canım ya ne zamandır sana soracağım hep unutuyorum, maşallah çok güzel kilo vermişsin ve hedefine de az kalmış, ben bu kiloları ne kadar zamanda verdiğini soracaktım canım?
Asu sagol, kis basliyor ya , yeni duzen, okul vb beni gerdi gercekten bayagi ya...Biraz kontrol manyagiyim ben, mukkemmeliyetci ve takintiliyim... Bu gunlerde de hepsi pespese geliyor.. ev ahalisini gorsen etrafimdan cil yavrusu gibi kacisiyorlar ben bagirmaya baslayinca...
MUTLUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Şahane güzel olmuşsun kardeşim benim.....
Şoklardayım dilim tutuldu resmen....Maaşallah....
Bir an önce tüm vermek istediğin kiloları verirsin inşallah.Bu kadarı bile yeter.....
ALLAH kolaylik versin LEAHYine kendi kendimle cekismeye basladim.... 2 haftada 700 gr vermis olarak gidicem dtsyn kizacak bana.... Ya da yemegimi azaltacak... Regl mi olcam nedir ya... Sinir oldum...
Bugun kizimin Bilsem kaydi vardi... Cok guzeldi, super davrandilar, biramnda 4-5 ogretmen kizimin etrafini sardi, optuler, hosgeldin dediler, bizi yere goge koyamadilar, caylar ikramlar.. İnanamadim nooluyoruz diye...
Yarin da okul kaydimiz var.. Bebegi de alicam, annemle daha oturtamiyorum.. İnsanlardan ayri kalinca bir sure, biraraya geldigimizde davranislarimi dengelemekte zorlaniyorum, seviye tutturamiyorum... Neyse iste.. Bebegi birakmiycam, ortancayi yardimcima birakicam. persembe'ye de konservatuarda takviye dersi var butunleme icin, p.tesi butunleme var. Cok gerginim, kendi universite gunlerimdeki
Mutlucum, ne guzel seyler yazmissin...sagol.
asu hadi kizim yeter cukulatalar, kendini tutamiosan derin dondurucuya at bakalim onlari... Daha cok kilomuz var.......
günaydın hoş geldin sabah sahah böyle güzel iltifatlar almamışştım kendi adıma söylim iyi geldi kilolar birbirine yakın inşallah saglıklı veririz şu kilolarıselam sitenin güzel kızları. duydumki sitenin en sempatik en enerjik kızları burdaymış (bizim gurup duymasın bunları :)))
işte geldim burdayım ben bu işte ustayım(tombişlikte)
neyse kendime yeni uzmanlık alanları bulmalıyım. aslında sizlerle zayıflamak çok daha zevkli. çünkü rakamlar yakın ve büyük rakamlardan küçüklere geçişi görebiliyorsun be çok güzel ve heyecan verici. neyse bugun yine gelirim hoşçakalın byeeee
günaydın maşşalah kız yürüyüşe başlamışsın bende dün başladım bide sıcak suya başladım her ögün yemekten önce 3 su bardagı sıcaga yakın su içiyorum 1 ay denicem faydasını görürsem tavsiye edicem biraz zorlanıyorum içince ama ,şu göbekten kurtulmam lazım gerçi bazen göbek minübüste işe yarıyo hamile deyip yer veriyorlarAnam iki dakka bir çööö diyeyim dedim ama kimsecikler kalmamış
Bugün yine baya bir koşuşturma halindeydim ama yinede yarım saat yürüyüş yapabildim. Hatta bunlada kalmadım komşum spora başlayacağını söyleyince bende gelcem diye atladım. Kendisi çok kilolu değil ama yinede formda kalmak için yürüyüş yapacakmış bizim buradaki parkta bende nasılsa erken kalkıyorum diye birlikte yapalım dedim cünkü beni dürtükleyen olmazsa minimumu yapıp bırakıyorumo yüzden birkaç gün sonra sporumuza başlıyoruz allahın izniyle
Birkaç gün diyorum çünkü arkadaşım erken kalkmaya alıştırmam lazım dedigenelde ben uyandırırım hep onu saat 10 gibi bakalım ondan sonrada inat etsin kilolarda göreyim sabah 8de eşimle beraber cıkıcağız büyük kızımda okullar açılanakadar bizimle somra oda sabah okula spor ayakkabılarıda bana kalır vermiyor yoksa cadı.
meyse minil kuşum uyumuyor bensiz o yüzden ben kaçtım inşallah yarın görüşürüz
günaydın maşşalah kız yürüyüşe başlamışsın bende dün başladım bide sıcak suya başladım her ögün yemekten önce 3 su bardagı sıcaga yakın su içiyorum 1 ay denicem faydasını görürsem tavsiye edicem biraz zorlanıyorum içince ama ,şu göbekten kurtulmam lazım gerçi bazen göbek minübüste işe yarıyo hamile deyip yer veriyorlar