Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Süt muhakak içiyor..Süt manyağı saklıyorum ondan sütleri..:))
hikaye dinlemek çok hoşuna gidiyor..

Bakalım umarım geçici bir dönemdir..sağol canım önerilerin için..

ben de zayıf öğretmen olayım değil mi şişko öğretmenim geldimi diyordu bir öğrencim vardı kızarım normalde ama o çok tatlı söylüyorduuu akıllı cimcimeeee öpe öpe bir hal olurdummm

Tatlim 90 degil 80 leri gondericez hayirlisi ile yilbasi aksami maziye. Sneye eylulde ise guzelligin tanimini degistirirsin cnm benim. OKAAA!!!

ben de zayıf öğretmen olayım değil mi şişko öğretmenim geldimi diyordu bir öğrencim vardı kızarım normalde ama o çok tatlı söylüyorduuu akıllı cimcimeeee öpe öpe bir hal olurdummm

İnşallah canım olur hepsi sağlıklı bir şekilde..

Ama sen zaten çok zayıf duruyorsun inan..

Vayyyyyy 10 kilo,
haydi ozaman 80 leri cufcufluyoruz 70 lerde bir sure takilip yola devam ediyoruz

çok mu dedim kız 2 ay var ama şimdi ben durdum hiç sporsuz burda kaldı şimdi sanki yeniden başlamış gibi olcam hızlı gitmesi gerek tabi troidler bişi yapmazsa ama o da benden kokrksun inş ALLAH izin verirseeeee verelim de gitsinnn

İnşallah canım olur hepsi sağlıklı bir şekilde..

Ama sen zaten çok zayıf duruyorsun inan..

tşk yenacım ama tartı ole demiyorr bacımmm ERRORR diyoo benim tartı o ne zaman normal gösterirsee ben de o zaman rahatlayacam ki bu da 60 lı kilolarda diyooo sanırımmmm 30 kilom daha varr amannnnnn dimesi bile kötüüüüüüü

YAv 10 iyidir 10 hedefleyelim 12 verelim insallah. Tiroidlerinin bisiyi yokkkk hareketsiz kaldin duzenin bozuldu okaaaaa samsun sana unutturur tiroid meselesini

YAv 10 iyidir 10 hedefleyelim 12 verelim insallah. Tiroidlerinin bisiyi yokkkk hareketsiz kaldin duzenin bozuldu okaaaaa samsun sana unutturur tiroid meselesini

evetttt ben de aynını düşünüyorumm cidden 0 hareket yine iyi kaldımmm kilo almadan dimiii 10 iyiiii süper olacakkk çok kararlıyımmm hadin garii

Ramazan ayında düzen çok bozuluyor..Bir defa hareketsiz kalıyosun..Uzuuuun süre açlık olayı meto yu tembelleştiriyor...

Akabinde birde bayram..

Sonrasında herşey çok ama çok güzel olacak.. bu sefer çok inanıyorum..:)

Bunca zayıflama muhabbetinden sonra gidip yemek hazırlığı yapayım diimi...

koşalım koşalım bayramdan sonra göricem seni ben canım benım.

oh ne güzel herkes azimlenmiş maşallah bensiz olurmu olmaz tabii ben oruç bitsin bayramda başlayacağım yürüyüşlere inşallah tutmayın beniiiiiii önce 79 sonra da doğumgünümde 75 istiyorum kısmetse hadi beni yakalayıııııııııııınnn

sen yaparsın arkadasım sensız olur mu hıç baksana bı ara aynı kılodaydık 110 lardayken sonra sen solladın gectın senı gerıden takıp edıyorum arkandayım :) takıpteyım

Bunca zayıflama muhabbetinden sonra gidip yemek hazırlığı yapayım diimi...

ohhh be herkeste bı azım coook mutluyum bende azımlenıyorum sızlerı okudukca ewet bayramdan sonra allahın ıznıyle metebolızmamız dahada hızlanacak ve daha hızlı kılo verecegızzzzzzz

ben gecelerı yemek yerıne 1:30 gıbı meyve-3 porsıyon- ve 1 bardak sut ıçıyorum sadece aksam ıftarda yıyorum ama arada yesıl cay yada kahve ıçıyorum onlarda metebolızmayı hızlandırıyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…