Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iki çocuk annesiyim.Biri 5 diğeri iki yaşında.BU sene şubatta 103.700 düm. kendi kendime birşeyler yapmaya çalışıyorum.Öğretmenim ilköğretimde.okullar açılacak, ben yine okulun en şişkosuyum.kıyafetlerim formaya döndü artık.alışvrerişe çıkmak bayanları mutlu eder beni geriyor.sık sık başarı hikayelerini okuyorum,hayaller kurarak.ArTIK YETSİN.Kendimle beraber bu sorunu taşımak istemiyorum.

günlerdir okuyorum ama hiç bir şey yazamıyorum, nihayet fırsat buldum, ben bildiğiniz gibi 1 ileri 1 geri yerimde sayıyorum, ama ramazan biter bitmez eliptik bisikletimde tozlanan yerimi alacağım ve sil baştan başlayacağım, umarım herkes iyidir.... :KK54: :KK54: :KK54: :KK54:

Ben de kilo vermek,incelmek,beğendiğim kıyafetleri özgürce giyebilmek istiyorum.şu an 98.600 kiloyum.desteğe ihtiyacım var.bende zayıflama yolunda,yoldan çıkmadan,artık geektiği kadar yiyerek,süreçte sürüklenmeden başarmak istiyorum.
ben de başladığımda 98.6'ydım, sağlıklı beslenmeye başladığın ilk aylar çok önemli çünkü ciddi kilolar o zaman veriliyo sonra motivasyon gittikçe düşüyo, zaman zaman toparlıyosun, ama dediğim gibi ilk aylar çok sıkı tut, tabi dengeli beslen ve spor yap

Ece ve fatih hosgeldiniz...

Ece sen benim ikizim gibisin :) ben de uc cocuk annesiyim, 7 atlik, 27 aylik ve 9 yasinda. 108 ile son doguma girdim, 97 ile burada diyetime basladim... Kolay gelsin arkadasim...

Ben son uc yili hamile ya da logusa olarak battal beden gecirdigim icin, basladigimda cok azimliydim. Hala da her turlu duraklamalara, takilmalara, tarti ile enatlasmalara ragmen diyetten hic taviz vermiyorum. Yedigim herseyi gram gram tartarak hic bozmadan devam ediyorum...

ece78 ve fatııh hoşgeldiniz doğru yerdesiniz istedikten sonra ben de az çok başardıktan sonra herkes başarır kararlı olmak ve yılmamak lazım motivasyon için de +90 topiğini ihmal etmemeniz gerekiyor tabii ki

Ben de kilo vermek,incelmek,beğendiğim kıyafetleri özgürce giyebilmek istiyorum.şu an 98.600 kiloyum.desteğe ihtiyacım var.bende zayıflama yolunda,yoldan çıkmadan,artık geektiği kadar yiyerek,süreçte sürüklenmeden başarmak istiyorum.

iki çocuk annesiyim.Biri 5 diğeri iki yaşında.BU sene şubatta 103.700 düm. kendi kendime birşeyler yapmaya çalışıyorum.Öğretmenim ilköğretimde.okullar açılacak, ben yine okulun en şişkosuyum.kıyafetlerim formaya döndü artık.alışvrerişe çıkmak bayanları mutlu eder beni geriyor.sık sık başarı hikayelerini okuyorum,hayaller kurarak.ArTIK YETSİN.Kendimle beraber bu sorunu taşımak istemiyorum.

hoşgeldiniz aramıza umarım istediğiniz kiloya kısa sürede ve en sağlıklı şekilde ulaşırsınız

Benim KİLO ALMA VERME-daha fazlasını alma serüvenim 1995 te başladı.ünüversiteye60 la başladım2000de 80i gördüm2005te 83 kilo ile evlendim.2006da 91 kilo ile hamile kaldım.çok sıkı doktor kontrolünde 95 kilo ile doğuma girdim.bir ay sonra 84 kiloydum.sonra emzirme döneminde tekrar hızla kilo aldım.98 e çıktım.2yl içindeancak92ye düştüm.sonra tekrarhamilelik bu defa 104le doğuma girdim.oğlum iki yaşını bitirdi ben yine 98 kiloyum.başlamak vermek,bir dahada almamak istiyorum.Kızım anne senin etek ve elbise giymeni çok istiyorum diyor.uzun zamandır hep pantolon tunik dolaşıyorum.kendime çok kızıyorum bu kadar mutsuzluğa rağmen nasıl iradeni harekete geçirip kararlı olamıyorsun diye.eşim 63 kilo 1.75 boyunda.kızım eşim kızım ve oğlumun toplam ağırlığından daha fazlayım.eşim sağlığın için ver diyor.

şu an kendime bir yol çizmeye,bir beslenme planı oluşturmaya çalışıyorum.kafam biraz karışık farklı farklı görüşlerin tesiri altındayım.karatay diyeti yakın gibi geliyor bana.birde çocuklardan dolayı yürüyüş yapamıyorum eve bir spor aleti almak istiyorum.benim kilom heryerimde var kollarım,bacakları*.UZAYyürüyüşü denilen aleti kullanan var mı

burda kurduğunuz arkadaşlık dostluk beni ilgilendirmez...saygı duyarım fakat beni ilgilendirmez...ben bunu eleştirmedim...konu başlığından çok çok başka şeylerden bahseder olmuşsunuz...eğer dostluk arkadaşlık yapacaksanız başka paylaşımlarda bulunacaksanız ayrı bı konu başlığı açın orda buluşun...benim gibi siteye yeni girenler bilmeyenler konu başlığını tıklar ama aradığınızı bulamaz...bence bu hiç doğru değil ...kimisi terbiyesiz demiş kimisi kendini bilmez demiş...daha neler neler en kolayıda hakaret etmektir zaten...öylelerinin seviyeleri belli...ben nededimki...konu başlığından başka şeyler konuşacaksanız gıdın baska bı başlık açın konuşun burayı meşgul etmeyin dedim kii davamda haklıyım...hiçmi beni anlayan yok...niye konu başlığına sadık kalınmıyo...
sana diyecek bir söz yok.......
günaydınlar herkese
hala 100 kiloluk bir kadın da olsam aranızdayım yine :KK43:
ayşecim sakın psikopata bağlama 100 de olsan burdasın 150 de olsan burdasın ki olmaaa sakın güzelim bizler dostuz önce bunun için burdayız sora tabiki zayıflayacağız alıp versekte sonuçta yine burdayızz yarın gider o 100 ler ödemdir ödemmm (kedidir kediye döndü:KK60::KK60::KK60::KK60:)
slm kızlarrr.bende katılmak istiyorum aranıza müsadenizle.internette çok okuyorum ama grup desteği çok çok önemlidir motivasyon açısından eminim.33 yaşında 6- 2,5 yaş ve 7 aylık 3 çocuk annesi lisede matematik öğretmeniyim.malesef 97 kiloydum geçen hafta.cuma diyete daha doğrusu emzirdiğmi içni tam diyet sayılmaz abur cuburu kesmeye başladım.yanlış olduğunu bildiğim halde hergün tartılıyorum.bi de insülin direncim var.diyetisyene gittim ama verdiği listeyi uygulayamıyorum 3 küçük çocuğa yemek yap yedir bi de kendime özel nasıl hazırlarım???insülin direnci olduğu içni bana ilk 4 hafta karpuz,üzüm,kızmızı biber,patetes,bezelye,havuç ,makarna,pilav kes dedi ama kesemedim ben.şimdilik tek çıkış yolum 1 haftadır çörek otu tüketiyorum.tatlı isteğimi kesti.yemeklerden yarım saat önce yarım çay kaşığından biraz falza çiğniyorum sonra biraz su.ilk 2 gün 1,5 kg verdim.4 günde 1900 gr oldu.2 gün daha geçti aynıyım.yürüyüş yok,spor yok.
başlangış kilom :97,3 (geçen cuma)
bugn :95,4
boy:178
giden(1900gr)
hg niz ece burda topiğimizde sizin gibi 3 çocuklu olupta büyük başarılara imza atan arkadaşlarımız var darısı başınıza sürekli burda olur paylaşımlarda bulunursanız motivasyonunuz açısından çok iyi olur siz de hoşlanır yardımlar alaarak zayıflarsınızzz saygılarımla

kimse yokmu? moralinizi nasıl yüksek tutuyor ,kararlılığınızı nasıl koruyorsunuz en çok bunları merak ediyorum.

hg niz siz de aramıza önce bu zayıflama işini hayatınızın en odak noktası haline getirmelisiniz ama bunu yaprakena asla bir makina gibi hareket etmeyeceksiniz taşsız yol olmadığını aklınızdan silmeyeceksiniz taşlar ayaklarımıza değecek ama bizi asla sarsmayacak kayalar çıkacak üstünden atlayacağız yol uzun sabır istiyor ama korkacakmıyız aslaa kilo vereceğiz arada alacağız bunlar olacak diyet yapacaksınız ama herkes sizden çok diyet uzmanı olacak herkes bir anda diyetisyen modunda olacak ama sizin derdiniz diyet yapanlar anlayacak bunlar bizlerizzzzz işte burda ne ararsanız bulacaksınız b,ütün hayatı yaşıyoruz biz ev hallerimiz eş ilişkilerimiz kaynana kayınpeder ilişkilerimiz aşk ilişkileriimiz herşey var burda çünkü bizler insanız diyet yaparken ölmüyoruzz yaşıyoruz ve diyet yapıyoruz ay ben de mmmmmm arkadaşa dolmuşum burda döktüm içimi neyse arkadaşım hg niz paylaşımlarda bulunursanız sağlıklı beslenmek için çıktıysanız tam aradığınız yerdesinizzz buyrun +90 topindesinizzzzzz

kimse yokmu? moralinizi nasıl yüksek tutuyor ,kararlılığınızı nasıl koruyorsunuz en çok bunları merak ediyorum.

cnm benim zaten bunu basardinmi diyetini hic bozmassin önemli olan motive olmak ve moralimizi yüksek tutmak bi yolunu biliyosan banada söyle ama basari öyküleri var yardimci oluyolar gercekten kendi adima söylüyorum:KK34:

Neyse kendi kendime onuşurum bende oda rahatlatıyor.geçmiş sayfaları okuyayım dedim ama çok fazla zaman istiyor.burda berebar ciddi kilo veren arkadaşlar var mı?merak ettiğim bir şey var.bir ara diyetisyenler hep 3+3 beslenin diyorlardı.Şimdi de ara öğüne karşı çıkanlara rastlıyorum.Benim gibi kafası karıan varmı.

Yasemin soysaln kitabında niçin kilo vermek istediğinizi unutmazsanız kilo vermeye devam edersiniz,diyet sürecinde bunu unutrsanız kilo veremezsiniz diyor.sanırım niçin kilo vermek istediğimizi net belirleyip bunu sürekli tekrarlamakı ozaman dayanması daha kolay olur.

Ece ve fatih hosgeldiniz...

Ece sen benim ikizim gibisin :) ben de uc cocuk annesiyim, 7 atlik, 27 aylik ve 9 yasinda. 108 ile son doguma girdim, 97 ile burada diyetime basladim... Kolay gelsin arkadasim...

Ben son uc yili hamile ya da logusa olarak battal beden gecirdigim icin, basladigimda cok azimliydim. Hala da her turlu duraklamalara, takilmalara, tarti ile enatlasmalara ragmen diyetten hic taviz vermiyorum. Yedigim herseyi gram gram tartarak hic bozmadan devam ediyorum...

bende aynı şekilde ne zmandır ya hamişim ya lohusa:))) benden birini görmek çok güzel:)))takip edeceğim seni:)))

sana diyecek bir söz yok.......

Ayşecim sakın psikopata bağlama 100 de olsan burdasın 150 de olsan burdasın ki olmaaa sakın güzelim bizler dostuz önce bunun için burdayız sora tabiki zayıflayacağız alıp versekte sonuçta yine burdayızz yarın gider o 100 ler ödemdir ödemmm (kedidir kediye döndü:KK60::KK60::KK60::KK60:)

hg niz ece burda topiğimizde sizin gibi 3 çocuklu olupta büyük başarılara imza atan arkadaşlarımız var darısı başınıza sürekli burda olur paylaşımlarda bulunursanız motivasyonunuz açısından çok iyi olur siz de hoşlanır yardımlar alaarak zayıflarsınızzz saygılarımla

hg niz siz de aramıza önce bu zayıflama işini hayatınızın en odak noktası haline getirmelisiniz ama bunu yaprakena asla bir makina gibi hareket etmeyeceksiniz taşsız yol olmadığını aklınızdan silmeyeceksiniz taşlar ayaklarımıza değecek ama bizi asla sarsmayacak kayalar çıkacak üstünden atlayacağız yol uzun sabır istiyor ama korkacakmıyız aslaa kilo vereceğiz arada alacağız bunlar olacak diyet yapacaksınız ama herkes sizden çok diyet uzmanı olacak herkes bir anda diyetisyen modunda olacak ama sizin derdiniz diyet yapanlar anlayacak bunlar bizlerizzzzz işte burda ne ararsanız bulacaksınız b,ütün hayatı yaşıyoruz biz ev hallerimiz eş ilişkilerimiz kaynana kayınpeder ilişkilerimiz aşk ilişkileriimiz herşey var burda çünkü bizler insanız diyet yaparken ölmüyoruzz yaşıyoruz ve diyet yapıyoruz ay ben de mmmmmm arkadaşa dolmuşum burda döktüm içimi neyse arkadaşım hg niz paylaşımlarda bulunursanız sağlıklı beslenmek için çıktıysanız tam aradığınız yerdesinizzz buyrun +90 topindesinizzzzzz
saol cnm benim burdayım allahın izni ile yapacak bişey yok bi haftadır yediğime içtiğime dikkat edemedim bu moralle malesef ama yrn tartıdan sonra topalrlanıcam tekrar
bu hafta evde yemek yemedik 1 kere yedik sadece hep dışarda davetler napim kocam yalnız gitmiyo bende gidiyorum neyse zayıflıcam başka yolu yooooooookkkkkkkkkkkkkk
ben mi yaman kilolar mı bakıcaz bakalım :)))

Neyse kendi kendime onuşurum bende oda rahatlatıyor.geçmiş sayfaları okuyayım dedim ama çok fazla zaman istiyor.burda berebar ciddi kilo veren arkadaşlar var mı?merak ettiğim bir şey var.bir ara diyetisyenler hep 3+3 beslenin diyorlardı.Şimdi de ara öğüne karşı çıkanlara rastlıyorum.Benim gibi kafası karıan varmı.

yok kendi kendine konuşmuyorsun biz görüyoruzz burda olanlar ama demekki bazılarımızın işi var biraz sabırlı olmalıyız değil mi öğretmenim siz daha iyi bilirsiniz motivasyon konusunA gelince evet başarı öykülerini okuyabilrisin bizlerin yazdıklarıyla motivasyonunu sağlayabilrisin tiyolar veriyoruz naçizane beni sorarsanız ben mart sonu başladım nisan mayıs haziran temmuz başına kadar güzel kilo verdim sora tatil başladı ki ben de öğretmenim okul öncesi branşım tatil başlayınca durdum şimdi hala bekliyorum ama motivasyonum düşmedi diyetisyene gidiyorum ara öğünlerim çok işe yarıyor toplam 5 öğün yiyorum sabah kahvaltım geç oluyor çocuklarla yapıyordum o yüzden 5 yoksa 6 olacaktı ben memnunum ara öğünlerden 21 kilo verdim ve vermem gereken 20 kilo daha var ilk hedefim şimdi yeniden kilo vermeye başlayıp ilk 5 kiloyu hedefledim kısa hedefler yapıyorum sora devamı gelecek bu arada hiç sporum yok o yüzden de kilo vermelerim durdu ama almıyorum da dikkat ediyorum 5 eylül diyetisyen randevum var heyecanla gitmeyi bekliyorum 1.5 ay ara vermiştim ben...

saol cnm benim burdayım allahın izni ile yapacak bişey yok bi haftadır yediğime içtiğime dikkat edemedim bu moralle malesef ama yrn tartıdan sonra topalrlanıcam tekrar
bu hafta evde yemek yemedik 1 kere yedik sadece hep dışarda davetler napim kocam yalnız gitmiyo bende gidiyorum neyse zayıflıcam başka yolu yooooooookkkkkkkkkkkkkk
ben mi yaman kilolar mı bakıcaz bakalım :)))

evetttttttt işte buuuu tabiki vereceğizzz ben de kaçırıyorum bu hafta motivasyonum var ama dikkat edemedim davet bilmem ne derken 1 kaşık ondan 1 kaşık bundan kaçtı sanırım ve hiç sporum yok yerimde pinekliyorum 89.600 den 90.300 çıktım yarın da aynı olurum ama ossunnn taş geldi aayağıma düzelecek sahilime kavuşayım bak nasıl vereceğim dönüşüm muhteşem olacak semiran geliyorrrrrrr :KK55::KK55::KK55::KK55:

Son düzenleme:
Güzel ablacım; sen kilo verme işini fazla dikkate almıyorsun belli ki. Ben seni bilgilendireyim en iyisi birazcık. Bak ben 30-35 kilo vermiş biri olarak bulunuyorum burada. Bu 2-3 sene gibi bir zaman diliminde gerçekleşti. Eğer senin bahsettiğin şekilde ilerleseydi muhabbet, burda ilk 3 4 kilodan sonra bu topik amaca hizmet etmiyor diyip basıp giderdik hepimiz tıpkı şu an senin verdiğin tepki gibi. PAylaşılmasından rahatsız olduğun menüler burda birbirimizin yediklerini kontrol altına almamızı sağlıyor diyetisyene gitme fırsatı bulamayan bir sürü arkadaşımız var onlara ışık tutuyor. diyet konusunda yaptığımız hataların yüzümüze vurulmasını, başarıların alkışlanmasını sağlıyor. Sen de biraz kilo vermen kısmet olursa göreceksin ki bu süreçte en önemli şey moral ve motivasyon. Senin o amacından sapmış dediğin hamilelik anıları, kaynana kavgaları, yıldönümleri, heyecanlar, üzüntüler inan yediklerimizden daha fazla bu süreci etkiliyor. Hiçbirimiz robot değiliz bugün 5 gram verdim 10 dakika koşu yaptım diyip çıkmak çok daha anormal bana göre.

bir de üzgünüm ama üslubun çok kötü, çocuk gibi ne o öyle; "bi gidin yaaaaaaaaa, bu ne beeeeee, gidin başka yerde konuşun aaaaa" falan noluyosun :) hepimiz aklıbaşında insanlarız kime ne aklı veriyosun girdiğin ilk 5 dakikada. madem yeni girdin bi araştır bi bak bi gözlemci ol madem tasvip etmiyorsun bi anlamaya çalış bu insanlar niye böyle muhabbetler çeviriyor diye sonra eleştir ama yine bu üslupla olmasın yine ters teper :)

şimdi sen düzgün bir dille gelmiş olsaydın muhtemelen çoğu kişi öncelikle kilo alma nedeninin altında yatan şeyleri sorgulayıp destek olmaya çalışacaktı sana. hamilelik sürecin, doğum sonrası psikolojin, çalışma ortamın, ev hayatın falan filan. işin bu kısmını senin o saçma bulduğun muhabbetler oluşturacaktı. sonra senden yediklerini paylaşman istenecekti bakalım kilo vermeni engelleyecek hatalar yapıyor musun diye. bu kısım da yadırgadığın menüleri yazdıracaktı sana :)

her neyse sabahın şu saatinde namazı bekletip sana şu kadar sabırla ve ayrıntıyla cevap veriyorum dilerim anlarsın çünkü beni nedense gereğinden çoook fazla rahatsız ettin.

Minik kuşlarımmm paylaşın ulen ne var ne yok :) günde kaç kere helaya gittniz onu bile yazın okuyacağım hepsini noktasına virgülüne kadar :KK9::KK9: bakalım bağırsaklarınız düzenli çalışıyor mu? :)
öptümmm hepinizii.... Hayırlı sabahlar...)
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::46

günaydınlar herkese
hala 100 kiloluk bir kadın da olsam aranızdayım yine :KK43:
odemdir canim bozma moralini 2gunluk detoks yap derim ama yinede sen bilirsin

slm kızlarrr.bende katılmak istiyorum aranıza müsadenizle.internette çok okuyorum ama grup desteği çok çok önemlidir motivasyon açısından eminim.33 yaşında 6- 2,5 yaş ve 7 aylık 3 çocuk annesi lisede matematik öğretmeniyim.malesef 97 kiloydum geçen hafta.cuma diyete daha doğrusu emzirdiğmi içni tam diyet sayılmaz abur cuburu kesmeye başladım.yanlış olduğunu bildiğim halde hergün tartılıyorum.bi de insülin direncim var.diyetisyene gittim ama verdiği listeyi uygulayamıyorum 3 küçük çocuğa yemek yap yedir bi de kendime özel nasıl hazırlarım???insülin direnci olduğu içni bana ilk 4 hafta karpuz,üzüm,kızmızı biber,patetes,bezelye,havuç ,makarna,pilav kes dedi ama kesemedim ben.şimdilik tek çıkış yolum 1 haftadır çörek otu tüketiyorum.tatlı isteğimi kesti.yemeklerden yarım saat önce yarım çay kaşığından biraz falza çiğniyorum sonra biraz su.ilk 2 gün 1,5 kg verdim.4 günde 1900 gr oldu.2 gün daha geçti aynıyım.yürüyüş yok,spor yok.
başlangış kilom :97,3 (geçen cuma)
bugn :95,4
boy:178
giden(1900gr)
hos geldinizALLAH bagislasin bende 3 çocuk annesiyim(bende emziriyorum)yemeklerden herseyi yiyorum hiçbiseyi çikarmadim hayatimdan ama azar azar yiyorum aksam yemeklerimi (oruç hariç )aksam 6dan once yiyorum sonra bisey yemiyorum en onemlisi kendime yuruyus yapacak zaman ayiriyorum (buaralar çook sicak ama)yuruyus yapmak çok onemli sidetle tavsiye ederim hem masallah guzel kilo vermissiniz insallah devami gelir istedigin kiloya ulasirsin

ALLAH bagislasin hos geldiniz bende dikkat etmeye ilk basladigim zaman 105.5 dum (hatta biara 107yi gormustum)bende emzirdigim için sadece yuruyuslere agirlik verdim baslarda çok sukur gidiyor kilolar simdide yemeklerden kismaya basladam kizim emmeyi birakacak gibi ramazan dolayisiyla azaldi sutum yinede ALLAH bilir bozma moralini hepberaber vericegiz kilolari buradan ayrilma derim dostluklar;arkadasliklar çok guzel insallah hedefledigin kiloya ulasirsin

cümletenn hoşbulduk:))).bende öğretmenim ve ücretsiz izin düşünüyorum bakalım evde en küçüğümle kalacaz.2 numarayı kreşe vermeyi düşünüyorum çok aktif evde tutamıyorum kardeşini istemeden acıtıyor çoğu zman.çok kıskanıyor.yürüyüşe başlamak istiyorum ama nasıl????evde koşu bandım var ama gündüz mümkün değil akşam eşim gelene kadar da pilim bitiyor.yardımcım yok (vardı ama artık yok 2 haftadır.)...bu çörek otunu şekerle ilgili problemi olan arkadaşlara(insülin direnci gibi) tavsiye ederim.hayatımda ilk defa tatlı yemediğim içni mutsuz değilim,hayatımda ilk defa canım tatlı çekmiyor,hayatımda ilk defa dolapta kornet varken 6 gündür elimi sürmedim.çörek otu şekeri dengeliyormuş. demekki tatlılara deli gibi saldırmalarım bundandı.yaşasınnnnnnn mutluuym.normal bir insan gibi düşünebiliyorum tatlı içn.yoksa hep aklımdan geçit yapıyordu tatlılar.diyetteykende ızdırap çekerdim mahrum kaldığım için.işte 1 hafta geçsin çikolata yicem fln diye sabrederdim.bunları nedenmi anlatıyorum.benim durumumda olanlar varsa hemen başlasınlarr.sonuç inanılmazz:))) kilo kaybım daha çok yeni olduğu içni uzun süreli nasıl olacak merak ediyorum

evetttttttt işte buuuu tabiki vereceğizzz ben de kaçırıyorum bu hafta motivasyonum var ama dikkat edemedim davet bilmem ne derken 1 kaşık ondan 1 kaşık bundan kaçtı sanırım ve hiç sporum yok yerimde pinekliyorum 89.900 den 90.300 çıktım yarın da aynı olurum ama ossunnn taş geldi aayağıma düzelecek sahilime kavuşayım bak nasıl vereceğim dönüşüm muhteşem olacak semiran geliyorrrrrrr :KK55::KK55::KK55::KK55:

YÜRÜ BEEEE KİM TUTARMIŞ BENİM ARKADAŞIMI CNM BENİM
BU ARADA SENİN ŞU DETOKS NASILDI YAPSAM MI BENDE 2 GÜN 3meleğimvar DA DETOKS YAP DEMİŞ

BU ARADA SARICİVCİVM KOMŞUK KAYBOLDUN SEN NERELERDESİN YAA

X