slm güzeller:)))
3 çocuğumla evde yalnız olmak beni çok bunaltıyor.okullar açılsada biraz rahatlasam.haftasonları eşimle bile zor başediyorduk şimdi yalnızım.bakıcım vardı onlada aramız açıldı o varken rahattım ama meğer o maddi olarak çok farklı şeyler düşünüyormuş.benim evde olduğm dönemde de geldi 2,5 yaşındaki kızıma bakmak için ev işleri de yapacak diye anlaşmıştık.normalde 8,30 da gelmsi gerkrken ben evdeyim diye 9,30 a sarkıttı.kaç kere uyarmama rağmen çocuğm uyanıkken işi yapıp onu uyutup bekliyordu bende 5 te çıkması gerekmesine rağmen 2 de çık diyordum
((
bi sürü bi sürü alttan alma olmuştu benim tarafımdan sırf kızım seviyor diye....haftada bi gün evine götürmesine izin veriyodum yol parasını da vererek.o günler bizde dışarı çıkıyorduk akşam 9 da alıyorduk kuzumu. 1 yıl da toplam 1-2 gecede kızım istediği ve bizi zorladığı için kalmasına izin verdim.biz şehir dışına çıktığımızda da parasını kesmedim ayda 600 tl alıyordu .1 hafta 5 ,1 hafta 4 gün geliyordu.son ay haftada 3 e düşürünce parasını da kestim 450 verdim ve bu ağzına geleni söyledi
((kendsinde kalıyomuş kızm fazla mesaiymiş fln,herkes 700 e çalışıyormuş bilmem neee.ben öğretmenim aldığım aylık belli ve senin çalışma saatin az.hatta erken gönderdiğim içn çok azzz.öyleki bazen erken çıktığı gün kızımda arkasından uyanıyordu bebişle kızm kalakalıyorduk
((
yemek günde 1 çeşit zor söylüyordum.haftada 1-2 kere zaten 90 metrekare olan evimin yatak odası ve banyosu hariç süpürüyordu.bazende ben süpürüyordum...insanlar çok acımasız.ben abla diyordum hiç emir vermiyordum kadına.15 temmuzda atıştık o günden bu güne yaptıklarını düşünmediğim 1 Allah ın günü yok.çok üzülüyorum
(( bu üzüntü bana ücretsiz izne çıkma kararı aldırdı.bebeğime kendim bakacam.kızımı da kreşe göndereceğim.
anne yok, kv yok.gurbet çok zorrr
((