Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım ...diyeti yapacağım ama sporda yapacağım biraz motive olmak istiyorum bakalım başarabilirim umarım

arkadaşlar çoooook teşekkür ederim fasulye tarifleriniz için

kızlar benim 10 günden fazla oruç borcum var pazartesinden itibaren tutmak istiyorum
ara verip tekrar başlayınca ilk bi kaç gün başağrısı çekiyorum bide bi hocadan duymuştum ramazan oruçları kasapta hayvanları asarlarya borç kaldığında o şekilde asılı dururmuş bu betimleme beni çok etkilemişti bunu duyduktan sonra artık borçlarımı ertelememeye çalışıyorum
bi kaç kişi birleşip tutsak daha kolay geçer diye düşünüyorum ne dersiniz
diyet kardeşliğinden sonra oruç kardeşliği

yasemen ben de başlamak istiyorum bir an önce oruçlara hem şevval orucu da olur ama yarın arkadaşlar çağırdı oraya gideceğim ne zaman başlayabilirim tam bilemiyorum

nasılız arkadaşlar. geldiğimden beri 2. oturuşum başına pc. bayaaa sıkıntılı. bozuldu bozulacak. masraf olmasın diye ses çıkarmıyorum ama uzatmaları oynuyoruz. neyse ben bayaaaaa sapıttım. ne dondurma ne pasta ne cips ne kebab ne çikolata ne antep fıstığı hiççççç bişicik bırakmadım yemediğim 1 haftada.

eşimle anlaştık 75 altına bana motor alacak. haydaaaa dediniz eminim çok istiyorum öğrenmek. becerirmiyim bilmem. en ucuzlarından bi tane alıp kullanırım olamazsa satarız. ne bilim bir motivasyon olsun istiyorum. 75 altı 13-14 kilo 3-4 ay sürer. ehliyetide alırsam yaza biraz kullanmaya başlarım.

Bir kumbara projesi okumustum. Yemek isteyip de yemedigin herseyin parasini bir kumbaraya atiyorsun ve istedigin bir sey icin biriktiriyorsun.. Mesela bir kunefe istedin ama yemedin, 10 lirayi atiyorsun kenara, boyle boyle 1 yilda bir araba aliriz bence de yani ...:)

merhalar mısafırlerım gecırdım hemen gıreyım dedım sıteye dun bıraz fazla kacırdm tahılı ama bugun dengelemem lazım yada en azından 1 saat yuruyus yapmam lazım haftaya dıyetısyenıme gıdecegım en azından 95 e ınseydım ıyı olacaktı bu arada hergun motıvasyonum azalmasın dıye zayıflama sıtelerındekı zayıflayanların oncekı sonrakı hallerıne bakıyorum hıkayelerını okuyorum bızım sıtedekılerı ezberledım nerdeyse neyse cıdden benı cok motıve edıyorlar sızınde bıldıgınız boyle sıteler varsa bana ozelden msj atabılır mısınız cıdden benım ıcın cooook onemlı hergun okuyunca bende yapabılırım dıye dusunuyorum ben neden yapamayayım dıyorum kendı kendıme yabancı bı sıte buldum sızınlede paylasayım burdan lınk vermek yasak mı bılemıyorum ama ıyısallah sorun olmaz motıvasyona ıhtıyacı olanlar ıçın
Goal Photo Album - 3 Fat Chicks on a Diet Weight Loss Community
forum one red....kısmından baslayabılırsınız cok hos

hosgeldın arkadasım ıyısallah sende ıstedıgın kıloya ulasırsın oncelıkle bende cızelgenden anladıgım kadarıyla senınle aynı kılo basladım rejıme ve vermek ıstedıgım kıloda aynı ama uzun surecegı ıçın motıvasyonum dusmesın dıye once kucuk hedefler belırledım kendıme yanı dırekt 54 yazmak yerıne once 95 sonra 85 gıbı yazmak daha cok motıve eder hedefe ulastıkca sevınırsın tavsıye ederım ben denız olan bı yerde olmadıgım ıçın yuzemıyorum sadece arada havuza gıdersem yuzuyorum onun dısında kısın plates yapıyorum ve bol bol yuruyorum bazan dısarda bazen evde yuruyus bandında farketmıyor su sıralar yuruyemedım bayram mısafır dugun vs dolayısıyla ama yurumek cok guzel kılo verdırıyor ben yuruyunce hızlı bı sekılde verırken yuruyemeyınce ne kadar az yesemde ıstedıgım kadar veremıyorum bacaklar tum vucuttakı en kaslı yerlermıs 100 gr kası 1 saat calıstırmak 50 kalorı yakıyor yuruyusde bacaklardakı tum kasları calıstırıyor tavsıye ederım tabı yuzme gıbı bı ımkanın varsa oda harıka o tum vucudu calıstırıyor tekrar hos geldın aramıza

hakkın canım bence bende o kadar zayıflasam hıç gırmem SOKAKTAN IÇERI SIMDI BILE 20 KILO VERMEME VE VERILECEK DAHA COOOK KILOM OLMASINA RAGMEN KENDIMI MUTLU VE IYI HISSEDIYORUM MESELA BEN HIÇ MAKYAJ YAPMAZDIM KENDIMI CIRKIN HISSEDERDIM SIMDI YAPIYORUM KENDIMI DAHA GUZEL HISSEDIYORUM BI 80 LERE INSEM OZGUVENDEN YANIMA YAKLASILMAZ HERALDE BENDE SACIMIN ONUNU UZUN ARKASINI KISA KESTIRDIM BU GUNE KADAR COK BOYLE KESTIRDIM AMA IYI KESEMEMISLERDI BU SEFER IYI BI KUAFOR BULDUM ONA KESTIRDIM HERKES BEYENDI IYI BI KUAFORE KESTIR BIRDE KUMRALA BOYATTIM MODELI DAHA GUZEL GOSTERDI -BU ARADA YARISI KUCUK YARISI BUYUK OLMUS KUSURA BAKMAYAIN-

AA PAYLASIM IÇIN COOOOK SAGOL MUTLAKA UYGULAYACAGIM HIÇ EKMEK YOKMU BUGUN YADA MEYVE YASAK MI ONA GORE YAPAYIM BIRDE LAHANA CIDDEN COK AZ KALORILI BISI 100 GR MI 20 KALORIMI NE BEN KISIN FUL KAPUSKA YEDIM COK FAYDASINI GORDUM YAZIN SEMIZ OTUYLA KISIN LAHANAYLA YAPAYIM BEN BUNU

AAAAA BIUMUT INANMIYORUM BEN BI GITTTIM BI DONDUM SEN HAMILESIN COOOOK SEVINDIM ORTIM HIÇ HABERIM OLMADI TEKRAR TEBRIK EDERIM KAC AYLIK KIZMI ERKEKMI COOOOOOOOOOOK SEVINDIM ADINA

salı günü balşıycam 5 gün borç 6 da şevval 11 gün tutucam salı günü başlamamın sebebi yarın iş yerinde bayramlaşma oluyor da :) iki arkadaş başlıycaz aynı servisdeyiz ikimiz birden oruç olursak çaycı sokmuyoruz odaya iyi oluyor çay delisiyimde biraz hafta sonları tatil hafta aralarında tutarım inşallah evet dediğin gibi ara verince baş ağrısı sıfırdan başlıyor en iyisi hemen tutmak

Bu arada madem sayfa bana kalmı kımseler yok kendı kendıme yazıyorum bı hayalımı paylasayım sızınle zayıflayınca mor veya bordo cıceklı veya desenlı yada duz bılemıyorum kadıfe kısa ama cok kısa olmayan hafıf dız ustunde bır kıslık elbıse gıymek ıstıyorum altınada uzun cızme
bunu buraya neden yazdım ;zayıflayınca bu elbıseyı gıyıp fotomu burada paylasacagım ve bu yazdıgımıda tekrar paylasacagımda ondan -iyisallahhhhh dıyeyımde olsun-

inşalaaahhhhh kısa zamanda görürüz bu fotoyu :))

eminim çokkk yakışacaktır

benim hayalimde her yılbaşı kadife bir ceket pantolon takım elbise giymek. nerden kaldı bilmiyorum ama var bi 15 senesi hiç kendimi o derece zayıf hissetmedim belki bu kış yakıştırırrım kendime.

AA PAYLASIM IÇIN COOOOK SAGOL MUTLAKA UYGULAYACAGIM HIÇ EKMEK YOKMU BUGUN YADA MEYVE YASAK MI ONA GORE YAPAYIM BIRDE LAHANA CIDDEN COK AZ KALORILI BISI 100 GR MI 20 KALORIMI NE BEN KISIN FUL KAPUSKA YEDIM COK FAYDASINI GORDUM YAZIN SEMIZ OTUYLA KISIN LAHANAYLA YAPAYIM BEN BUNU

canım bu toksin atıcı diyeti yaptığın gün yazdıklarımdan başka bişi yiyip içmek yok.çok karnın kazınırsa aralarda kabuklu ve tuzsuz salatalık yiyebiliyorsun sadece.ama çiğ semiz otu baya bi tok tutuyor zaten hazırladığın suyla tüketince.ben bugün bile aklımdan geçirdim yarın yapsammki diye ama emziriyorum 7,5 aylık bebiş ve ek gıda nerdeyse almıyor gibi.korkuyorum aç kalacak diye.yoksa bu toksin atıcı diyet çok iyi geliyor bana :)))

merhabalar ben de geldim yarın büyük gün diyetimin 2. bölümüne başlıyorum kısmetse ilk bölümü başı itibariyle süperdi şimdi ikinci bölüme başlıyorum dizi film gibi semiran diyette1 semiran diyette2 sora final yapacağım kısmetse almamak üzere ilk bölüm 3 ay normal diyet 2 ayı koruma diyetiile geçti ikinci bölümü nasıl geçecek hep birlikte göreceğiz sabırsızlanıyorum herkesi kocaman öptm sizleri seviyorum çok değer veriyorum aklım hep burda kaldı ama giremedim artık evime geldiğime göre sizlerleyimmm

Mutlusum motorda dalokiyi naapican? Araba aldir esine bence

ya baktım motorlara beğendiklerim bayaaa paraymış. anca fark ettim. araba işi bi tuhaf. hem istiyorum hem istemiyorum. bakalım.
motor başka bişi ama yani her andırapoza giren -böyle yazılmıyodur kesin :) adam bi motor alır ya ben de sanki binsem üstüne bi rüzgara karşı gitsem 10 yıl gidecek, daloki kim ayol. offffffffffffff beyza hep bebeklerde aklımız . bağlarım sırtıma olurmu ki öleeeeee.

semoşum aynen ben de hatta boğazım fena açıldı bir de benim 1. sezon 20 kg insallah ikinci bölüm de 20 kg verirsem ben de koruma kısmına geçicem insallah. hep beraber kurtulucaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…