- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.062
selammm hanımlar nasılsınız görüşmeyeli? Ben epey bi giremedim ama hala tanıdıklar var sanırım. Beyzus ablada burdaymış. Nasılsın ablacım ?
hosgeldin kız nerelerdesin ölettin kendini
bende senle tombul kelebeği sorcaktım ama hiç göremedim kimseyi. Nette problem vardı canım bizim artık düzeldi şükür. Ama ben kaldım öyle hatta tatil bayram derken bikaç kiloda aldımama iyiyim genel olarak. Sen nasılsın canım büyüdümü bebiş ?
selammm hanımlar nasılsınız görüşmeyeli? Ben epey bi giremedim ama hala tanıdıklar var sanırım. Beyzus ablada burdaymış. Nasılsın ablacım ?
Afiyet olsun canım bende yarın 3 günlük şok diet yapıcam fena tozuttum sürekli tatlı yemek istiyorum hemde bayramda yemedim ama ne olduysa bana anlamadım.iyi akşaölar kızlar günüm güzel geçti moral tavan yaptı eski komşularımla beraberdik ilk komşularım benim ayrı yerde oturuyoruz artık ama görüşürüz sık sık ama 6 aydır görüşmemiştik haberleri yoktu benim kilo verdiğimden hepsi çok beğendi şoka girdi bazısı tabii nasıl yaptığımı sordular diyetisyen edasıyla tavsiyelerde bulundum
havam yerindeydi yani beyzanın deyimiyle
yediklerime gelince abartmadım ama gittiğim arkadaş mardinli süper dolmalarından yedim biraz biraz da kabak ve havuç salatası yoğurtlu tatlıların sadece tadına baktım toplam 2 tatlıdan 2 çatal kurabiyeye felan hiç pas vermedim dönüşte de yürüdük kızlarımla yarım saat kadar
Canım hoşgeldin nerelerdeydin.selammm hanımlar nasılsınız görüşmeyeli? Ben epey bi giremedim ama hala tanıdıklar var sanırım. Beyzus ablada burdaymış. Nasılsın ablacım ?
valla mutlucum allah nazarlardan saklasın çok güzel bi bayansın şu avatardaki resminede bayıldım kilo vermek bir insanı bu kadar değiştirir bir insanın yüz hatlarını bukadar güzelleştirir yemin ederim sende gördüm ilk defa kırılma ama kiloluyken yüzün bambaşka bi yüz şu güzelliğinden eser yok yaşının çok üzerinde görüntüdesin ama şu halin harika ya gdık mıdık kalmamış sen bırak 20 yi 12 13 kilo versen bence tamamsın 75 kiloda gayet kıvamında olursunçünkü vucudun çok orantılı bölgesel olayı yok sende heryerin eşit mesala benim basenlerim her zaman üstüme nazaran daha fazladır bide sende nasıl farkedilmemiş kilo vermiş olman akıl alıncak gibi değil bariz fark var hemde çok büyük fark valla kim ne derse desin çok çok güzel kilo verdin vee çokta güzel fark yarattın senigönülden tebrik ediyor istediğin kilona ulaşmanı temenni ediyorum
İyi akşamlar herkese......
FactorB ;özledik seni canım......
İyiyim sağol...2 ileri,1 geri manevralarla kilolardan kurtulmaya çalışıyorum işte...
Sen nasılsın canım....
bayramda hepimiz aldık cnm bende artidayim ama vereceğiz elimizden kurtulamaz yaglarrr bebis de büyüdü cnm cok yaramaz hep peşinde koşuyorum
tombulkelebekde baya kilo verdi masallah önceki gibi kk ya takılmıyor sade kilo bildirimi yapıp çıkıyor
merhaba beyzuş abla nasılsın sen de başladınmı bizim gibi hızlıca spora ve sağlıklı beslenmeye
Ece 11 ekmek, 3 meyve , 3 yogurt yemissin.Diyetisyenin ne esdeger vermisti, ona gore bakip tamamlarsin. 4 tane kadar proteinin eksik ve salata yemelisin biraz gibi duruyor simdilik
he valla haşhimoto da nemiş ben verince kiloları neler olacak siz görün ablanı da takma abimde bana neler dedii sen bu kadar nette oturursan kilo falan veremezsin dedi verince ne olacak almamak lazım dedi ne verdin ki bile dedi ben de dedim verdiğim bu 20 kiloyu başkasımı verdi geldide dedim geçtim tınlamayalaım kimseyi herkes kendine baksınnnnnnnnnnhah ne güzel hosimatonu da hallet arada, verecez 20 kilo daha bitiricez bu işi. yıl başına 20 ser kilo atsak pek süper olur. bugün ablam bozdu beni neyazıkki biraz. onun bir arkadaşı var 50 yaşlarında, hatta bebeği var 3-4 yaşında neyse biz karşılaştığımızda dalokiyle ilgili bir iki laf sokmuştu ben de kıl olmuştum. kadın benden bayaaa kısa ve oldukça kiloluydu aynı zamanda. velhasılkelam kadını görmüş ablam kadın 8 kilo vermiş ve ablamın yorumu o bayaaaa toplanmış çok fark etmiş. ben 20 kilodan fazla verdim o kadar fark etmemiş neyse. off. demekki bir 20 daha vermeden kimse bişi anlamayacak. ben de insana benzeyemeyecem.
evet ben de denedim beyaz ekmek beni de çok acıktırıyorrr yemiyorum bennnbuarada yürüyüşümü yaptım 1 saat. yemeğimi yiyip üzerine yürüdüm. ama sunu söliim beyaz ekmek kadar acıktıran bişi yok. hemen tahıllı ekmeğimden aldım. yarın daha iyi olur insallah ciddi zorlandım bu gün aç hissettim durdum.
özlem sen çıkmışsın ben gitmişim merve abla soledi şimdi gitti dedi ben de 4 gibi ordaydım verelim bacım da gezelim atakum sahillerindeeee hadiii ben yarın başlıyorum yürüyüşlere inş güzel olacak hayattttttttsemirancım naber canım kız buün bende diyetisyendeydim 1 aydır gitmemiştim ramazandı bayramdı derken çoştum çoştum neler yemedim ki valla yiceklerden acımı çıkardım valla bende ne iyi metobolizma varmış ki kilo almadım aksine 700 gr yağdan vermişimbugün işe başlamam gerekiyodu ama başlayamadım rapor aldım çünkü bebişim 3 gündür çok kötüydü ağzındaki aftlar yüzünden ağzı boğazına kadar hep aft olmuş ağla ağla helak oldu yavrum bugün az biraz iyiydi inşallah yarına daha iyi olur çarşamba felan anca başlarım bende işe aslında 5 günlük rapor aldım ama yarıda keser başlarım yinede 76 kilo geldim diyetisyenimin tartıda bir 10 kiloda benim vermem gerekiyo 65 66 oldum zaman bırakıcam bende en fazla 3 ayımı alır ama inşallah 2 ayda veririm mervecim güzel bir liste hazırladı bana ama ben listeyi kaybettim nasıl becerdiysem aklımda kalanlarla bu haftayı geçirmeye bakıcam artık işyerimde ögle yemeği yemedim için bana öglenleri güzel bi menü hazırladı sağolsun sen ne zaman gittin diyetisyene ben bugün saat 3.5 gibi ordaydım keşke karşılassaydık seninle
mutlucum şimdi bile bayağı bayağı fark var sen ne diyorsun iyimisn cnm yaaa boşverin milletiiii hadeeeeeeeeeeeeeçok saol canım çok güzel moral vermişsin bayaaa düştüm 1 haftadır.
cidden bir fark olmalı değilmi bir iki foto daha koyacam birazdan 110 küsürken çekildiğim. o son koyduklarımda gerçekten pek iyi çıkmışım öyle hissetmiyom ama nedense. şu 13-15 kilo gitse bayaaa fark edecek.
Offf yaa inanamadım sen uçmuşsun resmen. Şimdi ben sana nasıl yetişicembak iştahım kesildi senin 66.6 yı görünce. Ne azimlisin maşallah benimde tedavim bitti bebiş düşünüyoruz bakalım hayırlısı. Folik asit ve omega 3 kullanmaya başladım. Banada bulaşsın şu azmin nolur
mutlu ablan beni şaşırttı gerçekten tamam daha verilecek kilomuz var ama çok da güzel yol katettik görmzden gelmek imkansız bence
beyza aynısı senin için de geçerli anlamadım niye böyle diyolar bana genelde yeter artık verme felan deniliyor
ölçü tablmuz yapılamıyor ama bir paylaşsak göğüs bel ve kalça ölçülerimizi merak ettim ben mutlu çok ince görünüyorsun çünkü