Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben dediğin bir,iki beyaz teli 18 yaşında farketmiştim..O anki üzüntümü tarif edemem..Dünya başıma yıkılmıştı resmen..
Yıllardır saç boyarım mecburen,bıktım artık..

bu arada ben de incesuda öğretmenim okul öncesi incesu ilköğretim okulunda 2 yıldır samsunda yaşıyorum merzifonluyum amasyalı şimdi memleketteyim geleceğim 5 eylülde inş:)

Tabii ki öyle canım..Bizimkiler (babam hariç) çok memnunlar bu durumdan.Hatta sokakta oynamaya başladığından beri kilo almış yavrum.

Geçen annesi aradığında;''Egemen acıktım dedi teyze'' diye sevinçle haber verdi.Hale bak kızcağız nelere seviniyor;ana işte..

Sokakta oynayınca bizimkiler birazda kafalarını dinliyorlar.Çok yaramaz çookkkk.Sağolsun...

Babamsa sokakta küfür öğrenecek diye endişeli.Sonunda öğreniyorlar bir şekilde.Önemli olan kullanmasınlar...........

Ben dediğin bir,iki beyaz teli 18 yaşında farketmiştim..O anki üzüntümü tarif edemem..Dünya başıma yıkılmıştı resmen..

Aslında ancak çok dikkatli bakılınca fark ediliyor ama ben takıntılıyım o konuda sırf kendim için istiyorum kızıma tuturmuş anne ne olur sarı yap diye kendime pek yakıştıramıyorum sarıyı kaşlar siyaha yakın olunca biraz fazla sırıtıyor. Bakalım büyük ihtimalle açık kumrala boyarım herhalde hem çok az saçımın rengi açılır hemde o birkaç tel kapanır. Bari devamlı dip boya derdi yaşamam. Üşengeçlikten değil ama iyi bir kuaföre gitmeye kalkışınca dip boya bile bir servet eee adamda kalpten gitmesin dimi ama sonra işin yoksa ikinci kocayı ara
Bazen öyle diyorum eşime ( arada aşırı baş ağrısı çeker, birde bir senedir bacaklarım çok ağrıyor ve ayaklarım hep üşüyor der durur) sen diyorum kendine bakma bakma genç yaşta hönk diye gidicen sonra işin yoksa birde ikinci kocayı ara diye nasıl kızıyor ben ölmeden mezara koyacaksın beni diyor bende diyorum iki çocuğun ve benim için doktora gitmezsen bende öyle derim tabi diye
Bırak annemler ikinci kez kampanya düzenlemezler kalırım kapıda

Benim 17 yaşımda başladı ve hızla çoğaldı canım....

20 li yaşlarımda röfleyle idare ettim sonra çok sarı oldu saçlar doğal olarak;kumrala boyadım....

Kız banu annen çokmu zengin..Yoksa siz zenginmisiniz..?

Yapma canım yaaa.Yazık adamcağıza...

Şaka olduğunu bilir ama üzülür....

Benim 17 yaşımda başladı ve hızla çoğaldı canım....

20 li yaşlarımda röfleyle idare ettim sonra çok sarı oldu saçlar doğal olarak;kumrala boyadım....

Röfle yaşından daha büyük gösteriyor değilmi canım..
Şu anki saç rengin çok yakışıyor sana..Uzun süre kullanabilirsin..

banucum ailen ve sen gerçekten çok tatlısınız ve bu saç da rengi ve şekli bayağı güzel durmuş ben seviyorum bu renkleri sarıya kaçtıkça daha olgun gösteriyor tabiki beni ama tabi senin kararın önemli olan çok hoşsunuz bacımm

Röfle yaşından daha büyük gösteriyor değilmi canım..
Şu anki saç rengin çok yakışıyor sana..Uzun süre kullanabilirsin..

Evet kesinlikle yaşlı gösteriyor...
Koyu renge boyayınca epey fark etti görünüm açısından.Daha dinç ve birazcık daha genç görünüyorum...
Sağol canım,beğenmene sevindim...

Semiran;
Senin fotonu hiç görmedik değilmi canım...
Bir de senin güzelliğini görsek ne iyi olur...

Evet kesinlikle yaşlı gösteriyor...
Koyu renge boyayınca epey fark etti görünüm açısından.Daha dinç ve birazcık daha genç görünüyorum...
Sağol canım,beğenmene sevindim...

evet bencede sarı renk ve röfle yaşlı gösteriyorr ben denedim ama şimdi buldum rengimi beyazım çok o yüzden boyuorum bende kadife kahveye ve süper oluyor rengimm

Kız banu annen çokmu zengin..Yoksa siz zenginmisiniz..?

Yok anam nerdeeeee Annem sağolsun var yemez kendi için ama bizlere geldimi ne var ne yok saçar yeterki biz mutlu olalım. Ben eşimle nişanlandığımda almanyadan buraya yerleşicem diye kafasına ev konusu takılmış hani nasıl hem kira ödeyip hem geçinicekler diye. O zamanlar kP oğluma babannesinin orayı mütahite verince ev kalıcak demişti annemde ne zaman yapılır ne zaman geçerler diye düşünmüş bari bizde bir daire alalım demişti hani uzun sürerse kiralarda sürünmeyelim diye aklı kalsın istemedi. Kp nin vaad ettiği evde bitince orayıda ek gelir gibi kiraya veririz diye düşünmüşlerdi tabi kP sağ olsun nasılsa ev alındi diye seneler sonra vaad ettiği evi vermedi hatta parasınıda kendi çatır çatır yedi
Nişanlıyken annemin bana aldığı evi satın alırken hatta paraya parmak dahi atmış iki sene sonra mütahitten öğrendik ama inkar etti tabiki. Tam alkapone ve çetesine düşmüşüm anlıyacağın
Hamile kaldığımda da aman torun üşümesin bizede yazdan yaza lazım nasılsa diye bir araba aldı bana onuda KP oğlumun arabası diye anlatır her yerde bende üstüne basa basa ne oğlunun arabası benim arabam valla kızdıran olursa bindirmem arabama derim şakayla karışık
şimdi bakma gülüyorum o zamanlar çok ağlamıştım bu nasil aile diye ama işte eşimle anlaşabiliyorum ve o babasının yaptıklarını duyduğunda şok olmuştu babası inkar da etmiş olsa başka şahitlerde vardı ve yüzleşmesi için çok uğraştı ama KP yanaşmayınca kim yalan söylüyorsa allah inşallah cezasını verir demişti.
Bazen diyorum bir kız alana bir ev ve bir araba kampanyası bitti bundan sonra ancak babayı alırsın diye
Bizimkiler sağlıklarında bizlerin rahat ettiklerine emin olmak istiyorlar. Biz öldükten sonra üç kuruş için birbirinize girmeyin diyor tabi asıl endişesi benim diğer iki kardeşimin hem durumları hemde eşlerinin aileleri daha iyi. Babam hep der ben öldükten sonra bir tek sende aklım kalsın istemem, kız kardeşin edepsizliğiyle her istediğini yaptırır ve oğlan desen parayı sever, üstelik yurtdışında devlette destek oluyor ama bunlar seni yer bitirir diye. Her fırsatta tembihler eğer ölürsem sana düşen mirasin bir kuruşunu onlara yedirme diye. Adamın okadar içine oturdu doğal olarak yediğimiz kazıklar

evet bencede sarı renk ve röfle yaşlı gösteriyorr ben denedim ama şimdi buldum rengimi beyazım çok o yüzden boyuorum bende kadife kahveye ve süper oluyor rengimm

Kadife kahve çok güzel Semirancığım;eminim sana çok yakışıyordur...

Ben kahvede biraz kızıllık sevdiğim için çikolata yapıyorum.

Kumralda da küllü severim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…