Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Denize gittik bugün..Oğlumu bıraksak açılıp girit dolaylarına gidecek o derece korkusuz..
Daha bacak kadar sıpa, kumda oynasın diye bırakıyoruz çaktırmadan yol alıyor suya doğru ..
PLajda bulunanları bile güldürüp eğlendirdi..
bir ara nazar değecek diye korktum..:)

Deniz iyi hoşta dönüşünden nefret ediyorum bir yığın iş..

Asuuu ve yektaaa hadi konuşun bir araya geldiniz..:KK1::KK1:

yena güldürdün beni didem geçmişte sanırım ben selam veriyorum o geçmişde oluyor sonra o bitirene kadar ben çıkmak zorunda kalıyorum
denize gitmişiniz ne güzel yüzdünmüsen de bolbol spor olmuştur ne güzel

yena güldürdün beni didem geçmişte sanırım ben selam veriyorum o geçmişde oluyor sonra o bitirene kadar ben çıkmak zorunda kalıyorum

İYi geçti asucum bir kaç gündür belli etmesemde çok sıkıldım hala öyleyim ama..
azda olsa iyi geldi iyot kokusu..

Bu arada yüzdüm evet bol bol..

yenacım hassas arkadaşım çok takıyorsun kafana rahatlat kendini biraz sen yürüyüşe de başla tamammı biraz bu tarafa odaklan bakalım

Asuucum iyi geceler allah rahatlık versin canım...
ben çıkııyorum..:KK16:

hos geldin aramiza insallah hedefine ulasirsin
saglikli beslenip spor yapiyoruz
ben herseyden yiyorum ozellikle dikkat ettigim tek sey aksam 6dan sonra bisey yemiyorum
yani aksam yemegimi erken yiyorum ve yuruyusu birakmiyorum
surekli gelir paylasimda bulunursan motive açisindan iyi olur :KK34:

sürekkli paylasımda bulunmak istiyorum ama yazdıgım sayfayı kaybedıyorum bırde telfndan gırdıgım ıcın msj yazarken zorlanıyorum ınternet yüzünden herneyse bende bugun yani sabah başlamayı düşünüyorum bu hafta nesfitle diyet yapıcam haftaya tahlıllerle dıyetısyene gıdıcem ve spor hakkında bılgı almak ıstıyorum sızden burda yüzmemiz için biryer olmadıgından sızden bırkac hareket tarıfı almak ıstıyorum yüzme bütün hareketlerı kapladıgı ıcın denız kenarındakıler yasamıs durumda sızdende tavsıyeler ıstıyorum dıyet hakkında bır cok kısı gıbı su ıcsem yarıyan bırıym seçiçi geçirgenim sizlerin görüşlerini bekliyorum.. şimdiden tşkürler..

:KK60::KK60::KK60:

off ben bi doğru düzgün durmuyorum ki şurda:KK43: aslında çok da özlüyorum ama ne bileyim işte:KK59:
ya ben zayıfladım ya ondan sanırım sokaklara vurdum kendimi. hiç evde durasım gelmiyor,
önceden dışarı çıkmak istemezdim. şimdi annem kızmasa eve girmicem. öyle hoşuma gidiyor ki süslenip dışarıya çıkmak, dimdik yürümek, insanlarla karşılıklı bakışmak:)
önümüzdeki hafta lazer epilasyona gidicem sonra da solaryuma. iki senedir deniz yüzü görmediğimden rengim çok çiğ. çok istiyorum hafif bronz olmayı, öyle daha bi tatlı oluyorum en azından giyindiğimde renkler daha bi yakışıyor:KK17:
sonra saçlarıma birşeyler yapmayı istiyorum ama henüz karar veremedim. şu kısa bi model var ya omuzlara değen önlerden daha uzunca olan işte o modeli çok istiyorum ama maalesef saçlarım çok dalgalı. mütamadiyen düzleştirmek zorunda kalacağımı bildiğimden henüz bi karar veremedm.
bir de saçlarım çok dökülüyor bu diyet olayı yüzünden mi acaba. ömrümde ilk kez saçlarım bu kadar çok dökülyor çok üzülüyorum:KK43:
ne yapabilirim bunun için bi fikri bilgisi olan biri yazsın nolur:KK43:
başka birşeyler daha yapmak istiyorum değişiklik ve güzellik adına. öneriler bekliyorum.:KK54:

kızlar nasılsınız bu aralar nete pek giremiyorum kötü bir hafta geçirdim önce tavşanım öldü sonra da dedem bir haftadır cenazeyle uğraşıyoruz.o yüzden diyette yalan oldu.ben sizlere birşey soracaktım aranızda isveç diyeti yapan oldu mu şimdiye kadar hiç böyle bir diyet yapmadım ilk defa yapmayı düşünüyorum 13 günmüş zaten belki biraz motive olurum ne dersiniz ?
başın sag olsun cnm
wowwwwww kaç kilosun nannn çok merak ettim bak :76:
nasıl bir insan sam ben neler yaptıgını deyil direk kiloyu merak ediyorum :78:

İyi geceler güzeller......

BONUS.......NURSENA.......ÇİTOL.....Tekrar hoşgeldiniz.....:KK71:Özledik sizleri....:KK69:

:KK69:

biri fasulye demişti bak bende cvp yazıcaktım unuttum

fasulyeleri yıkar ayıtlar ve uzunlamasına dograrım yada kırarım

genişce tencereye koyar içine yarım avuç su bırakır agzını kapatır kısık ateşte çevrilmesini beklerim

bir yandanda domateslerin kabugunu soyar küçükçe dograrım sarımsak ve biberleride aynı şekilde dograr

eklerim fasulyeye az tuz ilave ederim .. sogumaya bırakır buzdolabıı poşetlerine koyarım ( zeytinyagı varsa azda eklerim soguduktan sınra)

atarım dondurucuya .. kışında tencereye yagı eritir ( tereyag) varsa eti ve soganı kavurur salça ile birlikte

dondurucumdaki fasulyemide çıarıp ustune bırakır az su ekler agzını kaparım
misss oluır mis

Anladım siz msn de randevulaşıpta geldiniz değilmi.? :))

Çok sevindim seni gördüğüme romantik kalem...:KK71:

valla tesadüf bence her bayram sonrası desek:))))) bayramda daha çok kişyle karşılaşınca ne kadar kilo aldığını irdeleyen insanlarla karşılaşıp gaza geliyoruz sanırım:KK3:

X