Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sizi yanlız bırakmaya gelmiyor canım. ne çok paylaşım yapmışınız. yetişemedim hızınıza. bu güzel paylaşımlardan dolayı tüm arkadaşlara tşk ederim

güzel dileklerin çok teşekkür ederim Allah herkesin kalbine göre versin tabi benimde

cıksss sade içiyoruz canım şeker en büyük düşmanımız
ama ben şekeri hiç tüketmiyorum ki bunda azcık tüketsem olmaz mı :26:
çok güzel bir menü afiyet olsun....
bende spor yapamıyorum ya bebiş tüm enerjimi alıyor ama yooooooooook başlayacağım bir gün mutlaka :)
ooo maşallah kışlıklar hazır şimdiden afiyet olsun.....
bana şeker yeme de sen hüplet oldu mu ablacımmmmm :))))
harikasın böyle devammmmmm :)

harikasın canım ya dediğin çok doğru her hedefte ödül hemde yemek değil ,süper fikir valla bu benim aklıma neden hiç gelmemiş ki.
inşallah topuklu ayakkabını alırısın ben giymiyorum pek okulda zor oluyor babetler daha iyi oluyor
sen topuklu al üstünede en ala kıyafeti al inşallahhhhhhhhhhh

Off ya yemiyim die sakladığım çikolataları buldum, bide 3 ü birarada nescafe. Daha başlamadım ama yesem bi türlü yemesem aklımda kalıcak. Yiyimde bitsin gitsin bari
hayırrrrrrrrrrr yemeeeeeeeeee demek için sanırım geç kaldım:2:

bu metabolizmayı hızlandırıyormu şimdi? paylaşımın için teşekkür ederim

canımmm sen yaşıyonmu kıss...hoşgeldinnnn nasılsınnn...

sorma yaşamak denirse yaşıyoruz işte doğu görevi bitmesini bekliyorum hayırlısıyla 2 çocukla oturamıyom pc başına amaan valla iyki gidecek yer yok burda batıda beni tutabilene aşk olsun yani yine yeniden katıldım 90 nı vurmuşken ibre geri yukarlara çıkmayayım 7 li rakamlarıda görmek istiyorum

senin oğlan bitirmiştir sanırım askerliği

şiiiiişt kızlar:)))
1 kase çorba ne demek???ben 1 kase içiyorum 1 kepçe değil 1 kepçe kasenin yarısına bile gelmiyor???

bi de ben yasafatın yaptığı diyeti çok beğendim.aç kalınmaz gibi görünyor ama biraz zahmetli ilk hafta öğrenmesi.sınırsız sebze yemek süper.sürekli salatalık domates veya marul salata yapıp yiyebiliriz.bi de 10 yk pişmiş sebze var.daha ne olsun???ama emzirirken bi de kızım ek gıda almıyorken ben bi süre daha emziren anne diyetini yapim kıyamam bebeme:)))

Amin canım.Bak mesela 80 kiloya düşersem kendime ödülüm saçlarımı sarı yapmak :)) öyle özledim ki sarıyı ama yapmıycam 80 olmadan kendimi böyle böyle motive ediyorum...

Öncelikle herkese selamlarrrr

Bugün bütün gün kendi evimi temizlediğim için girme fırsatım olmadı ama aklım hep burdaydı. Şimdi geçmişide okudum yine harika paylaşımlar olmuş ve bende mutlaka birkaçını uygulayacağım. Spor maalesef bugün yapamadım ama yarın kendime ceza verdim yarım saat değil 1 saat yapıcağım sporumu.

3meleğimvar ve nevzamansız yazdıklarınız için çok teşekkür ederim o sizlerin ( tüm topiğimizin ) yüreğinin güzelliği.
Gerçekten insanı sinirlendiriyor ve bugün son damlayı da taşırdı KV. Dün söyledikleri yetmiyormuş gibi çocuk azarlarcasına bana tel açtı ve hala kendini haklı görüyormuş gibi niye aşağı inmiyormuşum diye bağırdı. Önce makul dille denedim ama sonunda benimde sabrım taştı ve bende sesimi yükselttim bana seni evimde istemiyorum sevmiyorum seni dediği andan itibaren. Oğlumun paralarını yiyorsun dediği an şalter iyice attı en sonunda sana söyleyecek söz bulamıyorum artık yazıklar olsun dillerim allahtan görürsün karşılığını diyebildim ancak.
Bundan sonra oğlumuda senide istemiyorum gelmeyin kovarım dedi ki eşimin hiç bir şeyden haberi bile yoktu. Neymiş senelerdir onlara hiçbir faydamız dokunmamış. Ulan ben senelerdir kimin yüzünden borç içindeyim diyemedim o an fazla ileri gitmiş olurum diye. Eşimede söyledim bundan sonra annen yok benim için nankörlük eden biriyle benim işim olmaz o babana bakmaya üşeniyorsa al getir ben bebek gibi bakarım ona dedim. KVde rahat rahat gezsin adama bağırıp duracağına.

Ay kadın bugünde gerdi beni kusura bakmayın kızlar ama anlatmasaydım çatlardım inşallah bundan sonra ya bana saygı göstermeyi öğrenecek yada yanlız kalacak. Eşimede dedim bir daha duyayım babaya bağırdığını anında kendi evime alıcam sıkıyorsada gelsin kapıma. Ohhhh beeeeeeeee........rahatladım.

hayırrrrrrrrrrr yemeeeeeeeeee demek için sanırım geç kaldım:2:

bu metabolizmayı hızlandırıyormu şimdi? paylaşımın için teşekkür ederim

Yemedim canım çocuklara verdim ama 3 ü biraradayı affetmedim :18: ama yarın sabah başlayınca yok tabi böyle şeyler. Evet bazal metabolizmayı %10 hızlandırıyormuş bu tarif

Yazdıklarını okuyorum cevap vermesem de her ne kadar.Sen cidden çok tatlı ve çok iyi bir insansın umarım her şeyi gönlüne göre verir Rabbim...

şiiiiişt kızlar:)))
1 kase çorba ne demek???ben 1 kase içiyorum 1 kepçe değil 1 kepçe kasenin yarısına bile gelmiyor???
1 kepçe çorba 1 dilim ekmek demek canım,
1 su bardağı patlamış mısır ,1 çay bardağı beyaz leblebi bunlarda 1 dilim ekmeğe denk
diyetisyene gittiysen yapmış olması gerekti sanırım sen gitmemişsin
yani 1 dilim ekmeğe denk gelen şeyler var
bana günde 9 dilim ekmek yiyeceksin dediğinde neeeeee ben asla yemem dedim :)
bence daha fazlasını da yiyiorsun dedi nasıl dedim
1 kepçe çorba 1 dilim ekmeğe diye başlayınca kaç dilim yediğimi anladım :))))
çorbayı çok severim verseler 2-3kase rahat yerim tabi ekmeksiz allahtan ekmeği sevmiyorum ya sevsem
Amin canım.Bak mesela 80 kiloya düşersem kendime ödülüm saçlarımı sarı yapmak :)) öyle özledim ki sarıyı ama yapmıycam 80 olmadan kendimi böyle böyle motive ediyorum...
çok iyi ya ......ben zaten sarışınım yalnız :))) ben diğer seçenekleri alabilir miyim mümkünse :))))
sen kesinlikle cennetliksin canım ya, eşin anlamıştır iyice annesinin düşüncelerini, sonuçta sen istemesen babasınıda istemezsin ,oldukça cici bir gelinsin ama kıymet bilen yok....
Yemedim canım çocuklara verdim ama 3 ü biraradayı affetmedim :18: ama yarın sabah başlayınca yok tabi böyle şeyler. Evet bazal metabolizmayı %10 hızlandırıyormuş bu tarif
sana kocamannnn tebriklerrrrrrrr...... bende yine çok kilo verenlerin hikayesini okurken dikkatimi çekmişti ,biri 3ü bir aradayı günde 3 e bölüp öyle tüketiyordum diyordu ,bence çokta dert etme ,artık 2si biraradalardan iç :)
bende zamanım olursa deneyeyim süper valla...

Yok artık canım 3 ü birarada filan. Yarından itibaren yarım yağlı azcık sütle şekersiz nescafe devri başlıyor. Öfff böyle çok sıkıntıyada gelemiyorum ben , yasaklar daha bi cazip geliyor. Bi uğraş bulmam lazım kendime , yoksa yemeye sarıyorum ha bire

şekersiz olanlardan canın çok çekerse ayda yılda bir kezde olsa içebilirsin bence.... zaten senin dediğinde o hesaba geliyor gibi :))) evet kesinlikle yasaklar çekici ama biz direneceğiz bu kez onlar değil biz kazanacağız :)
Herkesler dizi seyrediyo sanırım. İn cin top oynuyo baksana :97:

ben hala bu sezon bir dizi edinemedim :))) komedi ya da bizi anlatan tarzda dizi seviyorum ben var mı yenilerden tavsiye edeceğin?

Ben bi muhteşem yüzyılı seviyorum , yenilerdende bizim yenge fena değil gibi , seyredilebilinir diyim. Umutsuz ev kadınlarını bekliyorum. Bakalım o nasıl bişey? Kadro güzel ama seyredip görmek lazım

Hmm ne olabilir mesela; Güzel bir hamam keyfi,masaj gibi bir şey olabilir.Direk yaptığımız işle de alakalı GÜZELLİK VE SAĞLIK yani :))) aklıma geldikçe söylerim canım :)

Ben bi muhteşem yüzyılı seviyorum , yenilerdende bizim yenge fena değil gibi , seyredilebilinir diyim. Umutsuz ev kadınlarını bekliyorum. Bakalım o nasıl bişey? Kadro güzel ama seyredip görmek lazım

ben muhteşem yüzylı hiç izlemedim dönem dizilerini pek sevmiyorum, tarih dersi gibi zati sayısal mezunuydum tarihide sevmezdim o yüzden sanırım izleyemiyorum sıkıntı basıyor beni :)))
bizim yengenin ilk bölümünün hamam ve şerbet dağıtma sahnesini izlemiştim hoşuma gitmişti evet bak onu izleyebilirim ama hangi kanal hangi gün bilmiyorum:26:
umutsuz ev kadınlarını ise ne gördüm ne duydum, allahımmmmmm ben hangi dünyanın insanıyım acaba bu bebişle hiçbir şey yapılmıyor yahu :))))))):95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…