hoşgeldinnn, kolay gelsin canım
evet kimsecikler çok bugün nedense huuuuuuuuuuu neredesiniz fıstıklar?
yediklerin gayet güzel ama fındık deyip geçmişsin kaç tane yedin bakalım hııııı :)))
QUOTE]
diyetimde 10 tane diyordu o kadar yedim
alıntı yapmışım ama yanıtlmamışım :)))
ayşecim canım bak kendini en iyi sen tanıyorsun demekki senin kilo vermen sporla oluyor eee sen ne duruyorsun, tembellik ve çaresizlik yok, çare sensin canım benim iyi düşün, iyi karar ver, kesin kararlar al ki faydalı olsun, yoksa aynı yerde döner durursun, tamam bazen kilo vermeler duraksayacak elimizde olmadan o zaman farklı yollar ara mesela 2-3 günlük proteindiyetleri gibi ,canını sıkma ve yolunda hızla devam et canım....
ayşecim canım benim üzme kendini. seni kendime çok benzetiyorum çünkü iradesizlik bende de var. ancak yiyoruz mutlu olduğumu sanarak sonrasındaki mutsuzluk ne kötü. gerçekten de sağlığımız elden gidiyor esteik açıdan kısmı hiç saymıyorum zaten kötü. ama bazen düşünüyorum bişey olsa bir kişi taşıyamaz valla:
diyet öncesi (sağlıklı beslenme) yaptırdığım tahlillerde kanda yağ oranım yüksek çıkmıştı bu yaşta yazık etmişim kendime diyorum bir yıl önce başlamış olsaydım belkı20 kilo eksik olacaktım o yüzden keşkeleri bırakıp arkamıza bakmadan yolumuza devam edelim bak 10 kilo yarışınA DEVAM EDELİM BİLİYORUMKİ 90 ALTInı bir görsek dahası gelecek çünkü yapabileceğimizi göreceğiz imkansız olmadığını göreceğiz... yaş avantajımızıda kullanmamız lazım çünkü zaman hızla geçiyor.
senin çıkış saatlerin düzenli ve çok erken bu şans her zaman olmayabilir. ben bazen 7,30da bile çıktığım oluyor işten yinede 30 dk da olsa leslie yapmaya başladım.
buz dolabının üstüne kalori cetveli astım sürekli görürsek akılmızda yer eder ve hayatımızın bir parçası olur...
Ayy bi gecmisi okuymadm ya sinir oldum tlf lar hic susmadi azicik okuyabildim aysemm motivasyon kaybolmus benimkide kacmak icin saat kolluyoda ben iple baglarim:)))
Ceco cnm valla super gidiyon bacim ya tebrik ediyom seni cnm
3 melek abla asistanin oliym erit beni:))) bu ne hiz masallah
Mutluuuu sende idolumsun seni de tek gecerim bu alemde
Asum semiranim ve daha ismini saymadgim butun forumdaslarim hepinizi cok seviyom ben ya
Baş ağrısı mide bulantısı geberiyorum valla(
aferinnnnnnnn :)hoşgeldinnn, kolay gelsin canım
evet kimsecikler çok bugün nedense huuuuuuuuuuu neredesiniz fıstıklar?
yediklerin gayet güzel ama fındık deyip geçmişsin kaç tane yedin bakalım hııııı :)))
QUOTE]
diyetimde 10 tane diyordu o kadar yedim
sabah öğlene doğru yedim. kahvaltıya misafirlerimiz vardı. oğlumda sofrada yanlız bırakmadı. ne yedim nasıl yedim yediklerim nere gitti emin değilim. hala açım(
çocukla öyle oluyor bizimki yedirmiyor bile :)
çoook geçmiş olsun. Mens öncesimi??
evet canim parmak ucunda yurudu bisure tam basmamisti sonra duzeldiahhh ahhh hiç sorma benimki durmuyor yalnız ağlıyor, babası sağolsun kucağa alıştırdı, ne zaman gık dese yanında bitti, eee doğal olarak çocuk alıştı, o nedenle evin içinde ben nereye o oraya :))) yürüteçte erken bir zamanda başlanmıyor zaten o nedenle mama sandalyesi alacağım en azından yanımda durur ben mutfakta iş yaparken ne yapayım, yürüteci halası almış şu chicconun 4 ü 1 aradası varya ondan ,sallanıyor,yürüteç oluyor ,araba oluyor vs ama o 9. aydan itibarenmiş onuda kullanamam daha o nedenle mama sandalyesi alacağım ,keşke dediğin gibi yatırsam bende işime baksam ama nerdeeeee.... büyük oğlanı koydum demşsin yürürken parmak ucunda mı yürüdü hep öyle diyorlarda....
diyetisyene gitmiyorum kendim çabaliyorum bol bol yuruyus yapiyorum aksamlari 6dan sonra bisey yemiyorumMerhaba
Siz kendi çabalarınızla mı kilo verıyorsunuz. Ben de daha önceleri he kendim kılo verıyordum ama sımdı 2 haftada bir diyetısyene gıdıyoruz eşimle, dıyetısyen kas-yag ölçünü yapıyor, benım kaslarım zaten normale göre fazla ama kastan kaybetmemek ıcın bol su içmek ve peynir yogurt vs seylerı bok tuketmek gerekıyor, aynı zamanda şok dıyetler ve uzun süre aç kalmalar kastan kaybettırıyor, tebrık ederım baya kılo vermişsiniz
hee ol canimAyy bi gecmisi okuymadm ya sinir oldum tlf lar hic susmadi azicik okuyabildim aysemm motivasyon kaybolmus benimkide kacmak icin saat kolluyoda ben iple baglarim:)))
Asum semiranim ve daha ismini saymadgim butun forumdaslarim hepinizi cok seviyom ben ya
hos geldin saferangünaydın kızllarrr...haftasonu tatilimden moral dolu döndüm yeni diyet maratonuna başlıyorum...hayırlısı bakalıım...
geçmis olsun canimBaş ağrısı mide bulantısı geberiyorum valla(
hos geldin saferan
geçmis olsun canim
evet canim parmak ucunda yurudu bisure tam basmamisti sonra duzeldi
ama artik onermiyorlar bende kullanmadim once bilseydim oglumuda koymazdim
diyetisyene gitmiyorum kendim çabaliyorum bol bol yuruyus yapiyorum aksamlari 6dan sonra bisey yemiyorum
peynir yogurt severim bol bol suyumuda içiyorum aslinda bende ogrenmek istiyorum yagdan nekadar kaybettim ,kastan kaybettimmi merak ediyorum nasil olçuyorlar bilmiyorum bile 70olunca herseye baktirmak istiyorum seker,kolestrol,yag,kas hepsini ogrenmek istiyorum insallah hersey normal çikar
hee ol canim
ama benim gibi yuruyusu bol yapacaksin (sıkılasmaya basladim artik)
aksamlari en geç 7de yemegini yemis olacaksin
haftada en az 3kez leslie baciyla yuruyeceksin
kollar bacaklar ve karin içinde 15,20dk ayiracaksin(hergun olmasada haftada 3kez)
benim meto hizli çalisiyor galiba spor yapinca vucudum çok guzel cevap veriyor faydasini goruyorum
hem artik akillandim kilo almam alsamda en fazla 5kiloya kadar dahasina izin vermem çok birakmisim kendimi çooook
simdi kendime çok kiziyorum neyapmisim kendime diye suanda 79,80lik halimi begenmiyorum(oncekine ragmen kat kat iyi )
105. Hatta 107ye gelene kadar niye dur dememisim kendime offff offff
ama olsun aklim basima geldi geç geldi ama iyi geldi
ayse canim sende benim gibisin bak spor yapsan faydasini goruyorum diyorsun
ınsallah çok guzel sonuçlar alacaksin sende birakma kendini bayrama 2ay var 90,92 kilo olabilirsin bi 10kilo versen eminim dahasi gelecek verdikçe veresin gelecek
Benimde çenem dustu ne çok yazmisim yine
Baş ağrısı mide bulantısı geberiyorum valla(
aferinnnnnnnn :)
çocukla öyle oluyor bizimki yedirmiyor bile :)
ayy bu aferinler şımartıyor beni. cuma gelsin diye bekliyorum ...
özlem çıkmıştım şimdi gördüm cnm yazmışsın evet her hafta gidiyorum 2 aylık boşluktan sora geçen hafta yeniden başladım bakalım neler olacak 90 lardan sıkıldım görmeliyim artık 85 altını aynı kilodayız evet hadi sende yarışa katıl kasıma kadar 10 kilo hedef koyduk ben bu sefer ipi mutluya bırakacağımm gibi ama bellide omazzzzzzzzMerhaba semiran,diyetisyene her hafta mı gidiyorsun, hemen hemen aynı kilomuz senle, her ne kadar ben 99 kılodan baslamıs gözüksem de 2008 yılı kış aylarında ben de 114 kg cıvarıydım. sonra kendımce spor ve saglıklı beslenmeyle 93e kadar ındım. Daha sonra evlendım ve 1 yıl işsizlik evde kpss çalışmaca ala vere ala vere 99 kıloya geldım tekrar. Diyetısyene keske daha öncelerı gıtseymişim diyorum.
iyiyim mutlucum diyetisyenden geldim şimdi gördüm yazını 89.600 geldim ineceğima ama en kısa zamanda burdan aşağı sudan kilo vermişim bu hafta ama olsun artık ole bole gidecek artı olmasında değil mi bu arada özlemle karşılaştık diyetisyende çok hüş bir bayan çok iyi oldu gördüük birbirimizi resimde çekindik bakın albüme ekledim o zayıfçık bir hatun ben yanında şişkoooo kaldımm vermeliyim özlemle yürümeyi deneyeceğiz bakalım becerebilirsekksemoşum, nasılsın yarış başladı söliim, bakalım bu 2. yarı da ipi kim göğüsleyecek. 1. yarıyı sen aldın 2. si benimm he he heeeee.90-85 arası herkes birbirimizi gazlayalım, 70leri yakalyalım.
cherry çabuk gel bacım sensiz olmuyorr kendien dikkat et kolay gelsin bacımmm:))Selam kızlar...
benim hiç vaktim olmuyor buraya girmeye yaYENA'cım beni bikaç hafta izinli yazar mısın? yoğun bir döneme giriyorum. geçen hafta da bildirim yapamadım zaten ortilerim inşallah güzel bir kiloyla aranıza döncem. öptümmm hepinizi...
Ayy bi gecmisi okuymadm ya sinir oldum tlf lar hic susmadi azicik okuyabildim aysemm motivasyon kaybolmus benimkide kacmak icin saat kolluyoda ben iple baglarim:)))
kızlar bu 8 nisan listesi yani benim 1. haftamın sonu kaç ay olmuş 5 ay önce yaklaşık.