Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese hayırlı akşamlarrrrrrrrrrr :KK3:

Yine kaçtım sizlere geldim :KK1: annemlerin gitmesine şurda 6 gün kaldı ve biz tam gaz çarşı pazar geçmeye devam ediyoruz. Tabi bizimkisi daha çok maraton gibi oluyor ben spor yerine geçsin diye çocuk arabasıyla önden önden koşuyorum neredeyse :KK60::KK60:
Annem kız benden fazla kilolusun ama at gibi gidiyorsun önden önden diyip duruyor. Bu seneki tatillerinden en çok büyük kızım karlı cıktı :KK1: her gün bir sürü şey aldırıyor pazarlardan tabi öyle pahalı şeyler değil 3 - 5 liralık şeyler ama şansına okadar güzel şeyler buluyorki mağazalarda aynıları ateş pahası.
Bugün yine çok yoğundum malum babamı doktora götürdüm veeeeee çok şükür doktor ameliyata bence hiç gerek yok dedi hatta yaşına göre kemiklerinin ve kaslarının çok sağlam olduğunu ayrıca o ağrısınında basit bir kas sıkışması olduğunu söyledi. İki değişik hareket gösterdi her gün yapması gereken ve bir kas gevşetici verdi :KK34: nekadar rahatladığımızı anlatamam. Doktor desen çok şeker biriydi inanılmaz ilgiliydi, banada stajeri muamellesi yaptı :KK60: gel bak sende dokun falan diye beni de muayeneye dahil etti hani sende hisset ki aradaki farkı bilesin dedi.

Bu arada Ayşecim doğum günün kutlu olsun. Nİce sağlıklı, mutlu ve huzurlu senelere ailen ve tüm sevdiklerinle.

Birde Leahcım seninde ayşeninde çocuklarına çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifalarını verir inşallah.

Hadi gözünüz aydın..Ne güzel bir haber ameliyata gerek kalmaması..

Iyi aksamlar kizlar.
Oruclar acildi yemekler yendi hepimiz full enerjiliyiz:)
benim bi elimde 1.5 litrelik sise bi yandan yaziyorum i yandan kafama dikiyorum:KK1:
icde icesim yok ama mecbur:KK53:

LEAH,

Hep soracağım sana ama unutuyorum..Kızın ilk insan resmi yapmaya başladığı dönemde boyun çiziyormuydu?yoksa direk gövdeyi veya eller, ayaklar diyemi yapıyordu.??

evet bu gun yalnızımm dedımm ama okadar yorgunum kı anlatamamm gözlerım ha kapandı haaa kapanacakk çok uykumm var gel gelelımm evham yaptımm yatamam dıyee eşim saolsun 45 dk koşturdu benıı :KK31::KK31:

az daha durayımda gıdıyım tv bakayım barii uzanayımdaa sandalyenın tepesındee olmuyorr boylee

asumancımm nasılsınn vee yena sizleri görüyorumm nasılsınızz:KK68::KK68:

evet bu gun yalnızımm dedımm ama okadar yorgunum kı anlatamamm gözlerım ha kapandı haaa kapanacakk çok uykumm var gel gelelımm evham yaptımm yatamam dıyee eşim saolsun 45 dk koşturdu benıı :KK31::KK31:

az daha durayımda gıdıyım tv bakayım barii uzanayımdaa sandalyenın tepesındee olmuyorr boylee

asumancımm nasılsınn vee yena sizleri görüyorumm nasılsınızz:KK68::KK68:

Bendede var bir yorgunluk ve uykusuzluk..az kaldı bayramdan sonra uyku düzenimizde yoluna girecek..

sağol gulmacım iyiyim var bende de genel bir yorgunluk hali ve de gerginlik regl olacam yakında ondandır
çarşamba bir yeğenim daha olacak inşallah kafam da o da var 3. erkek yeğenim geliyor sağlıkla inşallah
bu ara genelde okuyup çıkıyorum ancak fırsatım oluyor
herkese iyi akşammmmmlaaaaaaaaaaaaar geç oldu ama:KK69:

sağol gulmacım iyiyim var bende de genel bir yorgunluk hali ve de gerginlik regl olacam yakında ondandır
çarşamba bir yeğenim daha olacak inşallah kafam da o da var 3. erkek yeğenim geliyor sağlıkla inşallah

Hayırlı olsun,sağlıkla dünyaya gelsin yeğenin..

Canım allah bir an önce sağlıklı bir şekilde bebişinize kavuşmayı nasip eder inşallah. Allah şimdiden analı babalı büyütsün :nazar:

Bendede var bir yorgunluk ve uykusuzluk..az kaldı bayramdan sonra uyku düzenimizde yoluna girecek..

evet az kaldı cnm düzen değişincee insanın tersi dönüyorr

aman cnmm o gergınlıği sorma mahvoluyorum ben
arcağa kardeş mi geliyor yoksaa başkamıı allah kolaylık versınn inş.. saglıcakla gelır bebegınız cnmm:emir_bebek::nazar:

Yine onca birikmiş sayfayı zevkle okudum,kim kimle nerede gibi takipteyim valla hepinizi,amaaa gözlerim şaşı beş oldu valla :KK1: :KK52:

zeynepasuman,
çok geçmiş olsun bacım ya para çaldırmak kadar kötü bir şey yoktur her halde başıma geldi bir kaç kez çok canım yandı.Netice de biz o para için kaç zaman deli gibi çalışıyoruz,birileri de hoppp alıp gidiyor.Valla Allah başka dert vermesin ama insana evlat acısı gibi koyuyor bilirim.Allah kaybettiğinden çoğunu sana helaliyle tez zamanda kazandırsın inşallah.

dalokay ve yotsuz

Doğum gününüz ne zamandı sizlerin?Bir doğum günü lafı dönüyor ama ikizinizin aynı olan kaçırmayalım söyleyin de :KK71: Kaçırırsam filan da peşinen doğum gününüzü kutluyorum :KK61:

Leah,

O kadar sevindim ki okurken kilo vermene valla bana olmuş gibi tuhaf bir his bu.Belki de bu bizi motive eden yegane şey aslında birbirimiz için mutlu olurken aynı zaman da motive olmak.Sen kaç zaman da verdin o kiloları ve nasıl hemen öğreneyim mümkünse yoksa çatlarım :26: sana da ayrıca maşallahhhh nazarlardan esirgesin Rabbim :nazar::nazar:

Çağla,

Hoş geldin aramıza ben de çok yeniyim ama emin ol herkes birbirinden sıcak kanlı ve iyi niyetli vee cidden herkes birbirini motive ediyor eminim hep birlikte vericez bu kiloları.Zayıf ama çirkin olupta güzellermiş gibi ortalarda salınan hatunlara da göstercez asıl kimlerin güzel olduğunu :KK52:

ehheheheh aynen öyle :) çok teşekkür ederim.

Kızlarrrr eşim dün geceden beri zayıflamaya karar vermiş :KK60::KK60::KK60:

Dün gece hem yürüyüş yapalım hemde bizim buradaki ramazan şenliklerine gidelim diye dışarı cıktık ve mağazalardaki indirimleri görünce eşim kendine pantalon almak için bir mağazaya girdi.
Beyendiği hiç bir pantalon üzerine tam oturmadı :KK60:
Aslında fazla kilolu göstermiyor ama işte şu son hamileliğimden sonra ondada göbek kaldı:KK60::KK60::KK60:
Tabi 9 ay içinde 10 kilo aldığı için gayet normal o göbiş sonuçta boyuda uzun ama gelin görün ki totoştan olan göbişten kapanmıyor, göbişten olan totoştan büyük gelior :KK60:

Biraz evvel yatmaya gitmeden bir karar verdim artık koşu bandını ve bisikleti salona taşıyacağım dedi. Bundan sonra her gece ben işten geldikten sonra hepimiz 1 saat spor yapıcağız kesinlikle itiraz kabul etmiyorum dedi :KK60:
Daha evvelde salondaydı ama bebişimiz doğduğunda yatak odasına taşıdı onları görüntü bakımından ama şimdi yatak odasında koşu bandına binilemiyeceğini anladığı için geri taşıyacakmış. Gündüz ana kız spor yaparsanız yapın ama gece yinede yapacaksınız diye şart koştu.
Biz ailecek bu gazla kesin çok daha güzel kilo verebileceğiz eminim :KK66::KK66::KK66:
Bayramdan hemen sonra başlıyoruz ve ben inanılmaz seviniyorum sonuçta gıcık ana kız yememek için tatlıdan kaçtığımız halde her gece mutlaka bişeyler getiriyordu neymiş canı istiyormuş. Bende dün kızdım madem kilondan şikayetcisin her gece eve tatlı alacağına marul, salatalık ve meyva al bari en azından bize faydalı olur diye.
Zaten her zaman destek oluyordu ama sırf şu tatlı merakı yüzünden kızıyordum ona. Artık çok daha güzel motive olacağıma eminim çünkü kalabalıkta spor daha eğlenceli bence :KK34:

Yena, merak ettim ozel bir sebep var mi bunu sormanda? oncelikle ilk cizdigi resimler 19 aylikken idi ve sadece yuz ciziyordu. ama sac, kulak, agiz burun, goz,kas yapiyordu. sonra 3 yasinda tam bir kare cizebilmeye basladi ( ki o zaman testi yapan kadin bunun icin 5 yas donum noktasi demisti) . Sanirim 2-2,5 yasindaki resimlerde boyun ve kollar , govde vesaire vardi. hatta " aglayan kiz tablosu" adini verdigi bir resim var, onu bulup ekleyecegim, fotosunu cekmistim... ama tabi ara da bul...

Ceco, cok iyi, sana acayip motivasyon olur. Keske benim esim de yapsa,...

Kizlar fistik ortisim Mutlu'nun doom gununu burdan da kutlayalim hep. Beraber :)

İiiki dooooduuuuuunnnnnnnnnn......

selam kızlar nasılsınız
ben çok yorgunum dün pazardan 25 kilo domates aldım dün gece 1 30a kadar onları yaptım rende olarak ama çok yoruldum .bugünde heryer domates olduğu iin temizlik yaptım akşama kadar çamaşırdı ütüydü allahtan yemek derdim yoktu görümceme yemeğe gittik , tabiki engelleyemedim kendimi yine ..inşallah bayram sonrası çok güzel olur sporla beraber..
ayşe doğum günün kutlu olsun...

daha önce de yazmıştım 96 dan 83 e düştüm deyü.yeni bir gelişme 79.4 oldum ben gariiii.:81:devam ediyorum diyetime ve sporumadört ay falan oldu bu kaaa şimdilik:80:

X