Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm benim ödem söktürücü ilaç içiyorum dün başladım bakalım
ama pek fark yok şimdilik bakalım ileride ne olacak

yenacım benim için farketmez yapabilirim bildirim ama çoğunluk yapamaz sanırım
hem senin içinde hazırlamak sıkıntı olur
bencede haftaya cuma bildirim olmaması daha mantıklı gibi sanki ama çoğunluk ne derse uyarız tabiki

günaydın asucum nasıl bebişiniz

orduya gidemiyorum malesef maddi olanakları zorlayacaktık ama bilet yok vazgeçtik bizde
dün dışarda yemekteydik eşimin abisi eltim falan
sonra emire gidemiyorum ama bayramlık bişeyler alım yollım dedim

pantolon uzun kollu yakalı bi tişört gömlek emzik oyuncak aldım
bugunde ayakkabı alıcam
yollıcam kargoyla inş.

Asuucum,tekrar gözünüz aydın..Allah analı babalı büyütsün..
KAç kilo doğdu bebek.?
sağol yenacım 3700 gr doğdu canım
sağol canım inşallah sıra siz de sonra da sende
sağol semiranım amin inşallah
sağol pınarcım ben de koklayamadım daha eve çıksın inşallah çekerim içime
asuman bebeginiz olmuş hayırlı olsun güle güle büyütsünler

amin canım sağol darısı tüm isteyenlere inşallah

Topiğin güzelleri hepinize günaydın

Dünkü iftar davetinde cozutmadım vallahi ama meyveyi çok yedim üzüm ve kavun:78:
Neyse yegane misafirlerimdi zaten bu ramazan. çalışıyorlar yorulmasın diye kimse gelmiyor bana herkes davet ediyor ama davete icabet olmuyor. Zaten istanbulda sedace eşimin ailesi var onlarda anlayışlılar saolsunlar...

Topiğe gelipte huzur bozmaya çalışanlara cevap bişe vermemek lazım bence ama bu yazıkların dönmesini sağlamak olabilir, insanlar beter olmuş mazallah...

Amanınnnn yarın cuma kilo bildirimi var ve ben çok korkuyorummmmmmm.... Artıya geçmem inşallah hiç dikkat etmedim...:18:

Sevgili yenacım evet bayram haftası bildirimle uğraşma hem kilo alsakta öteki haftaya telafi ederiz şaka bir yana inşallah bayram sonrası çok verimli olur...

Hepiniz öpüyorum..

herkese günaydıııııııııın
yenacım bildirim konusunda ben de yazayım fikrimi canım bence liste olsun olmasın bildirim yapalım ki bildirim var diye bi kaç lokma az yeriz belki ama çoğunluğa her daim uyarım tabii

bana ceza verdiler 2 gün siteye giremedim bugün sabah 10 da açıldı

ay ben cok merak ettim ama bu ceza neden? hani bende almayayım bilmeden cok üzülürüm

Sevgili dostlar dogum gunu kutlamalariniz ve iyi dilekleriniz icin cok tesekkurleer. Tek tek alinti yapamadim ama tek tek opuyorum hepinizi

Cok guzel gecti Uzun yazacam firsat bulursam

canım benim cok sevindim. bekliyoruz...

güzeller güzeli anne :) sen sürecini güzel ve saglıklı gecir sonra biz sana özetleriz gecmisi :) merak etme canım... sevgiler... bende cubuk kraker iyi geliyor diye biliyorum...

direk dogum günü 2 gün önce olan sımarık bir insan olarak ben atlayıp tsk ediyorum :) benimde göbegimde ciddi bir küçülme var. cok seviniyorum Allahım bozmasın... :)

Hangi topikte olduğunu hala anlamayan sevgili arkadaşlarım..

Bayramdan sonra cuma günü kilo bildirimi yapılacakmı.? takımlar yapmayacak sanırm..biz naapalım ne dersiniz.??

bende aynı fikirdeyim. en güzeli eylülün 9 u cuma günü sabah yapalım bildirimleri... birde dün diyetisyen kontrolüm vardı canlarım. kendisi bayramdaki tatlı ihtiyacımıza söyle bir öneride bulundu. her bir meyve öğünü için bir madlen cikolata yiyebilirsin dedi. eger baklava falan yemek istiyorsanda 2 tane meyvenin yerine günde bir tane yiyebilirsin dedi. benim dişimin kovuguna gitmez o baska tabi ben yinede size söyleyeyim dedim...

kesinlikleeeee mmmmmmmmmmmmmm

ay tatlım benim bagırsaklar sorunlu yaa calısmıyo vallahı

tatlım aktardan tilaks adında bir çay var çok güzel bağırsakları çalıştırıyo bende arkadaşlarımın tavsiyesiyle aldım tek yan tesiri birazcık karnı ağrıtıyo fakat sonuç mükemmel sabah akşam iç sadece 2.çayda işlem tamam 5 tl

ilacı dr mu tavsiye etti .diyettisyene gidiyormusun daha

cnm dr. tavsiye etti evet
diyetisyene gitmiyorum
aslında gitsem iyi olacak ama yüzüm yok gitmeye ne yazıkki
hem isteyince ona gitmeden de yapacagıma inanıyorum ben

cnm benim saol ne kadar takmıyorum desemde takıyorum gecen hafta 95 idi şidi 100-101 geliyorum maşallah

slm kizlarrr nbr
yenacim bildirim yapabilen yapsin motivasyon amaçlı sen listeyle ugrasma bayram bayram
cnm ben cumaya yaklaşınca beslenmeme daha dikkat ediyorum en azından baklavalari hupletmeme engel olur diye düşünüyorum
birde burası günlük gibi hangi ayda kaç kiloymusum diye ilerde okumak için iyi oluyor bu benim fikrimmm ben cumaya kilomu yazcammmm artida olsamda hepiniizi mucuk kizlarrrr

Son düzenleme:

cnm positiv düşün hamilelikde mide bulantısı çok normal benim kızıma hamileyken alış veriş yerlerine giremiyordum kokudan sebeb 6 ay hiç alış veriş yapmadı.m reklamlara yemek programlarına bakamadim gectiii gitti u unuttum bile insallah hayırlısıyla kucağına alırsın cnm

biumut cnm umarı kontrolde herşey yolunda gider
benim hamileliğimde çok zordu malesef domuz gribi dahi olmuştum reflü vs.
ve 9 ay boyunca her gün bulantı kusma bi türlü geçmedi
doğuma gittiğim gün bile sabah kalktım istifar edip öyle gittim düşün yani
allah yardımcın olsun
bebişini kucagına aldıgında hepsini unutacaksın emin ol cnm

slm kızlarrr.bende katılmak istiyorum aranıza müsadenizle.internette çok okuyorum ama grup desteği çok çok önemlidir motivasyon açısından eminim.33 yaşında 6- 2,5 yaş ve 7 aylık 3 çocuk annesi lisede matematik öğretmeniyim.malesef 97 kiloydum geçen hafta.cuma diyete daha doğrusu emzirdiğmi içni tam diyet sayılmaz abur cuburu kesmeye başladım.yanlış olduğunu bildiğim halde hergün tartılıyorum.bi de insülin direncim var.diyetisyene gittim ama verdiği listeyi uygulayamıyorum 3 küçük çocuğa yemek yap yedir bi de kendime özel nasıl hazırlarım???insülin direnci olduğu içni bana ilk 4 hafta karpuz,üzüm,kızmızı biber,patetes,bezelye,havuç ,makarna,pilav kes dedi ama kesemedim ben.şimdilik tek çıkış yolum 1 haftadır çörek otu tüketiyorum.tatlı isteğimi kesti.yemeklerden yarım saat önce yarım çay kaşığından biraz falza çiğniyorum sonra biraz su.ilk 2 gün 1,5 kg verdim.4 günde 1900 gr oldu.2 gün daha geçti aynıyım.yürüyüş yok,spor yok.
başlangış kilom :97,3 (geçen cuma)
bugn :95,4
boy:178
giden(1900gr)

hoşgeldiniz aramıza umarım sağlıklı bir şekilde istediğiniz kiloya ulaşırsınız

Ben de kilo vermek,incelmek,beğendiğim kıyafetleri özgürce giyebilmek istiyorum.şu an 98.600 kiloyum.desteğe ihtiyacım var.bende zayıflama yolunda,yoldan çıkmadan,artık geektiği kadar yiyerek,süreçte sürüklenmeden başarmak istiyorum.

[COLOR="#9900"]hosgeldin cnm umarim sende kolay bi sekilde kurtulursun kilolardan[/COLOR]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…