CANIM arkadaslarim,dostlarim,kardeslerim,tombikdaslarim bisorum olucakti Akdeniz Atesi (Akdeniz Anemisi) hastaligini bilen varmi ALLAH im yardim et Annemde ve 3kiz kardesimde çikmis(genetikmis galiba) biz 7 kardesiz 4dumuz henuz yaptirmadik acaba bendede varmisdir bilgisi olan varmi?
canim Akdeniz atesi çikmis annem,ve 3kiz kardesim de 4dumuzde yaptirmadik henuzCanım geçmiş olsun , ama akdeniz ateşi ve akdeniz anemisi birbirinden farklı.kardeşlerinde hangisi çıkmış?
Xenical, alli ve reductil farkli markalarin orlistat iceren ilaclari. Ayni sey, yalnizca alli daha az orlistT ihtiva ediyor. Depolanmis yaglari eritmeyi degil, alinan yaglarin %30 civarinda bir kismini bloke ederek, bagirsaklardan atilmasini sagliyor. Yagli diskilama ve rahatsizlik vermesi nedeniyle, ilave bir diyet yardimcisi etkisi de var tabi.
Mehmet oz demisti ki bu ilaclar fda onayli olmalarina ragmen dusuk oranlarda da olsa karaciger harabiyeti yarattigi biliniyor...
Kelebekim genceciksin, bence ilacsiz da basaracaksin merak etme, bence vucudumuza verilebilecek en buyuk zarari verdik zaten, daha fazla harabetmek istemiyorum...
Teşekkür ederim canım yorum yazdığın için... Peki annen 3 kutu içince kilo vermedi mi hiç ??? ilacı bırakınca kilo almadı mı ???
CANIM arkadaslarim,dostlarim,kardeslerim,tombikdaslarim bisorum olucakti Akdeniz Atesi (Akdeniz Anemisi) hastaligini bilen varmi ALLAH im yardim et Annemde ve 3kiz kardesimde çikmis(genetikmis galiba) biz 7 kardesiz 4dumuz henuz yaptirmadik acaba bendede varmisdir bilgisi olan varmi?
selammmm
nasılsınız kızlar...
kilo bildirimi yapıcamda yanlılz pek bi mutlu yapıcamgecen hafta verdiğim 100gr a inat
geçen hafta : 106,9
bu hafta : 105,4
evet kilo verdi ama deli gibi geri aldı. hemde cok fena. artık o ilaçla mı alakalı yoksa annem zaten yer onunla bilmiyorum ama. kesinlikle ilaçsız birşeyler yapmamız gerektiğini düşünüyorum. heleki sen müthiş bir başarı ile kaç kilo vermişsin. sakın yapma ilaç sokma hayatına rejim için derim ben...
canım benim üzülme. akdeniz ateşi diye duymadım ama akdeniz anemisi kansızlıkdır. herkeste belli bir oranda zaten vardır. önemli olan seviyesi. ilaçları var diye biliyorum. mesela antalyada evlilik için başvurdugunda normal muayene testler dısında birde bu hastalıgın testi yaptırılır ciftlere. bir test yaptır bakalım korkma sakın.
harikasın sekerim tebrik ederim seni :)bende artık bir haftada 1 kilonun üzerini verdiğimi görecekmiyim bakalım cok merak ediyorum :)
harikasın sekerim tebrik ederim seni :)bende artık bir haftada 1 kilonun üzerini verdiğimi görecekmiyim bakalım cok merak ediyorum :)
canim Akdeniz atesi çikmis annem,ve 3kiz kardesim de 4dumuzde yaptirmadik henuz
Umarım görürsün sen de şekerim 1 kilonun üstünü.Ama aslında ayda 4 kilonun üstü faydalı değilmiş kilo verme konusunda.Yavaş gitsin tam gitsin boşver,bir daha o yolladığımız kiloları görmemeyi nasip etsin Allah.Ben her tartıya çıktığımda dua ediyorum artık,şu an göreceğim kiloyu ya da üstünü bir daha ömrümce gösterme bana Allahım diye :97:
Sağol canım.
Hoşgeldin yasafat nerelerdeydin.
:)
Slm kızlar ...
Hepinizin Mübarek Kadir Gecesini Kutluyorum.Dualarda buluşmak ümidiyle ...
Uzun süredir buraları ihmal ediyorum farkındayımyokluğum farkediliyormu acaba :78:
Yenacım geçen hafta regliydim tartılmadığım için girip bildirim yapmayı unutmuşum
Bugün kontrol için endokrin doktoruma tekrar gittim glukofenle yasmini tekrar verdi ilave Xenical verdi ama yan etkisi dışkı kaçırmakmış :26: ciddi bir rejim uygulaman lazım dedi yoksa yan etkilerini görürsün dedi korktum açıkçası bu Xenicali kullanan varmıydı aramızda ??? Ben internetten araştırdım biraz ama yazanlar bıraktıktan sonra tekrar geri kilo aldıklarını yazmışlarAcaba kullanmasammı diye düşünüyorum. ,Konuyla alakalı bilgisi olan yorum yazabilir mi lütfen :44:
Akşama doğru kilo bildirimi yapayım belki biraz daha zayıf çıkarım
canim Akdeniz atesi çikmis annem,ve 3kiz kardesim de 4dumuzde yaptirmadik henuz