Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ceco34 masallah pekte guzel bir hatunmussun ilk resmin çok hosuma gitti kaç kilosun orda,daha zayifsin galiba
biz neden boyle yapiyoruz kendimize vucudumuza yazik valla
bende en guzel 20li yaslarimi kilolu geçirdim oofff oofff neyse 2senemi kurtariyim bari 30dan once bitsin insallah kilo problemim

Son düzenleme:

tmm cnm tşk ederim sağolasın kalsın artık napalım bişi olmaz da

Eski resimlerimi kast ediyorsun herhalde canım o zamanlar tam 52 kiloydum ve evlendikten sonra hamile kalana kadar ki 5 ay sonra falan hamile kalmıştım bir 15 kilodan fazla almıştım herhalde. Hamileliktede tam 23 kilo almıştım bir ara bir baktım olmuşum 100 oha bundan daha beteri olmaz derken bir 20 kilo daha gelmiş ki inanılmaz ama ben kilo aldığımın farkına bile varmadım işin garibi. Eşim nişanlıyken ve yeni evliken çok zayıfsın ye çok zayıfsın kemiklerin sayılıyor derdi ki okadar zayıfta değildim aslında ama işte ona göre bir deri bir kemiktim. Şimdi al sana et diyom bu seferde sağlığın elden gidiyor aşkım zayıfla der dengesiz
Ama inşallah yine o güzel hallerimize el birliği ile dönücez ve odan sonra görsün bakalım eşler nasıl salına salına dolanıyoruz şimdi ben daha çok sallana sallana dolanıyorum bir adım atıyom totoşum zıplıyormuş gibi arkadan arttı deprem sonrasi gibi titriyor

Sevgili zeynep abla oncelikle iyikindogdun ve iyiki aramizdasin. Yalniz hissettigin olsa da biz seni dusunuyor ve onemsiyoruz unutma.

Ama yazdiklarini okurken aklima her doum gunumde kendimi cok yalniz hissettigim geldi. Hatta 1 kac kez annemin unuttugunu da bilirirm.
Sonra Her ddoum gunum her yilbasi bir kisisel hesp gunune doner bunu boyle yaptim bunu boyle derken kendime iyice sinir olur mutsuz yatagima yatarim, icimde gec kalmislik duygusu ile. Nedense bir sevilmiyorum ben takintisi da musallat olur.
Ozetle cok sevdigim bu gunu zehir ederim 31 aralik gecesi gibi kendime.

yok 52kiloluk degil hemen yukarda ilk basta saçlarin kisa ve açik olan yerde sanki daha zayifsin daha bi hossun(diger resimlerdede guzelsin ama oresimde bi baska guzelsin )bende ilk hamileligimde 26 kilo almistimsonraki hamileliklerde 8,9 kilo aldim iyiydi ama dogumdan sonra sapitiyorum emziriyorum diye abarta abarta yerdim(gerçi birden çok istahim açilirdi kendimi tutamazdim)heralde hamilelikte sabredip biraz dikkat edince dogumdan sonra sapitmam normal
ama insallah kurtulacagiz kilolarimizdan hep beraber ALLAH in izniyle

herkese iyi geceler ben çikiyorum yemek yiyip yatiyim(hem esim çagiriyo) dinleneyim biraz yarin çok isim var kv yemege çagirdim

O resmi daha geçen hafta çekmiştim kilo farkı yok ama herhalde o an düzgün açıyı yakalamışız
Neyse banada müsaade geç oldu sabah küçük civcivim erken kalkar anniiii diye
Herkese hayırılı sabahlar
SAnada kolay gelsin cnm yarın umarım hayırlısıyla atlatırsın iftar faslını
Evet allahın izniyle vericez bu fazlalıklarımızı

günaydın kızlarrr,güzel ve az kalorili bir hafta dilerim..

çocuklardan tam olarak sohbete katılıp okuyamasamda yinede artık düzenli girmeye çalışacagım.ama hareket olayı tamamen yaş.şuan evde wc ye bile bebeğe eşim bakarsa gidebiliyorum

hoşgeldin aramıza canım.inş hep beraber kolayca veririz bu kiloları

ayy bende her bayram çocugumu ve eşimi barış mançonun şarkısıyla uyandırırım:)

olarrr neden olmasınnn ayıpsınnnnn ...

ayy semiran maşallah ne kadar güzelsin
nasuılda bi çırpıda verdin kiloları ne güzel Allhım bizede nasip eder inşalllahhh

Günaydınlar herkese
umarım hepimiz gzl bir hafta geçiririz
gider gramcıklar
kimsecikler yokken geçmişi okuyayım hemen
haftasınu birikmiş yine
sonra geliyorum

BEYZUS ve semiran iyi uykular canlar..

benim uykum gelmişken hemen uyumak istiyorum..ÖPüldünüz...

bu gece benle sızınleyımm yalnızımmm erkenden uyumayınn haaa

yazdım ablacım hem aman dedimm hem de neden kalsın dedim yazdım editöre bakalım çok tşk ederim ablacım yardımın için bir daha ordan eklemeyimm

semirann çok çıtırsınn tatlımm yaaa ayaktakı resmınee bayıldımm öbürüde öylee ama

Günaydınlar herkese
umarım hepimiz gzl bir hafta geçiririz
gider gramcıklar
kimsecikler yokken geçmişi okuyayım hemen
haftasınu birikmiş yine
sonra geliyorum

günaydınn aysecımmm

zeynep abladogum gunun kutlu olsunn ]

banucumm saclarınn böylede çok güzel cnmmm

günaydın kızlarr

bırturlu btmedı şu reglımm acaba kılolu oldugum için mi bu kadar uzun oluyorr arkadasım benımle beraber oldu 2 gundur oruç tutuyorr bıttı bıle ben yarınn da yerımm off

kurban oldugum budaa bıtıyorr işte şurda ne kaldı kıı çok az kaldıı seneyee görebileceğizmi nedurumda olacagızz bakalımm
hafta sonu eşimin iş arkadaşlarıylaa iftar yemeyi vardıı kızım saolsun benı hıç oturtmadıgı ıçin pek bir şey anlamadımm tabıkıdee tek kılolu bendımm yıne huzursuz oldumm bir haftadır tartılmıyorumm pekde umudum yok acıkcasıı bakalımm cumaya görcezz

kızlarrrrrr bayramdan sonra gümbürr gümbürr geliyormuyuzzz söyleyınn bakayımmm

öptümm kızlarrr

Zeynep abbla, gec oldu ama ben de dogum gununu kutlarim. Mutlu bir yil daha dilerim. Seneye burada seni 70 kilo iken kutlamak isterim :)

Banu saclarin yakismis. Gule gullan ama bence de acik renk boyama, kendi rengin cok guzel.kibariye gibi buluyorum cok acik boyaninca...

Semiran iyice fistiga baglamissin sen kiz...

Ben de bu ara kendimi. Egeniyorum, bayagi guzel inceldim.

bu ara oglum yine ishal oldu, Sabah bir baktim yatak yorgan batmis, kaka icinde yuzuyor... Bezsiz oldugu icin... Varya saatlerdir odasini sartliyoruz yardimcimla...tiksindim kendimden de...

yurtdisindan misafirim var. Yemekleri dokturdum ayiptir soylemesi. amaa hala gunaha girmedim. Superim

HERKESE GÜNAYDIN TOPİĞİN GÜZELLERİ

ZEYNEP ABLACIM GEÇTE OLSA İYİKİ VARSIN MUTLU YILLAR DEMEK İSTİYORUM

SAÇLARDA BOYANIYOR BENDE BOYAMAK İSTİYORUM EVDE BOYMAYI TERCİH EDİYOUM ÇÜNKÜ KUAFÖRLEDEKİ AÇICILAR FİLAN FAZLA IPRATIR ZATEN SAÇIM AZ..BEN ORGANİK BOYA ALIYORUM 100 ML LİK İKİ SEFER BOYUYORUM... TAVSİYE EDERİM BİRAZ PAHALI AMA GERCEKTEN SAÇI YIPRATMIYOR.

BENDEE BENDE SAMSUNLUYUM 25 YIL ORDA YAŞADIM

ÇAĞLA HOŞGELDİN ARAMIZA. BENDE ONDOKUZ MAYIS ÜNİ MEZUNUYUM GIDA MÜHENDİSİYİM. FAKÜLTELERİMİZ YANYANA İDİ ŞİMDİ GÖZÜMÜN ÖNÜNDE HERYER...

SEMİRANCIM NE KADAR HOŞŞUN ÇOK GÜZELSİN MAŞALLAH
DEMEK ZABITA BLOKLARINDASIN ÇOK GÜZEL YERDE OTURUYORSUN YÜRÜYÜŞ İÇİNDE İDEAL..
CANIM MEMLEKETİMİ ÇOK ÖZLEDİMYA... BU BAYRAM YOKUM AMA SAMSUNA GELDİĞİMDE İLK FIRSATTA GÖRÜŞELİM OLURMU??

EVET ŞİMDİ GELELİM ASIL KONUMUZA
SAĞLIKLI BESLENME NASIL GİDİYOR. BEN HİÇ DİKKAT ETMİYORUMYAA. ASLINDA ÇOK YEMEDİM AMA SİZLER GİBİ KALORİ HESABIDA YAPMIYORUM. BAYRAM SONRASI İNŞALLAH TAM GAZ YOLA DEVAM.. ÖNÜME 1 YIL KOYDUM SENEYE YAZA KADAR VAKTİM VAR. TABİ ALLAH İZİN VERİRSE..

ALLAHIM BİZE İRADE GÜCÜ VER...

Zeynep ablacım geç oldu kusuruma bakma doğum günün kutlu olsun

dünde benim doğum günümdü
c.tesi ve pazar 2 kere kutladım saolsunlar
eee bu arada yedim de yedim tabi ziyafet vardı verdiğim kilo geri geldi ama bu hafta spora asılıp biraz halledicez artık napalım senede 1 kere oluyo

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz diyorum

semiran resimer süper cnm ben o hale gelsem daha ne isterim ki

bu arada emrim hala ishal 10 günü geçti annem bugun yine dr.a götürecekti bakalım
öyle işte

Kayinbiraderimin kizi bende .2-3 aydir yaz tatili icin Yunanistan'daki babannede ve Bodrum'da ananede bizde filan kaldiydi. bu aksam Amerika'ya donecek. dun onu Bodrum ucagindan aldigimda cok sismanladigini farkettim. isey demedim tabi. 17 yasinda kiz... Neyse evin bahcesinde trambolini gordu, binmek istedi, benim kiz hemen" kilo limiti var, 80 kilo" dedi. kizcaaz da " ben 54 kiloyum" dedi.. İcimden "sen 54 isen ben de 30 kiloyum, sen en az 70 kilosun" diye gecirdim..

Neyse bugun son valiz hazirliklarini yaparken bavullarini tartmak icin terazi istedi. Once kendisi tartilip sonra daha sonra valizle tartilacak. Bir cikti teraziye 73 kilo... Soka girdi... Nasil olur diye... Kiz 2-3 ayda 20 kilo almis. Penyelerle, askili elbiseyle anlamamis bile... Ben de hafiftem konustum, bak annen de cok kilolu, bana bak nasil ugrasiyorum bu yasta, kendine dikkat et, cok gencsin dedim. ama malesef Amerika'da bu kiz sadece hamurisi ve fast food seviyor..korkarim seneye 90 kilo ile gelecek TR'ye...

çok kötü yaaaa
en azından bak ne gzl tatlı dille anlatmışsın ona bişeyler
bize hiç böyle anlatan olmadı
can boğazdan gelir dediler hep tartıda 120yi görünce bende şok olmuştum
zararın neresinden dönse kar aslında umarım aklı başına gelir ne diyelim daha çok genç üstelik kendine yazık etmez inş.

hoş geldin çağla umarım sağlıklı bir şekilde istediğin kiloya kavuşursun hadi bakalım kolay gelsin

Ayşecim,Mutlu seneler.. yeni yaşında sağlıklı bir zayıf olursun inşallah..

Demek emir iyileşmemiş canım yaa..Allah hayırlı şifalar versin kuzuya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…