- 1 Nisan 2010
- 1.005
- 0
hg yasafat çımm cnm nasılsın süpersin ne güzel vermişsin ramazanda 2 kilo süper ben de sabitledim 90 a 2 ay oldu şimdi başlayacağım 5 eylül miladım olsun inş evet takipteyiz verenlerin ben artık yatıyorum yarın görüşmek üzere kızlar öptmmmmm
tesekkur ederım semırancım bende ramazanı mılat edındım ıyısallah kurtulacagız kendıme 6 ay verdım az ama sık sık yıyecegım ıyısallah ramazan bıtsın 6 ayda ne kadar cok verırsem kardır opuyorum
oyyy kuzumm apdestt alışını seveyımm benım oglumda alıyor abdestt sonraa yenıdenn kıyafetlerımız degısıyor kuru yerımızz aklmıyor cunkıı
hoş geldın cnmm
10 km nasıl yürüyorsun cnm maşşallah sana
2 saat yürümüş oluyorsun yanı degıl mıı ben yürüyüşş yaptıgım zaman 3-4 km yürüyebiliyorum ancaa 2 çocuklaa
maşallah sana
sabah evden ıse yuruyerek gıdıyorum 5 km 1 saatte aksam da yemekten hemen sonra degıl ama 3 saat sonra yak sıstemını-mesut yardan oğrendım- uyguluyorum 1 saat 5 km
yak sıstemını anlatayım belkı uygulamak ısteyen olur en cok yagı bu sıstemle erıtıyormusuz
21 dk normal hızda yuruyoruz-ben 4.7 de yuruyorum
21. dk dan sonra hızı 2 katına cıkarıyoruz 9.4 yanı ve 30 sanıye kosuyoruz sonra tekrar 4.7 bunu 8 kez tekrarlıyoruz zaten boylece 43 dk yuruyoruz sonrada 4.7 de yuruyorum en son bıtırırken hızı azaltıp bıtırıyorum
tabı bu anlattıgım yuruyus bandı ıçın ama yuruyus bandı olmayanda dısarda bı yavas bı hızlı yururse daha fazla yag yakar tavsıye ederım acayıp ter attırıyor ama dıkkat etmek lazım cok dolu mıdeyle yurumek kalbı durdurabılırmıs o yuzden ben mıdemdekıler erıyınce yuruyorum yada ac karına