Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar sabah artılarımla başladım güne
salonun cilası kurumuş temizlik yaptım ama büyük eşyaları yerleştiremedim
kızımı dersaneye bıraktım lcw den 44 beden pantolon aldım dar kesim değil onlar daha olmuyo pek
gömlek almam lazımdı epeyce dolaştım aldım onu da sonra eve tabii gidip gelirken yürüdüm
salonu daha tam yerleştiremedik halılar gelmedi henüz
mutfak borusu patlamış aşağı komşuya ve benim oturma odama su gelmiş duvar kabarmış vanayı kapattık bulaşıklar felan duruyo sabah usta gelecek offf bugün de odayı boşaltmam lazım daha salon bile yerleşmedi
neyse tek hoşuma giden şey çarşıdan gelince tartıldım baktım aaaa artılar gitmiş moralim düzeldi azcık neyse benden bu kadar durumlar böyle
yarın sabah usta gelecek öğleden sonra kızımın okulda toplantı var işler bitmiyor bir türlü tatilimin son günleri de böyle koşturmalı geçiyor

açık açık sordum canım değişiklik yapmayacakmıyız diye. yok dedi. ama varya 54bedeni görmüştüm. bugün 52 beden pantolonumla gittim çuval gibiydi. 48 e girersin dedi diyetisyenim ama bir mağazaya girip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. bayramda inşallah. bu bayram bayram çocuğu ben olacağım :))
neden yapmıyor keşke ben sıkıldım bu listeden deseydin ... iyi hadi bakalım azcık daha ver öyle denersin, inşalah en tatlı bayram çocuğu sen olacaksın:)
seni hain seniiii demek enişteye tuzaklar kuruyorsun :))) valla onların bünyesi 2 kaşıkla falan şişmez sonuçta bizden daha çok enerji yaıkıyorlar sen 4 kaşık falan koy:KK60:

:KK66: :KK66: muhahahaa evet yapıyordum valla ama artık çakozladı benden önce kalkıyor hemen ben alırım hayatım sen çok koyuyorsun diyerek .. başka bişiler bulmam lazım artık :97:
vayyy enişteye bak sen akıllıııııııı hemen çakmış, hımmm enerjisi yüksek gıdalar yedir :KK23:
metabolizmayı mahvettik heralde ye ye ye ne yapsın zavallı:KK43:(( listeye uyalı 10 gün fln oluyor.ondan önce çok halsizdim hazırlamaya bile üşeniyordum.çörek otu benim hayatımı değiştirdi şimdi daha enerjiliyim şükür.insülin direncindenmiş halsziliğim.ben dr a bu halszliğim için gitmiştim insülin direncini öğrendm.ama araya yaz girdi ben kilo aldım 1 kg.şimdi çörekotuna başlayalı 25 gün fln oluyr 5 kg yu geçtim toplamda.bunun 10 günü diyet listeli ve sporlu

güzel kg vermişsin devam maşallah:)))bana diyet listesini verip 4 hafta uygula gel dedi taaa temmuz 15 te.2 ay oldu ben listeye başlayalı 10 gün oldu ama.hiç demiyorki nasıl yapacan?halsizlik bende,3küçük çocuk bende bi türlü olmuyordu.emzirdiğimden ilaçta kullanamadım ama çok şükürki imdadıma çörek otu yetişti.ilk defa iştahımı bastırabiliyorum ama 2-3 saatte birde yiyroum ki uyuyan canavar çıkmasın diye:KK53:
ben de bu hafta gitsemmi yoksa 1 ay böyle devam etsemmi onu düşünüyorum.gittiğimde kıızm 6 aylıktı emiyordu şimdi ek gıda alıyor yeni yeni güzel acaba biraz daha azaltırmı dahamı iyi olur bilmemki???

inşallah canım hepmiz bayram çocuğu olalım çıtr çıtr:) ben artık alışverişten nefret eder durumdayım .zaten iriyim boyum 179 iyice büyük oluyorum kiloluyken.

ben bu nedenlerde akşamları çıkmak istemiyorm dışarda yemeyi çok severim ama aklım çelinir diye korkuyorm.aslında dışarda salata ızgara seçsen???

ya şu erkekler ne şanslı dimi???benimki de karşımda çikolata fln götürüp benden daha çok kilo verirdi gıcık
evet ya çok şanslılar ben eşimden 3-4 kilo fazlayım ,önceden eşim ve bebeğim tartıldığında benden azdılar ,şimdiiiiiiiii ben onlardan zayıfım :)))

ben bugün cezalıyım şu tvde gördüğüm damlasakızlı kurabiyeden yaptım ve 2 tane yedim ,damlasakızına bayılırım bennnn neyse ayağım izin verirse biraz daha fazla yürürüm, ha bu arada neden yaptın diyecek olursanız komşunun tabağı vardı boş vermeyeyim diye yaptım, kardeşimde geldi dün o da yer dedim ,kendim için yapmadım ama dayanamadım ya çok güzel kokuyordu ...

BEBEK İÇİN
kızlar ya bize bu aydan sonra kan ilacı verdiler kullanılacakmış 1 yaşına kadar sizde kullandınız mı, şart mı, ay ne çok şey var ya yok kan çin yok vitamin için damla offfff

60 dakika yürüyüşümü yaptım geldimmmmmmmmm :KK64:

cmt-60
pzr-60
pzt-70
salı-40
çrş-60
toplam---290:KK9:

aaa en son yine ben mi girmişim :)

bak sen bizim fıstıklaraaaaa hepsi sporda MAŞALLAH MAŞALLAH :nazar:

BEBEK İÇİN
kızlar ya bize bu aydan sonra kan ilacı verdiler kullanılacakmış 1 yaşına kadar sizde kullandınız mı, şart mı, ay ne çok şey var ya yok kan çin yok vitamin için damla offfff

canım demek ki bebişin 4 ayını doldurmuş ... bu rutin bir uygulama , koruyucu amaçlı doz veriliyor...kesinlikle kullan canım ...

bu arada Nevzamansız ve Sinope yalnız değilsiniz:82:

muhahaha şeklinde kötü adam gülüşünü yaptım bunu okurken (tabii içimden eşim karşımda oturuyor çünkü yoksa allah muhaafaza :KK1: )

bende bende spor yaptım çok şükür tebrik edin beni lütfen, uzunca bir aradan sonra bende başladım artık inşallah...hemde şu devri taş dan da yaptım :KK66:

Ya 1 saattir kimsecikler gelmedi mi buralara ya ahanda bende gidiyorum gidip uyuyayım bari canım sıkıldı yapacak bişi yok
herkese iyi geceler ...

BEBEK İÇİN

ben vermedim ama az bişi kansız çıktı sonradan. benim oğlan müzmin kabız o nedenle kullanmadım. ha çokkk mu eksikliği oldu hayır. şimdi extra et yediriyorum. bir ara farklı bi şurupta kullandım d vitle

canım demek ki bebişin 4 ayını doldurmuş ... bu rutin bir uygulama , koruyucu amaçlı doz veriliyor...kesinlikle kullan canım ...
doldurduk şükür ,kullanayım diyorsun yani ,tadı çooooooook kötü....
muhahaha şeklinde kötü adam gülüşünü yaptım bunu okurken (tabii içimden eşim karşımda oturuyor çünkü yoksa allah muhaafaza :KK1: )

bende bende spor yaptım çok şükür tebrik edin beni lütfen, uzunca bir aradan sonra bende başladım artık inşallah...hemde şu devri taş dan da yaptım :KK66:
tebrikler canımmmmmmmm ,ee çok fazla mı terletti bende onu düşünüyorum, 21 dk mı yoksa daha mı fazla yaptın
Ya 1 saattir kimsecikler gelmedi mi buralara ya ahanda bende gidiyorum gidip uyuyayım bari canım sıkıldı yapacak bişi yok
herkese iyi geceler ...
ne güzel uyuyorsun isteyince ben gecenin bir yarısı hemde uykunun en derin yerinde kalkıyorum ama değiyor o ayrı :)
ben vermedim ama az bişi kansız çıktı sonradan. benim oğlan müzmin kabız o nedenle kullanmadım. ha çokkk mu eksikliği oldu hayır. şimdi extra et yediriyorum. bir ara farklı bi şurupta kullandım d vitle
anladım canım çok teşekkür ederim...
kızlar bugun elma dietiyle ılk gunumu basarıyla tamamladım:nazar:

maşallah zor oldu mu peki
yanlış anlama ama böyle olması sağlıklı mı sence?:26:

İlk evvela herkese hayırlı geceler :KK34:

Kızlar umarım hepiniz iyisinizdir ve sağlıklı beslenmeyle ilgili bir sorun yoktur. Ben dünden beri hala tır çarpmış gibi hissediyorum kendimi galiba hasta olucağım çünkü her yerim ağrıyor. Dün zar zor 30 saat sporumu yapabildim ancak bugün deseniz bütün gün halsizlikten yattım hatta bir ara halıya uzandım küçük kuzum devamlı koltuğa cıkıp inerken düşmesin diye :KK1: anam sanki halıda rahat verdi devamlı etrafımda anne anne diye dolandı durdu her fırsatta beni öptü :KK60: artık nereme deng gelirse. Şap diye ses cıkarmayı da öğrendi öperken :KK60: akşam üzere onun sayesinde biraz kendime gelebildim.
Cadının birde huyu var anne dediğinde ona efendim anasının kuzusu demediğim sürece hiç ara vermeden anneee diyip duruyor :KK60:

selam kızlar sabah artılarımla başladım güne
salonun cilası kurumuş temizlik yaptım ama büyük eşyaları yerleştiremedim
kızımı dersaneye bıraktım lcw den 44 beden pantolon aldım dar kesim değil onlar daha olmuyo pek
gömlek almam lazımdı epeyce dolaştım aldım onu da sonra eve tabii gidip gelirken yürüdüm
salonu daha tam yerleştiremedik halılar gelmedi henüz
mutfak borusu patlamış aşağı komşuya ve benim oturma odama su gelmiş duvar kabarmış vanayı kapattık bulaşıklar felan duruyo sabah usta gelecek offf bugün de odayı boşaltmam lazım daha salon bile yerleşmedi
neyse tek hoşuma giden şey çarşıdan gelince tartıldım baktım aaaa artılar gitmiş moralim düzeldi azcık neyse benden bu kadar durumlar böyle
yarın sabah usta gelecek öğleden sonra kızımın okulda toplantı var işler bitmiyor bir türlü tatilimin son günleri de böyle koşturmalı geçiyor

Bende de iki gündür kabızlık sorunu var yine herhalde ondanda biraz halsizliğim var tabi birde artı az da olsa.
Bu arada geçmiş olsun yaa evde tadilat oldumu elimde olsa kaçmak isterim ama olmuyor tabiki. Allah yardımcın olsun umarım en kısa zamanda işlerin biter ve bir daha başınıza gelmez.

60 dakika yürüyüşümü yaptım geldimmmmmmmmm :KK64:

cmt-60
pzr-60
pzt-70
salı-40
çrş-60
toplam---290:KK9:

Maşallahın var valla yaa allah nazardan saklasın :nazar: yok yok bu hafta spor listesine giremem herhalde benden ancak 30 dakka çıkıyor oda bugün yapamadım bile :KK43:

Mutlucum sende bendensin :KK34: ya bizede doktor vermişti ama 3 gün veriyorsam kalan günler hep arada kaynıyordu. Anne sütü hariç gıdasınıda alıyor nasılsa diye fazla önemsememiştim ama şimdiye kadar çok şükür bir eksiklik olmadı. Ya şu ara tek sorunumuz küçük kuzu et yemiyor. Ne köfte, ne kıymalı nede tavuklu bişey valla ben doğurmamış olsam bu çocuk benden değil diyecem :KK60::KK60::KK60:
Eşimde, büyük kızımda hatta bende eti severiz ama ona ne yaptıysam yediremedim anında ağzından cıkartıyor.
Mehmet Öz bir programında 20 kere yiyince alışır ancak bir insan yeni bir şeye demişti ama yok et yediremiyoruz. Sizlerin önerileriniz varmı o konuda valla vejeteryan olması sorun değil de B12 eksikliğinden çekiniyorum bende.

kızlar bugun elma dietiyle ılk gunumu basarıyla tamamladım:nazar:

Kız dünden beri elma elma diyip duruyorsun anlat bakem neymiş o bütün gün elma mı kemiyorsun yoksa :KK34:
Tek tip beslenmeyle ilgili sana herkes gerekeni söylemiş zaten ama ben sırf meraktan soruyom elma sağlıklı da olsa bütün günde sırf elma yenirmi eğer o tip bir diyetse.

Bu arada Ayşeciğim allah babanın mekanını inşallah cennet eylemiştir. Çok uzun zaman olmuş gerçekten düşüncesi bile can yakar başınız sağ olsun allah sizlere uzun ömür versin canım.

Leahcığım sanada geçmiş olsun. İnsan bir yerde arabasının olmadığını görünce çok kötü oluyor benimde bir kere başıma gelmişti büyük kızım daha 3 aylıkken. Nasıl kudurmuştum hastane önünden nasıl arabayı çekersiniz diye nasıl edepsizlik yaptıysam o zaman daha ceza makbuzunu yazmadıkları için para ödememiştim :KK66: birde 4 sene evvel karakol önünden çekmişlerdi bende içeri girip komserlerden birine söylemiştim ama burda işim vardı nasıl çekilir diye telsizle çekiciyi geri cağırdı adam beni çekiciyle otoparka götürmüştü arabamı almak için. komiserin nesi oluyorsun diye sorduklarında yeğeniyim demiştim de yine ceza ödememiştim :KK60: :KK60:

Son düzenleme:

Kızlar umarım hepiniz iyisinizdir ve sağlıklı beslenmeyle ilgili bir sorun yoktur. Ben dünden beri hala tır çarpmış gibi hissediyorum kendimi galiba hasta olucağım çünkü her yerim ağrıyor. Dün zar zor 30 saat sporumu yapabildim ancak bugün deseniz bütün gün halsizlikten yattım hatta bir ara halıya uzandım küçük kuzum devamlı koltuğa cıkıp inerken düşmesin diye :KK1: anam sanki halıda rahat verdi devamlı etrafımda anne anne diye dolandı durdu her fırsatta beni öptü :KK60: artık nereme deng gelirse. Şap diye ses cıkarmayı da öğrendi öperken :KK60: akşam üzere onun sayesinde biraz kendime gelebildim.
Cadının birde huyu var anne dediğinde ona efendim anasının kuzusu demediğim sürece hiç ara vermeden anneee diyip duruyor :KK60:

Bende de iki gündür kabızlık sorunu var yine herhalde ondanda biraz halsizliğim var tabi birde artı az da olsa.
Bu arada geçmiş olsun yaa evde tadilat oldumu elimde olsa kaçmak isterim ama olmuyor tabiki. Allah yardımcın olsun umarım en kısa zamanda işlerin biter ve bir daha başınıza gelmez.

Maşallahın var valla yaa allah nazardan saklasın :nazar: yok yok bu hafta spor listesine giremem herhalde benden ancak 30 dakka çıkıyor oda bugün yapamadım bile :KK43:

Mutlucum sende bendensin :KK34: ya bizede doktor vermişti ama 3 gün veriyorsam kalan günler hep arada kaynıyordu. Anne sütü hariç gıdasınıda alıyor nasılsa diye fazla önemsememiştim ama şimdiye kadar çok şükür bir eksiklik olmadı. Ya şu ara tek sorunumuz küçük kuzu et yemiyor. Ne köfte, ne kıymalı nede tavuklu bişey valla ben doğurmamış olsam bu çocuk benden değil diyecem :KK60::KK60::KK60:
Eşimde, büyük kızımda hatta bende eti severiz ama ona ne yaptıysam yediremedim anında ağzından cıkartıyor.
Mehmet Öz bir programında 20 kere yiyince alışır ancak bir insan yeni bir şeye demişti ama yok et yediremiyoruz. Sizlerin önerileriniz varmı o konuda valla vejeteryan olması sorun değil de B12 eksikliğinden çekiniyorum bende.

Kız dünden beri elma elma diyip duruyorsun anlat bakem neymiş o bütün gün elma mı kemiyorsun yoksa :KK34:
Tek tip beslenmeyle ilgili sana herkes gerekeni söylemiş zaten ama ben sırf meraktan soruyom elma sağlıklı da olsa bütün günde sırf elma yenirmi eğer o tip bir diyetse.

Bu arada Ayşeciğim allah babanın mekanını inşallah cennet eylemiştir. Çok uzun zaman olmuş gerçekten düşüncesi bile can yakar başınız sağ olsun allah sizlere uzun ömür versin canım.

Leahcığım sanada geçmiş olsun. İnsan bir yerde arabasının olmadığını görünce çok kötü oluyor benimde bir kere başıma gelmişti büyük kızım daha 3 aylıkken. Nasıl kudurmuştum hastane önünden nasıl arabayı çekersiniz diye nasıl edepsizlik yaptıysam o zaman daha ceza makbuzunu yazmadıkları için para ödememiştim :KK66: birde 4 sene evvel karakol önünden çekmişlerdi bende içeri girip komserlerden birine söylemiştim ama burda işim vardı nasıl çekilir diye telsizle çekiciyi geri cağırdı adam beni çekiciyle otoparka götürmüştü arabamı almak için. komiserin nesi oluyorsun diye sorduklarında yeğeniyim demiştim de yine ceza ödememiştim :KK60: :KK60:

kıyamammmmm çok mu yorgunsun sen ,hasta mı olacaksın...
demek şapır şupur öpüyor seninki ay benmkide beni öper mi öyle ne özendim şimdi ya

bu hafta maşalahım var başladık bakalım spora ama bakalım faydası olacak mı, tartıya yansıyacak mı?

malesef bütün gün elma yedım sabah ıkı dılım kepek ekmeği peynır domates yedım sonrada hepp elma.sağlıklı değil ama yapacak bısey yok aklıma koydum bıkere.:KK71:

banu ben şöyle yediriyorum, senin kız benimkinden de küçük. ben kuzu gerdan alıyorum hergün bir parçayı pişiriyorum, suyuyla çorba yapıyorum çorbanın içine blendrdan geçmiş eti ekliyorum 1 köfte kadar bir kase çorbaya yediriyorum:nazar::nazar::nazar::nazar:. çok fark etmiyor ağzına parçacık gelirse cıkarıyor o ayrı. suyuna çorba yap önce sonra minik minik et ekle benim taktik bu.

sağol banucum bütün işler üstüste geldi yorucu oluyor ama çoğu gitti gibi
kabızlık için kuru kayısı öneririm ben arada sırada atıyorum ağzıma iyi geliyor bana sabah aç karnına daha iyi olur dene istersen üzerine de ılık su iç
ben yatayım hem yorgunum hem sabah erken kalkacağım usta gelecek

kızlar ben neyle uğraşıyorum 85 altı için motivasyon ödülü belirledim çok güzel bir bot almak. ona bakıyorum acaba ne alsam diye oldum sanki 84 ona bakması kaldı.
80 altınada bayaaa şık bir kışlık kaban mot neyse öyle birşey almak istiyorum. ki bayram öncesine gelirse havalı havalı giyerim he he heee heee.

ha buarda bende lcw den deri görünümlü mont aldım çok havalı onun altına giymek için.
bende böyle durmuyor aldıım beden de xxl ama nasıl olsa gidicek kilolar dimi buna uyacak siyah bir bot istiyorum işte eteklede kotlada olacak şık bişi.

$lcwmont.jpg $mont lcw.jpg

Son düzenleme:
X