Adaşım ben şakayla bitti diyorum işi gırgıra vuruyorum ama her seferinde içim cız ediyor. Ben kendim için hep modern polyanna diye söz ederim çünkü eğer bazı şeyleri o şekilde dalgaya vurmasam yada altında iyi niyet aramasam şimdiye kadar çoktannnnn sıkıntıdan öbür tarafa gitmişim ki daha çoook yapmak istediğim şey var o yüzden kimsenin yükünü üzerime alıp erken yaşta hayattan vazgeçme niyetim yok. Aslında kendimi kandırıyorum ama yinede o şekilde de olsa rahatlatıyorum kendimi. Tüm laflara rağmen ben bayramları çok seviyorum
Her bayram sabahı rahmetli barış mançonun bugün bayram erken kalkın çocuklar şarkısını söyleyerek uyandırırım kızımı ve eşimi
kahvaltı KV de olur ve ben normalde bir bayramda olsa evde kahvaltı etmek istediğim için geleneksel bayram sabahı inatlaşmasını eşimle yapar sonra yine onun eşeği bayan olur
( argo olmasın diye yumuşattım
) ve ben yine KVye kahvaltıya giderim. Daha gerilim sabahtan başlar anlıyacağın ve genelde kahvaltı sonlanmadan benim sinirlerin bozulur ama inadım inat bayramları yine de severim.
İleride inşallah kendi evimde ailemle ve kızçelerimle yapacağımız güzel kahvaltıları düşünür teselli ederim kendimi