cnm sen geç yatarsan ondan yatmaz belki de uyku düzeni bozulunca da mızmızlık yapar ağlar kızar olur yani uyku düzenini sabitleyebilsen uykusunu getirmek için hikaye falan okusan süt içirsen az tarçınla ılık süt bilmem ki çocuk uyutma konusunda ben hiç tecrübeli değilim uyuttum 25 30 çocuk aynı anda ama hepside anasınıfıydı hadi uykuya derdim perdeleri kapatıp hikaye okurdum uyumayanın yanına yatardım hemencik uyurlardı ah ahhhhhh ne günlerdiii aklıma geldii
Valla varım ben...beyzuşlada konuşmuştum..Yılbaşında 90 ları terketmek olacak amacım..
Seneye eylülde barış ana sınıfına başlayacak nasipse..2008 leri alacaklar.İşte o zaman en azından hafif toplu olayım değilmi.? Zaten güzelim birde zayıf olayım yaa..
Valla varım ben...beyzuşlada konuşmuştum..Yılbaşında 90 ları terketmek olacak amacım..
Seneye eylülde barış ana sınıfına başlayacak nasipse..2008 leri alacaklar.İşte o zaman en azından hafif toplu olayım değilmi.? Zaten güzelim birde zayıf olayım yaa..
ben de zayıf öğretmen olayım değil mi şişko öğretmenim geldimi diyordu bir öğrencim vardı kızarım normalde ama o çok tatlı söylüyorduuu akıllı cimcimeeee öpe öpe bir hal olurdummm
Vayyyyyy 10 kilo,
haydi ozaman 80 leri cufcufluyoruz 70 lerde bir sure takilip yola devam ediyoruz
ya benide araniza alirsaniz bende var olmak isterim
ya benide araniza alirsaniz bende var olmak isterim
İnşallah canım olur hepsi sağlıklı bir şekilde..
Ama sen zaten çok zayıf duruyorsun inan..
çok mu dedim kız 2 ay var ama şimdi ben durdum hiç sporsuz burda kaldı şimdi sanki yeniden başlamış gibi olcam hızlı gitmesi gerek tabi troidler bişi yapmazsa ama o da benden kokrksun inş ALLAH izin verirseeeee verelim de gitsinnn
YAv 10 iyidir 10 hedefleyelim 12 verelim insallah. Tiroidlerinin bisiyi yokkkk hareketsiz kaldin duzenin bozuldu okaaaaa samsun sana unutturur tiroid meselesini
Canım senin hedefin ne.? kaç kilo vermek istiyorsun o tarihe kadar..
Bunca zayıflama muhabbetinden sonra gidip yemek hazırlığı yapayım diimi...
oooooo maşallah benim güzel arkadaşıma devamıda gelecek inşallah
sen hala iste ,koş kızım koşşşşşşşş ,bak 3 meleğimvar neler yapıyor spor sende yap vereceksin canım benimmmmm
bende bayram dönüşü başlayacağım nasipse ay artık başlayayım değil mi?
oh ne güzel herkes azimlenmiş maşallah bensiz olurmu olmaz tabii ben oruç bitsin bayramda başlayacağım yürüyüşlere inşallah tutmayın beniiiiiii önce 79 sonra da doğumgünümde 75 istiyorum kısmetse hadi beni yakalayıııııııııııınnn
Bunca zayıflama muhabbetinden sonra gidip yemek hazırlığı yapayım diimi...
Ramazan ayında düzen çok bozuluyor..Bir defa hareketsiz kalıyosun..Uzuuuun süre açlık olayı meto yu tembelleştiriyor...
Akabinde birde bayram..
Sonrasında herşey çok ama çok güzel olacak.. bu sefer çok inanıyorum..:)