- 20 Ocak 2010
- 14.186
- 30
sağol canım ama senin kadar değil :)Amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn
masallah iyi gidiyorsun
sitede anlatımlı var canım bir bak istersençizelgemi yenilemek istedim olmadı. eskiyi silip yenisini yapayım dedim olanıda kaybettim
hımmm tamam canım ama birşey kalmamış ya sen verirsin o tarihe kadar....ilbatum cnm 16eylüle 65olamam artık tatile gidiyorummm gelince insallah laptopa girince değiştireyim hedefi
tek kelime ile harikasın sen ya ,şu sporu benimde hayatıma katmam lazım acilennnnnnnnSIkI durun kizlarrrrr
geçen hafta 82.1
bu hafta 79.4
giden 2.700
butun sayfayi boyle SIrItik bisekilde doldurabilirim çok mutluyum sukur 7leri gordum sizlere çooook tesekkur ederim motive ediyorsunuz beni hep beraber el ele verip zayifladigimi dusunce daha iyi hissediyorum kendimi
10kilocuk listesinde bende varim demistim
pazartesinden itibaren hergun yuruyuslerimi yaptim eksiksiz olarak
buarada burada okudugum bir bilgiyi uyguluyorum normal yuruyup hizli tempoya geçiyorum sonra tekrar nolmal yuruyup tekrar hizli tempoda derken 60dk lik yuruyusumu bitiriyorum eve gelip soguk dusumu alip mutlu bisekilde zayif gunlerimin hayalini kuruyorum:97::97:
bu hafta bikaç kez leslie bacimlada yurudum toplam sporum 760dk
kilo verenleri ve sabit kalanlari tebrik ederim
veremeyenler haftaya acisini çikarin diyorum
insallah hepimiz zayiflayip çitir olucagiz
havamizdan geçilmez (esim dun oyle diyor )zayifladinya oturusun bile degisti masallah hatun diyiverdi an dedimki içimden (ALLAHim sana sukurler olsun hersey senin izninle)hee bide benimkis 75 olda yeter diyor çunki ilk hedefim onada soylemistim ben bakarim dedim ama bilmiyoki hatunu kafaya koymus 60olucak
verdikçe veresim geldi beeee:
INSALLAH hepimizde kurtuluruz
5 ayda mı verdin 26 kiloyu süperrrrrrrrr beimde hedefim ayda 5 kilo ........unuttum yazmayi toplam verdigim kilo 26.100
5ay oldu yuruyuslere baslayali ama saglikli beslenipte ikisini birarada duzenli olarak yapmaya baslayali bikaçgun sonra 4ay olucak
bu 4 ay boyunca surkli yaptim yuruyuzleri tamamen kesmedim azalttigim zamanlar oldu ama
kizlar bunu yazarken doktorum programini izliyorum hemde zumba dansi ile zayiflayin diyorlar butun kaslar çalisiyormus ben çekmeye aldim çekip yapar ogrenirim hareketleri eglenceli bisey
ayy ne çok yazdimki isimi yapiyim sonrada pasalarimi almaya gidecem
sonra gelirim opuldunuz tombiktaslarimm
bende izleidm onu ay ne eğlenceli ya o dansı saatlerce yapabilirim :))))
ben uyutmayı bilmiyorum bende bebiş için domates hazırlayacağım kaynatıp, süzgeçten geçiriyorum az yağ sonra doğru buzluğa :))) biberide fırına atıyorum közleniyor onuda buzluğa atıyorum, sanırım sen kavanoza yapıyorsun ben onu bilmiyorum aslında biliyorsan anlatsana nolurrrrrrrrrrrkızlarr dün iş çıkışı pazardan domates aldım kavanozlara koyucam ( uyutma ) tuz konuyormuydu unuttum bilen varsa söyleyebilirmi...:))) malum kışlık hazırlıklar başladı...geçen sene kavanozlara közlenmiş kırmızı biber koymuştum süper oldu...birde domatesten kahvaltılık sos yapmıştım nefistiii... Bu sene közlenmiş patlıcanda deneyeceğim bakalım nasıl olacak...