Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ahh Ahh sorma ben her ramazan ve her bayram bu trafiği yaşıyorum...
Allah eksik etmesin bu tür merasimlerinde ayrı bir güzelliği var..

Bende yarın boyayacağım..Benim saç rengim daha koyu dolayısyla çok fena duruyor..

Üzülme canım yanlız değilsin..Sen kafanda düşündükçe,taktıkça daha çok yemek isteyeceksin..

Geçici bir dönemdir bence üstesinden geleceğine inanıyorum..

Adaşım ben şakayla bitti diyorum işi gırgıra vuruyorum ama her seferinde içim cız ediyor. Ben kendim için hep modern polyanna diye söz ederim çünkü eğer bazı şeyleri o şekilde dalgaya vurmasam yada altında iyi niyet aramasam şimdiye kadar çoktannnnn sıkıntıdan öbür tarafa gitmişim ki daha çoook yapmak istediğim şey var o yüzden kimsenin yükünü üzerime alıp erken yaşta hayattan vazgeçme niyetim yok. Aslında kendimi kandırıyorum ama yinede o şekilde de olsa rahatlatıyorum kendimi. Tüm laflara rağmen ben bayramları çok seviyorum
Her bayram sabahı rahmetli barış mançonun bugün bayram erken kalkın çocuklar şarkısını söyleyerek uyandırırım kızımı ve eşimi kahvaltı KV de olur ve ben normalde bir bayramda olsa evde kahvaltı etmek istediğim için geleneksel bayram sabahı inatlaşmasını eşimle yapar sonra yine onun eşeği bayan olur ( argo olmasın diye yumuşattım ) ve ben yine KVye kahvaltıya giderim. Daha gerilim sabahtan başlar anlıyacağın ve genelde kahvaltı sonlanmadan benim sinirlerin bozulur ama inadım inat bayramları yine de severim.
İleride inşallah kendi evimde ailemle ve kızçelerimle yapacağımız güzel kahvaltıları düşünür teselli ederim kendimi

Farkettimde bende yemekte,ikramda çok ısrar ediyorum..Sanırım türkiyeli olmakla alakalı..:)
Teyzemin oğlu şeker hastası ve ben ona ikinci dilim sütlü tatlıdan ısrarla almasını istiyorum..Ne tuhaf bir durum..Adam hasta yani..

Çok sevdiğim,çok samimi bir arkadaşım var gayrimüslim..İtalyan asıllı, tc. vatandaşı oda öyle evine gittiğimizde naapıcağını şaşırıyor yaklaşık 10 yıllık bir geçmişimiz var her seferinde ilk defa evine gidiyormuşum gibi ısrar,eder,değer verir..Coğrafik bir durum anladım iyice..:)

Son düzenleme:

Sağol canım...
Benim de geçen yıla kadar.Açık küllü kumraldı.Daha çok sarıya yakındı.Aniden radikal bir kararla çikolata kahve yaptım.
Önceleri çok yadırgadım,şimdi alıştım;seviyorum bu rengi.
Kesin kararlı olmadan rengini değiştirme canım;yadırgayabilirsin...

mesela bi mesajta gözüme ilişti sabah beri sayfalarda beyzusun tarifini arıyorum yaaa.neden ben böyleyiimmm

bu arada mutlu yıllar zeynep...
Şişşşştttt o tarif kilolar verildikten sonra geçerli.
Bu yüzden bulamıyorsundur....

Bizi her zaman mutluluğun yolunu gösteren Zeynebime ;bu az bile...Yanında olup güzel yanaklarını öpmek isterdik...

CECO senin kadar neşeli ve pozitif bir insanın moralini bozamazlar bence.Takılma sen söylenenlere...
Mutlaka seni çok sevdikleri için söylemişlerdir.Dış kapının mandalı söyleseydi yorumum farklı olurdu.Onlar kesinlikle seni seven ve iyiliğini isteyen kişiler...Üzülme sakın canım...

YENACIĞIM;
Benimki de artık çikolata rengi canım;dolayısıyla sık boya istiyor.
Bu sefer tembellik ettim;bayrama kadar boyamıyacağım dedim.Eh artık bayramın ucu göründü diye boyuyorum...

İftar nasıl geçti canım.Yorgunluk malumda ;keyiflimiydi;veeeeee hasar varmı?????

Hoş geldin ÇAĞLA...Sefalar getirdin...

Biyoloji mi okuyorsun.Eğer öyleyse meslekdaşız seninle.Gerçi ben artık emekliyim.....

evet biyoloji okuyorum son sınftayım :) samsun ondokuz mayıs ünv.deyim

şu anda da tıp fakültesi patoloji lab. da staj yapıyorum.

Hayırlısı ile mezuniyeti de gör inşallah...
Ben de patoloji ile başladım ama daha sonra biyokimya ve seroloji daha cazip geldi;daha doğrusu bu konuda daha iyi hissettim kendimi ve öyle devam etti...

Ben İst.Ünv.de okudum.

Çok yoruldum tatlım..misafirler gittikten sonra toparlanma kısmı da çok sıkıcı bulaşık makinasını boşalt tatlı tabakları,çay bardaklarını yerleştir..
Altımdaki olmadığı için süpürge bile tuttum çünkü çok battı yerler.

Aç kalktım masadan diyebilirim barış oğlan çok edepsizlik yaptı, misafir gelince sapıtıyor iyice..
Aç kalktım dedim ama karnıyarığı yedim tabii alelacele ekmek ve pilav yok..
Fakat yayla çorbası yapmıştım o haliyle pirinçli ve unlu oluyor..1 kepçe yemişimdir sanırım, dediğim gibi hiiç birşey anlamadım..

Son düzenleme:

istanbul üniversitesini 6 puanla kaçırdım orası olmayınca kendi şehrimde okuyayım dedm :)

biyolojiden sonra yüksek lisans yapıp moleküler genetikte yükselmeyi düşünüyorum

her şeyin sorumlusu DNA larımız sonuçta.. :)

bu forumu da hep google dan bir araştırma yaptıgımda okuyordum

artık bende üye olmaya karar verdim ve geldim.. herkes çok eğlenceli :)

Bende bayram için saçlarımı boyatmak istiyorum ama hala karar veremedim
Malum geçenlerde saçlarımı uzun bir aradan sonra kestirdim aslında renginide biraz açmak istiyorum ama hiç bir kuaföre güvenemiyorum. En son iki sene evvel bir niyetine girdim tam kardeşimin düğünü olacağı sıralarda sen bir ukala ben yaparım süper olur dedi bana gölge yapacakken çeneye dalıp saçlarımı hem baya bir yaktı hemde baya bir açtı Çakma sarışın olarak dolaştım uzun süre ve kızımla kız kardeşim hariç herkes çok daha büyük gösterdiğimi söylediler o zaman. Şimdi ne renge boyasam karar veremedim:44:
Bu arada kesilmiş saçlı halimi ekledim

hg çağlacım nasılsın ben semiran memnun oldum sanırım samsundasın neresinde ben de samsunda yaşıyorum 3 ledik sanırım samsunluları

Çok yakışmış saçların..aynı renge boyayabilirsin..Şu an kendi saç renginmi.?

hg çağlacım nasılsın ben semiran memnun oldum sanırım samsundasın neresinde ben de samsunda yaşıyorum 3 ledik sanırım samsunluları

hoşbuldukk bende memnun oldum eheheheh :) çiftlikte oturuyorum merkezdeyim.. siz???

ayrıca başka kim var samsunlu? 3 kişi mi sadece

Tebrik ederim canım arkadaşım seni.Gurur duydum seninle.....
Çorbadaki pirinçten bir şey olmaz canım...Süper olmuş süper...
Çocuklar da misafire sevindiklerinden midir nedir bu duygularını yaramazlıkla ortaya koyuyorlar...Olsun kuzucukların her hali güzel...
Bu arada bizim Ege oğlan resmen sokak çocuğu olmuş.Gece 12 lere kadar sokakta oynuyormuş.Babası 12 de geliyor işten (market işi malum) sen gelince eve girmek zorundamıyım ki diyormuş babasına kerata...

Olsun canım,canın sağolsun.19 Mayıs ta iyi bir üni.
Moleküler genetik süper olur.İnşallah her muradına erişirsin.
Ben Radyobiyoloji mezunuyum.(Bizde son sınıfta bölüm seçiyorduk;ilk 3 yıl ortak sonra bölümler oluyordu.)
Genetik seçmek istedim ama yemedi galiba........

biz maalesef okurken seçemiyoruz.. biyolog olarak bitircem mecbur.. yüksek lisansta artık :) kasımda ales var bakalım..

Çok yakışmış saçların..aynı renge boyayabilirsin..Şu an kendi saç renginmi.?

Evet 2 sene evvel kardeşimin düğününden 2 ay sonra kendi rengine boyadım bir daha hiç boyatmadım ama geçenlerde tatile giderken aynaya bakarken arabada bir iki tane beyaz fark ettim adama bak beni ne hale getirdiniz saçlarım bile ağırdı dedim gülüyor bende zevkten beyaza boyadım saçları sanki dedi ki şu son 5 senedir baya bir kır düştü saçlarına beyaz saçlı prensimin iyi iş çıkarmışım anlaşılan

Beyzuş aslında çocukların sokakta oynaması iyi bişey..Bizde öyle büyüdük doya doya yaşadık çocukluğumuzu..Benim eve giriş saatim akşam ezanıydı nedense babam akşam ezanından sonra sokakta kalınmasına çok kızardı.:)

Bende her gün olmasada çıkarıyorum barış'ı sokağa bisiklet sürüyor azıcık koşturuyor,parka gitmekten daha mutlu oluyor..:)

hoşbuldukk bende memnun oldum eheheheh :) çiftlikte oturuyorum merkezdeyim.. siz???

ayrıca başka kim var samsunlu? 3 kişi mi sadece

bende atakumdayım cnm zabıta bloklarında oturuyorum bir de özlemcim var julyet annesi rahatsız bu ara az giriyor buluşuruz bir ara inş ama yakın değiliz yürüyüş arkadaşım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…