Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla aysecim insallh kisa surede alisir emircik krese bende bu sene verecektm saoosun annem gelecek bakmaya bende 93 leri gormustum simdi 94.3 oldu:KK43: insallah verirz birlikte

kızlar yıl sonuna 17 hafta kalmış. bu sapıtmazsak en az 15 kilo atabilecek sansımız var demek. yav süperrrrrr. 2012 geliyorrrrrrrrrrrrr.

Son düzenleme:
kızlar yıl sonuna 17 hafta kalmış. Bu sapıtmazsak en az 15 kilo atabilecek sansımız var demek. Yav süperrrrrr. 2012 geliyorrrrrrrrrrrrr.

ne çabuk geçiyo zmn yaaa
anammm benim toparlanmam lazım 1 nişan 2 düğün var kuzenlerimin oyy oyy
ömrümde hiç abiye giymedim zayıflasamda bi abiye giysem ne gzl olur yaa:KK43:

Biraz geçmişi okudum, yazın son haftaları biraz rehavet mi basmış çoğunluğu, bana mı öyle geldi? Çıkolata vb. yiyecekler, kilo verişte yavaşlama.. Bende de öyle oldu da.

Mesajları "beğen"me opsiyonumuz da yok galiba bir süre :KK43: Asumanzeynep'in mesajını beğeneyim dedim, iki saat bakındım olmadı. "Yuh dedim tatile gittik diye ceza mıdır nedir?" Sonra anladım genel bir sorun olduğunu..

Antalya nasıl geçti biraz da onu anlatayım, benim için bir milat çünkü, evlendiğimden beri (11 yıldır) ilk defa bu kadar uzun süre evimden uzak kaldım.

1. Evde, özellikle de başkasının evinde, çocuklarla beraber geçirilen süreye tatil denemez, olsa olsa ziyaret denir. Benimki de tatilden ziyade bol gezmeli bir ziyaretti.
2. Kayınvalide-kayınpeder bir süredir kışları Marmaris'te oturdukları için yazın Antalya'ya gitmiyorlar, ev 2 senedir kullanılmıyordu, biz gitmeden günlerce kadın tutulmuş, her yer didik edilmiş, erzak doldurulmuş vb. hazırlık yapılmış. Ben önceden gittim eşim 5 gün sonra geldi, derken acil bir iş çıktı kv-kp Marmaris'e gittiler 1 haftalığına, anaaaa biz kaldık mı yalnız eşimle. Daha mı iyi oldu daha mı kötü anlayamadım. Gezme bakımından iyi oldu da çok yorulduk. Çocuklar yabancı evde daha çok kudurdular, hem temizlik hem çocukların bakımı bizi mahvetti, bir yere gidince akşam dönüşte bitap düştük resmen.
3. Arife günü kv-kp geri geldiler, eşimin kardeşi ve nişanlısı da o gün İstanbul'dan geleceği için sabahın köründen itibaren temizlik, ütü, yemek çeşitleri, tatlı vb. şeyleri tek başıma yaptım anam ağladı. Pek klasik gelin değilimdir ben, alışık değilimdir öyle, elim de çabuk sayılmaz; ağır ama çok titiz yaparım her şeyi. İmanım gevredi bu durumda.
4. Nişanlı hanımı biraz daha iyi tanıdım bu sürede. Usturuplu tanımına olabilecek en uzak mesafede duruyor, ama iyi bir kız. (heh he bende de pek pis eltilik potansiyeli varmış)
5. Kayınvalidemle pinpon maçı misali diyaloglarımız çok komikti. "-Ali'nin (temsili isim, eşimin kardeşi) ütüleri çok fazla, sen çok güzel ütülüyorsun, onları da aradan çıkarsan" "-bizimkiler de çok fazla, Ayşe de (temsili isim, nişanlı hanım) güzel ütüler eminim" "-yok o hiç sevmiyormuş ütü yapmayı" "-haklı vallahi, kim sever ki bu sıcakta, mecbur olmasam ben de hiç yapmam" "-laf aramızda Ali hiç beğenmiyor onun yaptığı ütüyü" "-ben öğretirim ona, merak etmeyin" maç sayısını ben alıyorum : "-ne demişler anneciğim; birine kalıcı iyilik yapmak istiyorsan balık verme balık tutmayı öğret"
6. Antalya gerçekten yaşanacak şehir olmuş -sıcağı haricinde-; büyük şehrin her imkanı, düzenli-temiz caddeler, alışveriş ve kültür sanatta çok çeşitli alternatifler... Çok güzeldi.
7. Ege'nin denizi Akdeniz'in denizini döver. (Bence)
8. Çok yürüdüm, çok su kaybettim, çok aktif zaman geçirdim ama çok da kaçamak yaptım. Hiç yememem gereken şeyleri götürdüm, sonuç; 16 günde 500 gr kayıp.
9. Biraz nankörlük yaptım galiba, fena bir ziyaret değildi; hem aile bir arada oldu hem epey gezdik, iki küçük çocukla olabileceği kadar iyi vakit geçirdik. Evet çok ev işi yaptım, çok yoruldum ama kayınvalidemin de bir dakikası boş geçmedi, çocuklara da baktılar bir gece, eşimle başbaşa yemeğe çıkabildik.
10. İşte böyle, evimi çok özlemiş şekilde döndüm, döndüğümden beri etrafı toparlamayı, valiz yerleştirmeyi, çamaşır yıkamayı bitiremedim.

Buraya kadar okuyabilen varsa gözlerinden öper, iyi geceler dilerim. Yarın "acı yok Rocky" modunda diyete ve yürüyüşe başlamayı umuyorum. Eylül sonuna, gerçek tatilime hazır olabilmek için :)))
hos geldin ne guzel aileyle baraber olmak gibisi yok bende severim beraber gezmeyi
tebrik ederim buarada kilo almadan dondun ustelik 500gr vermissin buyuk basari kusçumseme bence
10 kilocular,

Dalokinin dedigi gibi bazi kosullar koyarsak hedefe iyice kitleniriz gibime gwliyor..

1. Hergun yarim saat yuruyus ( mutlu bizim gunlukleri takip eder ,isin? Yoksa Beyzus Abla mi yapio?)
2.ilk ay 4 kiloyu tutturamazsak aramizda yorumlasalim, yuruyus mu artacak naapicaz diye..

3. kacamaklarin karsiligi olsun.. Mesela dondurma yedin yuru bakalim yarim saat, baklava yuttun daha beter 2 saat utu yap...
bir de bir arastirma onerim var. mDem garanti hergun sporumuz olacak, denek gruplari yapalim.. Mesela bir hafta Lesli bir hafta yuruyus yapalim, donusumlu olarak bakariz hangisi gercekten daha iyi geliyor. Bedenimizi de iyice taniriz..
super olur leah ben biara leslie yapiyordum incelmeler gozle gorulur derecedeydi(kollar ve bacaklarda)ne derseniz yapmaya raziyim :KK76::KK76:

Günaydınlar herkese
yenacım cuma günü giremedim çok özür dilerim öncelikle

eşim saolsun sürpirz yapmış ve c.tesi orduya gittik bayramda ordaydık emiri de alıp geldik
bugun kreşe başlıyo babası götürecekti bakalım ilk günümüz nasıl gececek

biriken yaklaışık 100 sayfalık bi geçmiş var yavaş yavaş okyayım bakayım
malum p.tesi ve tatil dönüşü olduğu için kalabalıkta burası

hepinizi çok özledim ve kocaman öpüyorum
hos geldin canim emirine kavusmussun sevindim senin adina ALLAH im bidaha ayirmasin
emirde geldigine gore moralin iyidir artik kilolardan kurtulma zamani canim
buayin sonuna 94 gorursun belkide 93çunki odemdir seninkinin çogu bence :KK34::KK34:

Gunaydinnnnn canlarim en sonunda evme dondum ama hastaliktan kiriliyoruz kiizimla kizim hem isal hem grip olmus galiba bu halde ise gelmek cok kotu kizi evde biraktum kafam orda hala

Leahh beni de eklermisin cnm benimde kiloyla vedalasmam lazim 1 kilo almisim zaten :KK43:( sartlari yazin valla uyacam
hos geldin
geçmis olsun canim kizina kola içir muz yedir iyi gelir(sende ye ama fazla yeme):KK53:

Kizlar benim ortanca oglum 2 yasina kadar apir kupur herseyi yiyen. İstahli hatta obur bir cocuktu. Birden, bebegin gelisiyle ve 2 yas krizi ile istahi bicak gibi kesildi, takintilari artti , mesela 1 hafta boyunca sadece haslanmis yumurta yiyor sonra birden onu birakip uc ogun zeytin yiyor sonra 10 gun sadece meyve isteyip herseyi reddediyordu.. Sinir oluyordum hicbisey yemedikce ben hazirliyorum o reddediyor, bisey yapiyorum baska bisey istiyor onu da yemiyordu filan... (Simdi Beyzus Abla, dermisim ki bilmemnerden bir set aldim hemen istahi acildi hah ha)

Neyse buna 1 haftadir balik yagi icirmeye basladim, 2 gundur cok istahli, etegime yapisip duruyor, "anne bana ne vercen " diye..

Bu arada oglum anormal cumleler kurmaya basladi : " kirmizidan gecilmez, yesilden gecilir, yoksa arabalar carpar, cok canin acir". Esimle bakakaldik birbirimize....
masallah:nazar::nazar: leah ogluna bayiliyorum yeni konusmaya baslayipta boyle tatli tatli konusmalarina op benim için mis gibi yanaklarini

Kizlar bu isin takibi beni asar da layikiyla yapamazsam diye strese girdim simdi.... Kac kisiyiz bir toparliycam, kural onerilerimizi de yazalim. Mesela bu LEslie ve yuruyus donusumlu yapmaya ne diyoruz? Bir de bayagi baktim internetten Jillian diye bisey e var. 30 gunde inanilmaz toparlanma vaadediyor. Ben diorum ki bu 10 kiloyu atinca, soyle 70 lerin pariltisiyla bir de ona baslar bir 30 gun de onun gibi bir toparlayici program yapariz. Motivasyon olur...

Soyle bir fikrim var, ben duzenli takip edemezsem diye sunu yapalim, ben tabloyu hazirliyim, herkes alinti ile icine kendi check atsin ve kendini eklesin mesela. ama tablo yok diye savsatmayin, olayimiz bugunden basladi..tablo vs detay isleri kafaya takmayin yani...
insallah leah kilolari verip bide sIKIlastikmi degmeyin keyfimize havamizdan geçilmez:KK12::KK12:valla ben ne derseniz yapmaya raziyim simdiden 60larin hayaline basladim ben :97:

Önceliklen şu avatarını bi değiş asabımı bozuyo :KK57: Sonrada söylim sanırım 94 kiloyum kalkıp tartılacak halim yok. Dün hastanede geçti dayım fenalaşmış yoğun bakımdaydı. Ağlamak çok yetersiz geldi, dua etmeyide beceremedim insan başka ne yapabilirki...
Zaten dengem bozuktu iyice bittiğimi hissediyorum.
[/QUOTE]geçmis olsun ALLAH acil sifalar versin dayina

vee tatil bitti....artı 1,5 la tatili bitirmiş bulunuyorum...hiççç pişman değilim ben daha fazla almışımdır sanıyordum... selam kızlarr nasılsınız???....özledim sizi beee:KK16::KK16::KK16:

yaklaşık 40 sayfa gibi bir geçmiş var ve benim okumaya hiçç vaktim yok...:KK43:((
hos geldin iyiyiz çok sukur sen nasilsin gerçi iyisin masallah ohhh neguzel tatilinide yapip geldin bende tatil yapmak istiyorum:84::84:

hos geldin ne guzel aileyle baraber olmak gibisi yok bende severim beraber gezmeyi
tebrik ederim buarada kilo almadan dondun ustelik 500gr vermissin buyuk basari kusçumseme bence
super olur leah ben biara leslie yapiyordum incelmeler gozle gorulur derecedeydi(kollar ve bacaklarda)ne derseniz yapmaya raziyim :KK76::KK76:

hos geldin canim emirine kavusmussun sevindim senin adina ALLAH im bidaha ayirmasin
emirde geldigine gore moralin iyidir artik kilolardan kurtulma zamani canim
buayin sonuna 94 gorursun belkide 93çunki odemdir seninkinin çogu bence :KK34::KK34:

hos geldin
geçmis olsun canim kizina kola içir muz yedir iyi gelir(sende ye ama fazla yeme):KK53:

masallah:nazar::nazar: leah ogluna bayiliyorum yeni konusmaya baslayipta boyle tatli tatli konusmalarina op benim için mis gibi yanaklarini

insallah leah kilolari verip bide sIKIlastikmi degmeyin keyfimize havamizdan geçilmez:KK12::KK12:valla ben ne derseniz yapmaya raziyim simdiden 60larin hayaline basladim ben :97:

Önceliklen şu avatarını bi değiş asabımı bozuyo :KK57: Sonrada söylim sanırım 94 kiloyum kalkıp tartılacak halim yok. Dün hastanede geçti dayım fenalaşmış yoğun bakımdaydı. Ağlamak çok yetersiz geldi, dua etmeyide beceremedim insan başka ne yapabilirki...
Zaten dengem bozuktu iyice bittiğimi hissediyorum.
geçmis olsun ALLAH acil sifalar versin dayina

hos geldin iyiyiz çok sukur sen nasilsin gerçi iyisin masallah ohhh neguzel tatilinide yapip geldin bende tatil yapmak istiyorum:84::84:[/QUOTE]

SAOL CNM BENİM EVET SONUNDA OĞLUM GELDİYE KİM TUTAR BENİ BU AKŞAM ANCAK TEMİZLİKLE GEÇER VAKİT YARNDAN İTİBARENDE BAŞLARIM YÜRÜYÜŞÜME ALLAH NASİP EDERSE
SPOR OLMADAN OLMUYO ÖDEM VAR AMA YEDİM DELİ GİBİ HEMDE
NEYSE SONUÇ İTİBARİ İLE GİDECEK BAŞKA YOLU YOK :)

ben çıkıyorum kızlar yrn grş
iyi bakın kendinize ve sevdiklerinize allaha emanet olun

Ben geldimmmmmmmmm

Kızlarrrrrrrr umarım hepiniz çoook iyisinizdir. Ben kendi adıma yorgunluktan geberiyorum ve sizleri çoooook özledim iki gündür.
Çok şükür dün sabah KPyi hastaneden cıkardık. Çıkardık cıkarmasına ama KP artik iyice gitmiş. Herşeyi unutuyor eşimi kardeşi sanıyor ve devamlı ölmüş kardeşlerin odada olduğunu sayıklıyor. Artık altını bezledikleri için tuvalet kavgası yok oldu fakat bu seferde beni ellemeyin sabah annem geldi altımı değiştirdi dedi ki anneside öleli 6 sene oldu :KK43:
Sırf ona sözümüz var diye dün istinye tarafına sahile götürdük denize karşı sigara içicem hastane cıkışı dediği için. Sonrada salon daha ferah diye oturma odasının ve salonun koltukların yerlerini değiştirdik eşimle. Maaşallah koltuklar gavur ölüsü ama gece 9da da olsa bitirdik şükür. Bu sabahta uyanır uyanmaz yine KVnin P
evine indik.
Sigara hariç herşeyi unutuyor biz hatırlattıkcada he tamam diyor fakat 5 dakka sonra yine başka şeyler sayıyor. Gece geç saate kadar artık bir müddet bu şekilde idare etmemiz gerekiyormuş ve eskiden olsa ben sıkıldım hadi kaçalım derken nedense kendimi aşağıda çok iyi hissetmeye başladım KPyle ilgilenirken.
Sigarasını tutamadığı için ben tutuyorum ve bugünde dedim valla baba senin yüzünden cehennemde fazladan iki tur döndürcekler beni diye. Nedenki diye sorduğunda da dedim bana ahirette soracaklar dünyada KPne ne iyiliğin dokundu diye bende sigarasını tutmasına yardımcı oldum diye cevap vericem eeee o zaman iki tur daha alalım seni ateşe doğru diyecekler dedim nasıl gülüyor doğru söylüyorsun ama asıl sigarayı icat eden düşünsün dedi.

Çok fazla yanlışlarını düzeltmiyorum olduğu gibi kabul ediyorum ki fazla beynini yorupta ya neden böyle oldum demesin diye her anlattığı saçmalığı doğruymuş gibi dinliyorum. Eskiden beni çok üzdüğü bile şu an benim için önemsiz cünkü bu bir sınav ve sınavı zoraki geçmek var birde birincilikle. Ben zoraki geçmek istemediğim için elimden geleni yapıcağım allahın izniyle.

Her fırsatta yine uğrar bildirilerimi mutlaka yapacağım nasip olursa ama gündüz pek giremiyeceğim kızlar.
Valla daha çok yazardımda inanın yazacak halim bile kalmadı ama diyorum ya tatlı bir yorgunluk bu bence.
Rabbim hepimizi sunduğu sınavlardan başarıyla geçmeyi nasip etsin, tüm hastalarada şifa versin.

Sizleri çooooooooooook seviyorummmmmmmm
Kendinize iyi bakın
Ben kaçıyorum çünkü sabah mesaim erken başlıyor. Kızımı sağlık ocağına götürüp 1 yaş aşısını yaptırıcağım sonrada direk yine KVlere gidicem.
Akşam görüşürüz inşallah
Allaha emanet olun canlar.
Çok geçmiş olsun cecocum ne güzel bakıyorsun ne büyük sevap.
Evet kizlar, bayramdir, seyrandir , sicaktir , oructur , odemdir bittiiiiiii....

Okullar aciliyor, duzen oturuyor... 0 kiloyu 9 Kasim'a kadar silkeleyip atacaklar kaleye mum diksiiiiinnnnnn...

1. Leah( en bastayim cunku kizimin doom gunusu)
2. Daloki( fikri ortaya atan kisi ve benim sevgili ortikim)
3. Cherry pie( dier ortikim)
4. Asu
5. semiran

Daha var mi?
Bende varımda keşke 10 kiloyla bitseydi.
ben çıkıyorum kızlar yrn grş
iyi bakın kendinize ve sevdiklerinize allaha emanet olun
Gözün aydın canım oğluşuna kavuşmuşsun.

menü yazacak mıyız bilmiyorum ama yazim şimdilik ben:
sabah:
1 tabak nesfit yarım yağlı sütle
ara:
2 kuru incir,şekersiz yarım yağlı 1 fincan süt
öğlen:
6 yk kuru fasulye,7 yk bulgur pilavı yağsız yeşillik ve az yağlı yoğurt ile ekmeksiz
ara:
3 hurma,2 ceviz
akşam:
6 yk kurufasulye,yağsız yeşillik ve az yağlı yoğurt ve biraz kaşar peynir et yerine yiyecem
emziren anneyim insülin direncim var diyetisyenin dedikleri böyle

çok mu szce???

Ece 11 ekmek, 3 meyve , 3 yogurt yemissin.Diyetisyenin ne esdeger vermisti, ona gore bakip tamamlarsin. 4 tane kadar proteinin eksik ve salata yemelisin biraz gibi duruyor simdilik

iyi akşaölar kızlar günüm güzel geçti moral tavan yaptı eski komşularımla beraberdik ilk komşularım benim ayrı yerde oturuyoruz artık ama görüşürüz sık sık ama 6 aydır görüşmemiştik haberleri yoktu benim kilo verdiğimden hepsi çok beğendi şoka girdi bazısı tabii nasıl yaptığımı sordular diyetisyen edasıyla tavsiyelerde bulundum :KK60:
havam yerindeydi yani beyzanın deyimiyle
yediklerime gelince abartmadım ama gittiğim arkadaş mardinli süper dolmalarından yedim biraz biraz da kabak ve havuç salatası yoğurtlu tatlıların sadece tadına baktım toplam 2 tatlıdan 2 çatal kurabiyeye felan hiç pas vermedim dönüşte de yürüdük kızlarımla yarım saat kadar:KK66:

evimize geldik ama zaman bulamıyorum, orayı topla burayı topla derken zaman geçiyor ve ben bitkin bir halde yığılıyorum, diyete dikkatte edemedim yolculukta, 12 saat sürüyor ve insanın canı sıkılıyor yemek yemek istiyor, bakalım cuma göreceğiz o yemeleri ,sözde yürüyüşe çıkacaktım ama dermanım kalmadı valla, kısmet yarına, evi sil süpür haşatım çıktı zati, kaç günün kiri anca aklandı :)))

merhaba ben geldim diyetisyene gittim gitmediğim sürede kilomda onun tartısıyla 2 kilo eksilme olmuş yine yağdan dedi tahlil sonuçlarımı gösterdim mutlaka ultrasonla muayene olmalısın dedi haşhimoto olduğumun kesin bir tanısı yoktu çünkü ama kilo vermeme çok etki edeceğiin solemedi bunu tedavi ettirmelisin dedi yeniden liste yazdı ben da yarından itibaren yürüyüşüme başlıyorum ne derseniz uyarım diyetisyen 10 kilo daha ver yeter diyo ama ben sene sonuna kadar 20 vermeliyim verebilirsem neden durayım yalnız merzifondan geldim burda samsunda herkes nasıl zayıflamışsın diye hayran hayran bakıyor aslında yerimde saydım ama demekki incelme oldu hoşuma gidiyorr süper bir duyguuuuu verelim bitsin 10 ar 10 arrr:)))))

merhaba ben geldim diyetisyene gittim gitmediğim sürede kilomda onun tartısıyla 2 kilo eksilme olmuş yine yağdan dedi tahlil sonuçlarımı gösterdim mutlaka ultrasonla muayene olmalısın dedi haşhimoto olduğumun kesin bir tanısı yoktu çünkü ama kilo vermeme çok etki edeceğiin solemedi bunu tedavi ettirmelisin dedi yeniden liste yazdı ben da yarından itibaren yürüyüşüme başlıyorum ne derseniz uyarım diyetisyen 10 kilo daha ver yeter diyo ama ben sene sonuna kadar 20 vermeliyim verebilirsem neden durayım yalnız merzifondan geldim burda samsunda herkes nasıl zayıflamışsın diye hayran hayran bakıyor aslında yerimde saydım ama demekki incelme oldu hoşuma gidiyorr süper bir duyguuuuu verelim bitsin 10 ar 10 arrr:)))))

hah ne güzel hosimatonu da hallet arada, verecez 20 kilo daha bitiricez bu işi. yıl başına 20 ser kilo atsak pek süper olur. bugün ablam bozdu beni neyazıkki biraz. onun bir arkadaşı var 50 yaşlarında, hatta bebeği var 3-4 yaşında neyse biz karşılaştığımızda dalokiyle ilgili bir iki laf sokmuştu ben de kıl olmuştum. kadın benden bayaaa kısa ve oldukça kiloluydu aynı zamanda. velhasılkelam kadını görmüş ablam kadın 8 kilo vermiş ve ablamın yorumu o bayaaaa toplanmış çok fark etmiş. ben 20 kilodan fazla verdim o kadar fark etmemiş neyse. off. demekki bir 20 daha vermeden kimse bişi anlamayacak. ben de insana benzeyemeyecem.

buarada yürüyüşümü yaptım 1 saat. yemeğimi yiyip üzerine yürüdüm. ama sunu söliim beyaz ekmek kadar acıktıran bişi yok. hemen tahıllı ekmeğimden aldım. yarın daha iyi olur insallah ciddi zorlandım bu gün aç hissettim durdum.

semirancım naber canım kız buün bende diyetisyendeydim 1 aydır gitmemiştim ramazandı bayramdı derken çoştum çoştum neler yemedim ki valla yiceklerden acımı çıkardım valla bende ne iyi metobolizma varmış ki kilo almadım aksine 700 gr yağdan vermişim:KK70: bugün işe başlamam gerekiyodu ama başlayamadım rapor aldım çünkü bebişim 3 gündür çok kötüydü ağzındaki aftlar yüzünden ağzı boğazına kadar hep aft olmuş ağla ağla helak oldu yavrum bugün az biraz iyiydi inşallah yarına daha iyi olur çarşamba felan anca başlarım bende işe aslında 5 günlük rapor aldım ama yarıda keser başlarım yinede 76 kilo geldim diyetisyenimin tartıda bir 10 kiloda benim vermem gerekiyo 65 66 oldum zaman bırakıcam bende en fazla 3 ayımı alır ama inşallah 2 ayda veririm mervecim güzel bir liste hazırladı bana ama ben listeyi kaybettim nasıl becerdiysem aklımda kalanlarla bu haftayı geçirmeye bakıcam artık işyerimde ögle yemeği yemedim için bana öglenleri güzel bi menü hazırladı sağolsun sen ne zaman gittin diyetisyene ben bugün saat 3.5 gibi ordaydım keşke karşılassaydık seninle

hah ne güzel hosimatonu da hallet arada, verecez 20 kilo daha bitiricez bu işi. yıl başına 20 ser kilo atsak pek süper olur. bugün ablam bozdu beni neyazıkki biraz. onun bir arkadaşı var 50 yaşlarında, hatta bebeği var 3-4 yaşında neyse biz karşılaştığımızda dalokiyle ilgili bir iki laf sokmuştu ben de kıl olmuştum. kadın benden bayaaa kısa ve oldukça kiloluydu aynı zamanda. velhasılkelam kadını görmüş ablam kadın 8 kilo vermiş ve ablamın yorumu o bayaaaa toplanmış çok fark etmiş. ben 20 kilodan fazla verdim o kadar fark etmemiş neyse. off. demekki bir 20 daha vermeden kimse bişi anlamayacak. ben de insana benzeyemeyecem.

valla mutlucum allah nazarlardan saklasın çok güzel bi bayansın şu avatardaki resminede bayıldım kilo vermek bir insanı bu kadar değiştirir bir insanın yüz hatlarını bukadar güzelleştirir yemin ederim sende gördüm ilk defa kırılma ama kiloluyken yüzün bambaşka bi yüz şu güzelliğinden eser yok yaşının çok üzerinde görüntüdesin ama şu halin harika ya gdık mıdık kalmamış sen bırak 20 yi 12 13 kilo versen bence tamamsın 75 kiloda gayet kıvamında olursunçünkü vucudun çok orantılı bölgesel olayı yok sende heryerin eşit mesala benim basenlerim her zaman üstüme nazaran daha fazladır bide sende nasıl farkedilmemiş kilo vermiş olman akıl alıncak gibi değil bariz fark var hemde çok büyük fark valla kim ne derse desin çok çok güzel kilo verdin vee çokta güzel fark yarattın senigönülden tebrik ediyor istediğin kilona ulaşmanı temenni ediyorum

selammm hanımlar nasılsınız görüşmeyeli? Ben epey bi giremedim ama hala tanıdıklar var sanırım. Beyzus ablada burdaymış. Nasılsın ablacım ?

bu leslie kimdir nedir ya herkes bununla yürümüş :) nasıl yapılıyor ?

Leslie nin videoları var canım nette. İndirip baka baka yapabiliyorsun çünkü 3 metrekare alanda step tarzı yürüyüş ve bikaçta değişik hareket yapıyor aralarda tempolu bi şekilde. Örneğin bende 3 mile videosu var yaklaşık 45 dk. sürüyo ve 3 mil yürüyüşe eşit gibi bişey. Daha uzunlarıda var ama zamanla artırabilirsin yani :KK62:

Mutlusum ben de dun oyle bir dumur yaptim ya.. Gercekten anlasilmiyo mu diyorum.. anlasilsa bile o kadar fazlaliklarim var ki, takdir gormuyor, yetmiyor...

Bir de ustune ustluk, bu hafta kilo vermem de durdu... sporumu yapamadim, yardimcim yok, gerci annem geldi arife gunu ama onla da aramiz nane biraz, spor icin ona birakamadim cocuklari. ama yarin yardimcim basliyor... leslie ile bir cikis yapiim bari...

X