Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ahh evet yaa diyet yemek hazırlamak hayal gibi.ama okullar açılınca en miniğimle kalacaz yalnız.biraz nefes alacam inşallah.kızımı yani ortancayı kreşe vereceğiz.çok düşündüm çok küçük kıyamadım ama evde çok sıkılıyor.parka fln da götüremiyorum çok hareketli sözümü dinlemiyor bebkle birlikte zor oluyor.çok sosyal.inşallah kreş iyi gelir ve evden attığımız hissine kapılmaz.haftanın 5 günü 9-5 kreş. bende belki o zaman diyet yiyeblirim.şu sıralar kafayı sıyırmış durumdayım biraazz

biz listeye ne zaman girebileceğiz?ben şartları tam bilmiyorum da şekerler:)))

Önümüzdeki cuma listeye girersin..O kadar çok yeni gelen olup sonra çok kısa sürede vaz geçen oluyorki..

O yüzden 1-2 hafta deneme süresi oluyor.:))

İyi geceler guzeller

Yenacim eline saglik, asumanin iyi dileklerini 10la carpip yineliyorum.

Haftaya spor listemi terslik olmazssa devraliyorum.

Dereceye giren fistiklar hepinizi cani gonulden kutlayip darisi basima diyorum.

Bu 1.5 ay suren agir tempo ins yerini bol hareketli az kalorili kararli ve disiplinli gunlere birakir. Bende haftada 1 kilo amacimi gerceklestiririm.

Yeni tarih belirleyeyim bari o zaman pek motive oluyorum.

..........

Semiran,
artıda yanlız değilsin..:)
Sormaa ama napalım kocaman bir ramazan geçti ve nasılsa durdurdum kilo vermeyi biraz psikolojik sanırım biraz da gerçek payı varmı bilmiyorum troidlerden sanırım durmuşlar ya ama ne zaman bilmiyorum kilo veriyordum şimdi ne oldu anlamadım oysa ki çokta dikkat ediyorum sadece spor yok o kadar neyse göreceği bakalım diyetisyen ne diyecek sora tekrar muayene olacağım gerçekten haşimoto muydu neydi ondan mı olmuşum göreceğiz hayırlısı olduysa da olmadıysada ben bu kilolalrı verecğim başka yolu yok mutlunun dediği gibi haftada 1 kilo hedefim yeterli iyi

mutlucum hadi gel gaza getirelim bitsin bu kilo işi seni bekliyommmmm

Sahur için melemen yapıyordum..yapıyordum diyorum çünkü domatesler yandı..

Oğlanla ilgilenmekten ,bu aralar çok geç uyuyor..acaba gündüz uykusundan dolayımı.? Gündüz uyumayıncada akşama doğru acaip bişey oluyor..Nasıl aksi,inatçı,mızmız..
Nasıl bir yol izleyeceğim bilemiyorum..3,5 yaşındaki bir çocuk hemen hemen 1 haftadır birden önce uyumuyor..

Güya tecrübeliyim kızımdan dolayı.:) ama kardeş dahi olsalar,çok farklı oluyorlar..

Yeni motivasyon tarihi 4 kasim cuma amacin 7 li rakamlara gecmek varmisin semosum yenam iddaaya 9-10 hafta var varmisiniz yokmusunuz 8-9 kilo atalimohhh

Yeni motivasyon tarihi 4 kasim cuma amacin 7 li rakamlara gecmek varmisin semosum yenam iddaaya 9-10 hafta var varmisiniz yokmusunuz 8-9 kilo atalimohhh

varımm ben herşeyeee ama bayram sonu olsun ben 5 eylülden milat alayım 10 kilo diyorum kasım başına kadar olar mııııı

Valla varım ben...beyzuşlada konuşmuştum..Yılbaşında 90 ları terketmek olacak amacım..

Seneye eylülde barış ana sınıfına başlayacak nasipse..2008 leri alacaklar.İşte o zaman en azından hafif toplu olayım değilmi.? Zaten güzelim birde zayıf olayım yaa..

Ben de önümüzdeki cuma olamıycam Yenacım beni de izinli yazabilir misin...

Ayrıca listeler içinde ellerine sağlık,
Kilo veren vermeyen herkesi kutluyorum,ayrıca spor yapan arkadaşlarıda.Ramazandan sonra tablolarımız çok daha iyi olacak eminim

cnm sen geç yatarsan ondan yatmaz belki de uyku düzeni bozulunca da mızmızlık yapar ağlar kızar olur yani uyku düzenini sabitleyebilsen uykusunu getirmek için hikaye falan okusan süt içirsen az tarçınla ılık süt bilmem ki çocuk uyutma konusunda ben hiç tecrübeli değilim uyuttum 25 30 çocuk aynı anda ama hepside anasınıfıydı hadi uykuya derdim perdeleri kapatıp hikaye okurdum uyumayanın yanına yatardım hemencik uyurlardı ah ahhhhhh ne günlerdiii aklıma geldii

HAFTANIN 1.si........- 2.3 kg...................3meleğmvar..........

HAFTANIN 2.si.......- 2 kg.........................Yasafat.............:81:

HAFTANIN 3.sü......-1.8 kg.......................doğa3...............

elerine sağlık yenaa.......kilo veren herkesi tebrik ediyoruuum.............

Ooo kızlar hadi bakalım maşallah ne bu azim
Bakın iddianızın temelleri de böyle mübarek bir gecede atılıyor,umarım her şey gönlünüzce olur.
Yürüyüşten geldim yorgunum bir bakıyım sizlere öyle yatayım istedim,iyi geceler Allah rahatlık versin hepinize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…