- 24 Kasım 2010
- 4.915
- 303
dogum gunun kutlu olsun canimZeynep ablacım geç oldu kusuruma bakma doğum günün kutlu olsun
dünde benim doğum günümdü
c.tesi ve pazar 2 kere kutladım saolsunlar
eee bu arada yedim de yedim tabi ziyafet vardı verdiğim kilo geri geldi ama bu hafta spora asılıp biraz halledicez artık napalım senede 1 kere oluyo
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz diyorum
semiran resimer süper cnm ben o hale gelsem daha ne isterim ki
bu arada emrim hala ishal 10 günü geçti annem bugun yine dr.a götürecekti bakalım yyhgbv
öyle işte
tebrik ederim ne guzel devami gelir insallahselam kızlar,
3 hafta önce 93,7 kilo başladığım diyetime bugün itibariyle 89 kilo ile devam etmekteyim
tartıya çıkarken bakasım gelmedi gözlerimi kapattım ve 89 kiloyum
burada yazdıklarınız ve sizler sayesinde kilo vermeye başladım sonsuz teşekkür ederim...
Zeynep ablacım geç oldu kusuruma bakma doğum günün kutlu olsun
eee bu arada yedim de yedim tabi ziyafet vardı verdiğim kilo geri geldi ama bu hafta spora asılıp biraz halledicez artık napalım senede 1 kere oluyo
bu arada emrim hala ishal 10 günü geçti annem bugun yine dr.a götürecekti bakalım
öyle işte
Keşke bende senin gibi olsam herşeyi takmasamAdaşım ben şakayla bitti diyorum işi gırgıra vuruyorum ama her seferinde içim cız ediyor. Ben kendim için hep modern polyanna diye söz ederim çünkü eğer bazı şeyleri o şekilde dalgaya vurmasam yada altında iyi niyet aramasam şimdiye kadar çoktannnnn sıkıntıdan öbür tarafa gitmişim ki daha çoook yapmak istediğim şey var o yüzden kimsenin yükünü üzerime alıp erken yaşta hayattan vazgeçme niyetim yok. Aslında kendimi kandırıyorum ama yinede o şekilde de olsa rahatlatıyorum kendimi. Tüm laflara rağmen ben bayramları çok seviyorum
Her bayram sabahı rahmetli barış mançonun bugün bayram erken kalkın çocuklar şarkısını söyleyerek uyandırırım kızımı ve eşimikahvaltı KV de olur ve ben normalde bir bayramda olsa evde kahvaltı etmek istediğim için geleneksel bayram sabahı inatlaşmasını eşimle yapar sonra yine onun eşeği bayan olur ( argo olmasın diye yumuşattım ) ve ben yine KVye kahvaltıya giderim. Daha gerilim sabahtan başlar anlıyacağın ve genelde kahvaltı sonlanmadan benim sinirlerin bozulur ama inadım inat bayramları yine de severim.
İleride inşallah kendi evimde ailemle ve kızçelerimle yapacağımız güzel kahvaltıları düşünür teselli ederim kendimi
Valla bizde ayşeyle hergün sokaktayız ben yalnız çıkaranlara çok kızıyorum neler oluyor sonra ağlaşıyorlar.Beyzuş aslında çocukların sokakta oynaması iyi bişey..Bizde öyle büyüdük doya doya yaşadık çocukluğumuzu..Benim eve giriş saatim akşam ezanıydı nedense babam akşam ezanından sonra sokakta kalınmasına çok kızardı.:)
Bende her gün olmasada çıkarıyorum barış'ı sokağa bisiklet sürüyor azıcık koşturuyor,parka gitmekten daha mutlu oluyor..:)
Benimde bayağa bir beyazım var onda röfleyi tercih ediyorum.Benim 17 yaşımda başladı ve hızla çoğaldı canım....
20 li yaşlarımda röfleyle idare ettim sonra çok sarı oldu saçlar doğal olarak;kumrala boyadım....
Çom geçmiş olsun acaba sulardan falanmı oldu.Zeynep ablacım geç oldu kusuruma bakma doğum günün kutlu olsun
bu arada emrim hala ishal 10 günü geçti annem bugun yine dr.a götürecekti bakalım
öyle işte
Bence kullan çünkü bende faydası oluyor bu hafta bende yiyyiyorum öğlenleri çorba akşamlarıda hindi eti perşembeden beri 1200 gr gitti inşallah hep böyle devam eder.ya bu hafta k flakes kullansam az da olsa oynama olsa diyorum ne dersiniz? bayrama memlekete giderken yaz tatilindeki kilomdan 2-3 kilo daha zayıflamış olarak gitmek istiyordum ama beceremedim.....
Bence kullan çünkü bende faydası oluyor bu hafta bende yiyyiyorum öğlenleri çorba akşamlarıda hindi eti perşembeden beri 1200 gr gitti inşallah hep böyle devam eder.ya bu hafta k flakes kullansam az da olsa oynama olsa diyorum ne dersiniz? bayrama memlekete giderken yaz tatilindeki kilomdan 2-3 kilo daha zayıflamış olarak gitmek istiyordum ama beceremedim.....
Afiyet olsun canım çokda güzel şeyler yapmışsın ben misafir için yapınca kalanları yanlarına paket yapıyorum yoksa bende yerim.Veremiyeceğim bir insasada hemen kardeşime postalıyorum.selamkızlar cok giremiyorum ne olur kusuruma bakmayın.
ufaklık yuvaya basladı onu goturup getiriyorum bu arada bana yuruyus cıktı ıyı de oldu:)
bakıcı da bulmam lazım bu arada işe baslamaya bir ayım kaldı cok sıkıntıdayım 2 oğluma duzgun sekilde bakabilecek guvenilir biri bulmam gerekiyor.
dun aksam kardeşlerim ile eşlerini iftara davet ettim biraz kaçtı tabii
menuyu sayayım sehriye corba guvec paçanga boreği patlıcan biber kızartma coban salata deniz börülcesi içli köfte barbunya irmik talısı dondurma karpuz
barbunya ve salata hariç hepsinden biraz yedim 2 kucuk dilim de pide yedim 1 bardak da cola içtim
neyse bugunku yediklerimi sayayım
sabah peynir zeytin domates salatalık 1 dilim ekmek
ara armut seftali
öğlen bamya patlıcan kızartam bir dilim ekmek bir dilim irmik tatlısı
ara uzum seftali
akşam 1 dilim paçanga böregı domates salatalık 1 dolma biber 1 kaşık kabak salatası
ara 1 dilim irmik tatlısı dondurma
farkındayım bu ara cok kaçtı misafirden artanlar olunca dolapta birşeyler olunca dayanamıyorum
bu durumda sizler ne yapıyorsunuz?
reglim bitti umarım cumaya kadar odemlerim de gitmiş olur
opuyorum sizi simdi de gecmişi okuyayım iyi geceler.
Canım neyse şükür ameliyatlık bir durum yokmuş çok geçmiş olsun aferin senin miniğe annaneye aldırmış cicilerini::))Herkese hayırlı akşamlarrrrrrrrrrr
Yine kaçtım sizlere geldimannemlerin gitmesine şurda 6 gün kaldı ve biz tam gaz çarşı pazar geçmeye devam ediyoruz. Tabi bizimkisi daha çok maraton gibi oluyor ben spor yerine geçsin diye çocuk arabasıyla önden önden koşuyorum neredeyse
Annem kız benden fazla kilolusun ama at gibi gidiyorsun önden önden diyip duruyor. Bu seneki tatillerinden en çok büyük kızım karlı cıktıher gün bir sürü şey aldırıyor pazarlardan tabi öyle pahalı şeyler değil 3 - 5 liralık şeyler ama şansına okadar güzel şeyler buluyorki mağazalarda aynıları ateş pahası.
Bugün yine çok yoğundum malum babamı doktora götürdüm veeeeee çok şükür doktor ameliyata bence hiç gerek yok dedi hatta yaşına göre kemiklerinin ve kaslarının çok sağlam olduğunu ayrıca o ağrısınında basit bir kas sıkışması olduğunu söyledi. İki değişik hareket gösterdi her gün yapması gereken ve bir kas gevşetici verdinekadar rahatladığımızı anlatamam. Doktor desen çok şeker biriydi inanılmaz ilgiliydi, banada stajeri muamellesi yaptı gel bak sende dokun falan diye beni de muayeneye dahil etti hani sende hisset ki aradaki farkı bilesin dedi.
Bu arada Ayşecim doğum günün kutlu olsun. Nİce sağlıklı, mutlu ve huzurlu senelere ailen ve tüm sevdiklerinle.
Birde Leahcım seninde ayşeninde çocuklarına çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifalarını verir inşallah.
Bence kullan çünkü bende faydası oluyor bu hafta bende yiyyiyorum öğlenleri çorba akşamlarıda hindi eti perşembeden beri 1200 gr gitti inşallah hep böyle devam eder.
Herkese hayırlı akşamlarrrrrrrrrrr
Yine kaçtım sizlere geldimannemlerin gitmesine şurda 6 gün kaldı ve biz tam gaz çarşı pazar geçmeye devam ediyoruz. Tabi bizimkisi daha çok maraton gibi oluyor ben spor yerine geçsin diye çocuk arabasıyla önden önden koşuyorum neredeyse
Annem kız benden fazla kilolusun ama at gibi gidiyorsun önden önden diyip duruyor. Bu seneki tatillerinden en çok büyük kızım karlı cıktıher gün bir sürü şey aldırıyor pazarlardan tabi öyle pahalı şeyler değil 3 - 5 liralık şeyler ama şansına okadar güzel şeyler buluyorki mağazalarda aynıları ateş pahası.
Bugün yine çok yoğundum malum babamı doktora götürdüm veeeeee çok şükür doktor ameliyata bence hiç gerek yok dedi hatta yaşına göre kemiklerinin ve kaslarının çok sağlam olduğunu ayrıca o ağrısınında basit bir kas sıkışması olduğunu söyledi. İki değişik hareket gösterdi her gün yapması gereken ve bir kas gevşetici verdinekadar rahatladığımızı anlatamam. Doktor desen çok şeker biriydi inanılmaz ilgiliydi, banada stajeri muamellesi yaptı gel bak sende dokun falan diye beni de muayeneye dahil etti hani sende hisset ki aradaki farkı bilesin dedi.
Bu arada Ayşecim doğum günün kutlu olsun. Nİce sağlıklı, mutlu ve huzurlu senelere ailen ve tüm sevdiklerinle.
Birde Leahcım seninde ayşeninde çocuklarına çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifalarını verir inşallah.