Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çörekotunu okudunmu ece 240 vermiş denicem bu hafta

Okudum abla benım annemde denemıstı seker hastasıydı kendısı sımdı duzeldı kullanmıyor artık...Fakat annemde kılo verdırdıgını duymadım hıc...Dene bakalım ıse yararsa bızde baslarız

gitmedim yenacım dr.a
suratıma bakmadıkları için gidesim gelmiyor hiç
bayramda snraya kalıcak büyük ihtimalle
bugun çok yoğun çünkü

anliyorum canim biraz daha buyusunler rahatlarsin hem bazi çocuklar hemcinsleriyle daha guzel oynar(kizlarlada oynarlar ama) benimkiler erkeklerle oynadiklari oyunlarda ortak ayni seylerden mutlu oluyorlar ondan heralde araba hastasi ikiside ALLAH im okadar araba varki evde(bayiliyorlar) bide doktorculuk oynamaya bayiliyorlar buara kuçuk kizi muayene ediyorlar çok komikler buyuk kuçugu yonlendiriyor ogretiyor (Abiligini gosteriyor)INSALLAH seninkilerde guzel guzel anlasirlar op onlari benim için

Son düzenleme:

Canım bahsettiğin o metabolizma çayından az önce yaptım şimdi de bir fincan yanımda ve içiyorum (mesajı tam yazamadan gitmiş,devamı alt mesajda canım)

Son düzenleme:
Slm kızlar ...

Hepinizin Mübarek Kadir Gecesini Kutluyorum.Dualarda buluşmak ümidiyle ...

Uzun süredir buraları ihmal ediyorum farkındayım yokluğum farkediliyormu acaba :78:

Yenacım geçen hafta regliydim tartılmadığım için girip bildirim yapmayı unutmuşum

Bugün kontrol için endokrin doktoruma tekrar gittim glukofenle yasmini tekrar verdi ilave Xenical verdi ama yan etkisi dışkı kaçırmakmış :26: ciddi bir rejim uygulaman lazım dedi yoksa yan etkilerini görürsün dedi korktum açıkçası bu Xenicali kullanan varmıydı aramızda ??? Ben internetten araştırdım biraz ama yazanlar bıraktıktan sonra tekrar geri kilo aldıklarını yazmışlar Acaba kullanmasammı diye düşünüyorum. ,Konuyla alakalı bilgisi olan yorum yazabilir mi lütfen :44:

Akşama doğru kilo bildirimi yapayım belki biraz daha zayıf çıkarım

Canım bahsettiğin o metabolizma çayından az önce yaptım şimdi de bir fincan yanımda ve içiyorum.Yapılışını yazayım hemencik sana.

malzemeler : 2-3 lt su,2 yeşil elma,1 çubuk tarçın,1 tk tane karabiber,1 tk karanfil,1 limon.

yapılışı: suyun içine elmaları ve limonu kabukları ile olduğu gibi 4 e keserek koyuyoruz.ardından karanfil,k.biber ve tarçını ekliyoruz kaynamaya başladıktan sona 5 dk bekleyip altını kapatıyoruz ocağın.Bir 5 dk da öyle demlendirip afiyetle içiyoruz.Buz dolabında 3 gün kadar saklanabiliyor bu karışım.3 günde tüketiyoruz bunu yani.sıcak içiyordum ben ama öyle bir zorunluluk ykmuş şimdi soğuk içiyorum.meyva suyu cola gibi alışkanlığın varsa onun yerine de geçiyor bu.arkadaşımın ablası çok güzel kilo vermiş bununla onu duydum geçen günde daha bir hevesle içiyorum şimdi

gitmedim yenacım dr.a
suratıma bakmadıkları için gidesim gelmiyor hiç
bayramda snraya kalıcak büyük ihtimalle
bugun çok yoğun çünkü

Ayse canim detoks yapicakmisin?tavsiye ederim odem falan kalmaz artilardan kurtulunca moral olur devaminida getirirsin insallah
valla çok etkili arkadasim yapti bende dusunuyorum kilom takilinca simdilik cepte dursun çunki surekli yapmak iyi degilmis oyuzden takilinca buçareye bas vurucam

canım ben annemden biliyorum xenical i bende bir hafta kadar kullanmıştım. sana su kadarını söyliyeyim. gün içinde ne şekilde yersen ye yediğin tüm yiyeceklerin yağı çok özür dileyerek söylüyorum idrarınıda yapsan diğerini de yapsan oldugu gibi klozetin içine saçılıyor. yani burda bu muhabbeti yapmayı hiç istemezdim ama yapacak bişey yok sağlık en nihayetinde. mümkünse ilk bir hafta sokağa çıkma çünkü nerde ne zaman başına ne geleceğini bilemezsin. yine cok afedersiniz bir gaz cıkarsan çamaşır diye bişeyin kalmıyor. ama benimki 4-5 gün sürdü sonra kesildi. vücud alışana kadar sanırım. doktorsunun diyetine harfiyen uymalısından kastı bu sanırım biraz fazla yag kacırdın mı vay haline. annem 3 kutu bitirirdi doktor verdiğinde banamısın demedi. her zamanki gibi bişey. üstelikte cok pahalı. 4 sene önce falan kutusu sanırım içinde 60 tane var 120 tl idi. bana sorarsan anlamsız. keske benim gibi almadan önce deneyebileceğin birileri olsa. en azından faydasını görürsen kullanırdın ama faydası bile nedir bilemedim... içindeki eskiden kalıplasan yagları yaktıgına inanmıyorum ben. o gün yediğin yagı söküyor bence vücuttan okadar. benim bildiklerim bunlar. sevgilerrr selamlar :)

Teşekkür ederim canım yorum yazdığın için... Peki annen 3 kutu içince kilo vermedi mi hiç ??? ilacı bırakınca kilo almadı mı ???

cnm semiranın söylediği detoksu yapıcam sıfır yağ kullanığ bi gün geçirmem lazım
tatilde evde oldugum bi gün yapmayı düşünüyorum bakalım

valla mümkün oldugunca bu artı 3e takmım diyorum ama olmuyo malesef
aslında bugun öyle ödemde yok ama anlamadım nie öyle çıktı +1 çıksa anlarım çünkü hiç düzenli yemedim hep dışardaydım neyse
pes etmek yok önümüzdeki cumalara bakıcaz artık napalım :)))

CANIM arkadaslarim,dostlarim,kardeslerim,tombikdaslarim bisorum olucakti Akdeniz Atesi (Akdeniz Anemisi) hastaligini bilen varmi ALLAH im yardim et Annemde ve 3kiz kardesimde çikmis(genetikmis galiba) biz 7 kardesiz 4dumuz henuz yaptirmadik acaba bendede varmisdir bilgisi olan varmi?

Sağol canım.
Hoşgeldin yasafat nerelerdeydin.
Canım ben 1 sene kullandım çok büyük kilolar veremedim ama bir komşum kullandı onda çok büyük faydası oldu sana tavsiyem sakın yağlı yeme ilaçla soonu pek iyi oılmuyor ne yazıkki.::)

Sağol canım.
Hoşgeldin yasafat nerelerdeydin.
Canım ben 1 sene kullandım çok büyük kilolar veremedim ama bir komşum kullandı onda çok büyük faydası oldu sana tavsiyem sakın yağlı yeme ilaçla soonu pek iyi oılmuyor ne yazıkki.::)

Merhabaalar
Kilo veren allmayahnn hhherkesi kutlarim.

Gecen hafta 88.5
Bu hafta. 88.5
Ayni durumlar buna da. Sukur

Kızlar kardeşimin doğumu yarın sabaha kaldı.
Kilom 110 ben anlamadım bu tartıyı 3 gün önce 109 lardaydı ay tartı bozuldu ya ben::))

Üzülerek kilo bildirimimi yapıyorum

113.0

Şu bayramı atlatayım Allahın izniyleee hem rejim hem spor hem ilaçlarım bomba gibi dönücem inşalllaaaaaahhh :82:

geçen hafta : 97.400
bu hafta : 96.100
verilen kilo : 1.300

spor : 720 dk

kilo veren,aynı kalan herkesi kutluyorum...

Kadir geceniz mübarek olsun,tüm dualarımızın hayırlısı ile kabul olmasını temenni ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…