çörekotunu okudunmu ece 240 vermiş denicem bu hafta
gitmedim yenacım dr.a[sıze=2]kadir geceniz mübarek olsun hanımlar...
Allah dualarımızı kabul eylesin...
Leah,havalı olmakta haklısın..yakışır..:)) 70 lere ne kaldıki...
Ayşe'cim + 3 kg. Mümkün değil..doktora gidecektin sen nooldu.??[/sıze]
anliyorum canim biraz daha buyusunler rahatlarsin hem bazi çocuklar hemcinsleriyle daha guzel oynar(kizlarlada oynarlar ama) benimkiler erkeklerle oynadiklari oyunlarda ortak ayni seylerden mutlu oluyorlar ondan heralde araba hastasi ikiside ALLAH im okadar araba varki evde(bayiliyorlar) bide doktorculuk oynamaya bayiliyorlar buara kuçuk kizi muayene ediyorlar çok komikler buyuk kuçugu yonlendiriyor ogretiyor (Abiligini gosteriyor)INSALLAH seninkilerde guzel guzel anlasirlar op onlari benim için3meleğimvar yazmıştı:
ALLAH yardimcin olsun canim benim iki oglum çok guzel anlasiyorlar MASALLAH buyuk kuçuge çok
duskun bazan kiziyorumda (surekli biseyler istiyor bogazina duskunde)abisi hemen aglamakli oluyor kizma kardesime diyoor kiyamiyorum bende kuçugumde zaten surekli uyur uyanik oldugu zamanlarda oyuncaklariyla oynar varla yok arasi bisey çok sessiz bazanda abilerinin yaninda oynar oyuzden rahatim ben galiba yoksa 4.çocugu istemezdim belkide
bu da benim cevabım:::))
evet canım maşallah yavrularına çok güzel anlaşmaları.benim ilkim oğlan sonraki kız ve sonuncuda kız.1 ve 2 cinsiyet farkındanmı benim oğlanın aşırı kıskançlığından mı kızımın çok yaramaz oluşundanmı bilmiyorum güzel anlaşmıyolar.annemlerde yazın tatilde zor kaldım.didişip herkesin kafasını şişiriyorlardı.bebeğim sakin ama ablasından çok korkuyor.abla canını yakıoyr bazen bilerek bazen bilmeyerek.yalnız bırakamıyorum.dua ette çocukalrım seninkiler gibi olsun anlaşsınlar inşallah...
msjları doğru düzgün cevaplayamıyorum bile yaw inşallah zamanla oturacak.aslında burayı hep kullanırdım ama daha çok soru cevap olurdu.burası çok güzel sohbet ortamı var:))))
çubuk tarçın var ama karanfıl yokkokusunu ve tadını sevmediğim için pek eve almıyordum ama yarın ilk işim karanfil almak olucak.
Kiraz sapı varmış evde onları kaynar suda 10 dakka demliyorum şimdi maranki amcam öyle demiş şimdi baktım. Umarım işe yarar.
Birde geçenlerde metabolizma çayından bahsedenler olmuş. Sen nasıl yapıldığını biliyormusun canım onuda yapmak istiyorum. Eğer 3 hafta sonra kontrolde doktor civanımın istediği kilo miktarını ( 4 kilocuk ) vermemiş olursam adamın karşısına nasıl cıkarım
Bayramdan sonra direk sporada asılıyorum zaten
Bu arada bencede bayramda cuma bildirimi yapılsa daha güzel olur sonuçta öbür türlü kaçamak riski çoğalır. Heee liste yapılmasada olur sonuçta uzun iş ama tabi yine çoğunluk ne derse uyarım bende.
Heee bide hep unutuyorum yeni gelen arkadaşların hepsi hoş gelmiş sefa gelmişUmarım sizlerde hedeflerinize biran önce ulaşırsınız ve daha kaliteli bir hayat yaşarsınız
çubuk tarçın var ama karanfıl yokkokusunu ve tadını sevmediğim için pek eve almıyordum ama yarın ilk işim karanfil almak olucak.
Kiraz sapı varmış evde onları kaynar suda 10 dakka demliyorum şimdi maranki amcam öyle demiş şimdi baktım. Umarım işe yarar.
Birde geçenlerde metabolizma çayından bahsedenler olmuş. Sen nasıl yapıldığını biliyormusun canım onuda yapmak istiyorum. Eğer 3 hafta sonra kontrolde doktor civanımın istediği kilo miktarını ( 4 kilocuk ) vermemiş olursam adamın karşısına nasıl cıkarım
Bayramdan sonra direk sporada asılıyorum zaten
Bu arada bencede bayramda cuma bildirimi yapılsa daha güzel olur sonuçta öbür türlü kaçamak riski çoğalır. Heee liste yapılmasada olur sonuçta uzun iş ama tabi yine çoğunluk ne derse uyarım bende.
Heee bide hep unutuyorum yeni gelen arkadaşların hepsi hoş gelmiş sefa gelmişUmarım sizlerde hedeflerinize biran önce ulaşırsınız ve daha kaliteli bir hayat yaşarsınız
gitmedim yenacım dr.a
suratıma bakmadıkları için gidesim gelmiyor hiç
bayramda snraya kalıcak büyük ihtimalle
bugun çok yoğun çünkü
Slm kızlar ...
Hepinizin Mübarek Kadir Gecesini Kutluyorum.Dualarda buluşmak ümidiyle ...
Uzun süredir buraları ihmal ediyorum farkındayımyokluğum farkediliyormu acaba :78:
Yenacım geçen hafta regliydim tartılmadığım için girip bildirim yapmayı unutmuşum
Bugün kontrol için endokrin doktoruma tekrar gittim glukofenle yasmini tekrar verdi ilave Xenical verdi ama yan etkisi dışkı kaçırmakmış :26: ciddi bir rejim uygulaman lazım dedi yoksa yan etkilerini görürsün dedi korktum açıkçası bu Xenicali kullanan varmıydı aramızda ??? Ben internetten araştırdım biraz ama yazanlar bıraktıktan sonra tekrar geri kilo aldıklarını yazmışlarAcaba kullanmasammı diye düşünüyorum. ,Konuyla alakalı bilgisi olan yorum yazabilir mi lütfen :44:
Akşama doğru kilo bildirimi yapayım belki biraz daha zayıf çıkarım
canım ben annemden biliyorum xenical i bende bir hafta kadar kullanmıştım. sana su kadarını söyliyeyim. gün içinde ne şekilde yersen ye yediğin tüm yiyeceklerin yağı çok özür dileyerek söylüyorum idrarınıda yapsan diğerini de yapsan oldugu gibi klozetin içine saçılıyor. yani burda bu muhabbeti yapmayı hiç istemezdim ama yapacak bişey yok sağlık en nihayetinde. mümkünse ilk bir hafta sokağa çıkma çünkü nerde ne zaman başına ne geleceğini bilemezsin. yine cok afedersiniz bir gaz cıkarsan çamaşır diye bişeyin kalmıyor. ama benimki 4-5 gün sürdü sonra kesildi. vücud alışana kadar sanırım. doktorsunun diyetine harfiyen uymalısından kastı bu sanırım biraz fazla yag kacırdın mı vay haline. annem 3 kutu bitirirdi doktor verdiğinde banamısın demedi. her zamanki gibi bişey. üstelikte cok pahalı. 4 sene önce falan kutusu sanırım içinde 60 tane var 120 tl idi. bana sorarsan anlamsız. keske benim gibi almadan önce deneyebileceğin birileri olsa. en azından faydasını görürsen kullanırdın ama faydası bile nedir bilemedim... içindeki eskiden kalıplasan yagları yaktıgına inanmıyorum ben. o gün yediğin yagı söküyor bence vücuttan okadar. benim bildiklerim bunlar. sevgilerrr selamlar :)
Ayse canim detoks yapicakmisin?tavsiye ederim odem falan kalmaz artilardan kurtulunca moral olur devaminida getirirsin insallah
valla çok etkili arkadasim yapti bende dusunuyorum kilom takilinca simdilik cepte dursun çunki surekli yapmak iyi degilmis oyuzden takilinca buçareye bas vurucam
Sağol canım.hayırlı olsun cnm ne güzel topikte bir bebek haberidir gidiyor Allahım her isteyene nasip etsin en kısa zamanda şu mübarek günlerde inşş
kolay gelsin sarı civcivim öp fıstık kızı benim yerime şole sıkı sıkı
yine güzel bir noktaya parmak bastın ya seni kocaman öptm ben var yaaaa
asumannnn beni unuttun ortim yahuuuuuu bebişi de öp yerimizeee güzel dünyamıza hoş gelmiş bahtı talihi güzel olsun Allahım çirkin şansı versin ole derler burdaaaa
kim tutar seniiiii mutlum benim süpersinnnn
güle güle git cnm iyi yolculuklar kandilin ve bayramın mübarek olsun
merhaba semiran geldiiiiiii nabersinizzzz milletttt
Hoşgeldin yasafat nerelerdeydin.yenacım kılo bıldırımım
gecen hafta 100
bu hafta 98
gıden 2 kılo
bu arada herkese tekrardan meraba masllah cogunuz cok guzel kılo vermıssınız ben ne yazıkkı yerımde saydım bu arada neyse kılo almadıgıma sevındım sabıtlendı 2 ay kılom 100 e rejımde yapamadım ramazanla tekrardan basladım gunde 10 km yuruyorum bıraz susuz kalıyorum ama ıyısallah hepbırlıkte verebılırız bu kıloları hepınızı opuyorum sımdıden kadır gecenız hayırlı olsun bıraz erken oldu ama :)
Canım ben 1 sene kullandım çok büyük kilolar veremedim ama bir komşum kullandı onda çok büyük faydası oldu sana tavsiyem sakın yağlı yeme ilaçla soonu pek iyi oılmuyor ne yazıkki.::)Slm kızlar ...
Uzun süredir buraları ihmal ediyorum farkındayımyokluğum farkediliyormu acaba :78:
Yenacım geçen hafta regliydim tartılmadığım için girip bildirim yapmayı unutmuşum
Bugün kontrol için endokrin doktoruma tekrar gittim glukofenle yasmini tekrar verdi ilave Xenical verdi ama yan etkisi dışkı kaçırmakmış :26: ciddi bir rejim uygulaman lazım dedi yoksa yan etkilerini görürsün dedi korktum açıkçası bu Xenicali kullanan varmıydı aramızda ??? Ben internetten araştırdım biraz ama yazanlar bıraktıktan sonra tekrar geri kilo aldıklarını yazmışlarAcaba kullanmasammı diye düşünüyorum. ,Konuyla alakalı bilgisi olan yorum yazabilir mi lütfen :44:
Sağol canım.hayırlı olsun cnm ne güzel topikte bir bebek haberidir gidiyor Allahım her isteyene nasip etsin en kısa zamanda şu mübarek günlerde inşş
kolay gelsin sarı civcivim öp fıstık kızı benim yerime şole sıkı sıkı
yine güzel bir noktaya parmak bastın ya seni kocaman öptm ben var yaaaa
asumannnn beni unuttun ortim yahuuuuuu bebişi de öp yerimizeee güzel dünyamıza hoş gelmiş bahtı talihi güzel olsun Allahım çirkin şansı versin ole derler burdaaaa
kim tutar seniiiii mutlum benim süpersinnnn
güle güle git cnm iyi yolculuklar kandilin ve bayramın mübarek olsun
merhaba semiran geldiiiiiii nabersinizzzz milletttt
Hoşgeldin yasafat nerelerdeydin.yenacım kılo bıldırımım
gecen hafta 100
bu hafta 98
gıden 2 kılo
bu arada herkese tekrardan meraba masllah cogunuz cok guzel kılo vermıssınız ben ne yazıkkı yerımde saydım bu arada neyse kılo almadıgıma sevındım sabıtlendı 2 ay kılom 100 e rejımde yapamadım ramazanla tekrardan basladım gunde 10 km yuruyorum bıraz susuz kalıyorum ama ıyısallah hepbırlıkte verebılırız bu kıloları hepınızı opuyorum sımdıden kadır gecenız hayırlı olsun bıraz erken oldu ama :)
Canım ben 1 sene kullandım çok büyük kilolar veremedim ama bir komşum kullandı onda çok büyük faydası oldu sana tavsiyem sakın yağlı yeme ilaçla soonu pek iyi oılmuyor ne yazıkki.::)Slm kızlar ...
Kızlar kardeşimin doğumu yarın sabaha kaldı.
Kilom 110 ben anlamadım bu tartıyı 3 gün önce 109 lardaydı ay tartı bozuldu ya ben::))