Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de kendimi kötü hissediyordum çok mu kötüyüm ne diyordum .. ama bende sevindim

günaydın canım, iyileştinmi? Sonuç olarak rahatsızlığın neymiş belli oldumu?

Ayşecim çörek otunu denedinmi hiç ben başlıcam. Yemeklerden yarım saat önce öğütülerek tüketiliyor su ile içiyorsun. Tatlı isteğini baya azaltıyormuş...

Gunaydin guzeller nasilsiniz bende iiyim diyeyim ii olayim yine reglim gecikti ve ben siskinlik yasiyorum ha oldu ha olacak da beni kasiyo yaa

Aysem bak basladin bi yrden insallah devami gelir catir catir kilolar gider sonra glsin resimler:)))

Asuuuuu nsilsin ve diger arkadaslar nassiniz

yok cnm denemedim çörek otu
dr.a gitmedim baş agrısı devam bi artıyo bi azalıyo ama dr.a gitmek niyetinde değilim şuan
hastanede olduğum için belkide nefre t ediyorum içlerinde adam olsan 10da 1 bile değil doktorların

sanada günaydın canım. Kendi adıma konuşayım iyiym hamd olsun az yediğim sürece daha mutluyum

saol cnm benim evet başlıyorum ufaktan 101 kiloyum şuanda bakalım hayırlısı ile ne olacak bide sporau otuttursam tam olacak ama evde emir ayrılmıyo benden aglıyo o kreşe alışana kadar spor işi imkansız malesef

iyiyim canım ama kilo veremiyorum çabalarıma rağmen ona bozuluyorum biraz ama okullar açılsın uyku düzenim otursun umutluyum hem yeme düzenim de olur o zaman
çokmu gecikti reglin canım o gerginlik fena oluyor

canım senin şikayetlerin belkide migren olabilir.git bir görün başağrısı ciddiye almak lazım...

ya beni düşün adamdan 17 kilo şişmandım en az 17 cm kısa olmama rağmen arada ya bak 10 oluyoruz yan yana geldiğimizde lafını bile söylüyordu. şimdi 2 yıldır ilk kez 10-12 kilo daha zayıfım ondan biraz kendide aldı hemen bvermem lazım diyor gitti spor merkezine yaıldı 10 kg fazlası varmış. tanıştığımızda ben 60 o 95 kg dı nasıl bir sinerji olusturduysam adamla 7 sene de 55 kg aldım. çok şükür çoğu gitti azı kaldı. adam tanıştığımızla aynı 3aşağı 5 yukarı aynı. 70 altı olmam şart. yani şart derken susması için değil sağlıklı kiloma inmek için öncelikli olarak.

iyiyim canım ama kilo veremiyorum çabalarıma rağmen ona bozuluyorum biraz ama okullar açılsın uyku düzenim otursun umutluyum hem yeme düzenim de olur o zaman
çokmu gecikti reglin canım o gerginlik fena oluyor

asuman ablacım lafa ortadan giriyorum ama dayanamadım maşallah 30 kg ya yakın vermişsin zaten gerisinide verirsin sen bu azim olduktan sonra.inşallah bende sizin yolunuzda ilerleyeceğim. Ne olursa olsun hırsımı yemekten almayacağım..

mutlucum nasıl bir kötü duygudur çok iyi bilirim. Ben ilk başta 10 kg fazlaydım ama gıvıkya benden önce zayıfladı ben farkı 8e çekebildim o yüzden en başta 107 idim çünkü (85 kg ile evlendim). Oda tehditkar bakışlarıma karşı bişe demiyorda pis pis gülüyor.bende şimdilik susuyorum elbet o güzel günlerde gelecek.

Ayrıca sen ve leah 10 kilo hareketinin ilk kıvılcımlarını çakanlar olarak size bir kez daha teşekkür ediyorum çünkü kısa vadeli hedef koymak bana çok iyi geldi. Sabırsız bir ikizler burcu olarak.en kısa zamnda çizelgemide değiştiricem yakın bir hedef koyucam... Iyiki varsınız..

benimki bol bol dalga geçse de hiç çok şiştin fena gözüküyorsun demedi ama işte sağlığın için zayıflaman lazım lafını sık duyuyordum. bu sabah ne diyor (44-46 beden bişiler almıştım hiçbirine sığışamamıştım duruyordular dolapta onları giydim sırayla kimisi büyük bile geldi bak canım bunu denediğimde göbeğim sıkışmıştı falan dedim) "aaa hayatım insana döndün gerçekten çok afedersin amaaaaa" özetle insanlıktan çıktın diyesi varmış adamın. siz dinlemeğin kızlar sakın öyle güzelsin alsan ne olur her halin güzel laflarını ben de çok duydum 60-90 kadar sonra susu verdi sonunun gelmediğini görünce. zayıflaman daha iyi olur canımlar başladı sağlığı için

canım bana da çok iyi geldi şaka maka 6 aydır dikkatli beslenme harekatım sürüyor. arada koptuğum oldu ama maximum 1-2 hafta(geçen bayramla doğumdünü kutlamaları birleşti de) . ama psikoloji yoruluyor o kesin. kısa süreli amaçlar ki oda pek kısa sayılmaz 2 ay ama obez olmanın getirisi bunlar insanı motive ediyor bugün 53ü de anlımızın akı ile geçelim hiç bişi kalmıyor geriye

bugun babamın ölüm yıldönümü diLe kolay 18 seneyi onsuz geride bıraktık
allah mekanını cennet etsin inş. (amiinnnn)

Son düzenleme:

inşallah mutlucum güzel geçecek...hep beraber vericez birde buluşup kutlayacağız zaferimizi...o zaman görürüm ben kocaları herşeyden önce kendimiz için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…