Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selammmmm nasılsınız bakalım fıstıklar, ben pek iyi değilim dün bebeğimiizi dr a götürdük pipisinin alt kısmında bir kitle vardı daha öncede götürmüştük ultrasonda bakılmıştı kist denmişti, görünmüyordu önceleri ama gün geçtikçe uç vermeye başladı, yarın emar çekilecek, ben nasıl dayanırım ya uyutacaklar sedasyonla ama korkuyorum benim bebeğim daha çok küçük, inşallah kötü bir şey çıkmaz, dualarınnızı esirgemeyin ne olur, moralim uzun zamandır bozuk aslında yansıtmadım size hatırladıkça gözlerim doluyor şimdi olduğu gibi

Umutttçum, hayırlı olsun okulunuz..Eğitim hayatı boyunca hep başarılı ve mutlu bir öğrenci olur inşallah..

Asuucum,sizde liseli oldunuz ne heyecanlı.İlk yıl zor olabilir belki sonrasında çok güzeldir lise yılları benim için öyleydi çünkü..:)
Hayırlı olsun,başarılı geçsin...

Yasafat,

LEAH,kolay gelsin bayağı yoğunsun..acıkmanın sebebi sürekli hareket halinde olmandır muhtemelen..

Mutlu,Çok güzel kısır,mercimekli köfte vb. yaparım.:) İnşallah bir gün tüm topiğe yapar yeriz..:)

Banucum,sende hastalanmışsın geçmiş olsun canım..

Bu arada dilenciii'nin topik ahalisine selamı var iletmemi istedi..

Canım geçmiş olsun..Tedirgin olmakta haklısın ama inan korkulucak bişey yok..
Allah beterinden korusun..

OĞlumada geçen yıl son kontrolünde yapılmıştı..

Neticeyi bizede yazarsın merak ederiz bizde..

çok ama çok geçmiş oldun Allah korususun bebeğini.

inşallah yapıcaz büyük bir organizasyon çok eğlenceli olacak belliki çok da leziz.

canım ya :))) eşin haklı sen mi kurtaracaksın dünyayı allah allahhhhhhhh
1 günden birşey olmaz hem ne yaptığını görür pişman olursun :) benim dün yediğim kurabiye gibi :)

canım benim anneliği tatmadım henüz ama anlıyorum seni yinede. Allah dermansız dert vermesin güzelim bişey çıkmaz ,inşallah kısa zamanda tedavi olur.Dualarımız seninle...

saol cnm benim uyardıgın için bu haftayı böyle atlatıcam mecbur yavaş yavaş düzene girmeye başlıcam inş

aleyküm selam özledik onu sende bizlerden selam söyle :)

canım benim şu an 6 yaşında olan oğlumda 6 aylıkkn hidroseli (hayalarda su)tespit edildi.1,5 yaşına kadar geçer geçmezse ameliyat dendi.ilk çocuğum ben bi panik bi moralim bozuk dolaştım o günler.sonra 1,5 yaş geldi geçmemiş.çok iyi bir çocuk cerrahına ameliyat ettirdik genel anestezi ile.(sünneti de hallediverin dedik ama illa olmaz da olmaz dedi adam başka ibşi demedi yanlışmış fln oysa abimde dr keşke yaptırsanız demişti oğlum hala sünnetsiz)ameliyat esnasında ben dışarda kıvrandım resmen oa ameliyat önlüğü fln giydirdiklerinde çok kötü oldum.sonra ameliyattan çıktı gözleri mor meğer gözüne bişi bağlamışlar yoksa ağlamaktan değilmiş.1-2 saat mızıkladı haklı olarak.sonra oyuncaklar fln derken 1-2 günde atlattık yataktan kalkmaması gerekiyordu çünkü.şimdi kocaman yaramaz bir delikanlı oldu.yani böyle şeylerde geç kalınmaması farkedilmesi büyük bir nimet.emin ellerde kontrolleri olsun inşallh hiç ibşşiyi kalmaz üzme kendini canım

geçmişm olsun canım. zor ya doğum yapanlar bilir bayaaa kasıcı bir acı- sezaryanda bayaaa ameliyat ama canavar gibi kalkıyosun hemen) kendimize olunca hiç bişey önemli değil onların tırnağının ucuna bişi olsa öyle kitleniveriyoruz. geçmiş olsun canım sizede Allah kimsenin bebeğine hastalık acı vermesin

Son düzenleme:

aleyküm selam özledik dilenciyi bizden de ona sevgiler
yenacım liseli olduk ya darısı size inşallah bugün ilk toplantı olacak epey heyecan yaptım sanki ben başlıyacam liseye
evde de işi bitiremedim bişey bitiyor başka bişey çıkıyor toz temizle sil fenalık geldi
pazartesi yeğenim de gelecek tatildeler şimdi cumartesi dönüyorlar
okul alışverişini tam bitiremedim daha
bu arada topiğimin güzelleri bu tempoda yürüyüşümü aksatmıyorum diyetim de fena gitmiyo en azından akşamı hafif atlatıyorum sabah mecburen simit yedim ama
neyse buna rağmen bi eksi rakam göremedim sinir oldum ama pes demiyorum fırsatım olsa da daha çok yürüsem diyorum nasılsa yağlarım pes diyecekler

oo masallahh cnm

hoşgeldınn allah kolaylık versınn

o artılar nesen sor ne ben söylıyımm

kolay gelsınn asucumm işlerin pek cok ..

bizimdeeşimin babaannesi buraya geldii hasta olann burada hastaneye yattı onlar la ugrasıyorumm bana gelmediler ama bizde ılgılenıyoruz artıkk bu gunlerde yerımdee saydıgıma şüükredyorumm

ben pek havalı ilerliyordum düne kadar... dün sabah bir tartıldım 86.800 daha ne olsun 2 de 300 daha gitse neredeyse 2 kilo azalmış olacaktı geçen haftaya göre. ama kudurup kendime kısır yaptım sonrada bir oturuşta yedim hoppp bu sabah 87.500 olsun artık e o derece yemenin cezası.

şunu söyliyecektim asu ben acaip yumuşadım resmen pelte gibi heryerim karnım zaten Allahlık, bacaklarım basenler kalça kol ne varsa mıncık mıncık. tarife kelime bulamadım. yani bu iyi mi bilemedim. hayatım boyunca çok serttı etim. önceleri kaslardan sonra yağlardan şimdi bu durum beni korkutuyor umarım az bişi toparlaır sonradan. aldıım karara göre(spor hocası tavsiyesi) normal kiloma yaklaşmadan (10-15 kg var) yürüyüş dışında kas egzersizlerine başlamayacağım. 80 altına küreğimi -heralde paslandı- onu bulup yapmaya başlayacağım. sende durumlar nasıl.

sana da kolay gelsin canım hastane işleri de zor
son zamanda istisnalar hariç bir duraklama yaşıyoruz ama sabredersek sonunda zafer bizim olacak inşallah

mutlucum benim öyle tıka basa yediğimde yok ama eksiye geçemiyorum doğru dürüst
vücudumun durumu aynen anlattığın gibi hep diyorum ya taş gibi hatundum yumuşacık bişey oldum lokum kıvamından jöle kıvamına doğru gitmekteyim elbet sıkılaşmak lazım ama ben de senin gibi düşünüyorum hele son damacanayı da atalım artık napar eder sıkılaşırız ben de pilates yada spor salonu düşünüyorum artık ancak 2012 de olur sanki o da

çok teşekkür ederim canım, inşallah korkulacak bir şey yoktur ....
sizede çok geçmiş olsun
yazarım sonucu yarına hayırlısıyla inşallah
çok ama çok geçmiş oldun Allah korususun bebeğini.

canım çok teşekkür ederim, rabbim tüm bebişleri korusun

öğlen menüm

1 yumurta
1 kk peynir
2 zeytin domates salatalık
1 sandeviç ekmek

aslında yanımda taze fasulyem vardı ama hep beraber kahvaltı edelim dediler ekipcek mecbur yemek yerine kahvaltı ettim bende

akşam allah kerim dışarda olucaz büyük ihtimalle
salata yada ızagar köfe yada ızgara tavuk yerim diye düşünüyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…