hoşgeldin ece
burda hepimiz aynı dertten muzdaribiz bende de insulin direnci var benim de 22 ve 6 aylık iki oğlum var. sana hak vermiyor değilim cocuklarla ugrasıp bir de diyet yemekleri hazırlamak ugrasmak zor oluyor evde ne varsa onu yiyorum mecbur.
insallah hepimiz bu kıloları eninde sonunda vereceğiz.
eşim hani seni zayıf gorecektim diyor(boyle dediğine bakmayın hiç kıloma takmaz sadece sağlığım için) ben de benim hala umidim var bir gun beni incecik göreceksin diyorum:)))
insallah goreceğiz hepberaber o gunleri
biz listeye ne zaman girebileceğiz?ben şartları tam bilmiyorum da şekerler:)))
gece gece çok oldum ama kilo çizelgesini anlatan bi yer varmı?bilmiyorum nasıl yapacağımı
Mutlu,
hala altınoluktamısın.?
İyi geceler guzeller
Yenacim eline saglik, asumanin iyi dileklerini 10la carpip yineliyorum.
Haftaya spor listemi terslik olmazssa devraliyorum.
Dereceye giren fistiklarhepinizi cani gonulden kutlayip darisi basima diyorum.
Bu 1.5 ay suren agir tempo ins yerini bol hareketli az kalorili kararli ve disiplinli gunlere birakir. Bende haftada 1 kilo amacimi gerceklestiririm.
Yeni tarih belirleyeyim bari o zaman pek motive oluyorum.
Sormaa ama napalım kocaman bir ramazan geçti ve nasılsa durdurdum kilo vermeyi biraz psikolojik sanırım biraz da gerçek payı varmı bilmiyorum troidlerden sanırım durmuşlar ya ama ne zaman bilmiyorum kilo veriyordum şimdi ne oldu anlamadım oysa ki çokta dikkat ediyorum sadece spor yok o kadar neyse göreceği bakalım diyetisyen ne diyecek sora tekrar muayene olacağım gerçekten haşimoto muydu neydi ondan mı olmuşum göreceğiz hayırlısı olduysa da olmadıysada ben bu kilolalrı verecğim başka yolu yok mutlunun dediği gibi haftada 1 kilo hedefim yeterli iyiSemiran,
artıda yanlız değilsin..:)
İyi geceler guzeller
Yenacim eline saglik, asumanin iyi dileklerini 10la carpip yineliyorum.
Haftaya spor listemi terslik olmazssa devraliyorum.
Dereceye giren fistiklarhepinizi cani gonulden kutlayip darisi basima diyorum.
Bu 1.5 ay suren agir tempo ins yerini bol hareketli az kalorili kararli ve disiplinli gunlere birakir. Bende haftada 1 kilo amacimi gerceklestiririm.
Yeni tarih belirleyeyim bari o zaman pek motive oluyorum.
Yeni motivasyon tarihi 4 kasim cuma amacin 7 li rakamlara gecmek varmisin semosum yenam iddaaya 9-10 hafta var varmisiniz yokmusunuz 8-9 kilo atalimohhh
Yeni motivasyon tarihi 4 kasim cuma amacin 7 li rakamlara gecmek varmisin semosum yenam iddaaya 9-10 hafta var varmisiniz yokmusunuz 8-9 kilo atalimohhh
Sahur için melemen yapıyordum..yapıyordum diyorum çünkü domatesler yandı..
Oğlanla ilgilenmekten ,bu aralar çok geç uyuyor..acaba gündüz uykusundan dolayımı.? Gündüz uyumayıncada akşama doğru acaip bişey oluyor..Nasıl aksi,inatçı,mızmız..
Nasıl bir yol izleyeceğim bilemiyorum..3,5 yaşındaki bir çocuk hemen hemen 1 haftadır birden önce uyumuyor..
Güya tecrübeliyim kızımdan dolayı.:) ama kardeş dahi olsalar,çok farklı oluyorlar..
HAFTANIN 1.si........- 2.3 kg...................3meleğmvar..........
HAFTANIN 2.si.......- 2 kg.........................Yasafat.............:81:
HAFTANIN 3.sü......-1.8 kg.......................doğa3...............
varımm ben herşeyeee ama bayram sonu olsun ben 5 eylülden milat alayım 10 kilo diyorum kasım başına kadar olar mııııı