Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoş buldum güzel kardeşim benim....

Annemin hamburger istemesi; yanındaki patates kızartması yüzünden canım...Hamburgerin yarısını yedi;patatesleri lüpletti;yarın öğlen için yaptığın köftelerin yanına da patates kızartalım dedi ve mühürü bastı canım.Eee ne de olsa kanun gücünde kararname ..Yapacağız artık ;ağzım sulana sulana.....:KK56::KK56::KK56:

Ermancığım da şapır şapır yedi;bakına bakına..O sırada annesi aradı ''hazır senin elindeyken Ermoşa grip aşısı yap '' dedi.Keyfi kaçmasın diye söylemedim.Sürpriz yapacağım.:KK52:

Ben de evden kepekli sandviç ekmeğinin içine ızgara köfte koyup götürdüm ve de 1 bardak ayran..Benim menü de güzeldi canım bir tek patates eksikti...

Süpersin..:nazar:
Afiyet olsun canım,senin menünde harika bence..
Çok severim ızgara köfte..

Ay yerim ben onun tatlı dilini.....:KK70::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:

Kaplumbağacı ha....Çok şirin laflar ediyorlar yumurcaklar....

:))) Aslında bana yine iş çıktı onun suyunu değiştirmek gibi..

Evet çok şirinler hayatım..Allaha emanet tüm çocuklar..

Süpersin..:nazar:
Afiyet olsun canım,senin menünde harika bence..
Çok severim ızgara köfte..

Ben de ben de ......:KK56::KK56::KK56:

Bu arada Erman ın annesi koca bir poşet çıtır pıtır,kek,gofret,bisküvi doldurmuş verdi yanımıza...

Ne o abla nasılsa Beyza yediriyor erkeklik bende kalsın dedin galiba dedim.Aynen öyle düşünmüş...Yoksa asla o tür şeyler yedirmez oğluşuna kilolu olmasın diye....

Bir de moralimi bozan bir şey oldu memlekette.Ege nin annesi düğün CD mizi seyredelimmi teyze o halimizi görür belki zayıflamak için motive oluruz dedi.Seyretmez olaydım.

Gelin mahvoldu incecik belini,daracık kalçalarını görünce de ben; ya ben düğünde şu andaki halimden en az 10-15 kilo eksiktim ve buna rağmen çok kilolu görünüyorum.Şimdi nasıl görünüyorum kimbilir.Çoookkkk fenalardayım çoookkkk....:84::84::84::84::84::84::84::84:

Ben de ben de ......:KK56::KK56::KK56:

Bu arada Erman ın annesi koca bir poşet çıtır pıtır,kek,gofret,bisküvi doldurmuş verdi yanımıza...

Ne o abla nasılsa Beyza yediriyor erkeklik bende kalsın dedin galiba dedim.Aynen öyle düşünmüş...Yoksa asla o tür şeyler yedirmez oğluşuna kilolu olmasın diye....

Bir de moralimi bozan bir şey oldu memlekette.Ege nin annesi düğün CD mizi seyredelimmi teyze o halimizi görür belki zayıflamak için motive oluruz dedi.Seyretmez olaydım.

Gelin mahvoldu incecik belini,daracık kalçalarını görünce de ben; ya ben düğünde şu andaki halimden en az 10-15 kilo eksiktim ve buna rağmen çok kilolu görünüyorum.Şimdi nasıl görünüyorum kimbilir.Çoookkkk fenalardayım çoookkkk....:84::84::84::84::84::84::84::84:

Offf sorma onu..Fotoğraflarda,kamerada acaip kilolu çıkıyorum bende..
Hiiç çekilmek istemem o yüzden..
Geçende dışarıda oturuyorduk kalabalık bir grup..
Kızım resmimizi çekti yine en şişman bendim siyah giymeme rağmen...
Sinir oldum nasıl..

Offf sorma onu..Fotoğraflarda,kamerada acaip kilolu çıkıyorum bende..
Hiiç çekilmek istemem o yüzden..
Geçende dışarıda oturuyorduk kalabalık bir grup..
Kızım resmimizi çekti yine en şişman bendim siyah giymeme rağmen...
Sinir oldum nasıl..

Hepimizin derdi işte canım....

Üzülmeyi bırakıp artık sahici sahici diyet ve spor yapmamız gerekiyor;başka çare yok maalesef...

Uyuyup uyansak ve zayıflamış olsak ne süper olur ama.....Ohhh bayılırım zevkten....

Üzülmeyi bırakıp artık sahici sahici diyet ve spor yapmamız gerekiyor;başka çare yok maalesef...

Uyuyup uyansak ve zayıflamış olsak ne süper olur ama.....Ohhh bayılırım zevkten....

Spor çok önemli..Dikkat edilmese bile kilo almayı engelliyorr..

Artık üzülmüyorum beyzuşum şişkoluk konusunda..İnan huzur daha önemli..İnsan isterse zayıflar elbet..

Demekki biz gerçekten istemiyoruz..

Benim şu an kafamı meşgul eden başka olay olduğu için merkezimde değil kilo..
Ama yürüyüş çok iyi geldi..her gün çıksam ne iyi olur..

Birde yürüyüşe ara verdiğim halde et kesiği falan olmadım..

Ben uyumaya gidiyorum..

İyi geceler hepinize...
Kocaman muuaaahhh...:KK54::KK54:

evet canım ama yazıları okuyunca cıldırdım ya ıkı haftada 18 kılo veren var.napıyım 14 gunde elma yıyım bakayım.
yagdan olması imkansız

Ailemize 5.canlı katıldı..:KK1:

Su kamplumbağası aldık barışa..Sadece o ilgilensin,sorumluluğu ona ait olsun diye..
Şimdilik iyi gidiyor,her gün hatırlıyor yemini vermek için..

Her gördüğüne benim hayvanım var.
Kaplumbağacıdan kaplumbağa aldık diyor.:)
ay yerim ben o dilleri

bak kiloverciğim 99 kilo isen şuan ne olur bu garip şeylere takılıp vucuduna ve metobolizmana sağlam bir darbe vurma.

aklın yatıyormu 15 günde 18 kilo verileceğine.

bak çok basit bir hesabı var bu işin. 1 kg yağ 8000 kalori. yani bu ablalar günde 1 kilo vermiş, 8000 kalori yakmış diğelim. ortalama metobolizman 2000 kalori harcasa, hadi 15 gün değil elma hiçbirşey dahi yemesen ortalama 6000 kalori daha yakman lazım. hiç koşubandına çıktın mı bilmiyorum ama 8 km hızla 1 saat koşsan sanırım 500 kalori harcarsın. yani günde 12 saat 8 km koşarsan sanırım 6000 de yanar.

sana formülü ben vereyim 14 günde 14 kg vermen için
hiçbirşey yemeyeceksin, su serbest
günde 12 saat 8 km hızla koşacaksın(muhtemelen 99 kiloda 3 dakika dahi dayanamazsın ama neyse ben seni bilemem)

14 gün sonunda bu 14 kg verirsin 18 verenler 15 saatin altına inmemişlerdir muhtemel.

"peki nasıl oluyor da ben daha önce 3 günlük zırt diyeti ile 4-5 kilo verdim öyleyse" dersen onu da anlatiim;

1 kg kas toplam 2.7 kg su tutar. kalori düşürüldüğünde (biyolojiden hatırlarsın belki) ilk yıkıma giren kaslardır. eğer yeterli protein ve temel gıdalar alınmazsa kas yakımı başlar. sen vucunda çok değerli 1 kg kasını 3 günlük açlık grevinde yakıp kül ettiğinde 2.7 kg su da gittiği için toplam verdiğin kilo 3-4 kg dır en az, ne müthiş indi mi diyorsun. ama kaslar metobolizmanın sağlıklı çalışması için çok muhim. bazal metobolizma hızımızı vucuttaki kas oranımız belirliyor nekadar kas okadar hızlı çalışan bir metobolizma . hadi onu da umursamadın verdin 10 kilo, dururp yemeye başladıında vucut alarm veriyor "açlık durumları için vucuda girenler derhal depolana". ha bu sefer su içtim yaradı durumu başlıyor aldıın 30 kg yanında bonus.

sen gene yapacaksın biliyorum bu elma diyetini çünkü öyle açızki obez halimizi çözecek bir mucizeye yukarıda yazdıımdan gayrisi yok ama neyazıkki. vucuda düşman olmak, onu cezalandırmak yerine beraber hareket etmek zorundayız yoksa iki karşi kutup değil bir takım olduğumuzda o bize cevap veriyor. sana kolay gelsin.
çok güzel anlatmışşın
oyle sok dşyetle olmuyor sıkıcaz biraaz kaldıracaz kendimizi spor yapacazoyle gidecek
bu hatalara bende düştüm hemde bunları bilmeme ramen

ahhhh nerde o günler sabah incecik kalkmak rüya gibi bir şey aahhhhhh

Spor çok önemli..Dikkat edilmese bile kilo almayı engelliyorr..

Artık üzülmüyorum beyzuşum şişkoluk konusunda..İnan huzur daha önemli..İnsan isterse zayıflar elbet..

Demekki biz gerçekten istemiyoruz..

Benim şu an kafamı meşgul eden başka olay olduğu için merkezimde değil kilo..
Ama yürüyüş çok iyi geldi..her gün çıksam ne iyi olur..

Birde yürüyüşe ara verdiğim halde et kesiği falan olmadım..

Çok haklısın canım;elbette hayatımızın birinci önceliği değil kilolar.Çok daha önemli konular var;ancak sağlığımız daima önemli olmalı.Biz de sağlığımız için istiyoruz kilo vermeyi;bunun yanında hoş görünsek fena olmaz...

İnşallah zamanın uygun olurda her gün yürürsün canım.Diyetsiz yürüyüş yapınca kilo verilmese bile beden şekli toparlanıyor ve görüntü mutlaka pozitif yöne gidiyor..

Üzülmemene çok sevindim.:KK69:Üzülüyoruzda ne oluyor;kendimizi strese sokmaktan başka bir işe yaramıyor.Eminim şu durumda daha iyi kilo vereceksin...Sabırsızlık etmeyelim yeter..Benim kaybım sabırsızlığımdan kaynaklanıyor.Sanki bu kadar kiloyu 1 ayda aldımda hemen verebileceğim...Saplantılardan kurtulmam lazım.Senin adına sevindim;üzülmemekle kocaman bir adım attın bence canım...:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

benim ki kapadı çenesini yoksa kızlar bilir lafın alasını sokuyordu fırsat yakaladığında. artık zayıflamakla ilgili espriler bitti. ben başladım şimdi aşkım soz vermiştin (ki atıp tutuyordu ben 110 üstüyken) sen 70 altına in porş alıcam sana ama şimdi doblo(ki onu aldık) anca çeker seni demişliği vardı)) şurda kaldı 17-18 kilo hazırlanmaya başla diyorum.

ama şunu ekliğim müsliler kahvaltılık tahıllar zayıflatmaz, ama oldukça doyurucudur. yani 6 kaşık yarım bardak sütle falan yazıları ondan diyetlerde. yani sağlam bir kahvaltı ile aynı kalorisi var. dikkatli tüketmek lazım.

ee bu kadar zayıfladıktan sonra sana bişi diyemez tabii artık, benim de zayıflayıp hiçbirşekilde espriye maruz kalmamam lazım yaa
haklısın hayatım onların kalori olayını biliyorum da esprisine sölemiştim , o an yemek istediğim için :97:

sağol canım benim valla ilaç gibi geldi çooooooook iyi oldu,aynen dediğin gibi ayakları yerden kesiliyor ya... bileydim çalardım kapını gçen hafta cmt eşimin memleketinden dönerken geçtik oradan :) gerçi bayram dönüşüydü sende yokmuşsundur değil mi?

kıyamam ya eşinde alemmiş ha :) bence kalori değerine bak sonuçta diyet çikolatalar ver 1 lokma at damağına bence o yediğin 1 kaseden daha az olur emin ol ama abartma :)

gel canım gel beklerim her zaman , evet canım bayram da yoktuk
1 lokma kesse hayatım nerdeee... az bişey atıştırdım valla napayım...

günaydınnn milletttt
ee nerede herkeslerrr !!!!

günaydın canım ben burdayım erken geldim bugün işe... Kimsede yok geçmişi okuyordum..tahıl gevreği yiyen sendin sanırım okuyunca aklıma geldide ben önceden güya dikkat ediyorum dolduruyordum kaseye sütü de bolca yiyordum. Ilkkez üstündeki gramajı okudum allahım ne göreyim 35g gevrek+125 ml süt ile 173 kcal yuh dedim resmen bir seferde en az 400 kalori alıyormuşum. Artık akşam yemek yemiyorum sadece 2 haftalık deneme yaptım ay sonu düğün var diye nesfit yiyorum oda tartarak sütte yarım bardak.

Ahh bu kocalar yokmu "sen her halinle güzelsin hayatım" diye diye taşıdı tatlıları dondurmaları şimdide arada espri gibi bişeyler çıkıyor ağzından ki hemen korkunç bakış gönderiyorum mesajımı hemen alıyor. Kilo konusunda dalga geçilmesine tahammül edemiyorum halbuki çok haklılar. Düşün yani eşimden 8 kg daha ağırım. Utanıyorum:KK17: Ona çaktırmdan ondan aşağı düşmem lazım:KK9:

günaydın canım ben burdayım erken geldim bugün işe... Kimsede yok geçmişi okuyordum..tahıl gevreği yiyen sendin sanırım okuyunca aklıma geldide ben önceden güya dikkat ediyorum dolduruyordum kaseye sütü de bolca yiyordum. Ilkkez üstündeki gramajı okudum allahım ne göreyim 35g gevrek+125 ml süt ile 173 kcal yuh dedim resmen bir seferde en az 400 kalori alıyormuşum. Artık akşam yemek yemiyorum sadece 2 haftalık deneme yaptım ay sonu düğün var diye nesfit yiyorum oda tartarak sütte yarım bardak.

Ahh bu kocalar yokmu "sen her halinle güzelsin hayatım" diye diye taşıdı tatlıları dondurmaları şimdide arada espri gibi bişeyler çıkıyor ağzından ki hemen korkunç bakış gönderiyorum mesajımı hemen alıyor. Kilo konusunda dalga geçilmesine tahammül edemiyorum halbuki çok haklılar. Düşün yani eşimden 8 kg daha ağırım. Utanıyorum:KK17: Ona çaktırmdan ondan aşağı düşmem lazım:KK9:

günaydın canım...evet ben yemiştim akşam gerçi arada öğün olarak da tüketiyorum hatta bu sabah ki kahvaltım da k flakesti..kalorisi gerçekten az da değil ... k flakesle 2 haftada 3 kilo vermiştim
evet benimki de öle dedi hep he bir de ne derdi biliyrmusun '' olsun daha çok sen seviyorum '' derdi alan genişliyo ya :KK9:
ben zayıflayayım ama eşim zayıflamasın istiyorum bencillik bu belki ama en azından biraz arayı açana kadar,ama o daha çok dikkat ediyor, bende ne yapıyorum 1kaşık 2 kaşık fazla koyuyorum onun tabağına :KK60:

günaydın canım...evet ben yemiştim akşam gerçi arada öğün olarak da tüketiyorum hatta bu sabah ki kahvaltım da k flakesti..kalorisi gerçekten az da değil ... K flakesle 2 haftada 3 kilo vermiştim
evet benimki de öle dedi hep he bir de ne derdi biliyrmusun '' olsun daha çok sen seviyorum '' derdi alan genişliyo ya :KK9:
Ben zayıflayayım ama eşim zayıflamasın istiyorum bencillik bu belki ama en azından biraz arayı açana kadar,ama o daha çok dikkat ediyor, bende ne yapıyorum 1kaşık 2 kaşık fazla koyuyorum onun tabağına :KK60:

ay inanmıyorumyaa kendi kendime kızıyordum ama bende aynı şeyi yapıyorum onun tabağına çok koyuyorum onda biraz göbek var zaten 3 ayda 9 kilo verdi sinir etti beni. şimdi tuturuyor bende diyet yapıcam diye gerçi işime geliyor ekstradan yemek yapmıyorum aynı şeyi tüketiyoruz. Yürüyüşte yapıyoruz arada ama üzülüyorum çünkü erkekler daha fazla kalori harcıyor yediriyorum zorla. Tek hedefim önce onu geçmek zaten...:KK52:
Yalnız olmadığıma sevindim...:KK66:

Günaydınlar herkese
bugün itibari ile yediklerimi yazıcam belki daha faydalı olur benim için

sabah
1 adet uno kepekli sandeviç ekmeği
1 kk lıght peynir
4 yeşil zeytin
1 dometes
3 dilim salatalık
ve 1 lokma simit

X