye ilk adımımı attım. Fakat devlet yurdunda kaldığım için hazır yiyecekler kendimi tanıyamaz hale getirdi o kadar kilo almıştım ki kendimden nefret eder hale geldim artık yıllardır yorulmadan yaptığım rejimlerden yorulur hale gelmiştim belkide oluruna bırakmıştm.İş hayatıma atıldığım ilk yıllarda suratımda kıllanma problemiyle cildiyeye gittim benden bazı testler istedi ve bunun sonucunda troidlerimin çalışmadığını ve guatr'mda da ufak bir kitle tespit edildi.doktora söylediğim ilk cümle;şimdi ben zayıflayacak mıyım? doktorumda ilaçlarını düzenli kullanır
ve yediklerine dikkat edersen evet dedi. neyse arkadaşlar ilaçlar alındı yediklerimize dikkat ettik 2 haftada 5 kilodan kurtulduk dedim ve zaten ilaçlar zayıflatıyor,troid'de çalışmıyordu artık çalışıyorda benim dikkat etmeme gerek yok troid halleder dedim o da tek başına bu işin altından kalkamadı ve ben 95 kiloyu gördüm ki yaşım henüz 23.(bunları anlatırken ne kadar gülümsemiş olsamda içim kan ağlıyor )Bu acıklı hikayemde umuyorum ki grubunuzda bana da yer veririsiniz,sabırsızlıkla bekliyorum.herkese bol şans ve bana da..

valla benim eşimdetaşıdı tatlıları dondurmaları cçpsleri aburcuburda bir numara yeni birşeyçıktığını duydumu uyku girmez gözüne resmen bulur alır bendedayanamam yrim ve sonuç belli

bugun babamın ölüm yıldönümü diLe kolay 18 seneyi onsuz geride bıraktık
allah mekanını cennet etsin inş. (amiinnnn)
allah rahmeteylesin mekanı cennet olsun
valla ben en sıradan ızgarayı kullanıyorum geçen kız50 tl falandı hep balıkları onda yaparım gayett menunum 6 senedir falan kullanıyorum çok pahalısına gerek yok bence
wc ye çıkamazsan tartıda artı görünür form çayları işe yayar
ben mücveri kızartmıyorum fırında yapıyorum valla daha güzel oluyor yumurtasını daha az koyuyorum böylaca daha az un giriyor içine yağ sadece tepsiyi yağlamak iöin kullanıyorum ve gönül rahatlıgı ile yiyorum

sen anlatırken ben yoruldum valla kolay gelsin

BEBEK İÇİN
kızlar ya bize bu aydan sonra kan ilacı verdiler kullanılacakmış 1 yaşına kadar sizde kullandınız mı, şart mı, ay ne çok şey var ya yok kan çin yok vitamin için damla offfff
bence şart bizde kullandık

çok güzel güle güle kullan umarım botta bulursun

hoşgeldin umarımkilolardan kurtulursun

kızlar bugün yayamazlık yaptım ben özsütte dondurma yedim:18::18:
eve gelince 65 dk spor yaptım bilmem ne kadarını karşıladı
uzun zmandır eşimle çocuklarsız kalamıyorduk.bi alışveirş merkezinde çocuk oyun alanına bıraktık 2 sıpamızı veeee olanlar oldu.kendimi dondurma yerken buldum
yarın akşamda çoooooook uzun zamandır gitmemiz gerekn bebek görmesi var.ne etçem ben?cuma tartısına yarın sabahı yazsammmmm olurmuki???ne etsem?

Kızlar merhaba.. Gece yatmadan biraz okuyayım dedim, ama çok birikmiş ancak göz atabildim. Okumayıp yazmayınca iyice kopuyorum, o yüzden çok uykum olmasına rağmen yazmak da istedim.

Bugün kızım okula başladı -küçük gurupları bugün başlattı okul- aslında sadece 5 yaş hazırlık sınıfına başladı ama bizim için gene de çok özel bir gündü. Seneye burada devam edeceğinden (kısmetse tabii) yeniden tantana yapılmaz herhalde, bu sene okula başlama ritüeli tüm detayları ile yapıldı zaten. (Tören, arayanlar, tebrikler, kamera çekimleri, maaile tanışma törenine katılmalar vb.) Okulun düzenlediği tören de beni çok duygulandırdı, zannedersiniz üniversiteden mezun oluyor. Bir yanım "fazla mı abartıyoruz herşeyi, daha hazırlık sınıfına başlıyor" diye düşündü ama gene de tutamadım kendimi.

Neyse bir yandan okula başlayış, bir yandan alt üst olan günük rutin (artık 7'de kalkmalıyım..), bir yandan tatil sonrası evde yapılması gerekenler (köşe-bucak-dip-tavan temizleme, yerleştirme, düzenleme), bir yandan vize hazırlıkları beni çok yoruyor. Bu sebeplerle daha seyrek girebiliyorum buraya da.

Sadece 1 saat kadar boş vaktim var, onda da yürüyüş yapmaya çalışıyorum (yaktın beni Mutlu), ancak 100 dk oldu. Kuruyemişe de fena dadandım, azaltmaya çalışıyorum. Umarım Cuma günü kötü bir sürpriz olmaz bana.

Durum bildirimi uzadı da uzadı :) Yatayım artık. Herkese sevgiler, yarınki kurtarma yazılısında başarılar (malum Cuma'dan önceki son gün) :)))

gunaydiiiiin
kizlar dün okula gidebilmek icin ön konusmaya gittim nasil yapabilirim hangi okula gidebilirim diye falan o bile beni heycanlardirmaya yetti
sonrada ablamlar geldi görümcemlerde zaten bendeydi oturduk cay ictik tabi benim spor yatti artik bugü. telafi etmeye calisicam malum son gün haydi hayirlisi 10 hafta 10 kilo vermek istedigim su dönemde 2.haftadayiz ben nerde 2kilo vermek artilaydan kurtulamadim bi türlü ama yilmak yok badaricaz ins hepberaber

bıraz erken oldu bıldırımım ama ıst a gıdıyorum gun ıçınde yada yarın bıdaha gıremeyebılırım dıyetısyenıme gıdıyorum kılom:93.4
gecen hafta:94.8
gıden:1.4

spor:450 dk

Günaydınlar hepinize

akşam ki menüm

1 tabak nohut
8 kaşık pilav (ekmek yemedim)
6 kaşık taze fasulye
1 kase cacık
ve çoban salata

sabah

1 dilim lıght sandeviç ekmek
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
3 dal maydanoz
domates salatalık

günaydın canım..
menünü yorumlamak istiyorum izninle.bence akşam yemeği için 8 kaşık pilav biraz fazla olmuş hem ekmek hem pilav hem nohut karbonhidrata fazla yüklenmişsin.

cacıkla yani proteinle birleştirdiğin zaman fazlası yağa dönüşür unutma... sabah kahvaltını fazlalaştırıp akşamdan eksiltiyorum ben canım..

pardon canım ekmek yazdım taze fasulye yazacaktım..

günaydın cnm haklsın bende farkındayım çok oldu
ztn benim sorun akşam o saate kadar süper gidiyo akşam cozutuyorum nedense sıkıntıdan sürekli yemek istiyorum

günaydın cnm haklsın bende farkındayım çok oldu
ztn benim sorun akşam o saate kadar süper gidiyo akşam cozutuyorum nedense sıkıntıdan sürekli yemek istiyorum
canım seni çok iyi anlıyorum çünkü bende aynı durumu yaşıyorum. helede gözümün önünde oldukları için akşama doğru aklımdan fena şeyler geçiyor ama ben sabah iyi bir kahvaltı aralarda meyve öğlen normal ekmeksiz bir öğün yapıyorum akşama ise nesfit yada mısır gevreği ile geçiştitiryorum bu günlerde haftaya düğünümüz var o yüzden ama akşammeyve tekrar yiyorum

meyveyi abartıyorum çokta sevdiğim için. valla artıdayım bende anlamıyorum dikkat ediyorum spor yapıyorum değişen bişey yok bu sabah öleydi.

ervam
yalnız değilsin hem dikkat et hem spor yap hem artı gör ama devam ediyoruz değil mi. artık bu yola başkoyduk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…