ay inanmıyorumyaa kendi kendime kızıyordum ama bende aynı şeyi yapıyorum onun tabağına çok koyuyorum onda biraz göbek var zaten 3 ayda 9 kilo verdi sinir etti beni. şimdi tuturuyor bende diyet yapıcam diye gerçi işime geliyor ekstradan yemek yapmıyorum aynı şeyi tüketiyoruz. Yürüyüşte yapıyoruz arada ama üzülüyorum çünkü erkekler daha fazla kalori harcıyor yediriyorum zorla. Tek hedefim önce onu geçmek zaten...
Yalnız olmadığıma sevindim...
günaydınlar herkese
bugün itibari ile yediklerimi yazıcam belki daha faydalı olur benim için
sabah
1 adet uno kepekli sandeviç ekmeği
1 kk lıght peynir
4 yeşil zeytin
1 dometes
3 dilim salatalık
ve 1 lokma simit
Ben de kendimi kötü hissediyordum çok mu kötüyüm ne diyordum .. Ama bende sevindim
günaydın canım, iyileştinmi? Sonuç olarak rahatsızlığın neymiş belli oldumu?
Ayşecim çörek otunu denedinmi hiç ben başlıcam. Yemeklerden yarım saat önce öğütülerek tüketiliyor su ile içiyorsun. Tatlı isteğini baya azaltıyormuş...
gunaydin guzeller nasilsiniz bende iiyim diyeyim ii olayim yine reglim gecikti ve ben siskinlik yasiyorum ha oldu ha olacak da beni kasiyo yaa
aysem bak basladin bi yrden insallah devami gelir catir catir kilolar gider sonra glsin resimler:)))
asuuuuu nsilsin ve diger arkadaslar nassiniz
gunaydin guzeller nasilsiniz bende iiyim diyeyim ii olayim yine reglim gecikti ve ben siskinlik yasiyorum ha oldu ha olacak da beni kasiyo yaa
aysem bak basladin bi yrden insallah devami gelir catir catir kilolar gider sonra glsin resimler:)))
asuuuuu nsilsin ve diger arkadaslar nassiniz
Gunaydin guzeller nasilsiniz bende iiyim diyeyim ii olayim yine reglim gecikti ve ben siskinlik yasiyorum ha oldu ha olacak da beni kasiyo yaa
Aysem bak basladin bi yrden insallah devami gelir catir catir kilolar gider sonra glsin resimler:)))
Asuuuuu nsilsin ve diger arkadaslar nassiniz
yok cnm denemedim çörek otu
dr.a gitmedim baş agrısı devam bi artıyo bi azalıyo ama dr.a gitmek niyetinde değilim şuan
hastanede olduğum için belkide nefre t ediyorum içlerinde adam olsan 10da 1 bile değil doktorların
günaydın canım ben burdayım erken geldim bugün işe... Kimsede yok geçmişi okuyordum..tahıl gevreği yiyen sendin sanırım okuyunca aklıma geldide ben önceden güya dikkat ediyorum dolduruyordum kaseye sütü de bolca yiyordum. Ilkkez üstündeki gramajı okudum allahım ne göreyim 35g gevrek+125 ml süt ile 173 kcal yuh dedim resmen bir seferde en az 400 kalori alıyormuşum. Artık akşam yemek yemiyorum sadece 2 haftalık deneme yaptım ay sonu düğün var diye nesfit yiyorum oda tartarak sütte yarım bardak.
Ahh bu kocalar yokmu "sen her halinle güzelsin hayatım" diye diye taşıdı tatlıları dondurmaları şimdide arada espri gibi bişeyler çıkıyor ağzından ki hemen korkunç bakış gönderiyorum mesajımı hemen alıyor. Kilo konusunda dalga geçilmesine tahammül edemiyorum halbuki çok haklılar. Düşün yani eşimden 8 kg daha ağırım. UtanıyorumOna çaktırmdan ondan aşağı düşmem lazım
iyiyim canım ama kilo veremiyorum çabalarıma rağmen ona bozuluyorum biraz ama okullar açılsın uyku düzenim otursun umutluyum hem yeme düzenim de olur o zaman
çokmu gecikti reglin canım o gerginlik fena oluyor
ya beni düşün adamdan 17 kilo şişmandım en az 17 cm kısa olmama rağmen arada ya bak 10 oluyoruz yan yana geldiğimizde lafını bile söylüyordu. şimdi 2 yıldır ilk kez 10-12 kilo daha zayıfım ondan biraz kendide aldı hemen bvermem lazım diyor gitti spor merkezine yaıldı 10 kg fazlası varmış. Tanıştığımızda ben 60 o 95 kg dı nasıl bir sinerji olusturduysam adamla 7 sene de 55 kg aldım. çok şükür çoğu gitti azı kaldı. Adam tanıştığımızla aynı 3aşağı 5 yukarı aynı. 70 altı olmam şart. Yani şart derken susması için değil sağlıklı kiloma inmek için öncelikli olarak.
günaydın canım...evet ben yemiştim akşam gerçi arada öğün olarak da tüketiyorum hatta bu sabah ki kahvaltım da k flakesti..kalorisi gerçekten az da değil ... k flakesle 2 haftada 3 kilo vermiştim
evet benimki de öle dedi hep he bir de ne derdi biliyrmusun '' olsun daha çok sen seviyorum '' derdi alan genişliyo ya
ben zayıflayayım ama eşim zayıflamasın istiyorum bencillik bu belki ama en azından biraz arayı açana kadar,ama o daha çok dikkat ediyor, bende ne yapıyorum 1kaşık 2 kaşık fazla koyuyorum onun tabağına
mutlucum nasıl bir kötü duygudur çok iyi bilirim. Ben ilk başta 10 kg fazlaydım ama gıvıkya benden önce zayıfladı ben farkı 8e çekebildim o yüzden en başta 107 idim çünkü (85 kg ile evlendim). Oda tehditkar bakışlarıma karşı bişe demiyorda pis pis gülüyor.bende şimdilik susuyorum elbet o güzel günlerde gelecek.
Ayrıca sen ve leah 10 kilo hareketinin ilk kıvılcımlarını çakanlar olarak size bir kez daha teşekkür ediyorum çünkü kısa vadeli hedef koymak bana çok iyi geldi. Sabırsız bir ikizler burcu olarak.en kısa zamnda çizelgemide değiştiricem yakın bir hedef koyucam... Iyiki varsınız..
canım bana da çok iyi geldi şaka maka 6 aydır dikkatli beslenme harekatım sürüyor. Arada koptuğum oldu ama maximum 1-2 hafta(geçen bayramla doğumdünü kutlamaları birleşti de) . Ama psikoloji yoruluyor o kesin. Kısa süreli amaçlar ki oda pek kısa sayılmaz 2 ay ama obez olmanın getirisi bunlar insanı motive ediyor bugün 53ü de anlımızın akı ile geçelim hiç bişi kalmıyor geriye
bugun babamın ölüm yıldönümü diye kolay 18 seneyi onsuz geride bıraktık
allah mekanını cennet etsin inş. (amiinnnn)
bugun babamın ölüm yıldönümü diye kolay 18 seneyi onsuz geride bıraktık
allah rahmet eğlesin, mekanı cennet olsun
amin canım rabbim sabırlar versin...
bugun babamın ölüm yıldönümü diLe kolay 18 seneyi onsuz geride bıraktık