Ben tam anlamıyla mor manyağıyım zaten bir de bu mor saraylıyı görünce dibim düştü resmen.Ben İstanbul Ş.evlerde evve mağazasından almıştım tencerelerimi çok memnunum maşallahama kahvaltı seti lüx şuan bana göre 250 civarı bişiydi acil ihtiyaç olmadığından sallıyorum işe girene kadar.Onu alınca bir de ona uygun örtü vb aksesuar almak lazım çünkü.
Ayrıca yakışır arkadaşım sana güzel bir çeyiz ve hayırlı bir enişte,neden olmasın
yediklerimi yazayımsabah 1 küçük tost 1 nescafe
öğlen 3 kaşık türlü 1 dlm karpuz
arada 1 kurabiye 1 yeşil çay
çok mu yedikki akşama türlü yerim salatayla pilav cısss yemeyim
ama ben şekeri hiç tüketmiyorum ki bunda azcık tüketsem olmaz mı :26:cıkssssade içiyoruz canım şeker en büyük düşmanımız
çok güzel bir menü afiyet olsun....bugünki menüm...
kahvaltı
tam buğday sandviç ekmeğinden yy peynirli domatesli sandviç...çay
ara
1 türk kahvesi...
1 nektarin,yarım armut
öğle
yumurtalı pazı kavurması,yoğurt,salata
ara
acıkırsam meyve yerim
akşam
tavuk haşlama,salata
bol su,bitki çayları,
spor
yok henüz başlayamadım...
bende spor yapamıyorum ya bebiş tüm enerjimi alıyor ama yooooooooook başlayacağım bir gün mutlaka :)10 kilocu yoldaşlarım size karşı çok mahcubum ben hala yürüyüşe veya leslie başlayamadım..
KEndimde o gücü bulamıyorum her gün bugün tamam diyorum ama iş uygulamaya gelince elim kolum kalkmıyor..NOrmalde regl olduğumda pek spor yapamazdım onunda etkisi olabilir, bünyeye aşırı glikoz ve karbon yüklenmesindende olabilir...
Ama bu demek değildir pes ettim asla..Sadece egsersize dönmem biraz gecikti o kadar..
Bugün tartıldım tartıda 70 gördüm Allahım sana geliyorum dedim..O nasıl bir mutluluktu öyle..Sonra tekrar çıktım 114 bişey..Sonra tekrar çıktım error dedi..
Pili bitti tartımın, bugün almaya çalışıcam yarın için..
Dün geç saatlere kadar derin dondurucuya malzeme hazırladım..PAtlıcan közledim,fasulye hazırladım,biber dizdim kurutmaya..Kışın çok severim kuru biber..
HAftaya turşu yapmayı planlıyorum..
bana şeker yeme de sen hüplet oldu mu ablacımmmmm :))))canım regl dönemi iştah kontrolü çok zor oluyor...içime doymak bilmeyen fil kaçmış gibi hissediyorum...
ben tatlı yemedim canım yaa..hamur işleri beni bitirdi...elde kesme etli makarnalar..bazlamaçlar...börekler...şölen havasında yenen kahvaltılar
harikasın böyle devammmmmm :)merhaba arkadaslar kılo bıldırımımı bugunden yapmak ıstıyorum cunku yarın yokum bu arada coooook mutluyum
gecen hafta :96.8
bu hafta:94.8
gıden:2 kılo
coook mutluyum en sonunda ılk hedefım olan 95 e ulastım hatta 200 gr gectım belkı reglı olmasam daha cok verıebılırdım neyse sımdı ıkıncı hedefım 88 ıyısallah ulasabılırım ve bu kadar uzunda surmez cunku ılk hedefım 25 kılo vermektı 20 kılosunu 4 ayda verdım dıger 5 kıloyu 3.5 aydır ugrasıyorum ıyısallah buna daha cabuk ulasırım o yuzden hedeflerımı 20 kılo gıbı tutmayacagım kucuk adımlar kucuk hedefler koyacagım kendıme
Evet ben de einim o kıyafetleri giyeceğimize.Benim yıllardır hayalim güzel bir topuklu ayakkabı giymek kaç kez heveslenip alıp dolap beklettim modaları da geçti tabi.Şu kilolardan beri en sevdiğim şey olan ayakkabı alışverişini bile severek yapmıyorum çünkü çok şık ayakkabıların üstüne sevmediğim anne işi kıyafetler almak zorunda kaldığımdan onu bile erteledim.Ama şimdi kendime şöyle bir plan hazırladım her 10 kiloda bir kendime ya beğendiğim bir ayakkabıyı ya da takı aksesuar çanta gibi bir şey alcam ödül olarak.(yemekle ödüllendirmek istemiyorum kendimi)
Ayrıca dediğin gibi umarım malum olmuştur herkese bir de tersi çıkmasın rüylarının
hayırrrrrrrrrrr yemeeeeeeeeee demek için sanırım geç kaldım:2:Off ya yemiyim die sakladığım çikolataları buldum, bide 3 ü birarada nescafe. Daha başlamadım ama yesem bi türlü yemesem aklımda kalıcak. Yiyimde bitsin gitsin bari
Buldum kızlar not edin isteyenler
2 orta boy elma (tercihen yeşil)
1 orta boy limon
1 tatlı kaşığı karanfil
1 dal tarçın
1 tatlı kaşığı tane karabiber
elmaları ve limonu yıkayıp kabuklarıyla 4 e böl. 3 litre suya malzemeleri koy. Kaynayınca kapat ve süz. Yemeklerden sonra sıcak veya soğuk olarak iç. Birde hergün yenisi hazırlancakmış.
canımmm sen yaşıyonmu kıss...hoşgeldinnnn nasılsınnn...
ama ben şekeri hiç tüketmiyorum ki bunda azcık tüketsem olmaz mı :26:
çok güzel bir menü afiyet olsun....
bende spor yapamıyorum ya bebiş tüm enerjimi alıyor ama yooooooooook başlayacağım bir gün mutlaka :)
ooo maşallah kışlıklar hazır şimdiden afiyet olsun.....
bana şeker yeme de sen hüplet oldu mu ablacımmmmm :))))
harikasın böyle devammmmmm :)
harikasın canım ya dediğin çok doğru her hedefte ödül hemde yemek değil ,süper fikir valla bu benim aklıma neden hiç gelmemiş ki.
inşallah topuklu ayakkabını alırısın ben giymiyorum pek okulda zor oluyor babetler daha iyi oluyor
sen topuklu al üstünede en ala kıyafeti al inşallahhhhhhhhhhh
ALLAH yardimcin olsun kolaylik versin diyorum ne buyuk sevap isliyorsun Rabbim mukafatini vericektir kv gelince (kaynanayi neyapmali kaynar kazana atmali yandim gelin dedikçe altina odun atmali)bu soz seninki için geçerli olabiluurinsan esine bakmazmi yaaa esi ona bakarken iyiydi çok kiziyorum boyle insanlara ne oldum dememeli ne olucam demeli yarin bigun onun basina gelmiceni ne malum gece gece sinirlendim
ceco sen kadar iyi yüreklisin canım benimya sana öle davranmışlar ama sen karşılığını ne güzel veriyorsun aynı durumda ben öle yapmaazdım biliyorum kendimi çok değer verirım ama bi kalemdede silerim. senin davranışın en doğrusu canım hem bu dünya hem ahirette kazanan sen olursun inş.
hayırrrrrrrrrrr yemeeeeeeeeee demek için sanırım geç kaldım:2:
bu metabolizmayı hızlandırıyormu şimdi? paylaşımın için teşekkür ederim
Öncelikle herkese selamlarrrr
Bugün bütün gün kendi evimi temizlediğim için girme fırsatım olmadı ama aklım hep burdaydı. Şimdi geçmişide okudum yine harika paylaşımlar olmuş ve bende mutlaka birkaçını uygulayacağım. Spor maalesef bugün yapamadım ama yarın kendime ceza verdim yarım saat değil 1 saat yapıcağım sporumu.
3meleğimvar ve nevzamansız yazdıklarınız için çok teşekkür ederim o sizlerin ( tüm topiğimizin ) yüreğinin güzelliği.
Gerçekten insanı sinirlendiriyor ve bugün son damlayı da taşırdı KV. Dün söyledikleri yetmiyormuş gibi çocuk azarlarcasına bana tel açtı ve hala kendini haklı görüyormuş gibi niye aşağı inmiyormuşum diye bağırdı. Önce makul dille denedim ama sonunda benimde sabrım taştı ve bende sesimi yükselttim bana seni evimde istemiyorum sevmiyorum seni dediği andan itibaren. Oğlumun paralarını yiyorsun dediği an şalter iyice attıen sonunda sana söyleyecek söz bulamıyorum artık yazıklar olsun dillerim allahtan görürsün karşılığını diyebildim ancak.
Bundan sonra oğlumuda senide istemiyorum gelmeyin kovarım dedi ki eşimin hiç bir şeyden haberi bile yoktu. Neymiş senelerdir onlara hiçbir faydamız dokunmamış. Ulan ben senelerdir kimin yüzünden borç içindeyim diyemedim o an fazla ileri gitmiş olurum diye. Eşimede söyledim bundan sonra annen yok benim için nankörlük eden biriyle benim işim olmaz o babana bakmaya üşeniyorsa al getir ben bebek gibi bakarım ona dedim. KVde rahat rahat gezsin adama bağırıp duracağına.
Ay kadın bugünde gerdi beni kusura bakmayın kızlar ama anlatmasaydım çatlardıminşallah bundan sonra ya bana saygı göstermeyi öğrenecek yada yanlız kalacak. Eşimede dedim bir daha duyayım babaya bağırdığını anında kendi evime alıcam sıkıyorsada gelsin kapıma. Ohhhh beeeeeeeee........ rahatladım.
Ben de arada Selahattin Dönmez'in metobolizma çayını yapıyorum.Sitede başarı öykülerinde 40 küsür kilo veren Eylülse ondan çok memnundu ben de arada yapıyorum.Bayram tatilinde bol bol yapıp içtim yine başlıycam inşallah.Bağırsakları tembel olanlar özellikle yemeklerden önce 1 su bardağı ondan 2 de su içsinler yemekten kısa bir süre sonra wc yolu görünüyor.Bizim gelin de içti benim ısrarrımla 4 gündür wc ye çıkmıyormuş ona da yaradı şükür.[/QUOT404 40 kilo vermekgerçekten büyük başarım benim 10 kilo fazlalıgım var:18:
1 kepçe çorba 1 dilim ekmek demek canım,şiiiiişt kızlar:)))
1 kase çorba ne demek???ben 1 kase içiyorum 1 kepçe değil 1 kepçe kasenin yarısına bile gelmiyor???
çok iyi ya ......ben zaten sarışınım yalnız :))) ben diğer seçenekleri alabilir miyim mümkünse :))))Amin canım.Bak mesela 80 kiloya düşersem kendime ödülüm saçlarımı sarı yapmak :)) öyle özledim ki sarıyı ama yapmıycam 80 olmadankendimi böyle böyle motive ediyorum...
sen kesinlikle cennetliksin canım ya, eşin anlamıştır iyice annesinin düşüncelerini, sonuçta sen istemesen babasınıda istemezsin ,oldukça cici bir gelinsin ama kıymet bilen yok....Öncelikle herkese selamlarrrr
Bugün bütün gün kendi evimi temizlediğim için girme fırsatım olmadı ama aklım hep burdaydı. Şimdi geçmişide okudum yine harika paylaşımlar olmuş ve bende mutlaka birkaçını uygulayacağım. Spor maalesef bugün yapamadım ama yarın kendime ceza verdim yarım saat değil 1 saat yapıcağım sporumu.
3meleğimvar ve nevzamansız yazdıklarınız için çok teşekkür ederim o sizlerin ( tüm topiğimizin ) yüreğinin güzelliği.
Gerçekten insanı sinirlendiriyor ve bugün son damlayı da taşırdı KV. Dün söyledikleri yetmiyormuş gibi çocuk azarlarcasına bana tel açtı ve hala kendini haklı görüyormuş gibi niye aşağı inmiyormuşum diye bağırdı. Önce makul dille denedim ama sonunda benimde sabrım taştı ve bende sesimi yükselttim bana seni evimde istemiyorum sevmiyorum seni dediği andan itibaren. Oğlumun paralarını yiyorsun dediği an şalter iyice attıen sonunda sana söyleyecek söz bulamıyorum artık yazıklar olsun dillerim allahtan görürsün karşılığını diyebildim ancak.
Bundan sonra oğlumuda senide istemiyorum gelmeyin kovarım dedi ki eşimin hiç bir şeyden haberi bile yoktu. Neymiş senelerdir onlara hiçbir faydamız dokunmamış. Ulan ben senelerdir kimin yüzünden borç içindeyim diyemedim o an fazla ileri gitmiş olurum diye. Eşimede söyledim bundan sonra annen yok benim için nankörlük eden biriyle benim işim olmaz o babana bakmaya üşeniyorsa al getir ben bebek gibi bakarım ona dedim. KVde rahat rahat gezsin adama bağırıp duracağına.
Ay kadın bugünde gerdi beni kusura bakmayın kızlar ama anlatmasaydım çatlardıminşallah bundan sonra ya bana saygı göstermeyi öğrenecek yada yanlız kalacak. Eşimede dedim bir daha duyayım babaya bağırdığını anında kendi evime alıcam sıkıyorsada gelsin kapıma. Ohhhh beeeeeeeee........ rahatladım.
sana kocamannnn tebriklerrrrrrrr...... bende yine çok kilo verenlerin hikayesini okurken dikkatimi çekmişti ,biri 3ü bir aradayı günde 3 e bölüp öyle tüketiyordum diyordu ,bence çokta dert etme ,artık 2si biraradalardan iç :)Yemedim canım çocuklara verdim ama 3 ü biraradayı affetmedim :18: ama yarın sabah başlayınca yok tabi böyle şeyler. Evet bazal metabolizmayı %10 hızlandırıyormuş bu tarif
şekersiz olanlardan canın çok çekerse ayda yılda bir kezde olsa içebilirsin bence.... zaten senin dediğinde o hesaba geliyor gibi :))) evet kesinlikle yasaklar çekici ama biz direneceğiz bu kez onlar değil biz kazanacağız :)Yok artık canım 3 ü birarada filan. Yarından itibaren yarım yağlı azcık sütle şekersiz nescafe devri başlıyor. Öfff böyle çok sıkıntıyada gelemiyorum ben , yasaklar daha bi cazip geliyor. Bi uğraş bulmam lazım kendime , yoksa yemeye sarıyorum ha bire
Herkesler dizi seyrediyo sanırım. İn cin top oynuyo baksana :97:
şekersiz olanlardan canın çok çekerse ayda yılda bir kezde olsa içebilirsin bence.... zaten senin dediğinde o hesaba geliyor gibi :))) evet kesinlikle yasaklar çekici ama biz direneceğiz bu kez onlar değil biz kazanacağız :)
ben hala bu sezon bir dizi edinemedim :))) komedi ya da bizi anlatan tarzda dizi seviyorum ben var mı yenilerden tavsiye edeceğin?
1 kepçe çorba 1 dilim ekmek demek canım,
1 su bardağı patlamış mısır ,1 çay bardağı beyaz leblebi bunlarda 1 dilim ekmeğe denk
diyetisyene gittiysen yapmış olması gerekti sanırım sen gitmemişsin
yani 1 dilim ekmeğe denk gelen şeyler var
bana günde 9 dilim ekmek yiyeceksin dediğinde neeeeee ben asla yemem dedim :)
bence daha fazlasını da yiyiorsun dedi nasıl dedim
1 kepçe çorba 1 dilim ekmeğe diye başlayınca kaç dilim yediğimi anladım :))))
çorbayı çok severim verseler 2-3kase rahat yerim tabi ekmeksiz allahtan ekmeği sevmiyorum ya sevsem
çok iyi ya ......ben zaten sarışınım yalnız :))) ben diğer seçenekleri alabilir miyim mümkünse :))))
sen kesinlikle cennetliksin canım ya, eşin anlamıştır iyice annesinin düşüncelerini, sonuçta sen istemesen babasınıda istemezsin ,oldukça cici bir gelinsin ama kıymet bilen yok....
sana kocamannnn tebriklerrrrrrrr...... bende yine çok kilo verenlerin hikayesini okurken dikkatimi çekmişti ,biri 3ü bir aradayı günde 3 e bölüp öyle tüketiyordum diyordu ,bence çokta dert etme ,artık 2si biraradalardan iç :)
bende zamanım olursa deneyeyim süper valla...
Ben bi muhteşem yüzyılı seviyorum , yenilerdende bizim yenge fena değil gibi , seyredilebilinir diyim. Umutsuz ev kadınlarını bekliyorum. Bakalım o nasıl bişey? Kadro güzel ama seyredip görmek lazım