YÜRÜ BEEEE KİM TUTARMIŞ BENİM ARKADAŞIMI CNM BENİM
BU ARADA SENİN ŞU DETOKS NASILDI YAPSAM MI BENDE 2 GÜN 3meleğimvar DA DETOKS YAP DEMİŞ
BU ARADA SARICİVCİVM KOMŞUK KAYBOLDUN SEN NERELERDESİN YAA
cümletenn hoşbulduk:))).bende öğretmenim ve ücretsiz izin düşünüyorum bakalım evde en küçüğümle kalacaz.2 numarayı kreşe vermeyi düşünüyorum çok aktif evde tutamıyorum kardeşini istemeden acıtıyor çoğu zman.çok kıskanıyor.yürüyüşe başlamak istiyorum ama nasıl????evde koşu bandım var ama gündüz mümkün değil akşam eşim gelene kadar da pilim bitiyor.yardımcım yok (vardı ama artık yok 2 haftadır.)...bu çörek otunu şekerle ilgili problemi olan arkadaşlara(insülin direnci gibi) tavsiye ederim.hayatımda ilk defa tatlı yemediğim içni mutsuz değilim,hayatımda ilk defa canım tatlı çekmiyor,hayatımda ilk defa dolapta kornet varken 6 gündür elimi sürmedim.çörek otu şekeri dengeliyormuş. demekki tatlılara deli gibi saldırmalarım bundandı.yaşasınnnnnnn mutluuym.normal bir insan gibi düşünebiliyorum tatlı içn.yoksa hep aklımdan geçit yapıyordu tatlılar.diyetteykende ızdırap çekerdim mahrum kaldığım için.işte 1 hafta geçsin çikolata yicem fln diye sabrederdim.bunları nedenmi anlatıyorum.benim durumumda olanlar varsa hemen başlasınlarr.sonuç inanılmazz:))) kilo kaybım daha çok yeni olduğu içni uzun süreli nasıl olacak merak ediyorum
yap bacım deneee yanımda değil ama aklımdan yazayım dur
sabah: 2 bardak ılık su
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
domates salatalık biber
öğlen: 1 kase yağsız çorba(yoğurt çorbaları yok)
1 dilim ekmek
2 kase yağsız salataa
ikindi : 1 meyve
akşam: 1 kase yağsız çorba 2 kase yağsız salata 1 dilim ekmek veya
8 yk sebze yemeği yağsız etsiz
2 kase yağsız salata
1 dilim ekmek
gece: Bişey yok su içilecek 2.5 litre ay bende özledim ramazan bitsin hemen düzeliyorrr eski halime dönüyorum inş
şimdilik hoşçakalın.sonra görüşürüz.yola bnden önce çıkmış ve çok yol katetmiş ,kaderi aynı sorun üzerinde kesişmiş arkadaşlar;destek ,öneri ve paylaşımlarınızı bekliyorum.
slm kızlarrr.bende katılmak istiyorum aranıza müsadenizle.internette çok okuyorum ama grup desteği çok çok önemlidir motivasyon açısından eminim.33 yaşında 6- 2,5 yaş ve 7 aylık 3 çocuk annesi lisede matematik öğretmeniyim.malesef 97 kiloydum geçen hafta.cuma diyete daha doğrusu emzirdiğmi içni tam diyet sayılmaz abur cuburu kesmeye başladım.yanlış olduğunu bildiğim halde hergün tartılıyorum.bi de insülin direncim var.diyetisyene gittim ama verdiği listeyi uygulayamıyorum 3 küçük çocuğa yemek yap yedir bi de kendime özel nasıl hazırlarım???insülin direnci olduğu içni bana ilk 4 hafta karpuz,üzüm,kızmızı biber,patetes,bezelye,havuç ,makarna,pilav kes dedi ama kesemedim ben.şimdilik tek çıkış yolum 1 haftadır çörek otu tüketiyorum.tatlı isteğimi kesti.yemeklerden yarım saat önce yarım çay kaşığından biraz falza çiğniyorum sonra biraz su.ilk 2 gün 1,5 kg verdim.4 günde 1900 gr oldu.2 gün daha geçti aynıyım.yürüyüş yok,spor yok.
başlangış kilom :97,3 (geçen cuma)
bugn :95,4
boy:178
giden(1900gr)
tatlım aktardan tilaks adında bir çay var çok güzel bağırsakları çalıştırıyo bende arkadaşlarımın tavsiyesiyle aldım tek yan tesiri birazcık karnı ağrıtıyo fakat sonuç mükemmel sabah akşam iç sadece 2.çayda işlem tamam 5 tl
ece78 benim meleklerim buyugu 8 kuçugu 4e giricek en kuçugum 9aylik kizi yatiriyorum(3saatten once kalkmaz da) buyuk ogluma birakiyorum kuçuk oglani pusete atip 1saat yuruyusumu yapiyorum bazanda babamiza birakiyorum çikamadim diyelim kosu bandimda yuruyorum45 dk sende yapabilirsin kuçugunu yatirinca yap yada onu alçik disari(kosullarini bilmiyorum ama)çikamiyosan leslie yap istedikten sonra valla ben acayip istekliyim busefr 5çocukta olsa yururum inadim inat vecicem kilolarimi karnimida duzlestiricem
canım 4 yaşındaki çocugunla nasıl bir yürüyüş yapıyorsun?hızlı mı ,o çocuk arabasındamı oluyor?ben kızı alıp çıksam deli gibi herşeye saldırır dışarda tutamam onu.bebek arabasında da biraz durur sıkılır.2,5 yaşında daha.aslında benim şuan bedenim hala yorgun.geçen yıl son çocuğuma hamiş kalmadan evvel azmettim 1 ayda 9 kilo verdim.soğan suyu içtim,lahana içtim,hergün en az 1 saat yürüyüş +jimnastik yaptım.bi de lut gölü tuzu sürülen bi korse giydim spor yaparken(.amacım gebe kalmak için zayıflamak değildi.3.yü hiç düşünmüyorduk çünkü zaten bakıcılarda büyüyen çocukalrdı.anneler yok malesef ankarada.inanın 93 ten 81 e kadar inmiştim 2 .yaın ortaarına doğru.herkes kontrol ediyordu okulda içime korsemi giydim diye yani göbişim doğum öncesini bile altına) düşmüştü.(bu arada boyum 179cm zaten diyetisyen 80 hedefliyo)ama şuan o gücü kendimde bulamıyorum.sen nasıl yetişiyorsun?hem ev işi hem çocuklar???bu çörek otu beni biraz biraz kendime getimeye başladı.mesela ben çocuklar uyuduğunda hemen uyurdum acaip uykum gelirdi deli gibi.bu aralar uyuyamıyorum gece geç yattığm halde.inşallah bedenimdeki yorgunluk hali de biraz önce gider de eski azimli günlerime de dönerim.
bende kosu bandi, bisiklet ve mekik çekmek için lastikler var kollarida çalistiriyo hemtekrardan merhaba,spor yapmak istiyorum ama hrr zaman yapabileceğim bir şeyler olsun istiyorum.spor aleti alıpta memmun olanlardan görüşlerini bekliyorum.crosstranier diye bir aleti methetmiş kilo vermeyi başaran biri.Bununla ilgili bilgisi olan var mı?
Arzu'cum çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın..
Bayağı zor dönem geçirmişsin..