Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hg yasafat çımm cnm nasılsın süpersin ne güzel vermişsin ramazanda 2 kilo süper ben de sabitledim 90 a 2 ay oldu şimdi başlayacağım 5 eylül miladım olsun inş evet takipteyiz verenlerin ben artık yatıyorum yarın görüşmek üzere kızlar öptmmmmm:KK54::KK54::KK54:

tesekkur ederım semırancım bende ramazanı mılat edındım ıyısallah kurtulacagız kendıme 6 ay verdım az ama sık sık yıyecegım ıyısallah ramazan bıtsın 6 ayda ne kadar cok verırsem kardır opuyorum

oyyy kuzumm apdestt alışını seveyımm benım oglumda alıyor abdestt sonraa yenıdenn kıyafetlerımız degısıyor kuru yerımızz aklmıyor cunkıı

hoş geldın cnmm
10 km nasıl yürüyorsun cnm maşşallah sana :nazar::nazar:

2 saat yürümüş oluyorsun yanı degıl mıı ben yürüyüşş yaptıgım zaman 3-4 km yürüyebiliyorum ancaa 2 çocuklaa

maşallah sana:nazar:

sabah evden ıse yuruyerek gıdıyorum 5 km 1 saatte aksam da yemekten hemen sonra degıl ama 3 saat sonra yak sıstemını-mesut yardan oğrendım- uyguluyorum 1 saat 5 km

yak sıstemını anlatayım belkı uygulamak ısteyen olur en cok yagı bu sıstemle erıtıyormusuz
21 dk normal hızda yuruyoruz-ben 4.7 de yuruyorum
21. dk dan sonra hızı 2 katına cıkarıyoruz 9.4 yanı ve 30 sanıye kosuyoruz sonra tekrar 4.7 bunu 8 kez tekrarlıyoruz zaten boylece 43 dk yuruyoruz sonrada 4.7 de yuruyorum en son bıtırırken hızı azaltıp bıtırıyorum

tabı bu anlattıgım yuruyus bandı ıçın ama yuruyus bandı olmayanda dısarda bı yavas bı hızlı yururse daha fazla yag yakar tavsıye ederım acayıp ter attırıyor ama dıkkat etmek lazım cok dolu mıdeyle yurumek kalbı durdurabılırmıs o yuzden ben mıdemdekıler erıyınce yuruyorum yada ac karına

bırseyı soylemeyı unutmusum kostuktan sonra norma hıza ınınce 2 dk o hızda yuruyoruz sonra 30 sn yıne kosuyoruz sonra 2 dk normal hızda yuruyoruz bunu 8 kez tekrar edıyoruz

Eveeeeet öncelikle herkese günaydınlar...:KK16:

YENA'cım biz de cumartesi günü memlekete gidiyoruz ben bildirim yapamam haftaya bilginize sunulur efenim. :KK19:

ayrıca Kadir geceniz mübarek olsun cümleten, birbirimize dua edelim şu kilolar gitsin hayırlısıyla. Biliyorsunuz insanın tek tek isim vererek başkası için yaptığı dua daha hayırlı :KK69:

gerçi ben tek tek nick sayacağım için biraz garip bi dua seremonisi olacak ama neyse :KK9: :KK9: telaffuzda zorlandıklarım güme gidebilir demedi demeyin :KK33:

şimdiii gece yapılan bildirimleri saymazsak siftahı ben yapayım bakalım.

Geçen hafta: 96,9

Bu hafta: 95,8

Önümüzdeki haftalardan birinde: 63 :KK69:

Evet sevgili okurlar gördüğünüz üzere uzun bir aradan sonra tekrar 90'ların son yarısına girmiş sayılır bulunmaktayım o zaman ne diyoruz hedef kilomuza;

:KK24: O yana da bu yana da sallaaaaaaaa, evir çevir kıvır çevir sallaaaaa, ne kadar sallarsan salla da benim olacan sonundaaaaaa :KK64::KK64: :KK24:

öptümmm hepinizi hadiii yımışak yımışak :KK69:

Son düzenleme:
günaydın kızlar çerii den sonra günün ikinci bildirimide benden olsun neden kk de neon ışıkları yok yakacaadım ne güzel:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

geçen hafta.......91.1

bu hafta...........89.3

giden...............1.8 :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

yasafat hoş geldin canım :KK71::KK71::KK71:

öncelikle herkesin kandilini kutlarım bol dualı ibadetli geçmesi dilegiyle benide unutmayın dua edin .................ben kilomu yazayım ama hiç iç açıcı degil.kilo almışmıyım bilmiyorum vucut şiş
eski kilom 95.2
şimdiki kilom 97.
ama bana olmayan etegimi giyince bana oluyo anlamadım gitti neyse regl bitsin belli olur

Son düzenleme:
herkese hayırlı cumalar bin aydan daha hayırlı olan kadir gecemiz mübarek olsun Allah dualarımızı kabul eylesin inşallah
Allahım sen affedicisin affetmeyi seversin bizleri de affeyle

Son düzenleme:
Gunaydinnnnn bacilarimmm nassinizzz kilolar yine ucnus gitmis ohhh bidirum yapayim hemen

Gecen hafta 93.7
bu hafta 93.3 ki bu hafta ici 92.6 lari gornustum ama kismet gram olsun benim olsun

Yeni gelen kizlar hosgeldiniz aramiza bu arada ben bu aksam istanbul a gidiyorummmmn yuppiiii

Yesimcim bn hep telden giriyorum dusun halimi:))))))

Hepinizi seviyorummmmmmmmm opuyorum kocaman

Cheryy tebrik ederim cok iyi gidiyosun . Memlekette sapitma...

Yasafat daha bu topige ilk girdigim gunlerde yazmistim interval kosu diye bu yontemi ben. Sen o zaman da ilgilenmistin, ben sana 30 dakikalik bir interval yazmistim..:)

Yena kilom 83,6 COK HAVALİYİM. Haftaya da ben bildirim yapabilirim. İstanbul'dayiz nasilsa.

günaydınlar herkese
ben hariç artıda olan kimse yok ne gzl

kilo bildirimi

geçen hafta 95,200
bu hafta 98,200
+3 kg :KK43:(
haftaya bakalım ne olacak

Bu gun burada hersyden bahsettigimizden demvuruldugunda ne mujtesem bir grup oldugumuzu dusundum. Sonrasinda aklima bir suru sey geldi bu ilhamla. Bu kis bir teslik olmazsa calismayi dusunmuyorum. Ne yapip kisimi iyi bir amac icin emek vererek gecireyim derken cok zmandir erteledigim 2 seyle ge irme karari aldim. Ales e hazirlanmak ve ingilizce isini bitirmek icin bu kis cqlisacagim.5 mayis ales sonra master icin basvurucam okullara sanat tarihi yahut proje onu arastiracam artik. Kazanirsam super olur 2'sene egitim cok ozledim ogrenci olmayi.

Su kilo verme isi gercekten kendimi onemli guclu ve genc hisstiriyor. Tesekkur herkese.

Canım benim tebrik ederim seni. süper düşünmüşsün... hep destek tam destek :)

teşekkürler cherry canım 3. erkek yeğenim geldi

hosgeldi sefalar getirdi asuman ablam :) hayırlı evlat olsun insallah gözünüz aydın...

Eveeeeet öncelikle herkese günaydınlar...:KK16:

YENA'cım biz de cumartesi günü memlekete gidiyoruz ben bildirim yapamam haftaya bilginize sunulur efenim. :KK19:

ayrıca Kadir geceniz mübarek olsun cümleten, birbirimize dua edelim şu kilolar gitsin hayırlısıyla. Biliyorsunuz insanın tek tek isim vererek başkası için yaptığı dua daha hayırlı :KK69:

gerçi ben tek tek nick sayacağım için biraz garip bi dua seremonisi olacak ama neyse :KK9: :KK9: telaffuzda zorlandıklarım güme gidebilir demedi demeyin :KK33:

şimdiii gece yapılan bildirimleri saymazsak siftahı ben yapayım bakalım.

Geçen hafta: 96,9

Bu hafta: 95,8

Önümüzdeki haftalardan birinde: 63 :KK69:

Evet sevgili okurlar gördüğünüz üzere uzun bir aradan sonra tekrar 90'ların son yarısına girmiş sayılır bulunmaktayım o zaman ne diyoruz hedef kilomuza;

:KK24: O yana da bu yana da sallaaaaaaaa, evir çevir kıvır çevir sallaaaaa, ne kadar sallarsan salla da benim olacan sonundaaaaaa :KK64::KK64: :KK24:

öptümmm hepinizi hadiii yımışak yımışak :KK69:

sen ne seker bişeysin be :) helal sana yemin ediyorum. bizde seni öptük şekerim :)

herkese hayırlı cumalar bin aydan daha hayırlı olan kadir gecemiz mübarek olsun Allah dualarımızı kabul eylesin inşallah
Allahım sen affedicisin affetmeyi seversin bizleri de affeyle

amin.............

Gunaydinnnnn bacilarimmm nassinizzz kilolar yine ucnus gitmis ohhh bidirum yapayim hemen

Gecen hafta 93.7
bu hafta 93.3 ki bu hafta ici 92.6 lari gornustum ama kismet gram olsun benim olsun

Yeni gelen kizlar hosgeldiniz aramiza bu arada ben bu aksam istanbul a gidiyorummmmn yuppiiii

Yesimcim bn hep telden giriyorum dusun halimi:))))))

Hepinizi seviyorummmmmmmmm opuyorum kocaman

ay canım yaa valla Allah sabır versin :) ne kadar zor. hadi okumak bir yere kadarda yazarken yemin ederim gözlerim şaşı oldu :) bende cok öptüm seni..

yarından itibaren 9 gün bende yokum. Simdiden büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden yaşıtlarımında yanakçıklarından öperim :) Hayal ettiğinizden daha keyifli kimine göre cevizli kimine göre fıstıklı baklava tadında (ama yemeden :)) bir bayram dilerim... :) hiç birimizin canı tatlı istemez umudu ve dileğiyle hepinizi öpüyorum fıstıklarım :)

slm kizlarrr
kilomu aynı yenacim 66.6kg

spor 200dakkkk
kadir geceniz mübarek olsun herkesin dualarını rabbim kabul eylesin
aminnn :KK54:

geçen hafta 99.2
bugün 98.1
spor 150 dakika
ramazandan dolayı çok spor yapamadım bayramdan sonra düzene girecek inşallah
kızlar kadir geceniz mübarek olsun

Kadir geceniz mübarek olsun hanımlar...
Allah dualarımızı kabul eylesin...

LEAH,havalı olmakta haklısın..Yakışır..:)) 70 lere ne kaldıki...

Ayşe'cim + 3 kg. mümkün değil..doktora gidecektin sen nooldu.??

kızlarr tekrardan yazayım belki kaçıran olmuştur.zayıflama kürlerinde yazdım nasıl kullandığımı fln son sayfada.çörek otu kullanıyorum ve sonuca inanamıyorum.insülin direncim var ve diyetisyenin verdiği listeyle haftada 1 kilo verebilmiştim(il haftam olmasına rağmen).şimdi çörek otu kullanıyorum 1 haftada 2400 gr gitmiş.hemde aklıma tatlı gelmiyor hayatımda ilk defa.diyet yaparken diyet bi sürü tatlı alırdım çikolata fln zararlı olduğunu bilsemde.dün migrosa gittm yine o reyona gittim ve almadım canım çekmedi...bu çörek otu beni inanın normal bir insana dönüştürdü.özellikle tatlı zaafı olanlar,şekere yatkın olanlar (hem annem hem babam şkeker hastası ve 2 gebeliğmide de gebelik şekerim çıktı)denesin.sonuç inanılmaz.ben tatlı sevmeyenleri,canım çekmedi diyenleri anlamazdım hiç.şuan o durumdayım inananamıyorum:))) inşallah böyle devam eder bu isteksizliğim tatlıya karşı:))) yemekelri bile eskisi gibi canım çok çekmeiyor.yupppiiiiiiiiii:KK64::KK64::KK64:

başlangıç: 97,3
bugün:94,9
giden:2400
spor:yok
bu arada emziren anneyim.spor sayılır sanırım biraz.
inşallah hepimiz kadir gecemizi hakkıyla geçirirriz.dualarda buluşalım:)))

3meleğimvar yazmıştı:

ALLAH yardimcin olsun canim benim iki oglum çok guzel anlasiyorlar MASALLAH buyuk kuçuge çok

duskun bazan kiziyorumda (surekli biseyler istiyor bogazina duskunde)abisi hemen aglamakli oluyor kizma kardesime diyoor kiyamiyorum bende kuçugumde zaten surekli uyur uyanik oldugu zamanlarda oyuncaklariyla oynar varla yok arasi bisey çok sessiz bazanda abilerinin yaninda oynar oyuzden rahatim ben galiba yoksa 4.çocugu istemezdim belkide:KK55:
bu da benim cevabım:::))
evet canım maşallah yavrularına çok güzel anlaşmaları.benim ilkim oğlan sonraki kız ve sonuncuda kız.1 ve 2 cinsiyet farkındanmı benim oğlanın aşırı kıskançlığından mı kızımın çok yaramaz oluşundanmı bilmiyorum güzel anlaşmıyolar.annemlerde yazın tatilde zor kaldım.didişip herkesin kafasını şişiriyorlardı.bebeğim sakin ama ablasından çok korkuyor.abla canını yakıoyr bazen bilerek bazen bilmeyerek.yalnız bırakamıyorum.dua ette çocukalrım seninkiler gibi olsun anlaşsınlar inşallah...

msjları doğru düzgün cevaplayamıyorum bile yaw inşallah zamanla oturacak.aslında burayı hep kullanırdım ama daha çok soru cevap olurdu.burası çok güzel sohbet ortamı var:))))

Son düzenleme:
kızlarr tekrardan yazayım belki kaçıran olmuştur.zayıflama kürlerinde yazdım nasıl kullandığımı fln son sayfada.çörek otu kullanıyorum ve sonuca inanamıyorum.insülin direncim var ve diyetisyenin verdiği listeyle haftada 1 kilo verebilmiştim(il haftam olmasına rağmen).şimdi çörek otu kullanıyorum 1 haftada 2400 gr gitmiş.hemde aklıma tatlı gelmiyor hayatımda ilk defa.diyet yaparken diyet bi sürü tatlı alırdım çikolata fln zararlı olduğunu bilsemde.dün migrosa gittm yine o reyona gittim ve almadım canım çekmedi...bu çörek otu beni inanın normal bir insana dönüştürdü.özellikle tatlı zaafı olanlar,şekere yatkın olanlar (hem annem hem babam şkeker hastası ve 2 gebeliğmide de gebelik şekerim çıktı)denesin.sonuç inanılmaz.ben tatlı sevmeyenleri,canım çekmedi diyenleri anlamazdım hiç.şuan o durumdayım inananamıyorum:))) inşallah böyle devam eder bu isteksizliğim tatlıya karşı:))) yemekelri bile eskisi gibi canım çok çekmeiyor.yupppiiiiiiiiii:KK64::KK64::KK64:

başlangıç: 97,3
bugün:94,9
giden:2400
spor:yok
bu arada emziren anneyim.spor sayılır sanırım biraz.
inşallah hepimiz kadir gecemizi hakkıyla geçirirriz.dualarda buluşalım:)))
hoşgeldin ece maşallah diyelim nazar olmasın bende bu gün başlıcam zaten oruç tutmuyorum regl oldum kaçgündür biraz acı tadı var ama kilo için deger üstüne ılık sumu içiyosun :KK9:

canım bak bu linkte herşey anlatılıyor:

Çörek Otu ile Zayıflayabilirsiniz! • Çörek Otu

2 yıl önce denemiştim tadı çok acı gelmişti boğazımı yakmıştı içemedim bi daha.bu verdiğim linkte nasıl kullanıldığı yutulacağı fln da anlatılıyor.2-3 dk çiğniyorum tükürük salgısıyla o acılık fln gidiyor.ben gayet rahat yutuyorm acılık yok sayılır.ama çok çiğniyorum iyice.sonra yarım bardak su ile sonlandırıyorum.burada önemli olan yarım saat önce tüketip bu arada hiç bişey tüketmemek.karnın tok gibi oluyor zaten.benim ilk gün çok farketmedi bazı şeylere saldırdım. 2-3 günde ancak farketti.buna rağmen ilk 2 gün 1,5 kg gitmişti.bi de herkeste aynı etki olmayabilir en az 1 ay düzenli kullanın diyor.ama bence bizim gibi iştahı çok açık olanlara çok yarıyor.ben sevineyim yerdim,üzüleyim yerdim,sıkılayım yerdim.....şimdi başka şeyler yapıyorum bu dalgalanmalar olduğundaa.çok mutluyum inşallah nazar değdirmem kendime de:nazar::nazar:

X