Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ilbatum canım ben internetten almıştım geçen yaz ama ancak kullanmaya başladım. aşırı dar almayacaksın yada cok bol gerçek markası olsun t.rm.l sauna şort.

acayip terletiyor su gibi oluyorsun göbeğinide sarıyor. denemekete fayda var sonuçta yemekle alakalı hersey ama spor en önemlisi

derin bende 99 ile bayrama girdim en son cumartesi100,5 bil gördüm şimdi yine 99 görüyorum. aynı şeyler ama yedikte aldık şimdi doruya doru yemeyenler eksiye düşmüş. ah şu iştahımız bir kesilse tatlıya bağımlılığımız olmasa..

yotsuz hoşgeldin canım tatilin iyi geçmiş belliki...

itiraf ediyorum bir parça ufacık acıbadem yedimya akşam 15 dk fazladan leslie yapıcam hakettim ben bunu vede akşam yemek yok ya nesfit yada salata tarzı bişey yemek en doğrusu...:18:

valla pilav için ben bile gelirdim ,ya da öğrendim bu sene neredeydin sen seneye gideriz olmadı :)

canımmm gel tabiki başımın üstünde yerin var ...bu topikteki herkes için geçerli... bir aile gibi olduk burda...:)) ben memleketimdeydim canım..KASTAMONU ( abana )

ilbatum canım ben internetten almıştım geçen yaz ama ancak kullanmaya başladım. aşırı dar almayacaksın yada cok bol gerçek markası olsun t.rm.l sauna şort.

acayip terletiyor su gibi oluyorsun göbeğinide sarıyor. denemekete fayda var sonuçta yemekle alakalı hersey ama spor en önemlisi

derin bende 99 ile bayrama girdim en son cumartesi100,5 bil gördüm şimdi yine 99 görüyorum. aynı şeyler ama yedikte aldık şimdi doruya doru yemeyenler eksiye düşmüş. ah şu iştahımız bir kesilse tatlıya bağımlılığımız olmasa..

itiraf ediyorum bir parça ufacık acıbadem yedimya akşam 15 dk fazladan leslie yapıcam hakettim ben bunu vede akşam yemek yok ya nesfit yada salata tarzı bişey yemek en doğrusu...:18:

aynen canım tatlıya hiç dayanamıyorum evde yapmıyorum bile misafir gelmedikten sonra,bayramdada tuamadım kendimi yine ..

Vışşşş ciddimisin..:KK53:
HArikasın...pü pü pü..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
tesekkur ederim ablacim sabah 79.9 gordum sukurler olsun cumaya kadar 900dende kurtulursam çok guzel olur valla çok mutluyum bayramda 82.1 olmustum nasil uzulmustum (çogu odemmis) 2gun sonra regl oldum persembeye bitiyor belki biraz daha -olurum
darisi sana ve butun tombikdaslarima

kisslar bende katilsammi bilemiyorum basaramam diye korkuyorum :18: nasil oluyo simdi burda banada kisaca tarif edermisiniz...belli diyet listesimi uygulaniyor...
hos geldin aramiza belli bir diyet listemiz yok saglikli beslenip spor yapiyoruz bazi arkadaslarimiz diyetisyen e gidiyor bazilarimiz kendi kendinin diyetisyeni oluyor burada çok faydali bilgiler veriliyor katilmak istersen buyur (kendi adima soyliyim çoookkkk sey ogrendim arkadaslarimdan)

selam kızlar küçük kızım ishal olmuş biraz da ateşi var onla uğraşmaktayım
perşembe misafirim var hoş salata tariflerinizi beklerim
umutt benim de heryeim acıyo sanki hamladık ramazanda boşladık ya sporu ondan sanırım
geçmis olsun asuman abla muz ve kola iyi geliyor ishale
sebzeli makarna salatasi yapabilirsin mesela çok guzel oluyor :KK56::KK56:

başım çatlıyor benim de 2 saattir ilac buldum içtim şimdi bıraktım herşeyı oturuyom
geçmis olsun elinle masaj yap biraz çok iyi geliyor(esimin migreni var agri gelmeye basladimmi yaparim hemen )biraz rahatlatir

Merhabalarrrr :KK3:
herkesler iyidir umarım , 10 günlük aradan sonra döndüm çok şükür ama geçmişi okuyamadım arayı nasıl kapatırım bilemiyorum :26:
tabi birazcık artıyla döndüm maalesef
öfff gıcık oluyorum ya azcık yiyince hemen tartının ekranında beliriyor yaaaa
hos geldin canim ohh tatilciler donuyor bende tatil istiyorum yaa:84:
neyse seneye esimi askere yolcu edince tatil yapariz artik simdilik gidenlere gule gule
gelenlere hos geldin diyeyim

selam kızlar ben çok üzüldüm bayramda yediğim tatlılara çünki +4 olarak döndü bana biraz beyaz ekmek yedim fırının yanında oturuyorum normalde hiç almam eşim evde olunca her sabah gidip sıcacık ekmekler aldı, birde bayram tatlılraı çikolataları bana 4 kilo olarak döndü ..dün sabah 119.7 yi gördüm yani baskülde, dünden beride çokdikkatliyim artık cuma akşamıda düğünümüz var ona üzülüyorum zayıflayamadığım için ,

bugünki menümü paylaşayım bende artık
sabah tahıllı ekmekle yağsız tost , 3 yşeil zeytin domates salatalık
öğle:tavuklu yoğurt çorbası bir dilim tahıllı ekmek 7 kaşık zeytinyağlı barbunya , yoğurt salata
akşamda aynısı olur ama ekmek yemem..
şu an açım aslında kaç gündür çok yiyince alışmaya çalışıyor midem ceviz atayım artık ağzıma
uzulme çabuk kurtulursun hem odemdir bende artidaydim ama simdi eksilerdeyim çok sukur sende verirsin insallah

ben bayram izninden bir döndüm pir döndüm :) felaket işim var. sürekli seyehat halindeyim. simdi bile size ne sekilde yazıyorum bir görseniz. diyet gayet basarılı geciyor. hepinizi özledim. öpüyorummmm.

hos geldin topigimizin mutluluk simgesi (bayiliyorum profil resmine)masallah çok guzel gulusun var ALLAH hep guldursun
ablacim bizde ozledik seni islerini hallet gel aramiza yetti gari

YENACIĞIM;:KK69:

Hoş geldin canım.....

Ne diyorsun hayatım;kasıma kadar 10 kilo verebilirmiyim acaba....Çok istiyorum amaaaaaa...........
tabiki verirsinnnnnnnnn sana güvenim sonsuzzzzzz

Yok yok kesinlikle 2012 yazı başka olmalı hepimiz için...
Hatta 2012 yazında birbirimize şunu demeliyiz çok kolaymış aslında neden bu kadar uzatmışız özellikle ben diyeceğim bunu size..))

Çok teşekkür ederim son iki fotonu eklediğin için...Suratıma çarptın resmen bilmedende olsa..
kesnlikle 2012 yazı başka olmalıııııııııı bencede şu boğazımızı tutup bitirelim şu işi
masallah canim :nazar::nazar:çok guzel olmussun:nazar::nazar: baya fark var gormemek için kor olmak lazim soylemeyenler çekemeyenlerdir seni:KK60::KK60: bosver fistik gibi olmussun valla
benim hiç 107 kiloluk resmim yok evden pek çikmadigim gibi fotograflarda hep birilerinin arkasina gizlenmisim yada hiç katilmamisim aralarina ama 96.5 ken çektim 88kende ve haftaya tekrar çekecegim fark var bendede belli ama senin kilon çok orantiliymis sanslisin buyonden benim çogunluk gobekte dar giysem hamile gibi duruyorum uuff benimde kurtulmam lazim kilolarimdan 9kasim bayram gunune kadar 70olmak istiyorum 2.ayin 14 dude evlilik yildonumumuz kismetse 60 olmak istiyorum insallah olurum
INSALLAH hepimiz kurtulacagiz
ayyy ne güzel kasımda 70 ben ancak şubata :KK43:

Yaaa kurulmuş saat gibiyim tam 2 saatte acıkıyorum :KK14: offff varmı bu duruma bi çözümü olan acaba? Helppppp :KK31:

mutfaktan uzak dur, yeşil çay iç ağır ağır, başka şeylerle ilgilen, dışarı çık yürü vs

yotsuz[/B] hoşgeldin canım tatilin iyi geçmiş belliki...

hoşbuldum canım. sorma aslında cokta iyi gecmedi size anlatmak istediğim bir sürü şey var.

hos geldin topigimizin mutluluk simgesi (bayiliyorum profil resmine)masallah çok guzel gulusun var ALLAH hep guldursun
ablacim bizde ozledik seni islerini hallet gel aramiza yetti gari

canımmmmm ablam :):):) cok tsk ederim. sizlerle olmak okadar keyifliki. Allahım hepimizi hep güldürsün inşallah...

şimdi canlarım bizim kayınvalide ve kayınpederin antalya belekte evleri var. bayram tatili için geldiler. bizim aramız cok iyidir. gercekten kendi annemden ayırmam Allaha cok sukur. ama yaklasık 6 aydır falan menapoz döneminde. normalde de panik ve cok uç düşünen bir insandır ama ben bi şekilde kendisiyle anlaşıyorum. genelde eşimle cok iyi anlasamazlar :) benim eşimde pek bi tahammülsüzdür o yüzden hoşgörüsü falan yoktur. neyse özetle ruh halleri böyle. istanbuldan antalyaya dogru yola cıktıkları gün esim saatte bir arayıp nerdesiniz ne kadar kaldı vs. diye hep telefonda konustu. son aradıgında da anne bize gelecekmisiniz yoksa direk eve mi gececeksiniz diye bir soru sordu ve hersey orda koptu. vay efendim öyle sorumu olurmus. anne bize gelin önce sonra eve gidersiniz diyecekmiş. nitekim ben onlar bize gelecek zaten diye temizlik hazırlık vs herseyi yaptım. ama soru sekli yanlıslıgı 9 günlük muhtesem tatil hevesi içerisinde olan benim tatilimi tam anlamıyla rezil etti. :KK43: 2 kere denize girebildim. tamamiyle onlarla birlikte oluruz diye baska hiç bir plan yapmadıgımdan kendisi bize biz kendimizi bile yırtarak özür dilememize ragmen küsünce fecii sıkıntılı bir tatil geçti. evde öyleeeeeee oturduk. bayramın ilk günü gidip ellerini öptük. son iki gün arayı ancak düzelttik. ama benim tatilim resmen rezil oldu. son iki gün süper gecince tabii bende haftaya bomba gibi baslamıs oldum :) her zamanki pollyanna ben yani :) ama inanın bu menapoz böyle bir seyse ben girmek istemiyorummmmmm :26::26: delirmek üzereydim resmen. her dediğimizi yanlıs anlıyor. durup dururken ben demin tamam dedim ama simdi düşündüm hayır senin bana bunu sormaman bile gerekiyordu diyor herseye kalakalıyorsun resmen :KK43: benim zavallı anacığım 41 yasında menapoza girdi iki tane arkadası gibi ablam vardı ikiside üniversiteye gitti. ben cocuk yastaydım hiç destek olamadım. babam desen zaten bırak annemi pohpohlamayı dahada fena dövmekten beter eden bir adamdı ama bütün bunlara ragmen bile annemi hiç böyle görmedim. yani delirmemek elde degil. neyseki en azından nasıl davranmamız gerektiğini ögrendim. eşimede ögrettim. her dediğine he diyoruz. oluyor bitiyor. Allah babama sabır versin asıl onun işi zor :26: öyle işte sizlerle paylaşmak istedim. hepinizi öpüyorum. kilom 88 lerde seyrediyor suanda. ekimin sonuna kadar 79 ları görmeyi hedefliyorum bakalım Allahımın izniyle. kendinize cok iyi bakın...

bayramdan tatlı hezimeti ile çıkanlardanım, ama bitti, şimdi kuru incir ile idare edeceğim, bayağı da tatlı isteğimi köreltiyor. yeşil çaya da başladım...ohhh değmeyin keyfime :KK53: :KK53: :KK53:

evet canım biliyorum dün biraz suyu fazla içtim , birde yediklerime dikkat edince bu sabah iki kilosu gitmiş bile demekki ödemde vardı vücutta adetimde yeni bitti hepsi birleşti ,insan nasıl üzlüyor yerken düşünmüyoruzda
ne güzel gitmiş işte biraz daha dikkat edersen hepi gider canım, yerken gerçekten düşünmemiz lazım

demekmennunsun canım peki bedenini ne alayım yani onu anlayamadım tam....
akşamı hafif geçirdiğinde ertesi gün bile tartıda fark ediyor
canımmm gel tabiki başımın üstünde yerin var ...bu topikteki herkes için geçerli... bir aile gibi olduk burda...:)) ben memleketimdeydim canım..KASTAMONU ( abana )
canımmm çok teşekkür ederim, bende sinopluyum yakınız valla gelirim bak :)
aynen canım tatlıya hiç dayanamıyorum evde yapmıyorum bile misafir gelmedikten sonra,bayramdada tuamadım kendimi yine ..
tatlıyı artık literatürümden çıkarıyorm,

Selam kızlarrrrrrrrrrrrrr,

Dünden beri oku oku bitiremedim valla,maşallah baya sayfa olmuş ben girmeyeli.Tatilim diyet açısından sorunsuz geçti,ağzıma bir lokma baklava ya da lokum sokmadım (evde onlar vardı da) sadece ctesi günlerimi dondurma günü ilan etmiştim haftada bir onuda pazar günü yedim ama artık ayda bire düşürücem bunu da.Tatlıdan baya bir uzaklaştım maşallah :nazar: Ki ben tatlısız bir hayat düşünemezdim,sanırım tatlı ve ekmek yememek işe yarıyor hakkaten (Karatay diyetine bir göz atın derim kızlar)

Bu arada hastaları olanlara şifa diliyorum,sevdiklerine kavulanlara gözleri aydın olsun diyorum,yakınlarını kaybedenlere baş sağlığı diliyorum Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah dualarımızdalar artık.

Bir bayramı da acısıyla tatlısıyla geçirdik hep beraber geride bıraktık,umarım artık hepimiz motive bir şekilde kiloları atarız.

Şu 10 kilo kardeşliğinde olmak istiyorum,yürüyüş meselesine gelirsek ben zaten her gün muhakkak en az 1.5 saat en fazla 2.5 saat şeklinmde yürüyüşüme devam ediyorum (kim ne derse desin 1 saate düşmek yok alıştım böyle iyi)

yok cıkss ben hala başlama moduna giremedim :KK50: neyse cuma sabah tartılıp başlicam artık. Alıştım yine abur cubura offf offf markete gitmemem lazım :KK20:

yotsuz canım geçmiş olsun denir buna heralde yani bayramda tam bayram olmuş sana

Saferan gördüm seni sakın kaçma :KK1: nasılsın ben gelmeyeli? Kaç kilo oldun merak ettim bak :26:

selam kızlar,beni de görünüp kaybolanlardan zannetmeyin.yazamıyorum ama okumaya gayret ediyorum.çok hızla ilerliyor sayfalar.karatay diyeti kitabını aldım.anlayamadığım bazı hususlar var ama tam benim rahatsızlıklarıma iyi gelecek bir diyetmiş.pko,insülün direnci gibi rahatsızlıkları iyileştiriyormuş bu diyet.

selam kızlar cocuklardan vakit bulup giremedim nasılsınız yeme içmeye dikkat ediyor muyuz tatil dönüşü?

ben bu arada 10 gun kadar yokum sonra bir hafta burdayım sonra da işe baslayacağım.
işten foruma girmek yasaktı fırsat bulursam evden gireceğim cok katılım yapamazsam bana kızmayın ne olur ben sizi takip etmek yanımda olduğunu hissetmek istiyorum ucundan da olsa grubu tutmak istiyorum

cok katılım gösteremezsem aranızdan ayrılırım:KK43:( işe baslayınca nasıl olacak bilmiyorum bakalım ama burayı ve gucunu kaybetmek de istemiyorum.

bu arada oldukca dikkat ediyorum iki gundur de 60 ar dk yurudum gerci arada 2 -3 cıkılata kaçtı:)

sabah 2 dilim ekmek peynir zeytin cay
ara seftali
oğlen tavuk bir dolma biber bir dilim ekmek
simdilik yediklerim boyle

cocuklar uyandı ben kaçıyorum bir ara da gecmişi okuyacağım görüşmek uzere.

selam kızlar,beni de görünüp kaybolanlardan zannetmeyin.yazamıyorum ama okumaya gayret ediyorum.çok hızla ilerliyor sayfalar.karatay diyeti kitabını aldım.anlayamadığım bazı hususlar var ama tam benim rahatsızlıklarıma iyi gelecek bir diyetmiş.pko,insülün direnci gibi rahatsızlıkları iyileştiriyormuş bu diyet.

Selam. Biraz bahsedermisin ilgimi çektide. Bendede insülin direnci ve pko vardı tedavi oldum gerçi ama şu an kontrol dönemindeyim

bu karatay canan karatay mı doktor tv ye cıkan?

evet o,şekerden uzak.protein grubu,baklagiller dahil doyana kadar yiyin diyor.ara öğünleri önermiyor.diyet yöntemleri bölümünde karatay diyeti yapanlar paylaşımda bulunuyorlar ordan daha ayrıntılı öğrenebilirsin.

bende mi yapsam bendede pko var ama insülin direnci var mı yok mu bilmiyorum....
bu karatay canan karatay mı doktor tv ye cıkan?

evet o canım, hatta bir soyadı daha var....

akşam azcık fazla kaçırıdm galiba ama tek tesellim 1 saat yürümüş olmam ve saat 6 da yemiş olmam akşamı hafif geçirebilseydin yarın 83 leri görebilme imkanım olurmuyduki yaaa eşim diyoki yersen göremezsin tabii 83 diyo ya gıcık

X