Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayır bir sebebi yok tabiiki..Kızım resim çizerken ki 4-5 yaşında başladı insana benzeyen bişeyler karalamaya yuvarlak kafa çiziyordu,kafadan ayak ayaklara bağlıda ellerini yapıyordu çok komik bişeydi çok gülüyorduk..bir pedagog uzmanından duymuştum insan resmi çizerken boyunda yapabilen çocuklar çok yetenekli özel çocuklardır diye..Çok ilgimi çekmişti duyduğumda..

Ondan sonra hep merak etmişimdir, nasıl resim çizer çocuklar diye..:)

Derin kaçtan aldın kilosunu.? Bende almak istiyorum ama çok zor geliyor..Artık bayramdan sonra yaparım..

Mutluu,
Mutlu seneler.:) Yeni yaşında ideal kilonda ve daha huzurlu,sağlıklı bir yaşam diliyorum..

Ay derin ben de pek severim kislik kaldirmayi... Gecen sene ayni gun icinde 10 kilo domates, 10 kilo fasulye, barbunya ve en kotusu de 8 kilo bamya almistim, hasladim bir de ben bunlari, hamileydim ve ortanca da ufakti... Tovbe ettim bir daha boyle almiycam diye.. Sirtim ortasindan ayrilivericekti agridan... Ama bu sene de doymadan 27 kilo bezelye kaldirdim...
Simdi de kara kara domatesi dusunuyorum ben de....

Derin kaçtan aldın kilosunu.? Bende almak istiyorum ama çok zor geliyor..Artık bayramdan sonra yaparım..

yenacım 400den aldım kilosunu ,pazarında yanında oturuyorum akşamüzeri düşünce fiyatları aldım hemen, kvyide çağırdım birlikte yaptık 19 şişe oldu çok güzel oluyor kışın yemeklerde geçen senede yapmıştım

fiyatıda çok uygunmuş,iyi yapmışsın..
İyi günlerde tüketin..:)

ayyy leah naptın sen ölyle yaaaa hepsini geçtimde o kadar bamyayı nasıl sabırla ayıkladın,birde hepsini bir günde yapmışsın bravo vallahi, 27 kilo bezelye heee ooo ama kalabalıksınız yeniyoprdur tabiii, bende haftaya domates alıp kv çok güzel salça yapıyor onunla beraber salça yaparız , sonrada birgün makarna kesiyoruz onun makinesi var çok güzel ev makarnası yapıyor çubuk makarna lazanya, çok iyi oluyor, tarhanayıda yapar verir bana her sene zaten,bayramdan sonrada barbun ve fasulyede alıp atacağım difrize kışın değişiklik oluyor...

misafirlerim vardi(kv,gorumceler,kayinlar)bide gorumcemin 6 çocugu var bendede 3 tane 9 tane çocuk en buyugu 11 yasinda en kuçugu 9 aylik kres gibi olduk biara aboovvv amma yoruldum sabahtan beri ayaktaydim neler neler yaptim ve yedim(fazla kaçirmadim ama fazla karistirdim)misafirleri yolcu eder etmez tartildim ve gordugum rakam superdi (tok karnima) menume gelice
mercimek çorbasi
salata
firinda tavuk,firit
kizartma koftesi
patatesli hingel
pilav
tatli olarak
sutlaç
kadayif
kv bugun kaç kilo verdin toplam iyi oldun masallah dedi ayyy nasil sevindim nasil sevindim anlatamam
bende diyorum yok anne verdim ama pek belli olmadi daha
kv diyoki senin kendinden haberin yokfark var inceldin diyiverdi
kizlar 8larden kurtulmama az kaldi amma 7ler beni zorlar gibi geliyo bana ama hayirlisi ayyyyyyyy bugun seviindirik oldum

9 çocuk bir evde...)) NE şahane bişey..

Yorulmuşsundur bayağı ama duyduğun iltifatlar sana unutturmuştur yorgunluğunu..

Son düzenleme:
Bizim fadime banlanmış..
Hem burda hemde 9. takımda yarışıyordu tesadüfen gördüm ve çok şaşırdım.
İlginç diyalogları olmuş..Ayrıca izinli olduğunu söylemişti fakat takımda bayağı aktifmiş..

Bu arada yasafat tam gaz dönüyor tekrar. çok sevindim onun adına..
Çok iyi gidiyordu çünkü..

Son düzenleme:

9 çocuk bir evde...)) NE şahane bişey..

Yorulmuşsundur bayağı ama duyduğun iltifatlar sana unutturmuştur yorgunluğunu..
evet YENA abla kv soyler hemen kilo alsamda versemde ammaaa gorumceden ses çikmadi zayiflamissin diye, baslar suran sarkar buran sarkar kiskandi zaaar Ablacim çocuklari bende severim bayilirim hatta ama 9tane çocuk ve yaslari sirayla gidiyor 11,9,8,6,4,3,2,1,ve 9 aylik dusun biyerden girip biyerden çikiyorlar ayyy bide biz biraraya geldimmi esim ve kayinlarda çocuklasirlar ben onlarida sayiyorum eder 12 ama olsun çok guzel aileyle birlikte birarada olmak paylasmak kendi ailem turkiyede ama esimin ailesiyle birarada olmakta çok hosuma gidiyor eskiden daha çok birarada olurduk ama malum çocuklar çogaldi ve çok kuçukler yeme duzeni,uyku duzeni derken evden pek çikamiyoz artik, biraz buyusunlerde sIkLastiririz insallah

Son düzenleme:
Ablacim bende takim yarismasina katildim bilginizle 6 gun oluyo katilali simdi ben yanlismi yapiyorum

merhaba ben geldim gece kuşu yemek hazırlayacağım sahur için size bakayım dedim giremedim bugün buraya evde değildik resimlerim için yorum yapan herkese çok ama çok tşk ederim çok naziksiniz hanımlar naçizane çekinmiştim ekledim bu arada NEVZAMANSIZ buluşalım gelince samsuna neden olmasın ben çok memnun olurum AYŞECİM ve MUTLUCUM doğumgününüzmüş şimdi gördüm çok ama çok öpüyorum Allahımne dileğiniz varsa gerçekleştirsin diliyorum iyi ki doğdunuz iyi ki varsınız kızlr sizi seviyorum ayşecim emirime de çok ama çok geçmiş olsun daha başka yorum yapmam gereken bişiler olduysa geçmişi ole okudum alelacele çok ama çok özür diliyorum BEYZUŞ ablam nerde bu gece yok sohbette hasta filan mı:26::26: ben kalkıyorum yemekten sora gelirim öpüldünüzz bu arada evet unutmadan yasafat geliyormuş bana msj atmış çok sevinidim gel bacım gel burdayız hep beraber yola devamm

beyzus nerdee beyzuss :82:

tatlı tatlı yazardı ama

İyi geceler olsun herkeseeeeee....

Gulmacığım sağol canım.Sen de çok tatlısın....

Akşam saatlerinde nette bir sorun oluştu galiba giremedik.Şimdi yeni düzeldi.Ben de damladım...

Ne kadar alışmışız şu nete inanın büyük eksiklik hissettim,sizden ayrı kalınca....

Geldim canım geldim.....
Geç kaldım tabii;kimse kalmamış.
Hasta değilim çok şükür;netimiz hastaydı....Düzeldi neyse...
Beni merak ettiğin için teşekkürler canım...

Geldim canım geldim.....
Geç kaldım tabii;kimse kalmamış.
Hasta değilim çok şükür;netimiz hastaydı....Düzeldi neyse...
Beni merak ettiğin için teşekkürler canım...

etmezmiyim ablacım gece geliyorum sen oluyorsun yenacım oluyorr zeynep abla oluyor genelde bazı arkadaşlar oluyor banu oluyorr herkesi arıyor gözlerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…