Kizlar, bizim ev cok yokuslu bir bolgede. Arabasiz evden biyere cikmak imkansiz gibi. Bugun cok yakindaki bir parka gittik ortanca ve kiz ile. Ama o parka cicek ekiyolarmis heryer camur icinde, isciler dolu filan. Asagida 1-2 km uzakta bir yere yuruduk. Giderken bile ortanca kucaktaydi. Donuste bir adim bile atasi yoktu. Benim bir kanguru var, ( mutlu sagolsun ondan ogrenip a
Dim) ona koydum, 13 kilo oglani ve o yokuslarda 30 dakika filan tirmandik. Basta olecem diyordum.. Sonra dedim ki ben nerdeyse bu cocugun iki kati kadar yag tasiyordum....
Semiran sana danismak istedigim bisey var. Benim oglan 27 aylik. Parka gitmek icin deli olmasina ragmen, parkta hicbirsey oynamiyor. 1 defa kaymadan, sallanmadan geri geliyoruz.. Ama oyun parkinda ne kadar somun civata vida varsa kurcaliyor. Musluklarla, cop kutusunun kapagiyla filan oynuyor... Goturmeye devam edeyim mi ? Ne diye ?
iki çocuk annesiyim.Biri 5 diğeri iki yaşında.BU sene şubatta 103.700 düm. kendi kendime birşeyler yapmaya çalışıyorum.Öğretmenim ilköğretimde.okullar açılacak, ben yine okulun en şişkosuyum.kıyafetlerim formaya döndü artık.alışvrerişe çıkmak bayanları mutlu eder beni geriyor.sık sık başarı hikayelerini okuyorum,hayaller kurarak.ArTIK YETSİN.Kendimle beraber bu sorunu taşımak istemiyorum.
Bence yapalım sen bakamasanda yapalımki az yiyelim yoksa hepimiz kaçırırız en azından motive oluruz bayramdan sonrad liste yapılır gene.Hangi topikte olduğunu hala anlamayan sevgili arkadaşlarım..
Bayramdan sonra cuma günü kilo bildirimi yapılacakmı.? takımlar yapmayacak sanırm..biz naapalım ne dersiniz.??
Kolay gelsin derincim yarın yorucu bir gün olucak.iyi geceler kızlar yatmadan bir bakayım dedim ama dayanamayacağım gözlerim kapanıyor..yarın oruç tutmayacağım çünki bayram alışverişine çarşıya ineceğim hemde pazarımız ben yine kıyafet bulamayacağım sinir olacağım biliyorum, şimdiden gerilmeye başladım bile..çarşıya giderken anneme bırakacağım nazı çarşıda hiç durmuyor çünki inşallah annemi üzmezde peşimden gelmezler..oradanda anneme temizliğe gideceğim , yarın yoğun birgün beni bekliyor çünki akşamada kv yemeğe çağırdı akrabaları yemeğe çağırmış oradada hiç oturmayacağım herşey bana ait oluyor çünki gittiğim zaman oturup hazır bekleyemiyorum huyum kurusun keşke yapabilsem, sonrada kv bana acıyor güyaa hiç oturmuyor geldiğinden beri ayakta diye....
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bayılırım valla ::))Beyzuşum ,korkarak bişey diyeceğim..Bugün ben ne yaptım biliyormusun.?? Baklava..Topuklarımdan furabilirsun..:)))Bayram için,misafirler için yapmam gerekiyordu,ben suçsuzusum..
İnşallah bu bayramda iyi geçecek hepimiz için..
Valla ne yazılabiirki sana ben nulamadım ama bizimkiler bulmuş zaten.burda kurduğunuz arkadaşlık dostluk beni ilgilendirmez...saygı duyarım fakat beni ilgilendirmez...ben bunu eleştirmedim...konu başlığından çok çok başka şeylerden bahseder olmuşsunuz...eğer dostluk arkadaşlık yapacaksanız başka paylaşımlarda bulunacaksanız ayrı bı konu başlığı açın orda buluşun...benim gibi siteye yeni girenler bilmeyenler konu başlığını tıklar ama aradığınızı bulamaz...bence bu hiç doğru değil ...kimisi terbiyesiz demiş kimisi kendini bilmez demiş...daha neler neler en kolayıda hakaret etmektir zaten...öylelerinin seviyeleri belli...ben nededimki...konu başlığından başka şeyler konuşacaksanız gıdın baska bı başlık açın konuşun burayı meşgul etmeyin dedim kii davamda haklıyım...hiçmi beni anlayan yok...niye konu başlığına sadık kalınmıyo...
Alkışşşşşşş smile kullanılmıyor alkışalkışalkış.Güzel ablacım; sen kilo verme işini fazla dikkate almıyorsun belli ki. Ben seni bilgilendireyim en iyisi birazcık. Bak ben 30-35 kilo vermiş biri olarak bulunuyorum burada. Bu 2-3 sene gibi bir zaman diliminde gerçekleşti. Eğer senin bahsettiğin şekilde ilerleseydi muhabbet, burda ilk 3 4 kilodan sonra bu topik amaca hizmet etmiyor diyip basıp giderdik hepimiz tıpkı şu an senin verdiğin tepki gibi. PAylaşılmasından rahatsız olduğun menüler burda birbirimizin yediklerini kontrol altına almamızı sağlıyor diyetisyene gitme fırsatı bulamayan bir sürü arkadaşımız var onlara ışık tutuyor. diyet konusunda yaptığımız hataların yüzümüze vurulmasını, başarıların alkışlanmasını sağlıyor. Sen de biraz kilo vermen kısmet olursa göreceksin ki bu süreçte en önemli şey moral ve motivasyon. Senin o amacından sapmış dediğin hamilelik anıları, kaynana kavgaları, yıldönümleri, heyecanlar, üzüntüler inan yediklerimizden daha fazla bu süreci etkiliyor. Hiçbirimiz robot değiliz bugün 5 gram verdim 10 dakika koşu yaptım diyip çıkmak çok daha anormal bana göre.
bir de üzgünüm ama üslubun çok kötü, çocuk gibi ne o öyle; "bi gidin yaaaaaaaaa, bu ne beeeeee, gidin başka yerde konuşun aaaaa" falan noluyosun :) hepimiz aklıbaşında insanlarız kime ne aklı veriyosun girdiğin ilk 5 dakikada. madem yeni girdin bi araştır bi bak bi gözlemci ol madem tasvip etmiyorsun bi anlamaya çalış bu insanlar niye böyle muhabbetler çeviriyor diye sonra eleştir ama yine bu üslupla olmasın yine ters teper :)
şimdi sen düzgün bir dille gelmiş olsaydın muhtemelen çoğu kişi öncelikle kilo alma nedeninin altında yatan şeyleri sorgulayıp destek olmaya çalışacaktı sana. hamilelik sürecin, doğum sonrası psikolojin, çalışma ortamın, ev hayatın falan filan. işin bu kısmını senin o saçma bulduğun muhabbetler oluşturacaktı. sonra senden yediklerini paylaşman istenecekti bakalım kilo vermeni engelleyecek hatalar yapıyor musun diye. bu kısım da yadırgadığın menüleri yazdıracaktı sana :)
her neyse sabahın şu saatinde namazı bekletip sana şu kadar sabırla ve ayrıntıyla cevap veriyorum dilerim anlarsın çünkü beni nedense gereğinden çoook fazla rahatsız ettin.Alkışşşş
Alkışşşşşşş smile kullanılmıyor alkışalkışalkış.
Minik kuşlarımmm paylaşın ulen ne var ne yok :) günde kaç kere helaya gittniz onu bile yazın okuyacağım hepsini noktasına virgülüne kadarbakalım bağırsaklarınız düzenli çalışıyor mu? :)
öptümmm hepinizii.... Hayırlı sabahlar...)
İyi günlerde giysin canım.günaydın asucum nasıl bebişiniz
orduya gidemiyorum malesef maddi olanakları zorlayacaktık ama bilet yok vazgeçtik bizde
dün dışarda yemekteydik eşimin abisi eltim falan
sonra emire gidemiyorum ama bayramlık bişeyler alım yollım dedim
pantolon uzun kollu yakalı bi tişört gömlek emzik oyuncak aldım
bugunde ayakkabı alıcam
yollıcam kargoyla inş.
Kızlar belli biryerden sonra okuyamadım kardeşimden haber geldi bugün kanaması oldu dr yarın büyük ihtimalle doğuma alıcaz dedi şimdi, haber geldi çok heyecan yaptım.Evdeyim ama okuduklarımdan anlamıyorum şuan kalbim pırpır.
tombikdas larim hiç iyi degilim bugun aynanin karsisina geçtim ve gobegime sinir oldum iyice kilo veriyorum çok sukur kollar, bacaklar yuzum bile farketti ama gobegimden fazla fark gibi geliyo bana acayip canim sIkILdi (52 kiloykende vardi gobegim ama )sonra hamilelikler derken kocaman oldu nasil kurtulucam ben bu gobekten aglicam valla
semirancim masallah masallah diyorum seni gordukten sonra kendime baktimda baktim senden asagida kilom ama sen benden zayif duruyosun gobegim beni mahvetti
çatladim resmen seni gorunce; kendime gelemiyorumsemiran duy duy naptin gobet eritmek için bisimi yaptim
Amin canım inşallah yarın hayırlısıyla gelir bebişkomuz.İnşallah sarı civcivcim ooo hastahane podyum olucak yan.::)))herkesin yeğeni oluyo bu ara sanırım ayyyy ne güzel yaa:)
Rabbim yardımcısı olsun kardeşinin banucumsağlıklı, sıhhatli, hayırlı ve güzeller güzeli bi evlat olur inşaAllah:)
İnşaAllah senden de en hayırlı zamanda böyle mutlu haberler alırız doğuma gidiyorsun diye:) sonra hastaneye de geliriz tabiii zayıflamış olucaamız için " vay beee mankenler geldi" diicekler
gulma ve beyza teşekkür ederim iyi dileklerinize
ayşecim bebişimiz iyiymiş ama ben bi daha göremedim henüz eve geçince gideceğim inşallah
banucum kardeşini de Allah hayırlısıyla kurtarsın inşallah sağlıkla alın siz de bebişinizi kucağınıza
diğer yeğenimi tebrik eden arkadaşlarım civcivim ve sinopee size de teşekkürler inşallah kimseyi unutmamışımdır
:46
odemdir canim bozma moralini 2gunluk detoks yap derim ama yinede sen bilirsin
hos geldinizALLAH bagislasin bende 3 çocuk annesiyim(bende emziriyorum)yemeklerden herseyi yiyorum hiçbiseyi çikarmadim hayatimdan ama azar azar yiyorum aksam yemeklerimi (oruç hariç )aksam 6dan once yiyorum sonra bisey yemiyorum en onemlisi kendime yuruyus yapacak zaman ayiriyorum (buaralar çook sicak ama)yuruyus yapmak çok onemli sidetle tavsiye ederim hem masallah guzel kilo vermissiniz insallah devami gelir istedigin kiloya ulasirsin
ALLAH bagislasin hos geldiniz bende dikkat etmeye ilk basladigim zaman 105.5 dum (hatta biara 107yi gormustum)bende emzirdigim için sadece yuruyuslere agirlik verdim baslarda çok sukur gidiyor kilolar simdide yemeklerden kismaya basladam kizim emmeyi birakacak gibi ramazan dolayisiyla azaldi sutum yinede ALLAH bilir bozma moralini hepberaber vericegiz kilolari buradan ayrilma derim dostluklar;arkadasliklar çok guzel insallah hedefledigin kiloya ulasirsin