Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar nasılsınız inşallah iyisinizdir beni soracak olursanız iyi sayılırım bu hafta kilo bildiriminde bulunamadım kızlar bilenler bilir annem ameliyat oldu ve geçen pazartesi hastaneden çıktı annemde kalıyorum bende onunla ilgilenebilmek adına bugün evime geldim yarın evdeyim pazartesi tekrar gidicem bayram sonuna kadar annemde kalırım sonra zaten işe başlıcam şu on gündür inanılmaz yoruldum yemin ediyorum bir saniye afedersiniz popomun üstüne oturmuş değilim allah başımdan eksik etmesin ama hasta bakmak cidden zor bide bende kücük bebek var bide tek başımaydım ee hastanın istekleri bide annem çok evhamlı çok kafaya takan bir insan dolayısıyla o tavrı banada yansıtıyo bayağı can yakıyo bide olduğu ameliyat bayağı büyük bi ameliyat diz ameliyatı çok ağrısı sızısı oldu sürekli hareket ettirmek gerekiyo dizi sürekli egzersiz yaptırmak vs ee bide yemek işi var hastayı iyi gıdalı beslemek geekiyo alışveriş bana aitti yemek bana aitti ee kaldır yatır bide bebeğimde var oda ayrı ilgi alaka neyseki cuma günü itibariyle ablam geldi istanbuldanda yüküm bayağı bi hafifledi inşallah bi kaç haftayada annem bayağı toparlanmış olur bu kadar hareketlilikte inanırmısınız dünyanın şeyini yedim ve 1 gr dahi almamışım alt komşu un helvası kavurmuş getirmişti anneme pazartesi günü annem içinde 3 tanesini ancak yemişdir vardı orda 10 top ve o geri kalan hepsini ben yedim düşünün yağ un ve şeker tam kalori bombası ama yinede etkilemedi kilomu onun dışında daha neler neler hareketli olmak ne kadar etkiliyomuş megersem herneyse sadete gelim çarşambadan itibaren dikkat ediyorum dün bildrim yapamadım geçen hafta 77.5 gelmişti bu hafta 75.8 olmuşum 1.700 vermişim tabi bunda yine hareketli olmamında etkisi oldu benen haberler böyle kızlar rabim herkese bu mubarek günlerde sağlık sıhhat versin rabbim kimseyi elden ayaktan düşürmesin hastası olanlara acil şifalar dilerim

Cok gecmiş olsun canım. Benim anneminde olması gerekiyor diz ameliyatı. kilodan artık hiç kıkırdak kalmamıs dizlerinde. ama korkudan olamıyor. Doktorlarda sürekli diyet yap zayıfla rahatlarsın diyor ama nerdeee yürüyemediği icin istediği hızda malesef kiloda veremiyor. gecen gün burayı gösterdim ona dedim kuşum bak takip et oku. evde hem vakit gecirirsin hemde okuduklarından bisekilde gaza gelirsin yada yanlıs yaptıgın seyleri ögrenirsin. bazen ziyaretcimiz olarak okuyor haberiniz olsun :)

cnm kızım 20 yaşında sade bedensel ,kashastasi çok akillidir Jastin biber hastası ondan sebeb ıngilizce öğrendi yazmayı okumayı şu an 3 dil biliyor

masallah toksin. çok öpüyorum fıstık kızını aferim ona helal valla :)

:KK43::KK43:hep ablamin suçu(gorumcemin)dun davetteydik yedirdi yedirdi baklavada ye diye israr etti onca yemegin ustune tatli da yeseydim patlardim yemedim:KK19::KK19: ve bana dediki sen baya dikkat ediyorsun (daha nereme yiyeceksem):KK39::KK39::KK39::KK39:
evde olunca guzel gidiyo beslenme seklim davette yada misafirim olunca sapitiyorum az ondan az bundan derken masallah goturuyorum bugun spor yapmam lazim :KK76::KK76::KK76:

ya aynen yaa. bıktım bu misafir durumunda yemeye dayanamamaktan. bende her hafta mutlaka en az 2 gün birilerini agırlıyorum. ve tadına bakacagım derken bazen kacıyor. gerci bu haftadan itibaren cok kararlıyım diyetisyenimin dediğinden en az 1 ay sapmayacagım. bayram tatili hariç :) :KK56: saka yapıyorum en fazla tatlıda biraz kacar onuda dizginleyeceğim söz veriyorum.

Sevgilli dostlar
Bu sabah daloki ile denizde ounarken kadinlrla sohbet basladi iste kac aylikk aaa yurumuyo mu ile devam etti en son kadinlara 33 yasinda oldumu solince kadinlar aaaa hayatta gostermiyosun yuzden hadi vucuttan belli ama dediler. Yani offff ne ettik bu vucutlara biz. Vucudum 45 gosteriyor en az. Hele gobusu gorseler neyse hem sevindim hem uzuldum sabah sabah

sorma hayatım aynı dert bende de var. yüzüm kucucukmus ama gel görki asagası yanımdaki herkesi kardesim yapıyor. ama gececek gidecek bu günler ben biliyorum hepimiz orjinal halimize döneceğiz :) bu arada cebini yazar mısın bana diye yazmıstım sana dogum günlerimiz ile alakalı. yarın dogum gününü sesli kutlamak isterim diye yazmıstım sanırım görmedin canın sagolsun sekerim...

offf yaaa
kilom 100 e dayandı hala tam motive olmuş değilim
hergün başlanıp hergün bozulurmu bu iş ya
artık eşime dahi söyleyemiyorum kilomu
dieti tam yapamayınca burayıda aksatıyorum aslında daha sık takılsam daha iyi motive olacagım biliyorum ama utanıyorum sanırım:KK43:
küçük kız çılgın gibi kucak kucak ne iş yapıyorum ne güş
yemekte hep aparatif oluyo böyle olunca
eylülde okullar acılınca napcam kara kara onu düşünüyorum
Allahım güç kuvvet versin napayım
burda devlet hastanesinde salak bi dietisyen var daha önce gitmiştim hiç ilgilenmedi kilomu ölçüp elime liste verdi gönderdi
sonra yine gittim yine aynı şey hatta üstün eburaya manken gibi gelmeyi hayal edip geldiysen şimdiden çık git dedi ozman sinir oldum 1.5 ayda 12 kg verdim sinirden ama sonra hepsini geri aldım tabi
şimdi başka dietisyende yok şehirde
yine gitsemmi sizce ama yine vereceği diet listesi elimde aynısı var
çook kötüyüm
kişisel başarı kitabı aldım bitane belki gaza gelirim diye ama ne fayda:KK43:
napcagımı şaşırdım
kendimi çok mutsuz hissediyorum
:KK50::KK58::KK58::KK50:

canım aynen beyzusunda dediği gibi hersey beyinde bitiyor. en iyi diyetisyene de gitsen yine hersey senin elinde. lütfen yemek yerken hep icinde olmayı hayal ettiğin kıyafetleri gözünün önüne getir. valla ben bazen öyle yapıyorum tabagı bitiremiyorum. yoksa olmayacak. burayı sıkı sıkı takip et inan bana iyi gelir. lütfen moralini bozma...

evet o resimde bayağı zayıfladığım belli olmuş dimi geceydi yüzüm çıkmamış ama güzel bir resimdi ben de ekledim tşk ederim 18liğim kalmadıda artık birasçıkkk 30 luğummm hihihihi buna da şükür az kaldı 15 20 kilo daha giderse değmeyin keyfime 5 eylül dönüm noktası olacak bana sanki yeni başlıyormuşum gibi olacak diyete yürüyüşlerimde yeniden başlayacak Allahım izin verirsee inş

semiran gercekten hiç göstermiyorsun sende canım. Allahımın bize bir lütfu bu. 70 desen inanırdım kilona. masallah masallah tütütü :) :nazar::nazar::nazar:

Kayinbiraderimin kizi bende .2-3 aydir yaz tatili icin Yunanistan'daki babannede ve Bodrum'da ananede bizde filan kaldiydi. bu aksam Amerika'ya donecek. dun onu Bodrum ucagindan aldigimda cok sismanladigini farkettim. isey demedim tabi. 17 yasinda kiz... Neyse evin bahcesinde trambolini gordu, binmek istedi, benim kiz hemen" kilo limiti var, 80 kilo" dedi. kizcaaz da " ben 54 kiloyum" dedi.. İcimden "sen 54 isen ben de 30 kiloyum, sen en az 70 kilosun" diye gecirdim..

Neyse bugun son valiz hazirliklarini yaparken bavullarini tartmak icin terazi istedi. Once kendisi tartilip sonra daha sonra valizle tartilacak. Bir cikti teraziye 73 kilo... Soka girdi... Nasil olur diye... Kiz 2-3 ayda 20 kilo almis. Penyelerle, askili elbiseyle anlamamis bile... Ben de hafiftem konustum, bak annen de cok kilolu, bana bak nasil ugrasiyorum bu yasta, kendine dikkat et, cok gencsin dedim. ama malesef Amerika'da bu kiz sadece hamurisi ve fast food seviyor..korkarim seneye 90 kilo ile gelecek TR'ye...

Ya aynen bende cok uzuluyorum öyle gencecik cocuklara. erkek olanına da kız olanınada. Dün denize girerken baktım bir tane kızcagız 18 yoktur bile ama benim iki katım yaa :KK43: eşime dedimki cok uzuluyorum bu cocuklara bir insan bu yaşta kendini bunu nasıl yapar. hiç mi demez bana bakan olur mu hiç mi yoktur duygusal biseyler yasamak istedigi birileri. yani en azından bunun için böyle olmamalılar dimi? hani bizler evlendik sonra oldu bunlar. Tamam tabiki savunma degil kimsenin olmaması lazım ama onlar için ayrıca kötü :KK43: psikolojik sıkıntı cekerler cevreleri yüzünden. ama sen süper konusmussun iyi etmişsin leah. ama tabii asıl önemli olan onun bunları dikkate alması. cok zor ama insallah bir seyler anlamıstır dediklerinden .

Kızlar bu arada dün basladım 3 günlük protein diyetine; acayip tok tutuyor yaa. valla sevinmiştim gelsin peynirler gitsin sütler etler ohhh demiştim ama bazı şeyler yanında karbonhidrat yani ekmek olmayınca gitmiyormus. valla bir dilim ekmekle 2 kibrit kutusu peyniri yemek ne zormus yaa. midem alt üst oldu diyebilirim. ama hiç bu kadar tok tutacagı aklıma gelmezdi. dün bütün gün kendime neyi yanlıs yedim diye sordum hep. sucluluk hissettim. ama verilen listeden sadece aksam yemeginde 2 dilim ekmek fazla kacırmıs oldum okadar. ama inanın et süt peynir görmek istemiyorum şimdiden. Allahtan 3 günlük :KK37: tartıda fark varmı diyeceksiniz valla her zamanki gibi benim evdeki tartıda var. ama asıl olay carsamba günü diyetisyenciğimin önündeki tartı tabikii. bakalım hayırlısıyla alnımızın akıyla cıkıversek hepimiz su diyetlerden.

Bu arada zeynep ablam dün giremedim hiç internete. dogum günün cok kutlu cok mutlu olsun. Ne kadar iyi yürekli bir insansın sen. Allahım yüzünü hep güldürsün insallahhhhh.

Sabahtan beri yarı iş yarı geçmişi okumak bu saati ettim valla. ögle yemegimde de kasar domates salatalık biber ve 1.5 dilim tam tahıllı ekmek yedim. aksama yine et var öykkkk :KK30::26:

hepinizi cok cok öptüm. yeni katılanlar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. ne iyi ettiniz :) hep birlikte basaracagız hanımlar. ben kendi adıma söz veriyorummmm :)

selam kızlar,
3 hafta önce 93,7 kilo başladığım diyetime bugün itibariyle 89 kilo ile devam etmekteyim :KK61:
tartıya çıkarken bakasım gelmedi gözlerimi kapattım ve 89 kiloyum :KK9:
burada yazdıklarınız ve sizler sayesinde kilo vermeye başladım sonsuz teşekkür ederim...

selam kızlar,
3 hafta önce 93,7 kilo başladığım diyetime bugün itibariyle 89 kilo ile devam etmekteyim :KK61:
tartıya çıkarken bakasım gelmedi
burada yazdıklarınız ve sizler sayesinde kilo vermeye başladım sonsuz teşekkür ederim...

tebrikler cnm ins hep böyle güzel gidersin:KK9:

slm kızlar geçen yıl 69 kiloydum hamile kaldım ve 2 ayda 78 oldum 9 ayın sonunda 100 kg ile sezeryan doğuma girdim :KK43:(

şimdi kiloları vermek istiyorum 5. aydayız bebeğimi emziriyorum ama ameliyettan çıktımda 94düm şimdi 92 yani emzirirsen kilo verirsin olayı bende olmadi malesef yemezsem süt olmuyor ne yapmalıyım sizce kilo da almak istemiyorum zayıflamak istiyorum yardım ediiinnnnn lütfennn:KK24:

GeCmis olsun emire
Ve yeni yasin sana ve sevdiklerine mutluluk saglik ve huzur getirsin. Nic e senelere

Yesimcim teline mesaj atiyom yahu alamadin mi simci gene attim

ayşecim doğum günün kutlu olsun...

teşekkür ederim cnm

GeCmis olsun emire
Ve yeni yasin sana ve sevdiklerine mutluluk saglik ve huzur getirsin. Nic e senelere

Yesimcim teline mesaj atiyom yahu alamadin mi simci gene attim

saol cnm benim
hep birlikte mutlu olalım inş.

emiri annem götürdmüş dr.a ilaç vermiş yine 3 gün kullan geçmezse getir demiş
salgın var demiş 2 haftadır ishal garibim annem diyo çok zayıfladı
ne olcak bakalım :KK43:

son yarım saat kızlar birazdan çıkıcam
iyi bakın kendinize yrn görüşürüz
hayırlı iftarlar şimdiden :))

Ayse nice yillarrdilerim, ogluna gecmis olsun, benim ortanca da ishal yine.. Bu yaz 3 oldu. Gercekten suzuldu oglum iyice.... Suanda yardimcim sabirla ona yemek yedirmeye calisiyor.. Bende sabir kalmadi haftasonu...

bu arada kizlar ben 83 leri gormeye basladim, ruyada gibiyim....

Ayse nice yillarrdilerim, ogluna gecmis olsun, benim ortanca da ishal yine.. Bu yaz 3 oldu. Gercekten suzuldu oglum iyice.... Suanda yardimcim sabirla ona yemek yedirmeye calisiyor.. Bende sabir kalmadi haftasonu...

bu arada kizlar ben 83 leri gormeye basladim, ruyada gibiyim....

saol cnm benim size de geçmiş olsun zor evet
allah sabır versin gerçekten

bu arada tebrik edeirm seni de 83leri görmeyi bize de nasip etsin allah (amin)

X