Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canim parmak ucunda yurudu bisure tam basmamisti sonra duzeldi
ama artik onermiyorlar bende kullanmadim once bilseydim oglumuda koymazdim
diyetisyene gitmiyorum kendim çabaliyorum bol bol yuruyus yapiyorum aksamlari 6dan sonra bisey yemiyorum
peynir yogurt severim bol bol suyumuda içiyorum aslinda bende ogrenmek istiyorum yagdan nekadar kaybettim ,kastan kaybettimmi merak ediyorum nasil olçuyorlar bilmiyorum bile 70olunca herseye baktirmak istiyorum seker,kolestrol,yag,kas hepsini ogrenmek istiyorum insallah hersey normal çikar
hee ol canim
ama benim gibi yuruyusu bol yapacaksin (sIkIlasmaya basladim artik)
aksamlari en geç 7de yemegini yemis olacaksin
haftada en az 3kez leslie baciyla yuruyeceksin
kollar bacaklar ve karin içinde 15,20dk ayiracaksin(hergun olmasada haftada 3kez)
benim meto hizli çalisiyor galiba spor yapinca vucudum çok guzel cevap veriyor faydasini goruyorum
hem artik akillandim kilo almam alsamda en fazla 5kiloya kadar dahasina izin vermem çok birakmisim kendimi çooook
simdi kendime çok kiziyorum neyapmisim kendime diye suanda 79,80lik halimi begenmiyorum(oncekine ragmen kat kat iyi )
105. hatta 107ye gelene kadar niye dur dememisim kendime offff offff
ama olsun aklim basima geldi geç geldi ama iyi geldi

Ayse canim sende benim gibisin bak spor yapsan faydasini goruyorum diyorsun
INSALLAH çok guzel sonuçlar alacaksin sende birakma kendini bayrama 2ay var 90,92 kilo olabilirsin bi 10kilo versen eminim dahasi gelecek verdikçe veresin gelecek:KK8::KK8::KK8:

benimde çenem dustu ne çok yazmisim yine:KK60::KK60:
öyle diyorsun demek canım bende kullanmayayım yürüteç o zaman ...
kim bu kiloya gelene kadar dur diyebildi allah aşkına ,gerçi ben bebek için neredeyse 3 yıl hormon ilaçları kullandım benim asıl sebebim bu aslında, yemekle aram hoş değildi zaten ama aldım ilaçlar yüzünden, herkes yok şekeri azalttım yok bunu yaptım der kendime bakıyorum ben zaten onların şimdi yaptıkları gibi yaşıyorum ee ben neyi kısacağım ne yapacağım şaşırdım, tek çıkış yolum spor inşallah faydası olacak :KK43:
allaha şükürler olsun ki değdi şimdi dünyalar tatlısı bir oğluşum var ne yapalım vereceğiz artık, ben muradıma erdim şimdi sıra zayıflamada :)
ayy bu aferinler şımartıyor beni. cuma gelsin diye bekliyorum ...
cumaya liste başıyım pardon halay başıyım mı diyorsun:KK64:
kızlarrrrr ben hergün tartılıyorum kendime engel olamıyorum...ogün çok iyi de gitsem sporda yapsam ertesi gün bakıyorum sadece 100 gr gitmiş veya hiç gitmemiş.neden böyle şeyler oluyor?kendime nasıl hakim olayım da tartılmayayım?bi de göbeğim çooook şiş.emzirirken uygulayabileceğim bir kür varmı şişkinliğim geçsin???

bence tartılıp psklojini bozma 1 haftada 700gram versen hoşuna gidiyor değil mi eee onu 1 günde vermiyorsun işte öyle hergün 100 gram vere vere oluyor :) sen canını sıkma ve devam et, asla olmadı diye bozupta daha çok kilo alma ....

bende uzun zamandır yediklerimi yazmadım yazayım bari :)

sabah:
1 ince dilim kaşar peyniri
1 domates
1 salatalık
3 biber
3 zeytin
1 dilim ekmek

öğlen:
1 simit
1 bardak ayran

arada canım çekti diye 1 lokma çikolata

akşam:
6 kaşık zeytinyağlı kabak
üstüne 3 kaşık sarımsaklı yoğurt

ara:
1 şeftali
yeşil çay

zaten 6,5-7den sonra yemiyorum

Herkese iyi akşamlar hanımlar....:KK71::KK69:

Ben sonunda evime geldim...Annemi ve kuzenimi de getirdim....Misafirim var ama diyete sıkı sıkı sarıldım bu günden itibaren...Yürüyüşlerime de başlıyorum inşallah...

Bu yazıyı yazdıktan sonra kalkıp koşu bandında 1 saat yürüyeceğim nasipse....

Kasıma kadar olan sıkı mücadelede ben de varım,artık Allah ne nasip ederse...Özellikle yıl sonuna kadar hatırı sayılır bir miktar kilo vermek istiyorum.

Kafamda bir rakkam oluşturmaya korkuyorum ama ciddi bir disiplin içinde olmaya söz verdim kendime....

Bu arada ben yokken çok güzel kilo veren arkadaşlarımız olmuş.Hepinizi candan kutlıyorum güzeller...:KK19::KK19::KK19::KK19::KK64::KK64::KK64:

Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz....:KK71::KK71:

Beyzuş ablacım hoşgeldin
bende şimdi nerelerdesin diye yazacaktım ki sen yazmışsın geldim diye :)
valla tebrik ediyorum gelir gelmez hemen aynen devam hee bravo valla ben hala adapte olamadım :KK50:

Arkadaslar, bir suredir paylasim yapamiyorum, deli gibi bir tempom var. Okullar acildi, konservatuar sinavlari, bilsem aciliyor, ortancaya yarim gun bi yer bakiyorum filan bebek de firil firil emekliyor durdugu yerde yokoluyor bir saniyede,..diger yandan kislik biseyler kaldirmaya ugrasiyorum, yardimcim hala haftada 3geliyor 5 gune cikamadik...

Ozetle, diyetime tam gazdevam ediyorum, spora da oyle olmaya calisiyorum, 10 kilo yarisina halen dahilim ama

YENA, BENİ EYLUL SONUNA KADAR BİR İZİNLİ YAZAR MİSİN. İNSALLAH O ZAMANA KADAR 3 KİLO FİLAN VERMİS OLUP GERİ DONECEGİM, ARA ARA GENE GELİP UGRAYACAGİM AMA BİLDİRİM, PAYLASİM YAPAMAYACAGİM..

herkese merhaba
tüm gün çarşı pazar dolaştım daha tam bitmedi işlerim yarın da salonumun parkesi yeniden cila vs yapılacak salonu boşaltıyorum şimdi
beyzuş ablacım hoşgeldin tam gaz beraberce devam inşallah
bugün 1 saat yürüdüm akşama kadar da gezdim zaten kızların pizzasından azcık yedim itiraf edeyim ama çok değildi
öğlen de simit ayran yedim sabah k flakes ve süt

Herkese hayırlı gecelerrrrrrrrr kızlarrrrrrr

Ya bugün nedendir bilmiyorum ama inanılmaz bir halsizliğim var. Gecede doğru düzgün uyuyamadım herhalde onunda payı var. Sabah hesapta dışarı cıkacaktım ama ne ben nede komşu ablam uyanamadık. İşin tuhafı oda aynı benim gibi ne uyuyabilmiş doğru dürüst nede sabah uyanabilmiş.
Sabah kahvaltım saat 11i bulduk resmen, öğlen yemeğinide saat 2 gibi yedim. Akşamlıkda geç kalmadım ama işte bir kere düzenim şaştıya az da yesem kendimi bir tuhaf hissediyorum işte.
Kızlar ne olur benim için dua edinde yarın çok dinç ve erken uyanayımda düzenim şaşmasın.
Bu gece erken yatıcağım uykumu alayımda kendime geleyim diye.

Bu arada kaç gündür KPyide göremiyorum ya onunda sıkıntısı var herhalde. Bana kalsa hafta içi eşimlede giderim sırf babasını görmek için ama eşim ısrarla bayramda gidersin diye tutturuyor. Anlaşılan KV kesinlikle eve girmemi istemiyor ve eşimde sırf ben üzülmim diye aklı sıra beni kandırıor gitme anlasın kıymetini diye. Şu an bile hepsi oradalar, kızlarımıda yanına aldı bana hadi sende gel bile diyemedi hatta direk sen yukarı cık biz geliriz yarım saate kadar dedi ama gideli iki saat olucak neredeyse.
KVyi görmeye can atmıyorum ama bu şekilde beni uzak tutması KPden içimi açıtıyor adamcağıza bişey olsa kesin benim kahrımdan öldüğünü idda eder KV.
Zaten KPnin hastalığının sebebide benmişim. Öyle diyor KV neymiş benim soğuk durmam adamın hesapta içine oturmuşda o yüzden nöropati hastalığına sahip olmuş. Beyinden ileri gelen bir hastalık olduğu için üzüntüden adamı sen hasta ettin ölürsede sebebi sensin demişti resmen.
Neyse daha fazla canınızı sıkmim.
Rabbim hepinize dert keder göstermesin ve hep mutlu ve huzurlu olun inşallah.

70 dk yürüdüm geldimmmmmmm:KK62:

cmt 60+ pzr 60+ pzt 70 ayyyy böyle gidersem varyaaaaaaaaa süperim süperrrrrrrr:KK64:

Ya bugün nedendir bilmiyorum ama inanılmaz bir halsizliğim var. Gecede doğru düzgün uyuyamadım herhalde onunda payı var. Sabah hesapta dışarı cıkacaktım ama ne ben nede komşu ablam uyanamadık. İşin tuhafı oda aynı benim gibi ne uyuyabilmiş doğru dürüst nede sabah uyanabilmiş.
Sabah kahvaltım saat 11i bulduk resmen, öğlen yemeğinide saat 2 gibi yedim. Akşamlıkda geç kalmadım ama işte bir kere düzenim şaştıya az da yesem kendimi bir tuhaf hissediyorum işte.
Kızlar ne olur benim için dua edinde yarın çok dinç ve erken uyanayımda düzenim şaşmasın.

Bu arada kaç gündür KPyide göremiyorum ya onunda sıkıntısı var herhalde. Bana kalsa hafta içi eşimlede giderim sırf babasını görmek için ama eşim ısrarla bayramda gidersin diye tutturuyor. Anlaşılan KV kesinlikle eve girmemi istemiyor ve eşimde sırf ben üzülmim diye aklı sıra beni kandırıor gitme anlasın kıymetini diye. Şu an bile hepsi oradalar, kızlarımıda yanına aldı bana hadi sende gel bile diyemedi hatta direk sen yukarı cık biz geliriz yarım saate kadar dedi ama gideli iki saat olucak neredeyse.
KVyi görmeye can atmıyorum ama bu şekilde beni uzak tutması KPden içimi açıtıyor adamcağıza bişey olsa kesin benim kahrımdan öldüğünü idda eder KV.
Zaten KPnin hastalığının sebebide benmişim. Öyle diyor KV neymiş benim soğuk durmam adamın hesapta içine oturmuşda o yüzden nöropati hastalığına sahip olmuş. Beyinden ileri gelen bir hastalık olduğu için üzüntüden adamı sen hasta ettin ölürsede sebebi sensin demişti resmen.

Allah sabır versin banu sana. heryerde aynı yani hane de kötü ne olsa fatura geline kesiliyor. asıl sen canını sıkma kendine ve çekirdek ailene odaklan harika başlangıcını yeni başarılarla devam ettir. seni çok öpüuyorum banucum.

Herkese iyi akşamlar hanımlar....:KK71::KK69:

Ben sonunda evime geldim...Annemi ve kuzenimi de getirdim....Misafirim var ama diyete sıkı sıkı sarıldım bu günden itibaren...Yürüyüşlerime de başlıyorum inşallah...

Bu yazıyı yazdıktan sonra kalkıp koşu bandında 1 saat yürüyeceğim nasipse....

Kasıma kadar olan sıkı mücadelede ben de varım,artık Allah ne nasip ederse...Özellikle yıl sonuna kadar hatırı sayılır bir miktar kilo vermek istiyorum.

Kafamda bir rakkam oluşturmaya korkuyorum ama ciddi bir disiplin içinde olmaya söz verdim kendime....

Bu arada ben yokken çok güzel kilo veren arkadaşlarımız olmuş.Hepinizi candan kutlıyorum güzeller...:KK19::KK19::KK19::KK19::KK64::KK64::KK64:

Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz....:KK71::KK71:
sen nerelerdeydin özlettin kendini :) valla bir geldin pir geldin ooo biz bu enerjiyle coşarız artık :))))
hadi bakalım iyi yürüyüşler ,bol boooool yağ yakışlar....
rakama gerek yok gidenler bizden değil :)
Beyzuş ablacım hoşgeldin
valla tebrik ediyorum gelir gelmez hemen aynen devam hee bravo valla ben hala adapte olamadım :KK50:
hemşommmm olur mu hiç hadi hareket biraz....
herkese merhaba
tüm gün çarşı pazar dolaştım daha tam bitmedi işlerim yarın da salonumun parkesi yeniden cila vs yapılacak salonu boşaltıyorum şimdi
beyzuş ablacım hoşgeldin tam gaz beraberce devam inşallah
bugün 1 saat yürüdüm akşama kadar da gezdim zaten kızların pizzasından azcık yedim itiraf edeyim ama çok değildi
öğlen de simit ayran yedim sabah k flakes ve süt
allah kolaylık versin canım, sende yürümüşsün maşallah sana, sözünüde tutmuşsun kocamannnnnn aferiiiiiiiiiiiiin:KK9:

sen çıkamadın mı dışarı ? neden uyuamadın ki acaba ablayla yürüyeceğim diye heyecan mı yaptın yoksa:KK60:
neyse yarın telafi edersiniz artık ben bu akşam yanıma birini daha buldum 3 kişiyiz artıkkkkkkkk:KK4:
senin şu kv varya bende olsa ben şimdiye katil olmuştum yeminle ya,deseydin ya sende adamı kanser edersin hatta bizide diye....
sıkma canını sen kpyi görüürsün bir ara:KK71:

Mutlu, asu, ugriycam tabi kizlar.. Ama inanin su saatte kicim anca bir yer gordu. Esim de sehir disinda, sabaha karsi gelecek, cocuklarin ikisinin de uyumayip avaz avaz bagiracagi tuttu, annemle dort donduk evin icinde.

Cok yogun gectigi icin gunleri bile karistirmaya basladim, strese girmek istemiyorum, bildirim yapmayi unutucam ya da paylasimim az diye utaniyorum... Yoksa gelebildigim her dakika gene burdayim yani ben...

Okullari bir yoluna koyayim, duzene gireyim.. Mesela simdi kalkip kiza kahvalti ve oglen yemegi hazirlamam gerek, kavanozlar dolusu kislik yaptim, onlari silicem, kontrol edicem, kapagi sizan varsa tekrar yapicam...

oğlanı babasıyla bırakıp yürüyüşe çıktım varya süper geldi. arabayla sanırım yeterince hızlanamıyorum. bir de hızlan yavaşla hikayesi için park gibi bi yer buldum rocky nin koştuğu merdivenler kadar olmasa da sağlam merdiven var onlardan indim çıktım koşarak aslında tam çıktım denemez ama denedim yarın daha iyi olur olmadı haftaya baya iyi performans gösterecem.neyse kan ter içinde döndüm. üstüne bir de duş daha ne olsun. benim yürüyüş 3 gün oldu. süenin sonuna kaldı 57 gün. hadi bakalım yavrular benim amacım 80 altına inmek kasım başı yani 9-10 kilo.

Mutlu, asu, ugriycam tabi kizlar.. Ama inanin su saatte kicim anca bir yer gordu. Esim de sehir disinda, sabaha karsi gelecek, cocuklarin ikisinin de uyumayip avaz avaz bagiracagi tuttu, annemle dort donduk evin icinde.

Cok yogun gectigi icin gunleri bile karistirmaya basladim, strese girmek istemiyorum, bildirim yapmayi unutucam ya da paylasimim az diye utaniyorum... Yoksa gelebildigim her dakika gene burdayim yani ben...

Okullari bir yoluna koyayim, duzene gireyim.. Mesela simdi kalkip kiza kahvalti ve oglen yemegi hazirlamam gerek, kavanozlar dolusu kislik yaptim, onlari silicem, kontrol edicem, kapagi sizan varsa tekrar yapicam...

kolay gelsin canım bak durumuna dediğim gibi. düzen oturtmak zor ben bu gün kışlık ayakkabıları yazlıklarla değiştirdim o bile yordu beni. yatakodam bebeğin odası tam bir karmaşa kış yaz dönüşümü için ilgimi bekliyorlar popom kalkmıyor.

Beyzuş ablacım hoşgeldin

Hoş buldum canım....

Toparlanmak zorunda hissediyorum kendimi;ramazandaki disiplini bayram aldı götürdü yerine kilo hediye etti bana,sevmedim bu hediyeyi...

İleri-geri gitmek sadece stres ve yılgınlık veriyor;moralimizi bozmaktan başka bir şey değil..Bu nedenle sadece ileri gitmenin yollarını bulmalıyız artık...

Seninde bir an önce toparlanacağından eminim canım...

arkadaşlar merhaba.benuzunca birsüredirtopiğe girmiyordum.çünkü verdiğim kiloları geri aldım.hem çok utanıyorumhemde kendime çok kızıyorum.asuman zeyneple beraber başladık o maşallah 30 lilo verdi ben verdiklerimide geri aldım.
yarın inşallah diyete başlıyorum.şu anki kilom 112.
ayrıca sabah 6.00 yürüyüş için çokmu erken olur nedersiniz.En Büyük KK

Hoş buldum canım....

Toparlanmak zorunda hissediyorum kendimi;ramazandaki disiplini bayram aldı götürdü yerine kilo hediye etti bana,sevmedim bu hediyeyi...

İleri-geri gitmek sadece stres ve yılgınlık veriyor;moralimizi bozmaktan başka bir şey değil..Bu nedenle sadece ileri gitmenin yollarını bulmalıyız artık...

Seninde bir an önce toparlanacağından eminim canım...

kilo verme maceramda 5 aydır tek anladıım sey düzen oldumu vucut kilo veriyor bozdun mu atıyorum az yedin çok yedin su içmedin hemen takılıyosun. kafanın mile odaklanması sart. ilginç yani. fokuslanıp bitirmemiz lazım bu kış bu işi beyzuş ablam. ileri geri olmadan inşallah.

X