Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yine kendi kendimle cekismeye basladim.... 2 haftada 700 gr vermis olarak gidicem dtsyn kizacak bana.... Ya da yemegimi azaltacak... Regl mi olcam nedir ya... Sinir oldum...

Bugun kizimin Bilsem kaydi vardi... Cok guzeldi, super davrandilar, biramnda 4-5 ogretmen kizimin etrafini sardi, optuler, hosgeldin dediler, bizi yere goge koyamadilar, caylar ikramlar.. İnanamadim nooluyoruz diye...

Yarin da okul kaydimiz var.. Bebegi de alicam, annemle daha oturtamiyorum.. İnsanlardan ayri kalinca bir sure, biraraya geldigimizde davranislarimi dengelemekte zorlaniyorum, seviye tutturamiyorum... Neyse iste.. Bebegi birakmiycam, ortancayi yardimcima birakicam. persembe'ye de konservatuarda takviye dersi var butunleme icin, p.tesi butunleme var. Cok gerginim, kendi universite gunlerimdeki

Yotsuz icim daraldi ama neden hergun atlayip Phaselis'e gitmediniz ki...İnsan Antalya'da evde oturur mu koca tatil...Kv ile kolayliklar dilerim, ben benimkine kok sokturuyorum valla o da su anda benden dert yaniyordur esine dostuna...

Sonucta bu sene Antalya hepimizi yordu, Umut, ben sen... Haylkirikliklariyla dolu ve yorucu tatiller...

Asu sagol, kis basliyor ya , yeni duzen, okul vb beni gerdi gercekten bayagi ya...Biraz kontrol manyagiyim ben, mukkemmeliyetci ve takintiliyim... Bu gunlerde de hepsi pespese geliyor.. ev ahalisini gorsen etrafimdan cil yavrusu gibi kacisiyorlar ben bagirmaya baslayinca...

MUTLUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Şahane güzel olmuşsun kardeşim benim.....

Şoklardayım dilim tutuldu resmen....Maaşallah....

Bir an önce tüm vermek istediğin kiloları verirsin inşallah.Bu kadarı bile yeter.....

canım ya ne zamandır sana soracağım hep unutuyorum, maşallah çok güzel kilo vermişsin ve hedefine de az kalmış, ben bu kiloları ne kadar zamanda verdiğini soracaktım canım?

cnm ben 10.10.2010da basladim ama bebisim var diye SIKI yapmiyordum rejimimi ama kilolar gittikce sporada basladim ve 67.6kg oldum

kutlarım güzel kızını tekrar, muhtemelen bu anne babanın tüm çocukları ustun zekalı s-öliimmmm
türkiyenin geleceği için 3 ü 5 tamamlasan diyecem sen anneme selam söyleyecen hemen.

işin zor ama başka türlüsü olmaz bence çalışıyor olsan kesin elini en büyük taşların altına koyar, zorluklara göyüs gerer başarır daha yok mu derdin.
e iyi toprak, kızında oğullarında böyle bir aileden geldikleri için çok sanslılar şimdiden kolay gelsin.

abla çok saol o sizin güzelliğiniz.
kadar ince değilim çekindiğim ayna biraz fazla düzeltmiş sanırım ama o yolda ilerliyorum. en azından ekim 2010, 110 kilonun üstü olduum günlerden çok ama çok farklıyımm

hergün yürüyüşümü yapıyorum boğazımı da tutabilsem bir gidecek kilolar ama sürekli atıştırıyorum malesef iştahımı kapatmam lazım

gerçekten çok hareketli bir grupsunuz maşallah:))) tüm yazılanları okuyup sonrada kime ne olmuş unutuyorum:)))henüz tanıyamadığımdan heralde kusura bakmayın.gerçi 3 çocukla bende akıl fln kalmıyor bi de insülin direncide unutknlık yapıyormuş,7 ay öncede doğm yaptım ama gerçektne hafızm çok kötü((
ben de bugün hiiiç sapıtmadım çok şükür.bi de 55 dk çok tempolu yokuşlu yürüdümmm.ama her yerim tutuluyor yaaa nezaman geçecek???şu 10 kilo verme yarışı hangi gün başlamış sayıldık ben anlamadım???ptesimi yoksa cumamı????

ece pazartesi başladık inşallah
ben de ramazanda fazla yürüyemediğim için heryerim hamladı zamanla geçer acıması bile hoşuma gidiyor benim
ne güzel sen boğazını tutmayı da başarmışsın darısı bana olsun

Mutlucum, ne guzel seyler yazmissin...sagol.

asu hadi kizim yeter cukulatalar, kendini tutamiosan derin dondurucuya at bakalim onlari... Daha cok kilomuz var.......

ALLAH kolaylik versin LEAH

Anam iki dakka bir çööö diyeyim dedim ama kimsecikler kalmamış

Bugün yine baya bir koşuşturma halindeydim ama yinede yarım saat yürüyüş yapabildim. Hatta bunlada kalmadım komşum spora başlayacağını söyleyince bende gelcem diye atladım. Kendisi çok kilolu değil ama yinede formda kalmak için yürüyüş yapacakmış bizim buradaki parkta bende nasılsa erken kalkıyorum diye birlikte yapalım dedim cünkü beni dürtükleyen olmazsa minimumu yapıp bırakıyorum o yüzden birkaç gün sonra sporumuza başlıyoruz allahın izniyle
Birkaç gün diyorum çünkü arkadaşım erken kalkmaya alıştırmam lazım dedi genelde ben uyandırırım hep onu saat 10 gibi bakalım ondan sonrada inat etsin kilolarda göreyim sabah 8de eşimle beraber cıkıcağız büyük kızımda okullar açılanakadar bizimle somra oda sabah okula spor ayakkabılarıda bana kalır vermiyor yoksa cadı.

meyse minil kuşum uyumuyor bensiz o yüzden ben kaçtım inşallah yarın görüşürüz

Mutlucum, ne guzel seyler yazmissin...sagol.

asu hadi kizim yeter cukulatalar, kendini tutamiosan derin dondurucuya at bakalim onlari... Daha cok kilomuz var.......

haklısın canım zaten bazı şeyleri az önce dondurucuya değil direk çöpe gönderdim sadece ben gelip gidip atıyorum ağzıma
çikolataların büyük kısmını perşembe misafirlerime yedireceğimyarından itibaren söz bu pis boğazımı tutacağım canım daha çok kilomuz var vereceğiz ama inşallah sağol canım

selam sitenin güzel kızları. duydumki sitenin en sempatik en enerjik kızları burdaymış (bizim gurup duymasın bunları :)))
işte geldim burdayım ben bu işte ustayım(tombişlikte)
neyse kendime yeni uzmanlık alanları bulmalıyım. aslında sizlerle zayıflamak çok daha zevkli. çünkü rakamlar yakın ve büyük rakamlardan küçüklere geçişi görebiliyorsun be çok güzel ve heyecan verici. neyse bugun yine gelirim hoşçakalın byeeee

günaydın hoş geldin sabah sahah böyle güzel iltifatlar almamışştım kendi adıma söylim iyi geldi kilolar birbirine yakın inşallah saglıklı veririz şu kiloları

günaydın maşşalah kız yürüyüşe başlamışsın bende dün başladım bide sıcak suya başladım her ögün yemekten önce 3 su bardagı sıcaga yakın su içiyorum 1 ay denicem faydasını görürsem tavsiye edicem biraz zorlanıyorum içince ama ,şu göbekten kurtulmam lazım gerçi bazen göbek minübüste işe yarıyo hamile deyip yer veriyorlar

bak o zaman çok şanslısın ben hamileyken bile yer alamadım :S
104 kilo ile başladım. 110 kilo ile hamileliği bitirdim. hamile pantolonundan başka kıyafet almadım (
göbeği çıkmış arkaya doğru esnemiş hamilelere hep içim gitmiştir. bak az kilo aldım diye seviniyor insan ama onda bile yarım kalıyor kilo yüzünden.
gerçi buna en çok erkekler sevinir. düşünsene hamileleliği tek pantolonla atlatmak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…