Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo verenleri görünce mutlu oluyorum.2006 DA kızımın doğumundan sonra görmüştüm 80 li kiloları.ondan sonra hep 90 üzeriyim.89 hedefim şu an görsem çok mutlu olacağım.kızım anaokuluna gidiyor.o benim kilo vermemi çok istiyor.kışın en soğuk günlerinde bile eşofman pantolon giymedi.okulda yaptıkları kuklayı konuştururken anladım sebebini."Bu kız çok mutsuz annesinin etek elbise giymemesinden.o yüzden pantoln giymek istemiyor " dedi

yap bacım deneee yanımda değil ama aklımdan yazayım dur
sabah: 2 bardak ılık su
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
domates salatalık biber
öğlen: 1 kase yağsız çorba(yoğurt çorbaları yok)
1 dilim ekmek
2 kase yağsız salataa
ikindi : 1 meyve
akşam: 1 kase yağsız çorba 2 kase yağsız salata 1 dilim ekmek veya
8 yk sebze yemeği yağsız etsiz
2 kase yağsız salata
1 dilim ekmek
gece: bişey yok su içilecek 2.5 litre ay bende özledim ramazan bitsin hemen düzeliyorrr eski halime dönüyorum inş

ece78 benim meleklerim buyugu 8 kuçugu 4e giricek en kuçugum 9aylik kizi yatiriyorum(3saatten once kalkmaz da) buyuk ogluma birakiyorum kuçuk oglani pusete atip 1saat yuruyusumu yapiyorum bazanda babamiza birakiyorum çikamadim diyelim kosu bandimda yuruyorum 45 dk sende yapabilirsin kuçugunu yatirinca yap yada onu alçik disari(kosullarini bilmiyorum ama)çikamiyosan leslie yap istedikten sonra valla ben acayip istekliyim busefr 5çocukta olsa yururum inadim inat vecicem kilolarimi karnimida duzlestiricem

Son düzenleme:
şimdilik hoşçakalın.sonra görüşürüz.yola bnden önce çıkmış ve çok yol katetmiş ,kaderi aynı sorun üzerinde kesişmiş arkadaşlar;destek ,öneri ve paylaşımlarınızı bekliyorum.

saol cnm benim haftaya evde oldugun bi gün yapim bari

kendine iyi bak cnm bizler hergün burdayız biraz ramazan dolayısıyla az giriyoruz ama normal düzene dönünce sen de göreceksin bizler bir aileyiz birlikte yaşıyoruz sağlıklı yaşama düzenimiziiiii sen de katılırsın inş:79::79::79:

hos geldin aramıza umarım en kısa zamanda saglıklı bir şekilde kilo verirsin

yenacım yarın yokum şimdiden kilo bildirimi yapayım kilo:77.8 spor yok önümüzdeki hafta burada olmayacağım büyük ihtimalle kilo bildirimi yapamam
şimdiden herkesin bayramını kutlarım, sağlıklı, huzurlu, mutlu, aileniz ve sevdiklerinizle bir bayram geçirmeniz dileğiyle...

hemen alayım cnm ınsallah bulabıllırım. bana doktor bı ıalc vermıstı böyle kireç gıbı bısey 2 kere cıtıgımde faydasını gordum sonra ıctıgımde hıc olmadı denılecek kadar az oldu ama agrısı hıc yoktu ..

Kizlar, bizim ev cok yokuslu bir bolgede. Arabasiz evden biyere cikmak imkansiz gibi. Bugun cok yakindaki bir parka gittik ortanca ve kiz ile. Ama o parka cicek ekiyolarmis heryer camur icinde, isciler dolu filan. Asagida 1-2 km uzakta bir yere yuruduk. Giderken bile ortanca kucaktaydi. Donuste bir adim bile atasi yoktu. Benim bir kanguru var, ( mutlu sagolsun ondan ogrenip a
Dim) ona koydum, 13 kilo oglani ve o yokuslarda 30 dakika filan tirmandik. Basta olecem diyordum.. Sonra dedim ki ben nerdeyse bu cocugun iki kati kadar yag tasiyordum....

Semiran sana danismak istedigim bisey var. Benim oglan 27 aylik. Parka gitmek icin deli olmasina ragmen, parkta hicbirsey oynamiyor. 1 defa kaymadan, sallanmadan geri geliyoruz.. Ama oyun parkinda ne kadar somun civata vida varsa kurcaliyor. Musluklarla, cop kutusunun kapagiyla filan oynuyor... Goturmeye devam edeyim mi ? Ne diye ?

canım 4 yaşındaki çocugunla nasıl bir yürüyüş yapıyorsun?hızlı mı ,o çocuk arabasındamı oluyor?ben kızı alıp çıksam deli gibi herşeye saldırır dışarda tutamam onu.bebek arabasında da biraz durur sıkılır.2,5 yaşında daha.aslında benim şuan bedenim hala yorgun.geçen yıl son çocuğuma hamiş kalmadan evvel azmettim 1 ayda 9 kilo verdim.soğan suyu içtim,lahana içtim,hergün en az 1 saat yürüyüş +jimnastik yaptım.bi de lut gölü tuzu sürülen bi korse giydim spor yaparken(.amacım gebe kalmak için zayıflamak değildi.3.yü hiç düşünmüyorduk çünkü zaten bakıcılarda büyüyen çocukalrdı.anneler yok malesef ankarada.inanın 93 ten 81 e kadar inmiştim 2 .yaın ortaarına doğru.herkes kontrol ediyordu okulda içime korsemi giydim diye yani göbişim doğum öncesini bile altına) düşmüştü.(bu arada boyum 179cm zaten diyetisyen 80 hedefliyo)ama şuan o gücü kendimde bulamıyorum.sen nasıl yetişiyorsun?hem ev işi hem çocuklar???bu çörek otu beni biraz biraz kendime getimeye başladı.mesela ben çocuklar uyuduğunda hemen uyurdum acaip uykum gelirdi deli gibi.bu aralar uyuyamıyorum gece geç yattığm halde.inşallah bedenimdeki yorgunluk hali de biraz önce gider de eski azimli günlerime de dönerim.

kuçugun geceleri kalkiyomu?belki ondan surekli yorgunsundur benimkiler genelde 3,4 ayindan sonra kalkmiyorlar bura saati 8.30 turkiye de 9.30 oluyo yatarlar sabah 9a 10 kadar bide kuçugum gunduz iki kez uyur masallah ben kizim uyurken herseyimi yaparim sonrada çocuklarla ilgilenirim
kuçuk oglum pusete oturmayi sever (çunki yuruse bile çabuk yoruluyor )bende pusetle yuruyorum hizli tempoda
sende yapabilirsin bikaç kilo verdikten sonra dahada motive olursun ben oyleyim verdikçe veresim geliyor

tekrardan merhaba,spor yapmak istiyorum ama hrr zaman yapabileceğim bir şeyler olsun istiyorum.spor aleti alıpta memmun olanlardan görüşlerini bekliyorum.crosstranier diye bir aleti methetmiş kilo vermeyi başaran biri.Bununla ilgili bilgisi olan var mı?

yarin buyuk gun bende degisiklik var ama soolemem
yarin yazarim tarti gunlerini iple çeker oldum
haftaya kilo bildirimi konusunda bende yazalim diye dusunuyorum liste yapilmasa bile
çunki bayramda spor ve kilo listesi yapacak zamaniniz olmayabilir(normal)
yinede çogunluk ne derse o olsun

şimdi biraz kilo cetvellerinize baktım çok güzel kilo verenlr var.örneğimsiniz.iyiki de paylaşmıssınız bazı şeyleri.KK'ya takılmadan önce bu sorun sanki bir bende var ve bu duyguları birtek ben yaşıyorum zannediyordum. hepinize teşekkürler.

bende kosu bandi, bisiklet ve mekik çekmek için lastikler var kollarida çalistiriyo hem
Hangisi dersen kosu bandi derim
digerlerinide kullaniyorum ama buara kosu bandi fovorim disari çikamadigim zamanlarda iyi oluyor
gerçi spor aletlerinin hepsi faydalidir bence onemli olan yapmak kosu bandi bende 5,6 senedir var bisiklet ve lastikler 3 senedir var yaptinmi desen nerdeee yapsam boyle olmazdim(105kilo) yeni aklim basima geldi disari çikamadigim zaman isime çok yariyorlar

Arzu'cum çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın..

Bayağı zor dönem geçirmişsin..

zor bir donemdi gercekten ama bitti cok sükür:) sadece ayağımda agrı kaldı kemiklerim dusmus yatmaktan ve kılodan. ona da ortapedik ayakkabı giyecekmişim hep.
umarım b,ir daha boyle zor bir durum yasamam allah kimseye de yasatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…