Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah iyiliğini versin senin Cecocuğum;çok tatlısın...

Herşey bir arada olmuyor işte..Senin ailen nasıl seni düşünüyor eşinin ailesi neler yapıyor işte hayat böyle..Değişik değişik insanlar var..
Aslında bu durum senden çok eşini rencide ediyor ve üzüyordur çok daha fazla..

Allah ailene uzun sağlıklı ömürler versin..

Son düzenleme:
Semiran şapkalı halinle nasıl çıtırsın öyle..tam onbeşliksin yani..

evet o resimde bayağı zayıfladığım belli olmuş dimi geceydi yüzüm çıkmamış ama güzel bir resimdi ben de ekledim tşk ederim 18liğim kalmadıda artık birasçıkkk 30 luğummm hihihihi buna da şükür az kaldı 15 20 kilo daha giderse değmeyin keyfime 5 eylül dönüm noktası olacak bana sanki yeni başlıyormuşum gibi olacak diyete yürüyüşlerimde yeniden başlayacak Allahım izin verirsee inş

Amin cnm hepimiz için sağlıklı ve uzun ömürler ailelerimizle
Semirancım gerçekten müthiş cıkmışsın hedefine çok az kaldığı ortada allah nazardan saklasın

Kadife kahve çok güzel Semirancığım;eminim sana çok yakışıyordur...

Ben kahvede biraz kızıllık sevdiğim için çikolata yapıyorum.

Kumralda da küllü severim...
evet o renklerde gerçekten süper ablacım yakıştırıyorum ben kendime bu rengi kadife kahveyleyola devam hem de kendim boyuyorum saçlarımı
Amin cnm hepimiz için sağlıklı ve uzun ömürler ailelerimizle
Semirancım gerçekten müthiş cıkmışsın hedefine çok az kaldığı ortada allah nazardan saklasın

tşk ederim cnm benim inş az kaldı hep birlikte bu işi başaracağızzz inş

Semiran, mesaj panelinden yükledin sanırım ordan yükleyince silemiyosun aklınızda bulunsun..

tmm ablacım bende kalkarım birazdan bu arada ben resimlerimi silmişmiyim hala görüyorum ben amaa:26::26::26:

Canım bende tekrar baktım duruyor istersen yarım saat dolmadan tekrar silmeyi dene görünmesini istemiyorsan

eğer foton kalsın istemiyorsan modlardan rica et...Diyet gruplarının editörü atessizprenses..Ona mesaj atıp rica edersin yardımcı olur muhakak.

aman görünsün napayım şimdi onu nerden buluyummm sakıncası yok ee peki nerden yükleyeceğim bak bilmiyordummm

masallah semiran çok guzelsin kilonuda belli etmiyosun ben bile senden kilolu duruyorum 84 oldugum halde benim kilonun çogu gobusumde seninki gibi olsa daha ne isterim sanslisin bu konuda orantili bi kilon var

eğer foton kalsın istemiyorsan modlardan rica et...Diyet gruplarının editörü atessizprenses..Ona mesaj atıp rica edersin yardımcı olur muhakak.

yazdım ablacım hem aman dedimm hem de neden kalsın dedim yazdım editöre bakalım çok tşk ederim ablacım yardımın için bir daha ordan eklemeyimm

masallah semiran çok guzelsin kilonuda belli etmiyosun ben bile senden kilolu duruyorum 84 oldugum halde benim kilonun çogu gobusumde seninki gibi olsa daha ne isterim sanslisin bu konuda orantili bi kilon var

tşk ederim cnm benim benimde hepsi bacaklarımda birikmiş vaziyetteee üstümde normalde de yoktu zatennn yine de çok tşk ederimm nm benim hadi ben yemek yeyim gelirim az soraaa

Merhaba arkadaşlar:)

Biliyorsunuz Kazen'in kararıyla forumumuzda resim silmek tamamen yasaktır. O yüzden resimlerinizi albümünüze koyun. Ayrıca foto ekleyip sonradan silenler kesinlikle ceza alıyor.Son zamanlarda bu konu yüzünden cezalar çoğaldı.İnanın bu durum beni de çok üzüyor fakat yapacak birşey yok.

Semiran'cım resimde mükemmel görünüyorsun. Bir dahakine artık albümüne eklersin.Bu kalsın canım,sayfalar ilerledikçe kaybolur gider.Benim de 5.takımda resmim var ama dediğim gibi arkalarda kaldığı için önemsemiyorum.

İyi geceler....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…