Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

CherRyciim yaazina bayildim haatta anneme vve abblama okurken nasiil hava yaptim anlatamam uzun uzun bisiler yazasim vardi ama telefondan ole zorki yazmak. Oncelikle cok kibarsin sonrasinda tespitinde haklisin yani 200 gr 1 haftada ne az degip saldirmak yerine oh oh ayda 1 kilo gider yaklasimi sana cat diye 20 klo verdirmesede motivasyonunu bozmuyor kilo almamani garanti ediyor. Ben 4 haftadir neredeyse 500 grdan fazla veremedim ama iniyor olmak bile bisilere sarilmam icin yeterli cunku amac 2 ayda citir olmak degil 2 sene bi ctim saglikli kilom icin. Bugun itibari ile artik obez degil fazla kilolu bmi standartina indim. 73 kilonun altinda normal kilo standarti oluyorum. Yani az az versemde 70 alti ilk hedefim. 6 ay surse bile bu kendim icin yaptiim en harika sey. Sakasina motibasyon amacli yarissakta tek yaristigimiz kisi kendi bunyemiz ve dusununce yillarin aliskanliklari ile 3-5 aylik kararlarin mucadelesi nekadar zor. Ozetle haftada 100 gr bile versek buyuk zafer. Ama yillar icinde yeni beslenme aliskanliklarimiz yeni saglikli bedenlerimizi yaratacak bundan guzel zafer olurmu 5 yil sursebile.

Saol tekrar yazin beni tekrar tekrar motive ett.

Ortaaam

Ben de cok motiveyim. benim de bmi degerim obezden kiloluya indi. 71 altina inince ben de normal olacagim... o gunleri gorecegiz elbet, kasim gibi insallah...

cherry pie sen de goreceksin hayatim.

artik bana zevkli bile geliyor, hergun bulmaca cozer gibi degisim tablolarimi hesaplamak, ogunlerimi planlamak, heyecanla terziye cikmak ve hayal kurmak. bazen diyorum ki bu kilo verme hayatimin merkezinde oldu cok... Kilolari verince boslukta kalacagim, o zaman da diyorum ki sporu onun yerine koymak gerek...

Daloki, daha evel yazdiklarina bakmistim, egzersizlerle ilgili ben de kararsizim, okullar acilinca spora yaziliym diyordum ..Ama acaba 70 in altinda mi spora gitmek gerek.. acikcasi benim gobek kendi kendine baya toparlandi. bazen sasiyorum yani, vicik olan hicbiryerim yok. Ama asil 60lara inince deformasyon gorecem heralde... kiziyorum ve aciyorum kendime yaptiklarim icin...

dogum gunun kutlu olsun canim
tebrik ederim ne guzel devami gelir insallah

Doğum günün kutlu olsun Ayşeciğim.Allah uzun,sağlıklı,huzurlu ,mutlu bir ömür nasip etsin ,sevdiklerinle beraber inşallah...
Emircik te iyileşmedi demek.Yazık çocuklara.Umarım acilen şifa bulur kuzucuk...

Yukleresim.com

Keşke bende senin gibi olsam herşeyi takmasam

Valla bizde ayşeyle hergün sokaktayız ben yalnız çıkaranlara çok kızıyorum neler oluyor sonra ağlaşıyorlar.

Benim 17 yaşımda başladı ve hızla çoğaldı canım....

20 li yaşlarımda röfleyle idare ettim sonra çok sarı oldu saçlar doğal olarak;kumrala boyadım....
Benimde bayağa bir beyazım var onda röfleyi tercih ediyorum.

Çom geçmiş olsun acaba sulardan falanmı oldu.
Doğum günün kutlu olsun canım.

Doğum günün kutlu olsun,sana eşinle ve emir paşanla uzun mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum.Aşağıda sana bir pasta resmi koyuyorum,dileğim minik emircikte hep öyle sağlıkla uyuyp büyüsün...Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin...

Yine onca birikmiş sayfayı zevkle okudum,kim kimle nerede gibi takipteyim valla hepinizi,amaaa gözlerim şaşı beş oldu valla

zeynepasuman,
çok geçmiş olsun bacım ya para çaldırmak kadar kötü bir şey yoktur her halde başıma geldi bir kaç kez çok canım yandı.Netice de biz o para için kaç zaman deli gibi çalışıyoruz,birileri de hoppp alıp gidiyor.Valla Allah başka dert vermesin ama insana evlat acısı gibi koyuyor bilirim.Allah kaybettiğinden çoğunu sana helaliyle tez zamanda kazandırsın inşallah.

dalokay ve yotsuz

Doğum gününüz ne zamandı sizlerin?Bir doğum günü lafı dönüyor ama ikizinizin aynı olan kaçırmayalım söyleyin de Kaçırırsam filan da peşinen doğum gününüzü kutluyorum

Leah,

O kadar sevindim ki okurken kilo vermene valla bana olmuş gibi tuhaf bir his bu.Belki de bu bizi motive eden yegane şey aslında birbirimiz için mutlu olurken aynı zaman da motive olmak.Sen kaç zaman da verdin o kiloları ve nasıl hemen öğreneyim mümkünse yoksa çatlarım :26: sana da ayrıca maşallahhhh nazarlardan esirgesin Rabbim

Çağla,

Hoş geldin aramıza ben de çok yeniyim ama emin ol herkes birbirinden sıcak kanlı ve iyi niyetli vee cidden herkes birbirini motive ediyor eminim hep birlikte vericez bu kiloları.Zayıf ama çirkin olupta güzellermiş gibi ortalarda salınan hatunlara da göstercez asıl kimlerin güzel olduğunu

Valla mesaj yukarı yukarı gidiyordu devam ediyorum ben faslıma

Semiran,

Ya maşallah ne kadar güzel bir kızsın sen hele hele 2.resimde o krem rengi bluzunla öyle asil bir havan var ki bayıldım Ayrıca hiç srkmadan nasıl o kadar kiloyu verdin lütfen sırrını açıklar mısın yoksa yakanı bırakmam sen ne kadar zamanda verdin onca kiloyu.Kime sorsam 20 küsür kiloları 3 ay gibi zamanlarda vermiş maşallah.Valla bana da gaz oluyor bu seviniyorum.Tam gaz yola devam maşallah hepimize

Ceco,

Ailenle başına gelen nahoş durumun benzeri dün de benim başıma geldi canım artık alıştım diyorum ama cidden bazen çok koyuyor.Ablam bu yaz 2 hafta annem babamla yazlıkta kalmaya gitmişti.İkiz kızları var 7 yaşlarında.Hatun zaten 50 küsürlerdeydi azimle 50 ye düştü plates filan sıkılaştı maşallah (ona lafım yok daha da dinç olsun canım ablacım) ama babam anlatıyor şimdi "Mine valla çok iyi bakıyor kendine çok azimli her gün yürüdü yok saçına başına bakımlar yaptı yarım bırakmaz hiç bir işini maşallah filan dedi" Sonra ben yanındaydım bana dönüp dedi ki "kızım senin şu kilo işini bir neticeye vardırdığını görmedim yılalrdır bir verip bir alıyorsun"
O kadar canım sıkıldı ki ben de dedim vermiycem ben kilo milo diyette de değilim böyle de iyiyim güzelim (tabi dokunsalar ağlıycam normalde o kadar üzüldüm o kadar olur) Eşim ordan atladı "baba veriyor efsun kilolarını bol bol yürüyoruz bir karıcımla vercek bütün kilolarını ama vermese de dünya güzeli benim karım" el oğlu böyle derken babamın öyle demesi bana inanıp güvenmemesi daha da koydu bana
Erkek kardeşim desen o babamdan da beter ne zaman görse kiloyla ilgili canımı yakacak bir şey söylemekten vazgeçmez misal yürüyüşe çıkarız ooo bu hızla kilo verilmez ki yok bilmem ne.Akılları sıra bize iyilik yapıyorlar ama aslında içimizde kalan son umut kırıntılarını da yok ediyorlar farkında değiller.Allahıma dua ettim eşim en azından onlara benzemiyor diye

Banu,
Resimde gördüğüm kadarıyla sarı sana çok yakışır arkadaşım (avatarındakinden yola çıkarak diyorum) koyu yapmadan önce iyi düşün ben şimdi sarıya dönme derdindeyim.Bu renge bir alıştın mı koyu renklerle kötü hissediyorsun malesef.

kızlarrr unuttuğum atladığım bir şey olursa yaşlılığıma verirsiniz :44:

merhabalarrr
herkesler nerde bakalım yemekten sonra ağır mı düştünüz diyeceğim ama biliyorum ki bu topikin hatunları (ben hariç!) çok çok dikkatliler ve herkees yediğine içtiğine dikkat ediyor.....
ya lütfen beni de bi sirkeleyin ya verdiğim 8 kilocuk şimdi ne spor var çok zamandır ne de 2 haftadır yediklerime dikkat ediyorum :2:
Ayşecim doğum günün kutlu olsun canım , istediğin kiloda sağlıkla nicemutlu yıllar inşallahh
Semirancım maşallahın var valla süpersin
ama ben neden baska resimler göremiyorum yaa, herkesleri görmek istiyorum bennnn

Bugün tartıldım 109.4 gördüm inşallah cumaya kadar 108.5 olurum bu diyet işe yardaı ama öğlenleri çorba içiyorum biraz değiştirdim.

ya bu hafta k flakes kullansam az da olsa oynama olsa diyorum ne dersiniz? bayrama memlekete giderken yaz tatilindeki kilomdan 2-3 kilo daha zayıflamış olarak gitmek istiyordum ama beceremedim.....

selamkızlar cok giremiyorum ne olur kusuruma bakmayın.
ufaklık yuvaya basladı onu goturup getiriyorum bu arada bana yuruyus cıktı ıyı de oldu:)
bakıcı da bulmam lazım bu arada işe baslamaya bir ayım kaldı cok sıkıntıdayım 2 oğluma duzgun sekilde bakabilecek guvenilir biri bulmam gerekiyor.
dun aksam kardeşlerim ile eşlerini iftara davet ettim biraz kaçtı tabii
menuyu sayayım sehriye corba guvec paçanga boreği patlıcan biber kızartma coban salata deniz börülcesi içli köfte barbunya irmik talısı dondurma karpuz
barbunya ve salata hariç hepsinden biraz yedim 2 kucuk dilim de pide yedim 1 bardak da cola içtim

neyse bugunku yediklerimi sayayım

sabah peynir zeytin domates salatalık 1 dilim ekmek

ara armut seftali

öğlen bamya patlıcan kızartam bir dilim ekmek bir dilim irmik tatlısı

ara uzum seftali

akşam 1 dilim paçanga böregı domates salatalık 1 dolma biber 1 kaşık kabak salatası

ara 1 dilim irmik tatlısı dondurma

farkındayım bu ara cok kaçtı misafirden artanlar olunca dolapta birşeyler olunca dayanamıyorum

bu durumda sizler ne yapıyorsunuz?

reglim bitti umarım cumaya kadar odemlerim de gitmiş olur

opuyorum sizi simdi de gecmişi okuyayım iyi geceler.

Herkese hayırlı akşamlarrrrrrrrrrr

Yine kaçtım sizlere geldim annemlerin gitmesine şurda 6 gün kaldı ve biz tam gaz çarşı pazar geçmeye devam ediyoruz. Tabi bizimkisi daha çok maraton gibi oluyor ben spor yerine geçsin diye çocuk arabasıyla önden önden koşuyorum neredeyse
Annem kız benden fazla kilolusun ama at gibi gidiyorsun önden önden diyip duruyor. Bu seneki tatillerinden en çok büyük kızım karlı cıktı her gün bir sürü şey aldırıyor pazarlardan tabi öyle pahalı şeyler değil 3 - 5 liralık şeyler ama şansına okadar güzel şeyler buluyorki mağazalarda aynıları ateş pahası.
Bugün yine çok yoğundum malum babamı doktora götürdüm veeeeee çok şükür doktor ameliyata bence hiç gerek yok dedi hatta yaşına göre kemiklerinin ve kaslarının çok sağlam olduğunu ayrıca o ağrısınında basit bir kas sıkışması olduğunu söyledi. İki değişik hareket gösterdi her gün yapması gereken ve bir kas gevşetici verdi nekadar rahatladığımızı anlatamam. Doktor desen çok şeker biriydi inanılmaz ilgiliydi, banada stajeri muamellesi yaptı gel bak sende dokun falan diye beni de muayeneye dahil etti hani sende hisset ki aradaki farkı bilesin dedi.

Bu arada Ayşecim doğum günün kutlu olsun. Nİce sağlıklı, mutlu ve huzurlu senelere ailen ve tüm sevdiklerinle.

Birde Leahcım seninde ayşeninde çocuklarına çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifalarını verir inşallah.

Son düzenleme:
ya bu hafta k flakes kullansam az da olsa oynama olsa diyorum ne dersiniz? bayrama memlekete giderken yaz tatilindeki kilomdan 2-3 kilo daha zayıflamış olarak gitmek istiyordum ama beceremedim.....
Bence kullan çünkü bende faydası oluyor bu hafta bende yiyyiyorum öğlenleri çorba akşamlarıda hindi eti perşembeden beri 1200 gr gitti inşallah hep böyle devam eder.

Bence kullan çünkü bende faydası oluyor bu hafta bende yiyyiyorum öğlenleri çorba akşamlarıda hindi eti perşembeden beri 1200 gr gitti inşallah hep böyle devam eder.

Afiyet olsun canım çokda güzel şeyler yapmışsın ben misafir için yapınca kalanları yanlarına paket yapıyorum yoksa bende yerim.Veremiyeceğim bir insasada hemen kardeşime postalıyorum.

Canım neyse şükür ameliyatlık bir durum yokmuş çok geçmiş olsun aferin senin miniğe annaneye aldırmış cicilerini::))

ooo süper valla devam o zaman , sanırım sadece sabahları yiyorsun k flakesi öle mi ?
daha önce 2 öğünle 3 kg.vermiştim ben de

ceco canım onnla geçmiş olsun , ameliyatlık durumda olmaması güzel ... tekrar geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…