Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selammmmm nasılsınız bakalım fıstıklar, ben pek iyi değilim dün bebeğimiizi dr a götürdük pipisinin alt kısmında bir kitle vardı daha öncede götürmüştük ultrasonda bakılmıştı kist denmişti, görünmüyordu önceleri ama gün geçtikçe uç vermeye başladı, yarın emar çekilecek, ben nasıl dayanırım ya uyutacaklar sedasyonla ama korkuyorum benim bebeğim daha çok küçük, inşallah kötü bir şey çıkmaz, dualarınnızı esirgemeyin ne olur, moralim uzun zamandır bozuk aslında yansıtmadım size hatırladıkça gözlerim doluyor şimdi olduğu gibi :KK43:

Umutttçum, hayırlı olsun okulunuz..Eğitim hayatı boyunca hep başarılı ve mutlu bir öğrenci olur inşallah..

Asuucum,sizde liseli oldunuz ne heyecanlı.İlk yıl zor olabilir belki sonrasında çok güzeldir lise yılları benim için öyleydi çünkü..:)
Hayırlı olsun,başarılı geçsin...

Yasafat,:nazar::nazar::nazar::nazar:

LEAH,kolay gelsin bayağı yoğunsun..acıkmanın sebebi sürekli hareket halinde olmandır muhtemelen..

Mutlu,Çok güzel kısır,mercimekli köfte vb. yaparım.:) İnşallah bir gün tüm topiğe yapar yeriz..:)

Banucum,sende hastalanmışsın geçmiş olsun canım..

Bu arada dilenciii'nin topik ahalisine selamı var iletmemi istedi..

selammmmm nasılsınız bakalım fıstıklar, ben pek iyi değilim dün bebeğimiizi dr a götürdük pipisinin alt kısmında bir kitle vardı daha öncede götürmüştük ultrasonda bakılmıştı kist denmişti, görünmüyordu önceleri ama gün geçtikçe uç vermeye başladı, yarın emar çekilecek, ben nasıl dayanırım ya uyutacaklar sedasyonla ama korkuyorum benim bebeğim daha çok küçük, inşallah kötü bir şey çıkmaz, dualarınnızı esirgemeyin ne olur, moralim uzun zamandır bozuk aslında yansıtmadım size hatırladıkça gözlerim doluyor şimdi olduğu gibi :KK43:

Canım geçmiş olsun..Tedirgin olmakta haklısın ama inan korkulucak bişey yok..
Allah beterinden korusun..

OĞlumada geçen yıl son kontrolünde yapılmıştı..

Neticeyi bizede yazarsın merak ederiz bizde..:KK71:

çok ama çok geçmiş oldun Allah korususun bebeğini.

Umutttçum, hayırlı olsun okulunuz..Eğitim hayatı boyunca hep başarılı ve mutlu bir öğrenci olur inşallah..

Asuucum,sizde liseli oldunuz ne heyecanlı.İlk yıl zor olabilir belki sonrasında çok güzeldir lise yılları benim için öyleydi çünkü..:)
Hayırlı olsun,başarılı geçsin...

Yasafat,:nazar::nazar::nazar::nazar:

LEAH,kolay gelsin bayağı yoğunsun..acıkmanın sebebi sürekli hareket halinde olmandır muhtemelen..

Mutlu,Çok güzel kısır,mercimekli köfte vb. yaparım.:) İnşallah bir gün tüm topiğe yapar yeriz..:)

Banucum,sende hastalanmışsın geçmiş olsun canım..

inşallah yapıcaz büyük bir organizasyon çok eğlenceli olacak belliki çok da leziz.

Ne yapam güzelim arabasının muayenesi eksikti eğer öyle demeseydim 350 tl ceza ödeyecektim daha doğrusu ödeyemiyecektim benimkide başlayacaktı bayramlık ağzını açmaya ne diye arabayla gittin diye zaten bir arkadaşıma eşlik etmek için gitmiştim ona da kızmıştı sen ne karışıyorsun bu dünyayı senmi kurtaracaksın diye :KK60:

Dediğin gibi belki ilk önce tadına alışırsa belki kendisini de yer. Çorbada suyunu kullanıyorumda parça eklemiyordum birde öyle deniyeyim bari. Tavsiyen için sağ ol yarın bir deniyeyim bakalım belki öyle yer. Makarna yada pilav yiyor cadı ama çorbaya ekmek bile doğrasam şu bir kaç gündür huyu değişti çıkartıyor ağzından benim ağzıma tıkmaya çalışıyor cadı :KK60:
Biraz israr ettiğimde de etinden et kopmuş gibi ağlıyor. Daha şimdiden parmağında oynatıyor bizi eşim bile diyor bu ablasından beter olucak diyor dur dedim az büyüsün terlik piskoloğuyla tanıştırırım ben onu düzelir :KK60::KK60::KK60:
Bezli kıçına bi dene değdirsem yeter herhalde.

Bir ara bende yapıyordum ama uzun zamandır bıraktım aslında evde de var yarın başlıyayım bari bende :KK34: hatırlattığın için sağ ol canım
canım ya :))) eşin haklı sen mi kurtaracaksın dünyayı allah allahhhhhhhh
kızlar bugün yayamazlık yaptım ben özsütte dondurma yedim:KK17::18::KK17::18:
eve gelince 65 dk spor yaptım bilmem ne kadarını karşıladı:KK59::KK59::KK59:
uzun zmandır eşimle çocuklarsız kalamıyorduk.bi alışveirş merkezinde çocuk oyun alanına bıraktık 2 sıpamızı veeee olanlar oldu.kendimi dondurma yerken buldum:KK35::KK36::KK36::KK35::KK33:
yarın akşamda çoooooook uzun zamandır gitmemiz gerekn bebek görmesi var.ne etçem ben?cuma tartısına yarın sabahı yazsammmmm olurmuki???ne etsem?
1 günden birşey olmaz hem ne yaptığını görür pişman olursun :) benim dün yediğim kurabiye gibi :)
doldurduk şükür ,kullanayım diyorsun yani ,tadı çooooooook kötü....

tebrikler canımmmmmmmm ,ee çok fazla mı terletti bende onu düşünüyorum, 21 dk mı yoksa daha mı fazla yaptın

ne güzel uyuyorsun isteyince ben gecenin bir yarısı hemde uykunun en derin yerinde kalkıyorum ama değiyor o ayrı :)

Günaydınn
evet canım çok terletti 21 dk dan birazcık daha uzun tuttum bir de başlangıç ve bitirişte tempolu yürüdüm mekik falan da çektim...ama acayip eğlenceli oluyor bi de zaman nasıl geçti anlamıyor insan ...
uyku problemim yok yattım mı 2 dk içinde dalmış olurum uykuya ama keşke benim de o tatlı uykumdan uyanmam için çok daha tatlı bir nedenim olsaydı...
bende yapayım bari demek faydalı bayağı, ay ne güzel ya ben asla dalamıyorum uykuya öyle hemen,rabbim inşallah sanada verecek canım,sen şu fazlalıklardan kurtulda....
bıraz erken oldu bıldırımım ama ıst a gıdıyorum gun ıçınde yada yarın bıdaha gıremeyebılırım dıyetısyenıme gıdıyorum kılom:93.4
gecen hafta:94.8
gıden:1.4

spor:450 dk
harikasın ya
Günaydınlar hepinize

akşam ki menüm

1 tabak nohut
8 kaşık pilav (ekmek yemedim)
6 kaşık taze fasulye
1 kase cacık
ve çoban salata

sabah

1 dilim lıght sandeviç ekmek
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
3 dal maydanoz
domates salatalık

ayşecim bana kızma ama bence akşam çok fena .... sabahları ise çok az yiyorsun o nedenle akşama gözün dönüyor:KK53:
sen sabahları ya da öğlen daha fazla ye akşama fazla acıkmamış ve çok yememiş olursun, 8 kaşık pilav demek zaten4 dilim ekmek demek bu arada...
1 tabak nohut demişsin ki kaç kaşık olduğunu allah bilir ,bence kaşıkla ölç canım
hem ne kadar yediğini bilirsin hemde fazla kalori almazsın
ben dün yediğim 2 minicik kurabiyeye bu kadar taktım snein takacak çok daha fazla şeyin var haberin olsun :)))
salata seviyorsan yapta bol bol akşamları ondan tüket canım
akşamları çeşidi fazla tutma ki çok yemeyesin
bol şanslarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım benim anneliği tatmadım henüz ama anlıyorum seni yinede. Allah dermansız dert vermesin güzelim bişey çıkmaz ,inşallah kısa zamanda tedavi olur.Dualarımız seninle...

canım seni çok iyi anlıyorum çünkü bende aynı durumu yaşıyorum. helede gözümün önünde oldukları için akşama doğru aklımdan fena şeyler geçiyor ama ben sabah iyi bir kahvaltı aralarda meyve öğlen normal ekmeksiz bir öğün yapıyorum akşama ise nesfit yada mısır gevreği ile geçiştitiryorum bu günlerde haftaya düğünümüz var o yüzden ama akşammeyve tekrar yiyorum

meyveyi abartıyorum çokta sevdiğim için. valla artıdayım bende anlamıyorum dikkat ediyorum spor yapıyorum değişen bişey yok bu sabah öleydi.

[

saol cnm benim uyardıgın için bu haftayı böyle atlatıcam mecbur yavaş yavaş düzene girmeye başlıcam inş

aleyküm selam özledik onu sende bizlerden selam söyle :)

canım ya :))) eşin haklı sen mi kurtaracaksın dünyayı allah allahhhhhhhh

1 günden birşey olmaz hem ne yaptığını görür pişman olursun :) benim dün yediğim kurabiye gibi :)
bende yapayım bari demek faydalı bayağı, ay ne güzel ya ben asla dalamıyorum uykuya öyle hemen,rabbim inşallah sanada verecek canım,sen şu fazlalıklardan kurtulda....

harikasın ya

ayşecim bana kızma ama bence akşam çok fena .... sabahları ise çok az yiyorsun o nedenle akşama gözün dönüyor:KK53:
sen sabahları ya da öğlen daha fazla ye akşama fazla acıkmamış ve çok yememiş olursun, 8 kaşık pilav demek zaten4 dilim ekmek demek bu arada...
1 tabak nohut demişsin ki kaç kaşık olduğunu allah bilir ,bence kaşıkla ölç canım
hem ne kadar yediğini bilirsin hemde fazla kalori almazsın
ben dün yediğim 2 minicik kurabiyeye bu kadar taktım snein takacak çok daha fazla şeyin var haberin olsun :)))
salata seviyorsan yapta bol bol akşamları ondan tüket canım
akşamları çeşidi fazla tutma ki çok yemeyesin
bol şanslarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

aşk olsun cnm ben kimseye kızmam herkes yapabilir yorumunu haklısın bende farkındayım yvş yvş azaltıorum p.tesi tam düzene gircek inş.

canım benim şu an 6 yaşında olan oğlumda 6 aylıkkn hidroseli (hayalarda su)tespit edildi.1,5 yaşına kadar geçer geçmezse ameliyat dendi.ilk çocuğum ben bi panik bi moralim bozuk dolaştım o günler.sonra 1,5 yaş geldi geçmemiş.çok iyi bir çocuk cerrahına ameliyat ettirdik genel anestezi ile.(sünneti de hallediverin dedik ama illa olmaz da olmaz dedi adam başka ibşi demedi yanlışmış fln oysa abimde dr keşke yaptırsanız demişti oğlum hala sünnetsiz)ameliyat esnasında ben dışarda kıvrandım resmen oa ameliyat önlüğü fln giydirdiklerinde çok kötü oldum.sonra ameliyattan çıktı gözleri mor meğer gözüne bişi bağlamışlar yoksa ağlamaktan değilmiş.1-2 saat mızıkladı haklı olarak.sonra oyuncaklar fln derken 1-2 günde atlattık yataktan kalkmaması gerekiyordu çünkü.şimdi kocaman yaramaz bir delikanlı oldu.yani böyle şeylerde geç kalınmaması farkedilmesi büyük bir nimet.emin ellerde kontrolleri olsun inşallh hiç ibşşiyi kalmaz üzme kendini canım

canım benim şu an 6 yaşında olan oğlumda 6 aylıkkn hidroseli (hayalarda su)tespit edildi.1,5 yaşına kadar geçer geçmezse ameliyat dendi.ilk çocuğum ben bi panik bi moralim bozuk dolaştım o günler.sonra 1,5 yaş geldi geçmemiş.çok iyi bir çocuk cerrahına ameliyat ettirdik genel anestezi ile.(sünneti de hallediverin dedik ama illa olmaz da olmaz dedi adam başka ibşi demedi yanlışmış fln oysa abimde dr keşke yaptırsanız demişti oğlum hala sünnetsiz)ameliyat esnasında ben dışarda kıvrandım resmen oa ameliyat önlüğü fln giydirdiklerinde çok kötü oldum.sonra ameliyattan çıktı gözleri mor meğer gözüne bişi bağlamışlar yoksa ağlamaktan değilmiş.1-2 saat mızıkladı haklı olarak.sonra oyuncaklar fln derken 1-2 günde atlattık yataktan kalkmaması gerekiyordu çünkü.şimdi kocaman yaramaz bir delikanlı oldu.yani böyle şeylerde geç kalınmaması farkedilmesi büyük bir nimet.emin ellerde kontrolleri olsun inşallh hiç ibşşiyi kalmaz üzme kendini canım
geçmişm olsun canım. zor ya doğum yapanlar bilir bayaaa kasıcı bir acı- sezaryanda bayaaa ameliyat ama canavar gibi kalkıyosun hemen) kendimize olunca hiç bişey önemli değil onların tırnağının ucuna bişi olsa öyle kitleniveriyoruz. geçmiş olsun canım sizede Allah kimsenin bebeğine hastalık acı vermesin

Son düzenleme:

aleyküm selam özledik dilenciyi bizden de ona sevgiler :KK54:
yenacım liseli olduk ya darısı size inşallah bugün ilk toplantı olacak epey heyecan yaptım sanki ben başlıyacam liseye:KK61:
evde de işi bitiremedim bişey bitiyor başka bişey çıkıyor toz temizle sil fenalık geldi
pazartesi yeğenim de gelecek tatildeler şimdi cumartesi dönüyorlar
okul alışverişini tam bitiremedim daha
bu arada topiğimin güzelleri bu tempoda yürüyüşümü aksatmıyorum diyetim de fena gitmiyo en azından akşamı hafif atlatıyorum sabah mecburen simit yedim ama
neyse buna rağmen bi eksi rakam göremedim sinir oldum ama pes demiyorum fırsatım olsa da daha çok yürüsem diyorum nasılsa yağlarım pes diyecekler:KK66::KK66:

selam kızlar
bugun diyetisyen günümdü. son görüşmemizden bu yana 4 kilo vermişim. yani 3 haftada 4 kilo.
kadın diyetimi yine değiştirmedi. sırf tartılmak için gitmekte zoruma gidiyor. evde baskül var. tartılırım ben.

oo masallahh cnm

Arkadaşlar kendimi bildim bileli rejim yapar sonrasında o binbir eziyet ile verdiğim kiloları binbir keyifle geri alırdım...Çocukluğum çok kilolu olmasada hep etine dolgundum,kendimi yanlızca 8 yaşına kadar zayıf olduğumu bilirim o da resimlerden hatırlıyorum :) Lise döneminde iyice kilo almaya başladığımda buna bir durmanın vaktinin gelip geçtiğini dün gibi hatırlıyorum güzel bir rejimle 15 kilo verdim ve arkadaşlarım görüntüme inanamadılar tabii ben de:) Tabii
ben bu durum rüya ile gerçek arasında kalacak kadar kısa bir durumdu ve ben o kiloları bir güzel geri aldım.Üniversiteye başladığım yıl her zaman olduğu gibi yeni bir rejim yeni hayat anlayışı ile üniveristeye ilk adımımı attım. Fakat devlet yurdunda kaldığım için hazır yiyecekler kendimi tanıyamaz hale getirdi o kadar kilo almıştım ki kendimden nefret eder hale geldim artık yıllardır yorulmadan yaptığım rejimlerden yorulur hale gelmiştim belkide oluruna bırakmıştm.İş hayatıma atıldığım ilk yıllarda suratımda kıllanma problemiyle cildiyeye gittim benden bazı testler istedi ve bunun sonucunda troidlerimin çalışmadığını ve guatr'mda da ufak bir kitle tespit edildi.doktora söylediğim ilk cümle;şimdi ben zayıflayacak mıyım? doktorumda ilaçlarını düzenli kullanır
ve yediklerine dikkat edersen evet dedi. neyse arkadaşlar ilaçlar alındı yediklerimize dikkat ettik 2 haftada 5 kilodan kurtulduk dedim ve zaten ilaçlar zayıflatıyor,troid'de çalışmıyordu artık çalışıyorda benim dikkat etmeme gerek yok troid halleder dedim o da tek başına bu işin altından kalkamadı ve ben 95 kiloyu gördüm ki yaşım henüz 23.(bunları anlatırken ne kadar gülümsemiş olsamda içim kan ağlıyor )Bu acıklı hikayemde umuyorum ki grubunuzda bana da yer veririsiniz,sabırsızlıkla bekliyorum.herkese bol şans ve bana da..

hoşgeldınn allah kolaylık versınn

gunaydiiiiin
kizlar dün okula gidebilmek icin ön konusmaya gittim nasil yapabilirim hangi okula gidebilirim diye falan o bile beni heycanlardirmaya yetti
sonrada ablamlar geldi görümcemlerde zaten bendeydi oturduk cay ictik tabi benim spor yatti artik bugü. telafi etmeye calisicam malum son gün haydi hayirlisi 10 hafta 10 kilo vermek istedigim su dönemde 2.haftadayiz ben nerde 2kilo vermek artilaydan kurtulamadim bi türlü ama yilmak yok badaricaz ins hepberaber

o artılar nesen sor ne ben söylıyımm

yenacım liseli olduk ya darısı size inşallah bugün ilk toplantı olacak epey heyecan yaptım sanki ben başlıyacam liseye:KK61:
evde de işi bitiremedim bişey bitiyor başka bişey çıkıyor toz temizle sil fenalık geldi
bu arada topiğimin güzelleri bu tempoda yürüyüşümü aksatmıyorum diyetim de fena gitmiyo en azından akşamı hafif atlatıyorum sabah mecburen simit yedim ama
neyse buna rağmen bi eksi rakam göremedim sinir oldum ama pes demiyorum fırsatım olsa da daha çok yürüsem diyorum nasılsa yağlarım pes diyecekler:KK66::KK66:

kolay gelsınn asucumm işlerin pek cok ..

bizimdeeşimin babaannesi buraya geldii hasta olann burada hastaneye yattı onlar la ugrasıyorumm bana gelmediler ama bizde ılgılenıyoruz artıkk bu gunlerde yerımdee saydıgıma şüükredyorumm
:KK36::KK36:

ben pek havalı ilerliyordum düne kadar... dün sabah bir tartıldım 86.800 daha ne olsun 2 de 300 daha gitse neredeyse 2 kilo azalmış olacaktı geçen haftaya göre. ama kudurup kendime kısır yaptım sonrada bir oturuşta yedim hoppp bu sabah 87.500 olsun artık e o derece yemenin cezası.

şunu söyliyecektim asu ben acaip yumuşadım resmen pelte gibi heryerim karnım zaten Allahlık, bacaklarım basenler kalça kol ne varsa mıncık mıncık. tarife kelime bulamadım. yani bu iyi mi bilemedim. hayatım boyunca çok serttı etim. önceleri kaslardan sonra yağlardan şimdi bu durum beni korkutuyor umarım az bişi toparlaır sonradan. aldıım karara göre(spor hocası tavsiyesi) normal kiloma yaklaşmadan (10-15 kg var) yürüyüş dışında kas egzersizlerine başlamayacağım. 80 altına küreğimi -heralde paslandı- onu bulup yapmaya başlayacağım. sende durumlar nasıl.

oo masallahh cnm

hoşgeldınn allah kolaylık versınn

o artılar nesen sor ne ben söylıyımm

kolay gelsınn asucumm işlerin pek cok ..

bizimdeeşimin babaannesi buraya geldii hasta olann burada hastaneye yattı onlar la ugrasıyorumm bana gelmediler ama bizde ılgılenıyoruz artıkk bu gunlerde yerımdee saydıgıma şüükredyorumm
:KK36::KK36:

sana da kolay gelsin canım hastane işleri de zor
son zamanda istisnalar hariç bir duraklama yaşıyoruz ama sabredersek sonunda zafer bizim olacak inşallah:KK19::KK64:

ben pek havalı ilerliyordum düne kadar... dün sabah bir tartıldım 86.800 daha ne olsun 2 de 300 daha gitse neredeyse 2 kilo azalmış olacaktı geçen haftaya göre. ama kudurup kendime kısır yaptım sonrada bir oturuşta yedim hoppp bu sabah 87.500 olsun artık e o derece yemenin cezası.

şunu söyliyecektim asu ben acaip yumuşadım resmen pelte gibi heryerim karnım zaten Allahlık, bacaklarım basenler kalça kol ne varsa mıncık mıncık. tarife kelime bulamadım. yani bu iyi mi bilemedim. hayatım boyunca çok serttı etim. önceleri kaslardan sonra yağlardan şimdi bu durum beni korkutuyor umarım az bişi toparlaır sonradan. aldıım karara göre(spor hocası tavsiyesi) normal kiloma yaklaşmadan (10-15 kg var) yürüyüş dışında kas egzersizlerine başlamayacağım. 80 altına küreğimi -heralde paslandı- onu bulup yapmaya başlayacağım. sende durumlar nasıl.

mutlucum benim öyle tıka basa yediğimde yok ama eksiye geçemiyorum doğru dürüst
vücudumun durumu aynen anlattığın gibi hep diyorum ya taş gibi hatundum yumuşacık bişey oldum lokum kıvamından jöle kıvamına doğru gitmekteyim elbet sıkılaşmak lazım ama ben de senin gibi düşünüyorum hele son damacanayı da atalım artık napar eder sıkılaşırız ben de pilates yada spor salonu düşünüyorum artık ancak 2012 de olur sanki o da

Canım geçmiş olsun..Tedirgin olmakta haklısın ama inan korkulucak bişey yok..
Allah beterinden korusun..

OĞlumada geçen yıl son kontrolünde yapılmıştı..

Neticeyi bizede yazarsın merak ederiz bizde..:KK71:
çok teşekkür ederim canım, inşallah korkulacak bir şey yoktur ....
sizede çok geçmiş olsun
yazarım sonucu yarına hayırlısıyla inşallah
çok ama çok geçmiş oldun Allah korususun bebeğini.

canım çok teşekkür ederim, rabbim tüm bebişleri korusun

öğlen menüm

1 yumurta
1 kk peynir
2 zeytin domates salatalık
1 sandeviç ekmek

aslında yanımda taze fasulyem vardı ama hep beraber kahvaltı edelim dediler ekipcek mecbur yemek yerine kahvaltı ettim bende

akşam allah kerim dışarda olucaz büyük ihtimalle
salata yada ızagar köfe yada ızgara tavuk yerim diye düşünüyorum bakalım

X