- 21 Haziran 2011
- 661
- 54
Merhaba arkadaşlar:)
Biliyorsunuz Kazen'in kararıyla forumumuzda resim silmek tamamen yasaktır. O yüzden resimlerinizi albümünüze koyun. Ayrıca foto ekleyip sonradan silenler kesinlikle ceza alıyor.Son zamanlarda bu konu yüzünden cezalar çoğaldı.İnanın bu durum beni de çok üzüyor fakat yapacak birşey yok.
Semiran'cım resimde mükemmel görünüyorsun. Bir dahakine artık albümüne eklersin.Bu kalsın canım,sayfalar ilerledikçe kaybolur gider.Benim de 5.takımda resmim var ama dediğim gibi arkalarda kaldığı için önemsemiyorum.
İyi geceler....
ceco34 masallah pekte guzel bir hatunmussunilk resmin çok hosuma gitti kaç kilosun orda,daha zayifsin galiba
biz neden boyle yapiyoruz kendimize vucudumuza yazik valla
bende en guzel 20li yaslarimi kilolu geçirdim oofff oofff neyse 2senemi kurtariyim bari 30dan once bitsin insallah kilo problemim
hepinize sonsuz teşekkürler..yalnızlığıma ses getirdiniz.beni çok mutlu ettiniz.dilerim allah ta hepinizi mutlu eder..
kızlar bilen vardır geçen sene ailemden kimse aramadı diye bu yaşta bunalıma düşmüştüm.sorun aramamaları değil..beni unutmaları..bu sene de iki kardeşim aradı.diğer ikisi ve annemden gece 10'a kadar ses yok.muzurluk yaptım.ben aradım.saat kaç oldu arayacaksınız diye yatamıyorum dedim..aman bir telaşa düştüler.aniden yakalanınca mazaret de üretemiyorlar.telofonu birbirlerine veriyorlar.o arada biri de hemen face'e girip mesaj döşüyor..ayy bir rahatladım ki..
Eski resimlerimi kast ediyorsun herhalde canımo zamanlar tam 52 kiloydum ve evlendikten sonra hamile kalana kadar ki 5 ay sonra falan hamile kalmıştım bir 15 kilodan fazla almıştım herhalde. Hamileliktede tam 23 kilo almıştım bir ara bir baktım olmuşum 100 oha bundan daha beteri olmaz derken bir 20 kilo daha gelmiş ki inanılmaz ama ben kilo aldığımın farkına bile varmadım işin garibi. Eşim nişanlıyken ve yeni evliken çok zayıfsın ye çok zayıfsın kemiklerin sayılıyor derdi ki okadar zayıfta değildim aslında ama işte ona göre bir deri bir kemiktim. Şimdi al sana et diyom bu seferde sağlığın elden gidiyor aşkım zayıfla der dengesiz
Ama inşallah yine o güzel hallerimize el birliği ile dönücez ve odan sonra görsün bakalım eşler nasıl salına salına dolanıyoruzşimdi ben daha çok sallana sallana dolanıyorum bir adım atıyom totoşum zıplıyormuş gibi arkadan arttı deprem sonrasi gibi titriyor
yok 52kiloluk degil hemen yukarda ilk basta saçlarin kisa ve açik olan yerde sanki daha zayifsin daha bi hossun(diger resimlerdede guzelsin ama oresimde bi baska guzelsin )bende ilk hamileligimde 26 kilo almistimsonraki hamileliklerde 8,9 kilo aldim iyiydi ama dogumdan sonra sapitiyorum emziriyorum diye abarta abarta yerdim (gerçi birden çok istahim açilirdi kendimi tutamazdim)heralde hamilelikte sabredip biraz dikkat edince dogumdan sonra sapitmam normal
ama insallah kurtulacagiz kilolarimizdan hep beraber ALLAH in izniyle
herkese iyi geceler ben çikiyorum yemek yiyip yatiyim(hem esim çagiriyo) dinleneyim biraz yarin çok isim var kv yemege çagirdim
çocuklardan tam olarak sohbete katılıp okuyamasamda yinede artık düzenli girmeye çalışacagım.ama hareket olayı tamamen yaş.şuan evde wc ye bile bebeğe eşim bakarsa gidebiliyorumCanım dietisyen falan değil mesele gerçekten istemek lazım en iyisinede gitsen aynı şeyi yapıyor listeyi veriyor ve sen eve geliyorsun BU İŞİ KAFANDA BİTİRMEN LAZIM HEPİMİZ BAŞLIYORUZ BIRAKIYORUZ AZİMLİ OLMAK BU İŞTE ŞART BENCE BURAYA DÜZENLİ GEL VE HERGÜN EN AZINDAN 30 DK EGZERSİZ YAp insanı çok motive ediyor en azından ben böyle yapıyorum.
teşekkür ederim herkeseee :))
boyum tam 1,70 22 yaşındayım en son 90 ın birkaç kilo üzerndeydm tartıldıgımda ama uzun zamandır tartılmıyorum ve
biraz kilo verebildim sadece o da spor yaptıgım için
normalde zaten çok yiyemiyorum ama hareket çok etmediğimden alıyorum kiloları
lisenin sonlarına doğru başladı bu sürekli oturup ders çalış vs derken
ünv sonuna geldik kaldık böyle..
buraya da yazdım ki sizlerle birlikte daha da gaza geleyim daha hızlı spor yapayım diye..
aslında spor çok severm gün içerisinde de vakit buldukça 10 15 dk da olsa birkaç hareket bir şeyler yapıyorum ama
böyle birileriyle yardımlaşarak konuşarak da daha da motive oluyor insann :)
ilginiz için de çok teşekkür ederm :)
ayy bende her bayram çocugumu ve eşimi barış mançonun şarkısıyla uyandırırım:)Adaşım ben şakayla bitti diyorum işi gırgıra vuruyorum ama her seferinde içim cız ediyor. Ben kendim için hep modern polyanna diye söz ederim çünkü eğer bazı şeyleri o şekilde dalgaya vurmasam yada altında iyi niyet aramasam şimdiye kadar çoktannnnn sıkıntıdan öbür tarafa gitmişim ki daha çoook yapmak istediğim şey var o yüzden kimsenin yükünü üzerime alıp erken yaşta hayattan vazgeçme niyetim yok. Aslında kendimi kandırıyorum ama yinede o şekilde de olsa rahatlatıyorum kendimi. Tüm laflara rağmen ben bayramları çok seviyorum
Her bayram sabahı rahmetli barış mançonun bugün bayram erken kalkın çocuklar şarkısını söyleyerek uyandırırım kızımı ve eşimikahvaltı KV de olur ve ben normalde bir bayramda olsa evde kahvaltı etmek istediğim için geleneksel bayram sabahı inatlaşmasını eşimle yapar sonra yine onun eşeği bayan olur ( argo olmasın diye yumuşattım ) ve ben yine KVye kahvaltıya giderim. Daha gerilim sabahtan başlar anlıyacağın ve genelde kahvaltı sonlanmadan benim sinirlerin bozulur ama inadım inat bayramları yine de severim.
İleride inşallah kendi evimde ailemle ve kızçelerimle yapacağımız güzel kahvaltıları düşünür teselli ederim kendimi
olarrr neden olmasınnn ayıpsınnnnn ...
BEYZUS ve semiran iyi uykular canlar..
benim uykum gelmişken hemen uyumak istiyorum..ÖPüldünüz...
yazdım ablacım hem aman dedimm hem de neden kalsın dedim yazdım editöre bakalım çok tşk ederim ablacım yardımın için bir daha ordan eklemeyimm
Günaydınlar herkese
umarım hepimiz gzl bir hafta geçiririz
gider gramcıklar
kimsecikler yokken geçmişi okuyayım hemen
haftasınu birikmiş yine
sonra geliyorum
Kayinbiraderimin kizi bende .2-3 aydir yaz tatili icin Yunanistan'daki babannede ve Bodrum'da ananede bizde filan kaldiydi. bu aksam Amerika'ya donecek. dun onu Bodrum ucagindan aldigimda cok sismanladigini farkettim. isey demedim tabi. 17 yasinda kiz... Neyse evin bahcesinde trambolini gordu, binmek istedi, benim kiz hemen" kilo limiti var, 80 kilo" dedi. kizcaaz da " ben 54 kiloyum" dedi.. İcimden "sen 54 isen ben de 30 kiloyum, sen en az 70 kilosun" diye gecirdim..
Neyse bugun son valiz hazirliklarini yaparken bavullarini tartmak icin terazi istedi. Once kendisi tartilip sonra daha sonra valizle tartilacak. Bir cikti teraziye 73 kilo... Soka girdi... Nasil olur diye... Kiz 2-3 ayda 20 kilo almis. Penyelerle, askili elbiseyle anlamamis bile... Ben de hafiftem konustum, bak annen de cok kilolu, bana bak nasil ugrasiyorum bu yasta, kendine dikkat et, cok gencsin dedim. ama malesef Amerika'da bu kiz sadece hamurisi ve fast food seviyor..korkarim seneye 90 kilo ile gelecek TR'ye...
teşekkür ederim herkeseee :))
boyum tam 1,70 22 yaşındayım en son 90 ın birkaç kilo üzerndeydm tartıldıgımda ama uzun zamandır tartılmıyorum ve
biraz kilo verebildim sadece o da spor yaptıgım için
normalde zaten çok yiyemiyorum ama hareket çok etmediğimden alıyorum kiloları
lisenin sonlarına doğru başladı bu sürekli oturup ders çalış vs derken
ünv sonuna geldik kaldık böyle..
buraya da yazdım ki sizlerle birlikte daha da gaza geleyim daha hızlı spor yapayım diye..
aslında spor çok severm gün içerisinde de vakit buldukça 10 15 dk da olsa birkaç hareket bir şeyler yapıyorum ama
böyle birileriyle yardımlaşarak konuşarak da daha da motive oluyor insann :)
ilginiz için de çok teşekkür ederm :)
Zeynep ablacım geç oldu kusuruma bakma doğum günün kutlu olsun
dünde benim doğum günümdü
c.tesi ve pazar 2 kere kutladım saolsunlar
eee bu arada yedim de yedim tabi ziyafet vardı verdiğim kilo geri geldi ama bu hafta spora asılıp biraz halledicez artık napalım senede 1 kere oluyo
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz diyorum
semiran resimer süper cnm ben o hale gelsem daha ne isterim ki
bu arada emrim hala ishal 10 günü geçti annem bugun yine dr.a götürecekti bakalım
öyle işte