- 21 Haziran 2011
- 661
- 54
benim yuzme imkanim yok buradasürekkli paylasımda bulunmak istiyorum ama yazdıgım sayfayı kaybedıyorum bırde telfndan gırdıgım ıcın msj yazarken zorlanıyorum ınternet yüzünden herneyse bende bugun yani sabah başlamayı düşünüyorum bu hafta nesfitle diyet yapıcam haftaya tahlıllerle dıyetısyene gıdıcem ve spor hakkında bılgı almak ıstıyorum sızden burda yüzmemiz için biryer olmadıgından sızden bırkac hareket tarıfı almak ıstıyorum yüzme bütün hareketlerı kapladıgı ıcın denız kenarındakıler yasamıs durumda sızdende tavsıyeler ıstıyorum dıyet hakkında bır cok kısı gıbı su ıcsem yarıyan bırıym seçiçi geçirgenim sizlerin görüşlerini bekliyorum.. şimdiden tşkürler..
bol bol yuruyus ve leslie yapiyorum tavsiye ederim
benim de 9buçuk aylik bebegim var emziriyorumevet 7 aylık bır bebegım var. neler yaptın kılo vermek ıcın.
neler yaptigima gelince bol yuruyus +leslie yaptim ve aksam yemeklerimi erken yemeye dikkat ediyorum ozellikle
bende geciktirmeden tutmayi seviyorum canimarkadaşlar çoooook teşekkür ederim fasulye tarifleriniz için
kızlar benim 10 günden fazla oruç borcum var pazartesinden itibaren tutmak istiyorum
ara verip tekrar başlayınca ilk bi kaç gün başağrısı çekiyorum bide bi hocadan duymuştum ramazan oruçları kasapta hayvanları asarlarya borç kaldığında o şekilde asılı dururmuş bu betimleme beni çok etkilemişti bunu duyduktan sonra artık borçlarımı ertelememeye çalışıyorum
bi kaç kişi birleşip tutsak daha kolay geçer diye düşünüyorum ne dersiniz
diyet kardeşliğinden sonra oruç kardeşliği
hatta ikisini tuttum ama regl oldumara verdim cumaya insallah tekrar baslicam ozaman denk gelirsek tutalim beraber