günaydın ayşecim yine vucut su toplamış sen biraz ödem çözücü şeyler iç moreleni düzeltirsen kendiliginden su gider stres yaptıkça su toplarmış vericez bu kiloları başka çaresi yok hergün kucagımızda sırtımızda onca yükü baglamış hamallık yapıyoruz ben en az 30 kiloyu hergün taşıyorum onunla yataga bile giriyorum mantıklı düşününce çok kızıyorum kendime .biranönce şu yükten kurtul hafifle kaç senedir dizlerim mahfoldu daha bilmedigim kaç yerimde hasar var onuda ALLAH BİLİR OGLUNA KAVUŞURSUN İNŞALLAH BAK OZAMAN NASIL GİDİYOMUŞ KİLOLAR SONRA BENİ GEÇİP HAVA ATMA TOPUGUNDAN VURURUM
ilacı dr mu tavsiye etti .diyettisyene gidiyormusun dahacnm benim ödem söktürücü ilaç içiyorum dün başladım bakalım
ama pek fark yok şimdilik bakalım ileride ne olacak
sağol yenacım 3700 gr doğdu canımAsuucum,tekrar gözünüz aydın..Allah analı babalı büyütsün..
KAç kilo doğdu bebek.?
sağol canım inşallah sıra siz de sonra da sendeHadi hayırlısı bizide haberdar et inşallahgül cemalini gösterir::))minniş.
Ne mutlu doğa bende 99 lara düştüğümde fotağrafını çekmiştim saklıyorum hala hatıra diye.99.6 Ahh şimdi gene görsem ne mutlu olucam.
Katılıyorum tamda bugün oldu burası gerçekten huzurlu ve saygılı insanların olduğu bir topik şimdiye kadar bir iki olay dışında hiçbirşey olmadı olamazda zaten izin verilmez.
Gözünüz aydın hayırlısıyla almışsınız bebişinizi sıra benim kardeşimde inşallah oda sağlıkla alır bebişini kucağına.
sağol semiranım amin inşallahcnm valla benimde var inan bana hem sen 3 çocuk doğurmuşsun ben daha bekarım bebek yok yapınca benimde olacakk merak etme hiç bişi yapmıyorum özel hele bu aralar yürüyüşün y sini yapmıyorumm:18::18::18::18:
tşk ederim cnm evet ev aldık geçen yıl Allahım her isteyene versin inş
asumanımmmm hayırlı olsun güzel yeğenini öp yerimize Allahım sağlıklı uzun ömürler versinnnnnn
AAAA mmmmmmmmm gelmiş bir ben bir mmmmmmmm var topikte mmmmmmm gel gel 90+ topiğindesin yanlış yerde değil gel korkmaaa aldığın cevapları okuuu ne güzel yazmışlar bizim fıstıklar ama sakın korkmaaa haaa 90+ dasınnn hayal değill gel aklını kaçırmadınnnn
sağol pınarcım ben de koklayamadım daha eve çıksın inşallah çekerim içimeHHererkesciklere gunaydinnnnn nasilsiniz huzur dolu topigimizin guzel seviyeli akilli kizlari bu hafta icinde 92 leri ucundanda olsa gormustum ama simdi uzaklãrdan bakar oldum((
Yagmur gozlum gozune eline diline saglik cnm tam dusunduklerimi yazmissin biz burda erseyi konusuyoruz sïikintilari svincleri paylasiyorus isteyen bu sartlara uyãr gelir steyen geelmez biz kimseye kirmizi davetiy gondermedik gell topisimizin kizi ol demedik hem biz boyle iyiyiz valla neyalan soliym mmmmmmmm seni sahsen aramizda gormek istemem hos bizim motivasyonu bozamazsin o ayri da benMevlana degilim ne olursan ol gel diyemiyoum saygil insan ol oyle gel
Aysem inssallah bilet bukursun cnm sen aramaya devam et
Ãrzucum 13 aylk bi cadim var geceleri surekli memede uyur bizim aramizda e dogal olarak ben emanet giibi yatiyom heryerim tutuluýo
Asumm bebisi kokla benim iicin solyle giidisindan allah saglikla anali babali buyutsun
asuman bebeginiz olmuş hayırlı olsun güle güle büyütsünler
bana ceza verdiler 2 gün siteye giremedim bugün sabah 10 da açıldı
Sevgili dostlar dogum gunu kutlamalariniz ve iyi dilekleriniz icin cok tesekkurleer. Tek tek alinti yapamadim ama tek tek opuyorum hepinizi
Cok guzel gectiUzun yazacam firsat bulursam
dostlarıımmmm nasılsınıızzz?
Ara ara girip okumaya çalışıyorum ama paylaşımda bulunamıyorum pek çünkü mide bulantısından ölüyorum.son 4 gündür hele daha beter.miniğlm çok zorluyo beni.bazen de acaba bi sorunmu var bu kadar çok bulantı normalmi diye düşünüyorum.sadece yemek zamanında falan degil 24 saat midem de sıkıntı var,gerçi saglıkla gelsin bebegimde razıyım ben herşeye.bu arada varsa öneriniz mide bulantısı için memnuniyetle deneyebilirim.hepinizi çok öpüyorum
şok şok şok durumlarındayım iki gündür nihayet 8l ere geçtim aynadada göbemin eskiye nazaran birazcık küçüldüğünü fark ettim bu gün evde olduğum için pek pc ye oturamıyorum hoş oğlanlardan sıra gelmiyor bayram hazırlıkları falan işte günüm geçiyor geçmişe şöyle hızlı bir bakış attım doğum günü olan arkadaşlar var kutluyorum nice yıllara diyorum hepsinehasta olanlarada geçmiş olsunlarımı gönderiyorum kendinize dikkat edin ayşeciim umarım sende bi şekilde oğluşuna kavuşursun
Hangi topikte olduğunu hala anlamayan sevgili arkadaşlarım..
Bayramdan sonra cuma günü kilo bildirimi yapılacakmı.? takımlar yapmayacak sanırm..biz naapalım ne dersiniz.??
Canım;
Tamamen kendi adıma konuşuyorum.Bayramda benim için sorun olmaz.Perşembe akşamından yazarım;sana mesaj atarım bir çaresini bulurum yani..
Ancak çoluk çocuğu olan var;misafiri olan,seyahate giden arkadaşlarımız olur veee sen de bayramda kilo listesine zaman ayıramayabilirsin ki çok doğal.
Bu durumda bence bayram sonrası cumayı es geçsek iyi olur gibi geliyor bana;ama çoğunluğa uyacağım tabii...Burası demokratik bir topik mmmmmmmmmmm.....
DERİNCİĞİM;
Tulum sana çok yakışır diye düşünüyorum.Boylu poslu,gösteirşli kadınsın maaşallah..Biraz kilo verince giyersin ve çok yakışır diyorum.
Bence tulum giymeyi hayal ederek daha motive olabilirsin diyette.Bu sana itici güç olur....
Bu arada arkadaşlar haddim olmayarak sizden bir şey rica edeceğim...Lütfen bayramda ikram edilen mamaları 1-2 KİLO VERMEK İÇİN SARF ETTİĞİMİZ GAYRETİ düşünerek reddedin ve benimde reddebilmem için dua edin lütfen...
bende o tulumlara bayılıyorum ahh 42 bedene bir düşeyim ilk işim onlardan almak olacakbu bayram zaten bizlere düşman gibi :26: şeker bayramı yani ötesi var mı
Ben bir şey duymadım..........
Duyduğum sadece şuydu:YENACIĞIM MİSAFİRLERİ İÇİN BAKLAVA YAPMIŞ.KENDİSİ MAKUL BİR MİKTAR YEYİP DİYETİ ÇOK HASARLAMAYACAKMIŞ...
Eee bu da topuktan vurmayı gerektirmez.................
ARKADAŞLAR NE OLUR BAYRAMDA ÇOK TATLI YEMEYELİM LÜTFEN...Bunu kendime de söylüyorum sadece size değil...Sanırım biraz korkuyorum ne dersiniz...[/I][/B]
valla cok iyi anlıyorum seni beyzusumama ben bizi biliyorum hepimiz cok güzel kilo vererek döneceğiz bu bayram tatilinden. ben bol bol yüzme şansı elde edeceğim insallah o yüzden sanslıyım. tabii regl dönemim bana hainlik yapıp tam bu periyotta düzenli olarak gelmezse. 3 senedir düzensiz ama tam bu tarihe denk geliyor diye kesinnnn bana bir gıcıklık yapar :)
Güzel ablacım; sen kilo verme işini fazla dikkate almıyorsun belli ki. Ben seni bilgilendireyim en iyisi birazcık. Bak ben 30-35 kilo vermiş biri olarak bulunuyorum burada. Bu 2-3 sene gibi bir zaman diliminde gerçekleşti. Eğer senin bahsettiğin şekilde ilerleseydi muhabbet, burda ilk 3 4 kilodan sonra bu topik amaca hizmet etmiyor diyip basıp giderdik hepimiz tıpkı şu an senin verdiğin tepki gibi. PAylaşılmasından rahatsız olduğun menüler burda birbirimizin yediklerini kontrol altına almamızı sağlıyor diyetisyene gitme fırsatı bulamayan bir sürü arkadaşımız var onlara ışık tutuyor. diyet konusunda yaptığımız hataların yüzümüze vurulmasını, başarıların alkışlanmasını sağlıyor. Sen de biraz kilo vermen kısmet olursa göreceksin ki bu süreçte en önemli şey moral ve motivasyon. Senin o amacından sapmış dediğin hamilelik anıları, kaynana kavgaları, yıldönümleri, heyecanlar, üzüntüler inan yediklerimizden daha fazla bu süreci etkiliyor. Hiçbirimiz robot değiliz bugün 5 gram verdim 10 dakika koşu yaptım diyip çıkmak çok daha anormal bana göre.
bir de üzgünüm ama üslubun çok kötü, çocuk gibi ne o öyle; "bi gidin yaaaaaaaaa, bu ne beeeeee, gidin başka yerde konuşun aaaaa" falan noluyosun :) hepimiz aklıbaşında insanlarız kime ne aklı veriyosun girdiğin ilk 5 dakikada. madem yeni girdin bi araştır bi bak bi gözlemci ol madem tasvip etmiyorsun bi anlamaya çalış bu insanlar niye böyle muhabbetler çeviriyor diye sonra eleştir ama yine bu üslupla olmasın yine ters teper :)
şimdi sen düzgün bir dille gelmiş olsaydın muhtemelen çoğu kişi öncelikle kilo alma nedeninin altında yatan şeyleri sorgulayıp destek olmaya çalışacaktı sana. hamilelik sürecin, doğum sonrası psikolojin, çalışma ortamın, ev hayatın falan filan. işin bu kısmını senin o saçma bulduğun muhabbetler oluşturacaktı. sonra senden yediklerini paylaşman istenecekti bakalım kilo vermeni engelleyecek hatalar yapıyor musun diye. bu kısım da yadırgadığın menüleri yazdıracaktı sana :)
her neyse sabahın şu saatinde namazı bekletip sana şu kadar sabırla ve ayrıntıyla cevap veriyorum dilerim anlarsın çünkü beni nedense gereğinden çoook fazla rahatsız ettin.
Minik kuşlarımmm paylaşın ulen ne var ne yok :) günde kaç kere helaya gittniz onu bile yazın okuyacağım hepsini noktasına virgülüne kadarbakalım bağırsaklarınız düzenli çalışıyor mu? :)
öptümmm hepinizii.... Hayırlı sabahlar...)
hay agzını öpeyim diyeceğim valla!!! ama yinede cevap vermeye degmeyecek kadar sacma oldugunu düşünüyorum canım. inan sabahın o saatinde peygamber sabrı göstermissin resmen. cevap verdikce bu polemik uzar gider bence cevapsız kalması gidişini daha kolaylastırır. yoksa ben kendimi tutamayabilirim yani. pek ayarı yokturda dilimin
günaydın kızlar bagırsagı çalışmayanlarmmmmmmmmm duysun birbirimize yardım ediyoruz ılık suya 1çay kaşıgı bal koy iç hemen lavabo açıcı gibi açılıyor denedim faydasını gördüm
canlarım bende bir yemek kasıgı zeytinyagı içmenin iyi geldiğini biliyorum. sabah ve aksam yatarken bir yemek kasıgı ile en kötü durumda olan arkadaslarımı bile kosturarak gönderdim tuvalete
günaydınlar herkese
hala 100 kiloluk bir kadın da olsam aranızdayım yine
canım benim deme öyle. merak etme kesinlikle ödemden seninki. dündü galiba bi ödem söktürücü tarif vardı. lütfen pes etmeden dene. mutlaka işe yarar. böyle üzgün görmek istemiyoruz biz seni...
yenacım haftaya cuma tartılma konusunda beyzuşa katılıyorum bildirim yaparım ama bayram bayram sen listelerle falan uğraşma bi sonraki hafta bildirelim bence yinede çoğunluk ne derse katılırım sorun deil
bende bende aynı fikirdeyim :)
dün 500 gr daha eksilmiştim tartıda. yani 89.8 cıktım sonunda tartısı cimri diyetisyenimde de 89 u görebildim
hepinizi öpüyorum birbirine sıcacık samimiyet ve dostlukla baglı güzel topiğimin müthiş iyi yürekli tombikleri
ay tatlım benim bagırsaklar sorunlu yaa calısmıyo vallahı
ilacı dr mu tavsiye etti .diyettisyene gidiyormusun daha
..
canım benim deme öyle. merak etme kesinlikle ödemden seninki. dündü galiba bi ödem söktürücü tarif vardı. lütfen pes etmeden dene. mutlaka işe yarar. böyle üzgün görmek istemiyoruz biz seni...
ay ben cok merak ettim ama bu ceza neden? hani bende almayayım bilmeden cok üzülürüm
canım benim cok sevindim.bekliyoruz...
güzeller güzeli anne :) sen sürecini güzel ve saglıklı gecir sonra biz sana özetleriz gecmisi :) merak etme canım... sevgiler... bende cubuk kraker iyi geliyor diye biliyorum...
direk dogum günü 2 gün önce olan sımarık bir insan olarak ben atlayıp tsk ediyorum :) benimde göbegimde ciddi bir küçülme var. cok seviniyorum Allahım bozmasın... :)
bende aynı fikirdeyim. en güzeli eylülün 9 u cuma günü sabah yapalım bildirimleri... birde dün diyetisyen kontrolüm vardı canlarım. kendisi bayramdaki tatlı ihtiyacımıza söyle bir öneride bulundu. her bir meyve öğünü için bir madlen cikolata yiyebilirsin dedi. eger baklava falan yemek istiyorsanda 2 tane meyvenin yerine günde bir tane yiyebilirsin dedi. benim dişimin kovuguna gitmez o baska tabiben yinede size söyleyeyim dedim...
kesinlikleeeee mmmmmmmmmmmmmm
arkadaşım sana şu kadarını söylim senle nekadar ugraşan olursa olsun kale alıp cevap bile vermiceksin sonra kendini fasulye gibi kendini nimetten sanarlarDERİNCİĞİM;
Tulum sana çok yakışır diye düşünüyorum.Boylu poslu,gösteirşli kadınsın maaşallah..Biraz kilo verince giyersin ve çok yakışır diyorum.
Bence tulum giymeyi hayal ederek daha motive olabilirsin diyette.Bu sana itici güç olur....
Bu arada arkadaşlar haddim olmayarak sizden bir şey rica edeceğim...Lütfen bayramda ikram edilen mamaları 1-2 KİLO VERMEK İÇİN SARF ETTİĞİMİZ GAYRETİ düşünerek reddedin ve benimde reddebilmem için dua edin lütfen...
bende o tulumlara bayılıyorum ahh 42 bedene bir düşeyim ilk işim onlardan almak olacakbu bayram zaten bizlere düşman gibi :26: şeker bayramı yani ötesi var mı
valla cok iyi anlıyorum seni beyzusumama ben bizi biliyorum hepimiz cok güzel kilo vererek döneceğiz bu bayram tatilinden. ben bol bol yüzme şansı elde edeceğim insallah o yüzden sanslıyım. tabii regl dönemim bana hainlik yapıp tam bu periyotta düzenli olarak gelmezse. 3 senedir düzensiz ama tam bu tarihe denk geliyor diye kesinnnn bana bir gıcıklık yapar :)
hay agzını öpeyim diyeceğim valla!!! ama yinede cevap vermeye degmeyecek kadar sacma oldugunu düşünüyorum canım. inan sabahın o saatinde peygamber sabrı göstermissin resmen. cevap verdikce bu polemik uzar gider bence cevapsız kalması gidişini daha kolaylastırır. yoksa ben kendimi tutamayabilirim yani. pek ayarı yokturda dilimin
canlarım bende bir yemek kasıgı zeytinyagı içmenin iyi geldiğini biliyorum. sabah ve aksam yatarken bir yemek kasıgı ile en kötü durumda olan arkadaslarımı bile kosturarak gönderdim tuvalete
bende bende aynı fikirdeyim :)
dün 500 gr daha eksilmiştim tartıda. yani 89.8 cıktım sonunda tartısı cimri diyetisyenimde de 89 u görebildim
hepinizi öpüyorum birbirine sıcacık samimiyet ve dostlukla baglı güzel topiğimin müthiş iyi yürekli tombikleri
dostlarıımmmm nasılsınıızzz?
Ara ara girip okumaya çalışıyorum ama paylaşımda bulunamıyorum pek çünkü mide bulantısından ölüyorum.son 4 gündür hele daha beter.miniğlm çok zorluyo beni.bazen de acaba bi sorunmu var bu kadar çok bulantı normalmi diye düşünüyorum.sadece yemek zamanında falan degil 24 saat midem de sıkıntı var,gerçi saglıkla gelsin bebegimde razıyım ben herşeye.bu arada varsa öneriniz mide bulantısı için memnuniyetle deneyebilirim.hepinizi çok öpüyorum
slm kızlarrr.bende katılmak istiyorum aranıza müsadenizle.internette çok okuyorum ama grup desteği çok çok önemlidir motivasyon açısından eminim.33 yaşında 6- 2,5 yaş ve 7 aylık 3 çocuk annesi lisede matematik öğretmeniyim.malesef 97 kiloydum geçen hafta.cuma diyete daha doğrusu emzirdiğmi içni tam diyet sayılmaz abur cuburu kesmeye başladım.yanlış olduğunu bildiğim halde hergün tartılıyorum.bi de insülin direncim var.diyetisyene gittim ama verdiği listeyi uygulayamıyorum 3 küçük çocuğa yemek yap yedir bi de kendime özel nasıl hazırlarım???insülin direnci olduğu içni bana ilk 4 hafta karpuz,üzüm,kızmızı biber,patetes,bezelye,havuç ,makarna,pilav kes dedi ama kesemedim ben.şimdilik tek çıkış yolum 1 haftadır çörek otu tüketiyorum.tatlı isteğimi kesti.yemeklerden yarım saat önce yarım çay kaşığından biraz falza çiğniyorum sonra biraz su.ilk 2 gün 1,5 kg verdim.4 günde 1900 gr oldu.2 gün daha geçti aynıyım.yürüyüş yok,spor yok.
başlangış kilom :97,3 (geçen cuma)
bugn :95,4
boy:178
giden(1900gr)
[COLOR="#9900"]hosgeldin cnm umarim sende kolay bi sekilde kurtulursun kilolardan[/COLOR]Ben de kilo vermek,incelmek,beğendiğim kıyafetleri özgürce giyebilmek istiyorum.şu an 98.600 kiloyum.desteğe ihtiyacım var.bende zayıflama yolunda,yoldan çıkmadan,artık geektiği kadar yiyerek,süreçte sürüklenmeden başarmak istiyorum.