biz maalesef okurken seçemiyoruz.. biyolog olarak bitircem mecbur.. yüksek lisansta artık :) kasımda ales var bakalım..
Evet 2 sene evvel kardeşimin düğününden 2 ay sonra kendi rengine boyadım bir daha hiç boyatmadım ama geçenlerde tatile giderken aynaya bakarken arabada bir iki tane beyaz fark ettimadama bak beni ne hale getirdiniz saçlarım bile ağırdı dedim gülüyor bende zevkten beyaza boyadım saçları sanki dedi ki şu son 5 senedir baya bir kır düştü saçlarına beyaz saçlı prensimin iyi iş çıkarmışım anlaşılan
Beyzuş aslında çocukların sokakta oynaması iyi bişey..Bizde öyle büyüdük doya doya yaşadık çocukluğumuzu..Benim eve giriş saatim akşam ezanıydı nedense babam akşam ezanından sonra sokakta kalınmasına çok kızardı.:)
Bende her gün olmasada çıkarıyorum barış'ı sokağa bisiklet sürüyor azıcık koşturuyor,parka gitmekten daha mutlu oluyor..:)
Ben dediğin bir,iki beyaz teli 18 yaşında farketmiştim..O anki üzüntümü tarif edemem..Dünya başıma yıkılmıştı resmen..
Yıllardır saç boyarım mecburen,bıktım artık..
bu arada ben de incesuda öğretmenim okul öncesi incesu ilköğretim okulunda 2 yıldır samsunda yaşıyorum merzifonluyum amasyalı şimdi memleketteyim geleceğim 5 eylülde inş:)
Ben dediğin bir,iki beyaz teli 18 yaşında farketmiştim..O anki üzüntümü tarif edemem..Dünya başıma yıkılmıştı resmen..
Yıllardır saç boyarım mecburen,bıktım artık..
Aslında ancak çok dikkatli bakılınca fark ediliyor ama ben takıntılıyım o konuda sırf kendim için istiyorum kızıma tuturmuş anne ne olur sarı yap diyekendime pek yakıştıramıyorum sarıyı kaşlar siyaha yakın olunca biraz fazla sırıtıyor. Bakalım büyük ihtimalle açık kumrala boyarım herhalde hem çok az saçımın rengi açılır hemde o birkaç tel kapanır. Bari devamlı dip boya derdi yaşamam. Üşengeçlikten değil ama iyi bir kuaföre gitmeye kalkışınca dip boya bile bir servet eee adamda kalpten gitmesin dimi ama sonra işin yoksa ikinci kocayı ara
Bazen öyle diyorum eşime ( arada aşırı baş ağrısı çeker, birde bir senedir bacaklarım çok ağrıyor ve ayaklarım hep üşüyor der durur) sen diyorum kendine bakma bakma genç yaşta hönk diye gidicen sonra işin yoksa birde ikinci kocayı ara diye nasıl kızıyorben ölmeden mezara koyacaksın beni diyor bende diyorum iki çocuğun ve benim için doktora gitmezsen bende öyle derim tabi diye
Bırak annemler ikinci kez kampanya düzenlemezler kalırım kapıda
Aslında ancak çok dikkatli bakılınca fark ediliyor ama ben takıntılıyım o konuda sırf kendim için istiyorum kızıma tuturmuş anne ne olur sarı yap diyekendime pek yakıştıramıyorum sarıyı kaşlar siyaha yakın olunca biraz fazla sırıtıyor. Bakalım büyük ihtimalle açık kumrala boyarım herhalde hem çok az saçımın rengi açılır hemde o birkaç tel kapanır. Bari devamlı dip boya derdi yaşamam. Üşengeçlikten değil ama iyi bir kuaföre gitmeye kalkışınca dip boya bile bir servet eee adamda kalpten gitmesin dimi ama sonra işin yoksa ikinci kocayı ara
Bazen öyle diyorum eşime ( arada aşırı baş ağrısı çeker, birde bir senedir bacaklarım çok ağrıyor ve ayaklarım hep üşüyor der durur) sen diyorum kendine bakma bakma genç yaşta hönk diye gidicen sonra işin yoksa birde ikinci kocayı ara diye nasıl kızıyorben ölmeden mezara koyacaksın beni diyor bende diyorum iki çocuğun ve benim için doktora gitmezsen bende öyle derim tabi diye
Bırak annemler ikinci kez kampanya düzenlemezler kalırım kapıda
Benim 17 yaşımda başladı ve hızla çoğaldı canım....
20 li yaşlarımda röfleyle idare ettim sonra çok sarı oldu saçlar doğal olarak;kumrala boyadım....
Röfle yaşından daha büyük gösteriyor değilmi canım..
Şu anki saç rengin çok yakışıyor sana..Uzun süre kullanabilirsin..
tanışmak isterim :):)
banucum ailen ve sen gerçekten çok tatlısınız ve bu saç da rengi ve şekli bayağı güzel durmuş ben seviyorum bu renkleri sarıya kaçtıkça daha olgun gösteriyor tabiki beni ama tabi senin kararın önemli olan çok hoşsunuz bacımm
tabiki cnm neden olmasın bayram sonu döneceğim özlem sen ben samsunlular olarak buluşalım güzel olur moral olarak yaniii
Evet kesinlikle yaşlı gösteriyor...
Koyu renge boyayınca epey fark etti görünüm açısından.Daha dinç ve birazcık daha genç görünüyorum...
Sağol canım,beğenmene sevindim...
Kız banu annen çokmu zengin..Yoksa siz zenginmisiniz..?
evet bencede sarı renk ve röfle yaşlı gösteriyorr ben denedim ama şimdi buldum rengimi beyazım çok o yüzden boyuorum bende kadife kahveye ve süper oluyor rengimm
Bizde resimlerinize bakarız.:)