Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cok güzel bir duaymıs kesinlikle uygulayacagım :) sagol canım benim.

tesekkur ederım tatlım
cnm veriyoruz işte önemli olan o değil mi..
hafta 1 olsun yeterki üzerine almayalım..

kesinlikle öyle canım. öyle veya böyle gidecek bu kilolar ben onu bunu bilmem :)

hepinize öpüyorum arkadaslar. uzun bir süre giremem heralde. yani ben yine dayanamam ama ben önden söylemiş olayımda giremem diye girersem sürpriz olsun :) belek sahilleri bekle beni. hiç durmadan denize gireceğim 9 gün boyunca insallah. bütün hedefim emelim bu :) Allahımdan bir mani cıkmazsa tabii insallah.

tekrar tekrar bayramınız mübarek olsun. Hepinizi cok seviyor ve cok öpüyorum...

eveeeeet gelelim kilo bildirimime iç açıcı değil ama tekrar 90ı görmemek gercekten benı sevındırıyor..
bu hafta 89,7
spor hiç yok
memlekete gideceğim büyük ihtimalle haftaya cuma bildirim yapamazsam izinli yazarmısın Yenacım
şimdiden teşekkürler ...

selam kızlar

umarım ıyısını keyifler yerinde:)
kılo bildirimi yapılıyor değil mi bu hafta ben 91,7 yim gecen hafta 92,8 dim 1,1 kg gitmiş ma reglim onunda etkisi var sanırım
270 dk yurudum bu hafta cocuğu yıuvaya bırak geri gel yuvadan al geri gel fena değil değil mi:)

bu arada tansiyon ve seker var ama kadir gecesi niyetine niyetlendim.

sahurda biz yemek yeriz
2 patlıcan dolma 2 kasık da zeytinyağlı fasulye yoğurt 2 dilim ekmek bir muz yedim

iftarda da et sote fasulye salata ve yoğurt yiyeceğim.
ara da da karpuz yiyeeceğim aklımda kazandibi ve dondurma da var verdiğim 1 kılonun odulu olsun diye:))

cocuklar uyurken gecmişi de okuyup geleyim:)

pınarcım benim sut hastanede antibiyotik aldığımdan sağılıp atıldı, sonra o kuvoze ben eve evde sağıp goturdum ama sutum emmediği için azaldı kucuk olduğu için ememedi. ancak bir ay içti sutumu mamaya devam . simdi ek gıdalara basladım. Allahtan gece 3-4 gibi uyanıyor bir sise sut veriyorum uyuyor sonra da 6-7 gibi uyanıyor ondan sonra da ben uyumuyorum(

masallah cok iyi doğmus. benimkiler 1730 ve 1430 doğmustu. benim kızkardeşim de 38. haftada onun da yakın.

Teşekkür ederim yorumlarınız ve paylaştığınız deneyimler için.

Öyle görünüyor ki Xenical çöpe gidecek olsunnn glukofenim bana yeter

hoşgeldin ece

burda hepimiz aynı dertten muzdaribiz bende de insulin direnci var benim de 22 ve 6 aylık iki oğlum var. sana hak vermiyor değilim cocuklarla ugrasıp bir de diyet yemekleri hazırlamak ugrasmak zor oluyor evde ne varsa onu yiyorum mecbur.
insallah hepimiz bu kıloları eninde sonunda vereceğiz.

eşim hani seni zayıf gorecektim diyor(boyle dediğine bakmayın hiç kıloma takmaz sadece sağlığım için) ben de benim hala umidim var bir gun beni incecik göreceksin diyorum:)))

insallah goreceğiz hepberaber o gunleri

ben de seni izliyorum Leah ben de sana benziyorum:)) benimde son 3 yılım hamileliklerle gecti 22 ve 6 aylık 2 oğlum var. artık yeter diyorum:))

benim hiyakem de yaklaşık sana benziyopr hoş bur da ben de yeni sayılırım. ben de 60 ile universiteye girdim 72 ile bitiridim 82 ile evlendim 92 ile hamile kaldım 108 ile doğuma girdim 102 ye indim 102 ile 9 ay sonra hamile kaldım 108 ile 6 aylık hamileyken zatureye yakalandım hastaneden 90 ile cıktım 18 martta. bugun 91,7yım evdeyken biraz almısım. 26 eylulde işe baslayacağım o zamana kadar biraz daha incelsem diyorum

merhabalar Allahım bu gecenin yüzü suyu hürmetine herkesin duasını dileğini kabul etsin ALLAHIM herkesi incecik eyle sen ne eylersen güzel eylersin Aminnnn...... ne güzel herkes kilo vermiş vermeyneler yerinde saymış alanlar da var olsunnnnn hayat güzel yaşamak güzel öyle pozitif enerji doluyum ki anlatamam sizlere herkesi çok ama çok seviyorum herkese kucak dolusu sevgiler saygılar yolluyorum bu güzel kandil gecesinden merzifondan

ben arada bir içine giremediğim giysileri giyip bunların içine gireceğim diyip motive oluyorum arada bir yapmakta fayda var:))

hayırlı kandiller arkadaşlar
kilom 115.5 yenacım bu hafta iftar davetleri kilo vermemi engelledi, neyse inşallah bayram sonrasında hızla sporla beraber iki hanelere düşeceğim inşallah...

yasafat hoşgeldin canım ..
kelebeğim bende tavsiye etmiyorum zenical,i arkadaşların dediği gibi çok afedersin wcye yetişeiyorsun yağ akıyor sürekli ama önceki yğlar değilmiş ogün yediğin yemeğin yağlarını eritiyormuş diye duymuştum, sonrada bıraktım zaten en güzeli sağlıklı beslenerek spor yapılması

inşallah canım.inan ben de hem kendim hemde benim durumumda olan herkesin yüklerinden bir an evvel kurtulmasını istiyorum.geçmiş olsun.henüz nasıl bir yol izleyeceğime karar vermedim.pkom var.spor yapmak istiyorum.artık bende bir yerden başlamak ve sorunumu sonlandırmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…