Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalarr

1 gun gırmedımm bayagı bişeylerr olmuşş

asumancımm allah analı babalı buyutsun cnmm

birazdan tartılacgımmmerak ettım 8 gündür yedimm çünkii bayramdan sonra dıyetısyene gıdecegımm inşş

cnm benim şimdi gördüm çıkmak zorunda kalmıştım şimdi soruna gelince bazı çocuklar tıpkı senin ki gibi değişik oyuncaklar bularak bu kapak olur boş kutu olur ip olur ne bilim bak bulmuş civata çivi filan oynar ve bu normal hatta hayal gücünün gelişmesine değişik oyunlar bulmasına gerçekten yardımcı oluyor ve bir konu daha bunları eğer parkta yapmayı seviyorsa parka götür bence bu ona büyük doyum sağlıyor olabilir çok güzel bişey bence anlattıkların yani doğrudan oyuncaklarla oynaması da güzel ama bence bana kalırsa yaratıcılığını hayal gücünü geliştirici bir oyun bulması çocuk için çok daha doyum sağlayıcı verimli olabilir ve bunu mutlu hissettiği bir yerde yapması da ayrı bir güzellik götür bence götür oynasın yaratıcılık ve hayal gücü açısından hem de orda oynayan çocuklardan da esinlenebilir açık hava bence ortamı güzelsee götür derim cnm benim

Son düzenleme:

hoşgeldin canım umarım artık karamsarlığını ve mutsuzluğunu bir kenara bırakıp okulun en güzel ve en zayıf öğretmeni olursun bende 102 kiloyla başladım daha 22 yaşındayım ve bu sene mezun olacam bu şekilde hiçbir yere iş başvurusunda bulunamam çünkü kendime güvenim yok kilolar hayatımda yer kapladıkça kendime olan özgüvenim küçüldükçe küçüldü.ramazan ayı bittikten sonra bambaşka bir hayatım olacak artık dur demeliyiz kiloların bizdn çaldıklarına sen istersen herşey mümkün

Hangi topikte olduğunu hala anlamayan sevgili arkadaşlarım..

Bayramdan sonra cuma günü kilo bildirimi yapılacakmı.? takımlar yapmayacak sanırm..biz naapalım ne dersiniz.??
Bence yapalım sen bakamasanda yapalımki az yiyelim yoksa hepimiz kaçırırız en azından motive oluruz bayramdan sonrad liste yapılır gene.

Kolay gelsin derincim yarın yorucu bir gün olucak.

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bayılırım valla ::))

Valla ne yazılabiirki sana ben nulamadım ama bizimkiler bulmuş zaten.

Alkışşşşşşş smile kullanılmıyor alkışalkışalkış.

İyi günlerde giysin canım.

Kızlar belli biryerden sonra okuyamadım kardeşimden haber geldi bugün kanaması oldu dr yarın büyük ihtimalle doğuma alıcaz dedi şimdi, haber geldi çok heyecan yaptım.Evdeyim ama okuduklarımdan anlamıyorum şuan kalbim pırpır.

hayırlı akşamlar herkese;
ben sanırım tam 1 haftadır giremedim:)
malumunuz üzere en son adet olmuştum. ve yarın oruçlu olucam inşaAllah.. Kadir gecesine abdestli gireceğim için çok mutluyum bu arada:) paylaşmak istedim:)
bu 1 haftadır aslında mukabelelere de gitmedim ama haftamı değerlendirmek istedim ve kızımla tuvalet eğitimine başladım:)
çok zevkli geçio yaaa popişini yiicem civcivimin resmen:)
bezsiz külotla nasılda tatlı oldu yaa anlatamam:) güya 4 tane alıştırma külodu aldım ama uzmanlar kullanmayın alışma evresini uzatır demişler. bende kullanmıyorum.
yatağını naylonla kapladım. hasta bezi alıcaktım ama MAŞAALLAH geceleri hiç çiş yapmio:) gerek duymadım:)
yalnız dua edinde kakasını yapsın yaa 3 gündür hiç kaka yapmadı. sanırım lazımlık korkusundan:) bi de çiş yapmaya korkar gibi bi hale bürünüyo çok şeker olyo yaaa:) çok şükür 2-3 kaza ile atlatıyorum sanırım bu günleri:) zaten evin tüm halılarını kaldırdım:) koltukları naylon ve çarşafla kapladım:) ve şimdiye kadar 3 kazamız oldu sadece:) pazartesi başladık ama pazartesi pek ilgilenemedim acemiliğim vardı bezi ancak çıkartabildik ogün:)

neyse işte bööle merak ettiğiniz konular olursa henüz başlamamış olan annelere bu konudaki taze bilgilerimle bildiklerimi ve yaşadıklarımı anlatabilirim mesela ben bi çiş defteri tuttum ilk 3 gün:) bugün tutamadım yani her çiş saatini ve nasıl yaptığını not ettim. olurda bi durum olur dr. gitmemiz gerekirse diye

geçmişi okuyamadım hiç ama bu sayfada okuduğuma göre asuman ablanın yeğeni olmuş:)

@ASUMAN ablacım Allah hayırlı etsin. ne güzel zamanda doğmuş.. Rabbim annesine, babasına, ailesine, büyüklerine ve devletine hayırlı evlat, yaradanına hayırlı kul olmayı nasip etsin..

@Fat1hhh hoşgeldiniz. umarım sizde, bizde, hepimiz şu vuslata bir an önce erişiriz:) ah şu yağlaaaarrr ah çıkın yapıştığınız bedenimizden ufffff uf(

herkesin yeğeni oluyo bu ara sanırım ayyyy ne güzel yaa:)
Rabbim yardımcısı olsun kardeşinin banucum sağlıklı, sıhhatli, hayırlı ve güzeller güzeli bi evlat olur inşaAllah:)

İnşaAllah senden de en hayırlı zamanda böyle mutlu haberler alırız doğuma gidiyorsun diye:) sonra hastaneye de geliriz tabiii zayıflamış olucaamız için " vay beee mankenler geldi" diicekler

merhabalar arkadaşlar.... herkes iyidir umarım...
ben pek iyi değilim çünkü yarın artılarda olacak tartı
aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş hoşgeldinizzzzzz....
dünyaya gözünü yeni açan bebişler de hoşgelmişler ,allahım hayırlı bir ömür nasip eder onlara inşallah aileleriyle beraber ..
en kısa sürede isteyenlere de nasip eder inşallah (amin)

Tatlım bir süre ekmeği kesip yerine taze ceviz,fındık,badem koysan.Karatay dşyeti topiğinde okudum 10 gün filan oldu sanırım hemen hemen kestim sayılır ekmeği göbeğim birden baya indi.Zaten göbek çevresinde gıdıda filan incelmeler gözle görülür şekilde oluyor diyordu arkadaşlar.Bir inceler istersen belki faydası olur.

yeşim ve mutlu doğum günleriniz geçmiş yinede senelerinizi kutluyorum. niceee nice güzel, hayırlı yıllar nasip etsin Allahım sizlere sevdiklerinizle:)

Amin canım inşallah yarın hayırlısıyla gelir bebişkomuz.İnşallah sarı civcivcim ooo hastahane podyum olucak yan.::)))
Ne güzel ilgileniyosun civcivinle şimdi nasıl alıştımı bari bizim bızdıkta alışırken kabız olmuştu.

Sari civcivim benim tsk ederim dogum gunu mesajin icin :)) kizinin tuvalet alistirmasi icin bir onerim var tecrubeyle sabittir :) eger kokos bir kizin varsa en azindan senin rujlarina ojelerine takintiliysa mesela hevesi varsa bir arkadasim kizina her cisini kakasini soylediginde bir parmagina oje suruyordu :)) nasil etkili oluyor anlatamam :)))

Buarada telefondan yazmak ne zormus yaaa :)))

Hepinizi opuyorum. Yeni arkadaslarimiz hosgelmisler sefa getirmisler :))) umarim hep birlikte super basarilara imza atacagiz. Optummmm

Sevgili arkadaslar ancak okumayi bitirdim ve ben de gunun tartismasina bisyler eklemek istiyorum;

Simdi biliyosunuz ki bazen neudugu belirsiz bir takim insanlar topik de beliriyor, hatta erkek katilimcilar oldugundan bile suphelendigimiz olmustu. Diyecegim tum bu girisler tek amaci guduyor bu kisiler. Provakasyon ile dikkat cekmek. Yazilan cumleler o derece damara basma kaygili ki hepimzi yakaliyor yahut bir tek kisiye ders verme cabasi gudulse de birligimizi rahatsiz ediyor.
Benim yegane tavsiyem bu yaklasimi sezinledigimiz cumleleri hiccccc sallamamak, gormezden gelmek. Kisaca bir delinin attigi tasin pesine kuyuya dalmamak. Bu deliyi mutlu etmek umrumuzda olmadigindan birakalim bir sure kendi kendine debelensin sonra baska topiklere musallat olmak icin yollansin.

Opuyorum guzellerim hepinizi tekrar
akilli, sagduyulu zarif kadinlarim benim. Sizden biri olmak zor bunu anlayanlar zaten tutunamiyorlar zemine kayiyor yikiliyor kuculuyorlar.

gulma ve beyza teşekkür ederim iyi dileklerinize
ayşecim bebişimiz iyiymiş ama ben bi daha göremedim henüz eve geçince gideceğim inşallah
banucum kardeşini de Allah hayırlısıyla kurtarsın inşallah sağlıkla alın siz de bebişinizi kucağınıza
diğer yeğenimi tebrik eden arkadaşlarım civcivim ve sinopee size de teşekkürler inşallah kimseyi unutmamışımdır

Biumutcum, 1. Trimester en zoru ama hizla geciyor 2. 3 aylik donem keyifli hormonlar duzene giriyor vucut misafire alisiyor. Son uc aylik donem yine zorlasiyor; agirlik cok artiyor mide sikisiyor son ginlerkemikler bile hareketleniyor. Ama bebek olduktan sonra hamileligin iyi gecsin gecmesin 1 dakikasini bile hatirlayamayacak noktaya geliyorsun zaten. Opuyorum kutluyorum tekrar Allah tam zamaninda saglikla bulustursun annemilemguuzel bebegini insallah.

Gozunaydin Asum, Allah anali babali buyutsun.

Banucum hadi bakalim size kolay gelsin saglikla kucaklayin bebeginizi insallah

nasıl bişidir o 2 günlük detox canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…