Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

o manyaklardan biride benim:KK1::KK1::KK1:hepsine baktım ve bayıldımmmmm.... Mor saraylıları görünce çeyiz yapıp evlenesim geldi...:)))
Ben tam anlamıyla mor manyağıyım zaten bir de bu mor saraylıyı görünce dibim düştü resmen.Ben İstanbul Ş.evlerde evve mağazasından almıştım tencerelerimi çok memnunum maşallah :nazar: ama kahvaltı seti lüx şuan bana göre 250 civarı bişiydi acil ihtiyaç olmadığından sallıyorum işe girene kadar.Onu alınca bir de ona uygun örtü vb aksesuar almak lazım çünkü.

Ayrıca yakışır arkadaşım sana güzel bir çeyiz ve hayırlı bir enişte,neden olmasın :KK71:

tabi canım hemen ne demek...

2-3 lt suya 2 elma,1 limon kabuklu şekilde 4 e bölünerek atılır,1 tk karanfil,1 tk tane karebiber,1 çubuk tarçın suya konur kaynamaya başladıktan 5 dk sonra filan altı kapatılır ağzı kapalı şekilde demlenmesi beklenir.yemeklerden önce ve sonra içilir (ben öyle yapıyorum) ben ayrıca içine bir tutamda kiraz sapı atıyorum bazı arkadaşlarda poşet sallama yeşil çay atıyorlarmış ya da 5 i ir yerdelerden o da iyiymiş.ara ara lezzet değişmek için denersin.buz dolabında 3 gün saklaniliyor sıcak ya da soğuk içebilirsin.canın sıvı tüketmek istedikçe iç ben öyle yapıyorum.günde 4-5 bardağı buluyor.afiyet olsun şimdiden.

bu çay ödem için çok faydalı biliyorum ben geçen yaz çok içmiştim..ama uzun süre içince mide biraz hassaslaşıyor...yada bana dokundu bilemem... Ama wc den çıkılmıyor onu biliyorum..ne zorluklar yaşamıştım yollarda eve zor atıyordum kendimi.....))

yasafat çok sağol canım ya ellerine sağlık. Detaylarını öğrenebileceğimiz bir sitesi varmı acaba veya ne die arattırmak gerekiyo. Ordan bakalımda senide fazla yormayalım. Gerçi yeterli derecede açıklayıcı olmuş tekrar saol :KK71:

yok canım bunu ınternetten ogrenmedım dıyetısyenım ogrettı ayda bır ıstanbula gıdıyorum ozel muayenehanesı var orda ogrendım hatta coook para doktum 3 mılyar verdım bunları ogrenmek ıçın ama ıse yaradı degdı hala borcunu oduyorum dr un kredı cekıp gıttım sımdıde kendı kendıme dıyorum hala odedıgıme gore kılo almamam lazım ıse yarasın en azından zayıflayayım dıye:KK1: bua benı tesvık eden bısı oldu sen merak ettıgını sor ben cevaplarım zayıflamanıza yardımcı olabılırsem ne mutlu bana

bu diyet bana çok mantıklı geldi çünkü hertürlü gıdayı alıyorsun sınırlama yapıyorsun sadece miktar olarak... bunu not edeyim ben tebrikler canım. peki sporu ne kadar yapıyorsun ve ne tür sporları tercih ediyorsun?

sporu hergun duzenlı yuruyus olarak yapmaya calısıyorum kıslarıda haftanın 3 gunu plates 3 gun yuruyus
su sıstemde yuruyorum yak sıstemı var yuruus bandı ıçın anlatayım
21 dk normal hızda yanı mesela 4 dıyelım sen hızı kendın belırle sonra 30 sn ye 2 katı hızda yanı 8 kos sonra 2 dk 4 boyle boyle 8 kez tekrarla zaten 43. dk ya gelıyorsun gerısınıde 4 te yuruyorum ve bıtırırken hızı dusurup bıtırıyorum yanlız bunu cok tok karna yapmak sakıncalı ben yemekten aksam yemegınden 3 saat sonra yapıyorum en az

spor hocamın soyledıgıne gore yurumek yag yaktırırmıs kosmak kas yapar ama en cok yagı hem kosup hem yurumek yaktırımıs haftaya dıyetısyenıme gıdecegım bakalım yag su kas olcumlerım ne durumda bu yuruyus ıstemıne bu ay basladım acayıp terletıyor ama yuruyus bandın yoksa dısardada yapılabılır bır kos bır yuru buda faydalıdır gecen haftalarda 10 km yuruyordum ondan vazgectım kas yapmak ıstemıyorum bırde sonradan kılon spora alısıyor veremıyorsun soru arttırman gerekıyor o zaman 3 saat ayıramam dedım spora ben 1 saat yapmaya karar verdım

bu çay ödem için çok faydalı biliyorum ben geçen yaz çok içmiştim..ama uzun süre içince mide biraz hassaslaşıyor...yada bana dokundu bilemem... Ama wc den çıkılmıyor onu biliyorum..ne zorluklar yaşamıştım yollarda eve zor atıyordum kendimi.....))

Ben şöyle bir yol buldum 1 hafta içip 1 hafta ara veriyorum.Benim midem de hassas dikkat etmem lazım çünkü.Ama midem için en iyi şey kilo vermek doktorum demişti mide fıtığının en büyük düşmanı kilo,yağlar mideyi sıkıştırıyor demişti :KK20:

Naçizane tavsiyemdir; eğer çay seviyorsan demlendikten sonra ya demliğe ya da içerken bardağına da karanfil ekle oldukça güzel oluyor ve yağ yakmada çok etkiliymiş (Bunu da Eylülse'den öğrenmiştim arada yapıyorum)

Ben seviyorum canım karanfili ama aklıma gelmiyor çay içerken. Bu karanfil ağız içinde antiseptikmiş.Mikropları öldürüp ağız hijyeni için birebirmiş. İçicem bundan sonra

Yasafat ben müsli ve nesfit yiyorum arada. Onlar tahıl oluyo sanırım değilmi. Yani 1 küçük kase dielim 1 tahıl bir süt ediyo sanırım. Bide mantar et grubuna giriyomu? Ha bide bakliyatların hepsimi tahıl oluyo? İçlerinde proteinde varya. Çokmu sordum :KK69:

ewet canım onları unutmusum muslı ve corn flakes 2 ykasıgı 1 tahıl yanı bır kase cok tahıl demek
4 yk mantar 1 et demek
4 yk etlı yada kıymalı sebze yemegıde 1 et demek o yuzden etsız tercıh edıyorum yanınada 1 hamburger koftesı buyuklugunde kofte yıyorum

ıstedıgın kadar sorabılırsın canım

bırde kurubaklagıller var cok beslegıcı ama haftada 2 yı gecme 4 yk kurubaklagıl mesela nohut=1 tahıl artı 1 et demek
1 kepce normal corba 1 tahılken mercımek corbası 1 tahıl artı 1 et demek

Ha bide badem ve ceviz hangi grup ve porsiyon ölçüsü nedir? Yarın başlicam canım Allahın izniyle. Bikaç hafta geçsin sana yazarım gelişmeleri:KK34:

Yasafat çok güzel açıklamışsın ama bana göre çok detaylı ve diyetteyim hissini tetikliycek gibi duruyor yine.Çok teşekkürler yine de eminim çok faydalanacak arkadaş vardır,umarım verdiğin her kuruşa değer,diyetisyene mama olur o para sana fit bir vücut :KK52:

Yasafat çok güzel açıklamışsın ama bana göre çok detaylı ve diyetteyim hissini tetikliycek gibi duruyor yine.Çok teşekkürler yine de eminim çok faydalanacak arkadaş vardır,umarım verdiğin her kuruşa değer,diyetisyene mama olur o para sana fit bir vücut :KK52:

Canım aslında olması gereken besin dağılımı bu bence. Ben yarın başlicam hepsini not aldım. Badem ve cevizi öğrenemedim ama yasafat gelene kadar yemem artık :KK69: bide bu metabolizma çayını yapim ohhhhh ondan sonra gitsin kilocuklar. Yarın sabahta eşimin peşine düşiyim , işe giderken, yanlız yürümekten nefret ediyorum :KK43: Ayyy sabah kaç kilo çıkıcam acaba yaa. En son 3 ay kadar önce 71.5 tum. 3 ay ayrı kaldım burdan bakalım kaç kilo olarak döndü bana bu 3 ay :78:

tesekkur ederım efsunlu ıyısallah oyle olur aslında ılk basta benıde korkutmustu sonra 1 defter aldım kucuk bı defter her yedıgını yaz dedı dr bende yazdım hesapladım baktımkı bı haftada kapmısım bu ısı bıda yazmadım ogrenınce aslında dıger dıyetlerden basıt mesela mısafırlıkte felan onceden ne yıcem dıye dusunurdum sımdı olandan yıyorum aksama sebze yıyorum yada aksam mısafırlıge gıdeceksem oglen sebze yıyorum haklarım kalsın dıye yada habersız mısafırlıklerde yıyorum ertesı gun tahılımı 1 eksıltıyorum boyle

factor onlar yag grubuna gırıyor yagdan gunde yemeklere kattıgını saymıyorsun az yaglı olmak kaydıyla tabı 3 fazladan yag hakkın var bu 3 tatlı kasıgı yag demek salataya yag katıyorsan haklarını ona gore kullan

5 cerez(badem-antep-kaju-fındık) 1 yag demek
2 cevızde 1 yag demek

ben 15 tane gunluk cerez yıyorum ama hergun degıl canım ısterse bıde yemeklerı az yagda yapmak sart
salatama yag katmıyorum

kızartmayı arada yıyorum mesela bugun bıber kızartması yedım az yagda ama kızartmayı az yemek daha ıyı

tesekkur ederım efsunlu ıyısallah oyle olur aslında ılk basta benıde korkutmustu sonra 1 defter aldım kucuk bı defter her yedıgını yaz dedı dr bende yazdım hesapladım baktımkı bı haftada kapmısım bu ısı bıda yazmadım ogrenınce aslında dıger dıyetlerden basıt mesela mısafırlıkte felan onceden ne yıcem dıye dusunurdum sımdı olandan yıyorum aksama sebze yıyorum yada aksam mısafırlıge gıdeceksem oglen sebze yıyorum haklarım kalsın dıye yada habersız mısafırlıklerde yıyorum ertesı gun tahılımı 1 eksıltıyorum boyle

factor onlar yag grubuna gırıyor yagdan gunde yemeklere kattıgını saymıyorsun az yaglı olmak kaydıyla tabı 3 fazladan yag hakkın var bu 3 tatlı kasıgı yag demek salataya yag katıyorsan haklarını ona gore kullan

5 cerez(badem-antep-kaju-fındık) 1 yag demek
2 cevızde 1 yag demek

ben 15 tane gunluk cerez yıyorum ama hergun degıl canım ısterse bıde yemeklerı az yagda yapmak sart
salatama yag katmıyorum

kızartmayı arada yıyorum mesela bugun bıber kızartması yedım az yagda ama kızartmayı az yemek daha ıyı

Saol canım not aldım hepsini. Çıkmam lazım şimdi alışverişe gidicem. Görüşürüz fıstıklar bye byeee:KK55:

toplantımız çabuk bitti.şimdi evdeyim.çabuk dediğimde gene 9dan2ye sürdü.diyet alışverişi yapmalıyım ama yapamadım.ablam patlıcon dolması yapmış öğlen ondan yedim.

yediklerimi yazayımsabah 1 küçük tost 1 nescafe
öğlen 3 kaşık türlü 1 dlm karpuz
arada 1 kurabiye 1 yeşil çay
çok mu yedikki akşama türlü yerim salatayla pilav cısss yemeyim

X