Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

mutlu ablan beni şaşırttı gerçekten tamam daha verilecek kilomuz var ama çok da güzel yol katettik görmzden gelmek imkansız bence
beyza aynısı senin için de geçerli anlamadım niye böyle diyolar bana genelde yeter artık verme felan deniliyor
ölçü tablmuz yapılamıyor ama bir paylaşsak göğüs bel ve kalça ölçülerimizi merak ettim ben mutlu çok ince görünüyorsun çünkü

bonus gecms olsun cnm
ayse oğluna kavustuguna çok sevindim rabbim ayırmasını bidaha
bende 10 kg vermeye katılmak istiyom ama tatile gitcem rabbim nasip ederse

hosgeldin kız nerelerdesin ölettin kendini

bende senle tombul kelebeği sorcaktım ama hiç göremedim kimseyi. Nette problem vardı canım bizim artık düzeldi şükür. Ama ben kaldım öyle hatta tatil bayram derken bikaç kiloda aldım ama iyiyim genel olarak. Sen nasılsın canım büyüdümü bebiş ?

bayramda hepimiz aldık cnm bende artidayim ama vereceğiz elimizden kurtulamaz yaglarrr bebis de büyüdü cnm cok yaramaz hep peşinde koşuyorum
tombulkelebekde baya kilo verdi masallah önceki gibi kk ya takılmıyor sade kilo bildirimi yapıp çıkıyor

leahcım benimde son 10 kilom kaldı 10 kilo verme yarışında bende varım en geç aralık başı hedef koydum aralık 6 sıda oğlşumun doğum günü güzel bir doğum günü yapıcam ona o zamana kadar hedefime ulaşıcam inşallah ama spor konusunda bisey diyemem cünkü gerçekten vaktim olmuyo belki bahane olarak görüceksiniz ama bakmakla yükümlü olduğum birde annem var cok koşturuorum spor yapıcak ne zamanım nede dermanım oluyo öle tek başımada leslie bilmem ne yapamıyorum elimde değil ev işiydi yemkti annemin işleriydi zaten yoruyo beni afedersiniz kıçımın üstüne oturamıyorum bide şimdi işe başlıyorum zaten ama şunu yapabilirim ögle paydoslarında iş arkadaşımla 1 saat yürüyüş tek sporum bu olur hepinizi öpüyorum iyi geceler diliyorum görüşürüz

selammm hanımlar nasılsınız görüşmeyeli? Ben epey bi giremedim ama hala tanıdıklar var sanırım. Beyzus ablada burdaymış. Nasılsın ablacım ?

İyi akşamlar herkese......

FactorB ;özledik seni canım......

İyiyim sağol...2 ileri,1 geri manevralarla kilolardan kurtulmaya çalışıyorum işte...

Sen nasılsın canım....

Afiyet olsun canım bende yarın 3 günlük şok diet yapıcam fena tozuttum sürekli tatlı yemek istiyorum hemde bayramda yemedim ama ne olduysa bana anlamadım.
selammm hanımlar nasılsınız görüşmeyeli? Ben epey bi giremedim ama hala tanıdıklar var sanırım. Beyzus ablada burdaymış. Nasılsın ablacım ?
Canım hoşgeldin nerelerdeydin.

çok saol canım çok güzel moral vermişsin bayaaa düştüm 1 haftadır.
cidden bir fark olmalı değilmi bir iki foto daha koyacam birazdan 110 küsürken çekildiğim. o son koyduklarımda gerçekten pek iyi çıkmışım öyle hissetmiyom ama nedense. şu 13-15 kilo gitse bayaaa fark edecek.

İyi akşamlar herkese......

FactorB ;özledik seni canım......

İyiyim sağol...2 ileri,1 geri manevralarla kilolardan kurtulmaya çalışıyorum işte...

Sen nasılsın canım....

Aldığım bikaç kilo dışında iyiyim ablacım. Ama ne diyet ne spor yaptım. Yazın keyfini çıkardım resmen ama artık tekrar başlamam lazım. Herkesler süper kilo vermiş maşallah. Yarın sülüman başlıyo yeni sezon bende onla beraber başliyim dimi

Offf yaa inanamadım sen uçmuşsun resmen. Şimdi ben sana nasıl yetişicem bak iştahım kesildi senin 66.6 yı görünce. Ne azimlisin maşallah benimde tedavim bitti bebiş düşünüyoruz bakalım hayırlısı. Folik asit ve omega 3 kullanmaya başladım. Banada bulaşsın şu azmin nolur

merhaba beyzuş abla nasılsın sen de başladınmı bizim gibi hızlıca spora ve sağlıklı beslenmeye

Merhaba Asucuğum;

Başlayamadım maalesef canım..Annemlerdeyim;ne pişerse onu yiyorum...Birazda işime geliyor sanki...
Gerçi ablam pek zararlı yemekler yapmaz;ama evim gibi olmuyor.Sanırım 1 hafta sonra döneceğim evime.Hızla girerim diyet işine...

Leah'ın 10 haftada 10 kilo verme önerisine kalbim ,evet....evet.....evet... diyor;beynim biraz karamsar yaklaşıyor bu duruma ama; her şeye rağmen ben de varım.....

10 olmaz.....5 olur.....8 olur....15 olur artık ne yapabilirsem.....Ben de gaza geldim.Sağolsun LEAH.....

Banuda gelmiş ohh ohhh. Nasılsın fıstık? Bebiş olayında bi gelişme varmı ? Yasafat , yağmur gözlü ve diğer tanımadığım kızlar sizlerde iyisiniz inşallah.

Ece 11 ekmek, 3 meyve , 3 yogurt yemissin.Diyetisyenin ne esdeger vermisti, ona gore bakip tamamlarsin. 4 tane kadar proteinin eksik ve salata yemelisin biraz gibi duruyor simdilik

bana o şekilde demedi diyetisyenim de hergün neler yiyebileceğimi bir liste halinde verdi.mesela öğle yemeğinde 2 et veya 6 kaşık kurubaklagil,akşam yemeğinde 2 köfte et,sebzeli yemek,çorba,ekmek ,yoğurt diye.ben değişimlerden kafama göre ekmek yerine kurubaklagil,çorba yerine kurubaklagil yedim bugün. o nedenle kaç ekmeğim var bilmiyorum

he valla haşhimoto da nemiş ben verince kiloları neler olacak siz görün ablanı da takma abimde bana neler dedii sen bu kadar nette oturursan kilo falan veremezsin dedi verince ne olacak almamak lazım dedi ne verdin ki bile dedi ben de dedim verdiğim bu 20 kiloyu başkasımı verdi geldide dedim geçtim tınlamayalaım kimseyi herkes kendine baksınnnnnnnnnn
evet ben de denedim beyaz ekmek beni de çok acıktırıyorrr yemiyorum bennn
özlem sen çıkmışsın ben gitmişim merve abla soledi şimdi gitti dedi ben de 4 gibi ordaydım verelim bacım da gezelim atakum sahillerindeeee hadiii ben yarın başlıyorum yürüyüşlere inş güzel olacak hayatttttttt
mutlucum şimdi bile bayağı bayağı fark var sen ne diyorsun iyimisn cnm yaaa boşverin milletiiii hadeeeeeeeeeeeee

haklısın ablacım biz başlayalım hedefimizi koyalımda artık ne kadar olursa verelim birlikte inşallah evde olmaman zor tabii senin için ama sen yine de ölçüyü kaçırmazsın
semiranım diyetisyen randevun iyi geçmiş sevindim olumlu olmuş yaz senin için yağdan göndermişsin ne güzel
mutlu teakrar diyorum o kadar kilonun farkedilmemesi mümkün değilllll biz bile farkediyoruz resimlerden

cnm en kısa zamanda kavusursun bebisine kavusana kadar sağlıklı beslenmeye devam et yeni alınan kilolar sıkı rejim hemen gidiyor
asumanzeynep kizina geçmiş olsun cnm

ya lcw den tatile giderlken 2 sort aldım biri 44 biri 46 giderken 44 olmadı dönüşte denedim oldu. 34 beden kotum da oldu ne bilim. üstüm de fena değil fotolarda belli olmayan göbüşüm biraz önde tamam bayaaaa pırtlak. neyse takmıyom ben yolumu bakim zaten mühim olan sağlığımıza kavusmak güzellikten çok ağırlıkları atmak düşünsenize 1 damacana su bıraktık sırtımızdan. 1 tane daha var sırtımızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…