basin saolsunkızlar nasılsınız bu aralar nete pek giremiyorum kötü bir hafta geçirdim önce tavşanım öldü sonra da dedem bir haftadır cenazeyle uğraşıyoruz.o yüzden diyette yalan oldu.ben sizlere birşey soracaktım aranızda isveç diyeti yapan oldu mu şimdiye kadar hiç böyle bir diyet yapmadım ilk defa yapmayı düşünüyorum 13 günmüş zaten belki biraz motive olurum ne dersiniz ?
haklisin kilodan iyidir ama yinede dusunuyorum hemde çok simdilik 80lerdeyim bi 20kilo daha versem nasil olur diye takiyorumteşekkür ederim:)
hedefim 79 değil tabi, çizelgemdeki ilk hedefim 85ti çok yaklaşınca 79 yaptım ama asıl hedefim 68-69
çizelgede de olsa uzak bi rakam yazmak istemedim hiç.
ben nerden baksan 1,5-2 aydır hiç spor yapmıyorum ondan önce de çok az yapıyordum o da yürüyüş, mekik, twister gibi. benm belim çok kötüydü hatta bel denen bişey yoktu bende şuan ama baya belden incelmişim. 100ün üzerindeydi şuan 84cm.
sarkmalara gelince öyle çok bişey olmadı bi tek iç bacak sinirimi bozuyordu o da sanki toparlıyor kendi kendine, dedim ya hiç spor yapmıyorum.
kollarım da aslında sarkmış:) ama kimsenin gözüne batacak kadar değil o yüzden umursamıyorum.
ben en çok göbekten korkardım sarkacak diye çünkü eski halimde bile sarkıktı ama inan ki şuan eski halinden bile sıkı. ama göğüslerimin içi boşalıyor
aslında bu sarkma olayı herkeste bir olmaz ki. bende olur sende olmaz belki dert etme. hem inan ki ne kadar sarksa bile kilodan iyidir.
hos geldin aramiza insallah hedefine ulasirsinmrb bayanlar bende sizlerin arasına katılmak istiyorum nasıl zayıflıyorsunuz banada yardımcı olurmusunuz? bnde sızın yontemle:26::26:rınızle zayflmak ıstıyorm yardımcı olursanız sevınırımm:18:
selam kk'nın en güzel en tatlı en ısırılası yanakları olan hatunları
ben bugün bebeğimi gördüm ve kalp atşını duydum.mevlam hasretle özlemle bekleyen herkese bian önce nasp etsin inş.özellikle banucum nasip olurda o günleri görebilirsem eger doğumda sana ve isteyen bütün arkadaşlara özellikle isim isim dua edicem.
Bu arada aslında mide bulantısından ne yiyeblyrm tadına vararak ne yemekk yapablyrm.eşim devamlı dışardan bşyler alıyor saolsun.ama zorlada olsa yemege çalışıyorum.malum sporda yok kesin 2 kilo almışım derken hala 82 oldugumu ögrenince sevindim bugün.
Mutlucum ya fıstıık gibi olmuşsun seni görünce zayıflama duygularım kabarıyor.
Nursena ve citol yine yeniden hoşgeldiniz..:)
hos geldin aramizainsallah sende hedefine ulasirsin kaç kilosun?kaç yasindasin?kendinden bahsedermisin?
3buçuk ay olucak ben baslayalihoşbulduk canım. 29 yasında 1.75 boy 110kıloyum. cocuklugumdan berı kıloluyum...
sizde baya kılo vermıssınız nekadar zamanda ve nasıl verdınız. banada yardımcı olun lutfen...
kızlar nasılsınız bu aralar nete pek giremiyorum kötü bir hafta geçirdim önce tavşanım öldü sonra da dedem bir haftadır cenazeyle uğraşıyoruz.o yüzden diyette yalan oldu.ben sizlere birşey soracaktım aranızda isveç diyeti yapan oldu mu şimdiye kadar hiç böyle bir diyet yapmadım ilk defa yapmayı düşünüyorum 13 günmüş zaten belki biraz motive olurum ne dersiniz ?
Kizlarrrr ben geldimmm
Gecmis Ramazan Bayraminiz mübarek olsun
Söyle bir baktimda masallah baya kilo vermissiniz fistiklar sizi
Konuyu hic bana getirmiyorum
Ama yavas yavas yine dönecegim Listelere insallah
Yeni gelenleride Tebrik ederim bu arada, hosgeldiniz :81:
Haydiii hepiniz Öpüldünüz Sekerler
mrb bayanlar bende sizlerin arasına katılmak istiyorum nasıl zayıflıyorsunuz banada yardımcı olurmusunuz? bnde sızın yontemle:26::26:rınızle zayflmak ıstıyorm yardımcı olursanız sevınırımm:18:
hoşş buldukk yena azimli yena valla az öz veriyon ama burakmıyosun buravo valla sana 1 yılımız var batıya taine 1 yılda zayıflamak istiyorum artık yaş ilerleyince kiloda olunca çok yaşlı duruyorum off yani:84::84::84:
BANUUU tatildi falan derken diyet olayınada çok sıkılmıştım anca geri döndüm sahalara
şu pazartesi gelsede evde kahvaltı faslı falan bitse dahada rahatlıcam
bu arada benim kocam bide sauna eşort manı almış bakalım lesly bacıyla eşortman bir araya gelince benim yağlar a ne etki yapacak kilodan afedersiniz zaten pişiyorum acep terleyince daha çok pişirmesin beni sıcaktan:)))