Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

nasılsınız kızlar
hepinizin kadir gecesini kutluyorum bu mubarek gunde yaptıgımız tum ibadetler dualar tovbeler kabul olsun inşallah (amin)

bu haftaki kilom:82 regl oldum sabah şişkinliğim var sanırım

yena ben pazartesi annemlerin yanına gidiyorum bandırmaya 20 gun kadar kalıcam benı o gunler içinde izinli sayarmısın kilo bildirimi yapamam net yok cunku şimdiden hepinizinde bayramını kutluyorum kızlar iyi bayramlar iyi tatıller

ŞEKERSİZ SOĞUK KOMPOSTO
Malzeme:
Kuru kayısı (gün kurusu)
Kuru erik (mürdüm eriği)
Kuru üzüm (çekirdekli siyah üzüm)
Kuru incir
Kuru yabanmersini
Bol ceviz ve badem

Yapılışı:
Tüm malzemeler (istenilen miktarda) cam bir tencereye konduktan sonra üzerini örtecek miktarda su eklenerek buzdolabına konur ve bir gece bekletilir. İftarda tatlı yerine tüketilebilir.
Bu kompostoya kesinlikle şeker veya tatlandırıcı eklenmez ve kesinlikle kaynatılmaz!

SÜTLÜ İNCİR TATLISI
Malzeme:
Kuru incir (istenilen miktarda)
Her incir için bir adet ceviz içi
Süt

Yapılışı:
Cevizler iri iri parçalanır. İncirlerin sapı kesilip, kapaklı bir kaba dizilir. Üstüne kaynar süt dökülüp, incirler yumuşayıncaya kadar beklenir. Yumuşayan incirler, parmak yardımı ile sap kısmından oyularak içine cevizler yerleştirilir. Oda ısısında bir gece (süt katılaşıp, jöle kıvamını alıncaya kadar) bekletilir.

NOT: meyvalar kaynatılınca zehire dönüşüyormuş o yüzden kaynatılmıyor

Ben şahsen her ikisinide deniycem kızlar belki siz de denemek istersiniz diye paylaştım.

CANIM arkadaslarim,dostlarim,kardeslerim,tombikdaslarim bisorum olucakti Akdeniz Atesi (Akdeniz Anemisi) hastaligini bilen varmi ALLAH im yardim et Annemde ve 3kiz kardesimde çikmis(genetikmis galiba) biz 7 kardesiz 4dumuz henuz yaptirmadik acaba bendede varmisdir bilgisi olan varmi?

Canım geçmiş olsun , ama akdeniz ateşi ve akdeniz anemisi birbirinden farklı.kardeşlerinde hangisi çıkmış?

kilo verenleri çoooook tebrik ediyorum :nazar:
bende bildirimde bulunayım :)

geçen hafta: 97.5
bu hafta: 96.6

gideeeeeeeeeeen 900 gram:KK64:

Xenical, alli ve reductil farkli markalarin orlistat iceren ilaclari. Ayni sey, yalnizca alli daha az orlistT ihtiva ediyor. Depolanmis yaglari eritmeyi degil, alinan yaglarin %30 civarinda bir kismini bloke ederek, bagirsaklardan atilmasini sagliyor. Yagli diskilama ve rahatsizlik vermesi nedeniyle, ilave bir diyet yardimcisi etkisi de var tabi.

Mehmet oz demisti ki bu ilaclar fda onayli olmalarina ragmen dusuk oranlarda da olsa karaciger harabiyeti yarattigi biliniyor...

Kelebekim genceciksin, bence ilacsiz da basaracaksin merak etme, bence vucudumuza verilebilecek en buyuk zarari verdik zaten, daha fazla harabetmek istemiyorum...

Canım ben de 2005 senesinde endokrin umzanına giderek 20 kg zayıfladım 3 ayda.Ama ilaçlarla oldu bu aynen senin gibi.Bana verdiği ilaçlar glukofen ve reductildi.Sonra bir ay kadar zenicalde verdi ama ben istemeyince değiti.Zenical berbat birşey!!! Bir seferinde işyerindeyken mahvoldum reszil oldum resmen.Yağ akmış tüm çamaşırıma ve pantolonuma,onu temizleyip kurutana kadar neler çektim bir ben bir de Allah bilir resmen ağladım 2 saat tuvalette çıkamadım ordan! Velhasıl kerem kiloları verdim o sıra 78 kilolarda olan ben 58 lere düştüm ama sonrasında da nasıl hızla verdiysem kiloları aynen hızla geri aldım hem de fazlasıyla.Hayatı ömrümde 90 ları 100 ü bilmeyen ben hatta 80 leri bilmeyen ben hepsini gördüm şükür.3meleğimvar'ın da dediği gibi ilaçlarla zayıflama arkadaşım benden sana tavsiyedir.Doktorların inan umrunda değil bizim sağlığımız kişi kendinin doktoru olmalı.

$images.jpg
herkesin kandilini kutluyorum Allahım duası kabul edilenlerden eeylesin dualarımız kabul olsun... Kilo bildirimimi de yapayım hemen çıkacağım
geçen hafta 89.600
bu hafta 90.00 artıda olduğumu biliyordum şükür buna da
sporum hiç yok herkesi kocaman öptm kendinize iyi bakın:KK54::KK54::KK54::KK54:

selammmm
nasılsınız kızlar...
kilo bildirimi yapıcamda yanlılz pek bi mutlu yapıcam :KK1: gecen hafta verdiğim 100gr a inat :KK70:

geçen hafta : 106,9
bu hafta : 105,4 :nazar::nazar::KK62::KK64::KK42::KK66:

Xenical, alli ve reductil farkli markalarin orlistat iceren ilaclari. Ayni sey, yalnizca alli daha az orlistT ihtiva ediyor. Depolanmis yaglari eritmeyi degil, alinan yaglarin %30 civarinda bir kismini bloke ederek, bagirsaklardan atilmasini sagliyor. Yagli diskilama ve rahatsizlik vermesi nedeniyle, ilave bir diyet yardimcisi etkisi de var tabi.

Mehmet oz demisti ki bu ilaclar fda onayli olmalarina ragmen dusuk oranlarda da olsa karaciger harabiyeti yarattigi biliniyor...

Kelebekim genceciksin, bence ilacsiz da basaracaksin merak etme, bence vucudumuza verilebilecek en buyuk zarari verdik zaten, daha fazla harabetmek istemiyorum...

katılıyorum sana.Annem kullandı xenixal ama verdiğine karşılık fazlasıyla aldı.

Teşekkür ederim canım yorum yazdığın için... Peki annen 3 kutu içince kilo vermedi mi hiç ??? ilacı bırakınca kilo almadı mı ???

evet kilo verdi ama deli gibi geri aldı. hemde cok fena. artık o ilaçla mı alakalı yoksa annem zaten yer onunla bilmiyorum ama. kesinlikle ilaçsız birşeyler yapmamız gerektiğini düşünüyorum. heleki sen müthiş bir başarı ile kaç kilo vermişsin. sakın yapma ilaç sokma hayatına rejim için derim ben...

CANIM arkadaslarim,dostlarim,kardeslerim,tombikdaslarim bisorum olucakti Akdeniz Atesi (Akdeniz Anemisi) hastaligini bilen varmi ALLAH im yardim et Annemde ve 3kiz kardesimde çikmis(genetikmis galiba) biz 7 kardesiz 4dumuz henuz yaptirmadik acaba bendede varmisdir bilgisi olan varmi?

canım benim üzülme. akdeniz ateşi diye duymadım ama akdeniz anemisi kansızlıkdır. herkeste belli bir oranda zaten vardır. önemli olan seviyesi. ilaçları var diye biliyorum. mesela antalyada evlilik için başvurdugunda normal muayene testler dısında birde bu hastalıgın testi yaptırılır ciftlere. bir test yaptır bakalım korkma sakın.

selammmm
nasılsınız kızlar...
kilo bildirimi yapıcamda yanlılz pek bi mutlu yapıcam :KK1: gecen hafta verdiğim 100gr a inat :KK70:

geçen hafta : 106,9
bu hafta : 105,4 :nazar::nazar::KK62::KK64::KK42::KK66:

harikasın sekerim tebrik ederim seni :) :nazar::nazar: bende artık bir haftada 1 kilonun üzerini verdiğimi görecekmiyim bakalım cok merak ediyorum :)

geçen hafta 87.7

bu hafta 87.5

giden -200

bu arada hepinizin kadir gecesini tebrik ediyorum yüce kitabımız KURANI KERİMİ sadece okumak değil anlamayı ve onun öğrettiği şekilde bir yaşam sürdürmeyi nasip etsin MEVLAM cümlemize AMİİİİİİİİN

evet kilo verdi ama deli gibi geri aldı. hemde cok fena. artık o ilaçla mı alakalı yoksa annem zaten yer onunla bilmiyorum ama. kesinlikle ilaçsız birşeyler yapmamız gerektiğini düşünüyorum. heleki sen müthiş bir başarı ile kaç kilo vermişsin. sakın yapma ilaç sokma hayatına rejim için derim ben...

canım benim üzülme. akdeniz ateşi diye duymadım ama akdeniz anemisi kansızlıkdır. herkeste belli bir oranda zaten vardır. önemli olan seviyesi. ilaçları var diye biliyorum. mesela antalyada evlilik için başvurdugunda normal muayene testler dısında birde bu hastalıgın testi yaptırılır ciftlere. bir test yaptır bakalım korkma sakın.

harikasın sekerim tebrik ederim seni :) :nazar::nazar: bende artık bir haftada 1 kilonun üzerini verdiğimi görecekmiyim bakalım cok merak ediyorum :)

Umarım görürsün sen de şekerim 1 kilonun üstünü.Ama aslında ayda 4 kilonun üstü faydalı değilmiş kilo verme konusunda.Yavaş gitsin tam gitsin boşver,bir daha o yolladığımız kiloları görmemeyi nasip etsin Allah.Ben her tartıya çıktığımda dua ediyorum artık,şu an göreceğim kiloyu ya da üstünü bir daha ömrümce gösterme bana Allahım diye :97:

tesekkur ederım tatlım
cnm veriyoruz işte önemli olan o değil mi..
hafta 1 olsun yeterki üzerine almayalım..

canim Akdeniz atesi çikmis annem,ve 3kiz kardesim de 4dumuzde yaptirmadik henuz

akdeniz ateşiyle ilgili internette arama yapınca epey birşey çıkıyor.tekrarlayan karın ağrıları olurmuş,kalıtsal ama tedavisi var.bu hastalıktan dolayı apandisit,safra kesesi ameliyatı olanlar çok olmuş.teşhis bir testle sağlanıyor.komşumun oğlunda var.

Umarım görürsün sen de şekerim 1 kilonun üstünü.Ama aslında ayda 4 kilonun üstü faydalı değilmiş kilo verme konusunda.Yavaş gitsin tam gitsin boşver,bir daha o yolladığımız kiloları görmemeyi nasip etsin Allah.Ben her tartıya çıktığımda dua ediyorum artık,şu an göreceğim kiloyu ya da üstünü bir daha ömrümce gösterme bana Allahım diye :97:

hepimizin dualarına amin.Bende uzun zamandır 90 üstü olarak 80li kiloları görmeyi çok istiyorum.

Sağol canım.

Hoşgeldin yasafat nerelerdeydin.

:)

hosbulduk banucum Italyadaydı gezdım tozdum ask cesmesıne para attım asık oldum geldım:))))

Slm kızlar ...

Hepinizin Mübarek Kadir Gecesini Kutluyorum.Dualarda buluşmak ümidiyle ...

Uzun süredir buraları ihmal ediyorum farkındayım :KK17: yokluğum farkediliyormu acaba :78:

Yenacım geçen hafta regliydim tartılmadığım için girip bildirim yapmayı unutmuşum :KK25:

Bugün kontrol için endokrin doktoruma tekrar gittim glukofenle yasmini tekrar verdi ilave Xenical verdi ama yan etkisi dışkı kaçırmakmış :26: ciddi bir rejim uygulaman lazım dedi yoksa yan etkilerini görürsün dedi korktum açıkçası bu Xenicali kullanan varmıydı aramızda ??? Ben internetten araştırdım biraz ama yazanlar bıraktıktan sonra tekrar geri kilo aldıklarını yazmışlar :KK25: Acaba kullanmasammı diye düşünüyorum. ,Konuyla alakalı bilgisi olan yorum yazabilir mi lütfen :44:

Akşama doğru kilo bildirimi yapayım belki biraz daha zayıf çıkarım :KK60:

kelebekım daha oncede maıl attım ama bıde burdan yazayım ben xenıcalıde hafıfletılmıs seklı olan allıyıde kullandım hatta allıyı yenı kullanmaya basladım dr umun tavsıyesıyle yan etkısı yaglı yersen eger ıshal hemde cok ıshal yaptıgı soylenıyor ama bana kabızlık gıbı bır yan etkısını gosterdı hemde guzel kılo verırken 1 kıloda aldırdı %1 lık bı kısım ınsanda boyle yaparmıs bende bıraktım allıyı xenıcalde bende oyle yapmıstı ve sunu dusundum ben ılaclardan daha gucluyum ben ılacsızda verebılıyorum 20 kıloyu onlar olmadan verdım sımdıde verebılırım dedım kendı kendıme bol bol yuru arkadasım az ve sık ye ılaclar bı yerden yaparken bı yerden bozuyolar sadece 1 hafta kullanmama ragmen bobreklerıme zarar vermıs tahlıllerde cıktı tavsıye etmem

canim Akdeniz atesi çikmis annem,ve 3kiz kardesim de 4dumuzde yaptirmadik henuz

canım öncelikle geçmiş olsun , akdeniz ateşi denmesinin sebebi aralıklarla öncelikle ateş belirtisiyle bazı organlarda enfeksiyon şeklinde ortaya çıkması , kalıtsal bir hastalık yani söküp atılamıyor ama korkma da çünkü neden olduğu enfeksıyonlarda tedavi ile ortadan kaldırılabiliyor. benim bildiklerim bunlar az cok yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana ....

X