hg yasafat çımm cnm nasılsın süpersin ne güzel vermişsin ramazanda 2 kilo süper ben de sabitledim 90 a 2 ay oldu şimdi başlayacağım 5 eylül miladım olsun inş evet takipteyiz verenlerin ben artık yatıyorum yarın görüşmek üzere kızlar öptmmmmm
oyyy kuzumm apdestt alışını seveyımm benım oglumda alıyor abdestt sonraa yenıdenn kıyafetlerımız degısıyor kuru yerımızz aklmıyor cunkıı
hoş geldın cnmm
10 km nasıl yürüyorsun cnm maşşallah sana
2 saat yürümüş oluyorsun yanı degıl mıı ben yürüyüşş yaptıgım zaman 3-4 km yürüyebiliyorum ancaa 2 çocuklaa
maşallah sana
Bu gun burada hersyden bahsettigimizden demvuruldugunda ne mujtesem bir grup oldugumuzu dusundum. Sonrasinda aklima bir suru sey geldi bu ilhamla. Bu kis bir teslik olmazsa calismayi dusunmuyorum. Ne yapip kisimi iyi bir amac icin emek vererek gecireyim derken cok zmandir erteledigim 2 seyle ge irme karari aldim. Ales e hazirlanmak ve ingilizce isini bitirmek icin bu kis cqlisacagim.5 mayis ales sonra master icin basvurucam okullara sanat tarihi yahut proje onu arastiracam artik. Kazanirsam super olur 2'sene egitim cok ozledim ogrenci olmayi.
Su kilo verme isi gercekten kendimi onemli guclu ve genc hisstiriyor. Tesekkur herkese.
teşekkürler cherry canım 3. erkek yeğenim geldi
Eveeeeet öncelikle herkese günaydınlar...
YENA'cım biz de cumartesi günü memlekete gidiyoruz ben bildirim yapamam haftaya bilginize sunulur efenim.
ayrıca Kadir geceniz mübarek olsun cümleten, birbirimize dua edelim şu kilolar gitsin hayırlısıyla. Biliyorsunuz insanın tek tek isim vererek başkası için yaptığı dua daha hayırlı
gerçi ben tek tek nick sayacağım için biraz garip bi dua seremonisi olacak ama neysetelaffuzda zorlandıklarım güme gidebilir demedi demeyin
şimdiii gece yapılan bildirimleri saymazsak siftahı ben yapayım bakalım.
Geçen hafta: 96,9
Bu hafta: 95,8
Önümüzdeki haftalardan birinde: 63
Evet sevgili okurlar gördüğünüz üzere uzun bir aradan sonra tekrar 90'ların son yarısına girmiş sayılır bulunmaktayım o zaman ne diyoruz hedef kilomuza;
O yana da bu yana da sallaaaaaaaa, evir çevir kıvır çevir sallaaaaa, ne kadar sallarsan salla da benim olacan sonundaaaaaa
öptümmm hepinizi hadiii yımışak yımışak
herkese hayırlı cumalar bin aydan daha hayırlı olan kadir gecemiz mübarek olsun Allah dualarımızı kabul eylesin inşallah
Allahım sen affedicisin affetmeyi seversin bizleri de affeyle
Gunaydinnnnn bacilarimmm nassinizzz kilolar yine ucnus gitmis ohhh bidirum yapayim hemen
Gecen hafta 93.7
bu hafta 93.3 ki bu hafta ici 92.6 lari gornustum ama kismet gram olsun benim olsun
Yeni gelen kizlar hosgeldiniz aramiza bu arada ben bu aksam istanbul a gidiyorummmmn yuppiiii
Yesimcim bn hep telden giriyorum dusun halimi:))))))
Hepinizi seviyorummmmmmmmm opuyorum kocaman
hoşgeldin ece maşallah diyelim nazar olmasın bende bu gün başlıcam zaten oruç tutmuyorum regl oldum kaçgündür biraz acı tadı var ama kilo için deger üstüne ılık sumu içiyosunkızlarr tekrardan yazayım belki kaçıran olmuştur.zayıflama kürlerinde yazdım nasıl kullandığımı fln son sayfada.çörek otu kullanıyorum ve sonuca inanamıyorum.insülin direncim var ve diyetisyenin verdiği listeyle haftada 1 kilo verebilmiştim(il haftam olmasına rağmen).şimdi çörek otu kullanıyorum 1 haftada 2400 gr gitmiş.hemde aklıma tatlı gelmiyor hayatımda ilk defa.diyet yaparken diyet bi sürü tatlı alırdım çikolata fln zararlı olduğunu bilsemde.dün migrosa gittm yine o reyona gittim ve almadım canım çekmedi...bu çörek otu beni inanın normal bir insana dönüştürdü.özellikle tatlı zaafı olanlar,şekere yatkın olanlar (hem annem hem babam şkeker hastası ve 2 gebeliğmide de gebelik şekerim çıktı)denesin.sonuç inanılmaz.ben tatlı sevmeyenleri,canım çekmedi diyenleri anlamazdım hiç.şuan o durumdayım inananamıyorum:))) inşallah böyle devam eder bu isteksizliğim tatlıya karşı:))) yemekelri bile eskisi gibi canım çok çekmeiyor.yupppiiiiiiiiii
başlangıç: 97,3
bugün:94,9
giden:2400
spor:yok
bu arada emziren anneyim.spor sayılır sanırım biraz.
inşallah hepimiz kadir gecemizi hakkıyla geçirirriz.dualarda buluşalım:)))
çörekotunu okudunmu ece 240 vermiş denicem bu haftaSlm kızlar herkesın kadır gecesı mubarek bol dualı olsun...
GEldım fadıme abla buyur :))