Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım başın sağolsun..Mekanı cennet olsun dedenin..
İSveç diyetini yapma derim..ben uygulamadım fakat yakın bir arkadaşım uyguladı normalde dikkat ettiğinde kilo veren arkadaşım isveç diyetinden sonra aylarca kilo veremedi..Metabolizmayı yavaşlatan bir özelliği var sanırım isveç diyetinin..Zaten yorumlarıda okursan çoğu geri alıyor..
Burdan mutlu da yapmış yanlış hatırlamıyorsam ve verdiğinin iki katını geri almış..
sağol canım dostlar sağolsun ...başın sag olsun cnm
wowwwwww kaç kilosun nannn çok merak ettim bak :76:
nasıl bir insan sam ben neler yaptıgını deyil direk kiloyu merak ediyorum :78:
Mutlusum motorda dalokiyi naapican? Araba aldir esine bence
sürekkli paylasımda bulunmak istiyorum ama yazdıgım sayfayı kaybedıyorum bırde telfndan gırdıgım ıcın msj yazarken zorlanıyorum ınternet yüzünden herneyse bende bugun yani sabah başlamayı düşünüyorum bu hafta nesfitle diyet yapıcam haftaya tahlıllerle dıyetısyene gıdıcem ve spor hakkında bılgı almak ıstıyorum sızden burda yüzmemiz için biryer olmadıgından sızden bırkac hareket tarıfı almak ıstıyorum yüzme bütün hareketlerı kapladıgı ıcın denız kenarındakıler yasamıs durumda sızdende tavsıyeler ıstıyorum dıyet hakkında bır cok kısı gıbı su ıcsem yarıyan bırıym seçiçi geçirgenim sizlerin görüşlerini bekliyorum.. şimdiden tşkürler..
off ben bi doğru düzgün durmuyorum ki şurda aslında çok da özlüyorum ama ne bileyim işte
ya ben zayıfladım ya ondan sanırım sokaklara vurdum kendimi. hiç evde durasım gelmiyor,
önceden dışarı çıkmak istemezdim. şimdi annem kızmasa eve girmicem. öyle hoşuma gidiyor ki süslenip dışarıya çıkmak, dimdik yürümek, insanlarla karşılıklı bakışmak:)
önümüzdeki hafta lazer epilasyona gidicem sonra da solaryuma. iki senedir deniz yüzü görmediğimden rengim çok çiğ. çok istiyorum hafif bronz olmayı, öyle daha bi tatlı oluyorum en azından giyindiğimde renkler daha bi yakışıyor
sonra saçlarıma birşeyler yapmayı istiyorum ama henüz karar veremedim. şu kısa bi model var ya omuzlara değen önlerden daha uzunca olan işte o modeli çok istiyorum ama maalesef saçlarım çok dalgalı. mütamadiyen düzleştirmek zorunda kalacağımı bildiğimden henüz bi karar veremedm.
bir de saçlarım çok dökülüyor bu diyet olayı yüzünden mi acaba. ömrümde ilk kez saçlarım bu kadar çok dökülyor çok üzülüyorum
ne yapabilirim bunun için bi fikri bilgisi olan biri yazsın nolur
başka birşeyler daha yapmak istiyorum değişiklik ve güzellik adına. öneriler bekliyorum.
slm kızlar.ben emzirdğim için yapamıyorum ama emzirmiyorken uyguladığım haftada 1 yaptığm toksin itıcı bir diyetim var ender saraca ait. tavsiye ediyorum.günde 600gr -1 kg arası gidiyor ve ertesi gün normal diyetinize devam ederseniz bu verdiğinizi geri almıyorsunuz.ama tabi dikkat etmezseniz alırsınız heralde. başka bi siteye yazmıştım daha önce burayada ordan alıp kopyalıyorum.aslında belki bende yaparim bilemiyorm sütü azaltmazsa:)))
2,5litersuyunu kaynatuyosun içerisine 4-5tane poşet yeşil çayı atıyosun,bir limonun suyunu sıkıp kabuklarınıda içerisine koyup ,taze nane yapraklarınıda atıp,bir şeftali rendeleyip ,7-8dk demlenmeye bırakıyosun sonra yeşil çayları ve limon kabuklarını çıkarın tabi.,demlenince içerisine buz atıp ılık veya soğuk olarak tüketiyosun.eğer tansiyon düşüklüğü varsa1-2şişe maden suyu ilave edip içiyosun.
Bu çayın yanında yemek olarak a bağ semiz otunu alıp doğruyorsun ayrı bi yerde yarım kiloyağsız yoğurt,4-5taneceviz içi,1tatlı kaşığı zeytin yağı ve 1 çay kaşığı sumağı karıştıyorsun.semizotunu ve yoğurt karışımını 3 e bölüp öğlen ,araöğünde [saat16.00 da] veakşam yiyorsun.
sabahda 2 tane salatalık(kabuklu ve tuzsuz) yiyip öğlene kadar bu çayı içiyorsun.bu arada bugün hiç tuz yok ve semiz otları çiğ yeniyor.
10 günde bir defa yapılıyor ayda 2,3 kilo fazladan vermeye yardımcı oluyormuş.
bu tarifler ENDER SARAÇ ın kendisine ait.
ben bunu kışın lahana ile yapıyorum(semizotu yerine) ve suyuna şeftali katmadan.maden suyu da içmiyorum.yoğurt yarım yağlı kullanıyorum.nane de kuru nane.bana her seferinde iyi geldi bu karışım ama bünyeye göre değişebiliyor.bir diyet kardeşliğinde beraber yaptığımız kişilerden bikaçı çok az vermişti ama denemeye değer bence.aç kalınmıyor.su oldukça tok tutuyor.semizotuyla 600 gr-1 kg arası,lahanayla 1-2 kilo arası vermişim diğer yapışlarımda. bide ben suyu akşama kadar içiyorum.evde olduğunuz bir gün yapın çünkü çok wc ye gidiliyor
toksin atıcı diyet:))))
..
selam kk'nın en güzel en tatlı en ısırılası yanakları olan hatunları
ben bugün bebeğimi gördüm ve kalp atşını duydum.mevlam hasretle özlemle bekleyen herkese bian önce nasp etsin inş.özellikle banucum nasip olurda o günleri görebilirsem eger doğumda sana ve isteyen bütün arkadaşlara özellikle isim isim dua edicem.
Bu arada aslında mide bulantısından ne yiyeblyrm tadına vararak ne yemekk yapablyrm.eşim devamlı dışardan bşyler alıyor saolsun.ama zorlada olsa yemege çalışıyorum.malum sporda yok kesin 2 kilo almışım derken hala 82 oldugumu ögrenince sevindim bugün.
Mutlucum ya fıstıık gibi olmuşsun seni görünce zayıflama duygularım kabarıyor.
arkadaşlar çoooook teşekkür ederim fasulye tarifleriniz için
kızlar benim 10 günden fazla oruç borcum var pazartesinden itibaren tutmak istiyorum
ara verip tekrar başlayınca ilk bi kaç gün başağrısı çekiyorum bide bi hocadan duymuştum ramazan oruçları kasapta hayvanları asarlarya borç kaldığında o şekilde asılı dururmuş bu betimleme beni çok etkilemişti bunu duyduktan sonra artık borçlarımı ertelememeye çalışıyorum
bi kaç kişi birleşip tutsak daha kolay geçer diye düşünüyorum ne dersiniz
diyet kardeşliğinden sonra oruç kardeşliği
Bu arada madem sayfa bana kalmı kımseler yok kendı kendıme yazıyorum bı hayalımı paylasayım sızınle zayıflayınca mor veya bordo cıceklı veya desenlı yada duz bılemıyorum kadıfe kısa ama cok kısa olmayan hafıf dız ustunde bır kıslık elbıse gıymek ıstıyorum altınada uzun cızme
bunu buraya neden yazdım ;zayıflayınca bu elbıseyı gıyıp fotomu burada paylasacagım ve bu yazdıgımıda tekrar paylasacagımda ondan -iyisallahhhhh dıyeyımde olsun-
Bu arada madem sayfa bana kalmı kımseler yok kendı kendıme yazıyorum bı hayalımı paylasayım sızınle zayıflayınca mor veya bordo cıceklı veya desenlı yada duz bılemıyorum kadıfe kısa ama cok kısa olmayan hafıf dız ustunde bır kıslık elbıse gıymek ıstıyorum altınada uzun cızme
bunu buraya neden yazdım ;zayıflayınca bu elbıseyı gıyıp fotomu burada paylasacagım ve bu yazdıgımıda tekrar paylasacagımda ondan -iyisallahhhhh dıyeyımde olsun-
Mutlusum motorda dalokiyi naapican? Araba aldir esine bence
merhabalar ben de geldim yarın büyük gün diyetimin 2. bölümüne başlıyorum kısmetse ilk bölümü başı itibariyle süperdi şimdi ikinci bölüme başlıyorum dizi film gibi semiran diyette1 semiran diyette2 sora final yapacağım kısmetse almamak üzere ilk bölüm 3 ay normal diyet 2 ayı koruma diyetiile geçti ikinci bölümü nasıl geçecek hep birlikte göreceğiz sabırsızlanıyorum herkesi kocaman öptm sizleri seviyorum çok değer veriyorum aklım hep burda kaldı ama giremedim artık evime geldiğime göre sizlerleyimmm