Tv de bi dietiayen abla once kilo verin aona fitnes calisin deddi zayiflama surecinde yuruyisu onerdi bir tek en cok kalori deniz kiyisinda harcaniyormus. bi tanidik fitnes hocasi da vermeye devam sona siklasma dedi o da yuruyus oneriyo gunde 1 saat tempolu. Ben bu kis ful yurumehayali icindeyim kar yagsa cikicam 80 alti mekk sinav. Vs basliycam
Sağol canım bak bunu söylemen iyi oldu.Benim de aklımda hep biraz kilo vermek sonra fitnese platese başlamak vardı.Bazen parktaki aletlerde yapıyorum ama tam anlamıyla başlamak için 3-4 ay geçmesini bekliyordum.Vücudum yürüyüşe diyete filan alışsın kiloları biraz veriyim sonra diyordum.Demek ki doğru düşünmüşüm :97:
Bence su parktaki aletlere hic yaklasmamakta fayda var cunku nasil kullanacagimizi bilmeden yahut isinmadan kullanmak tehlikeli olabilir. Onun yerine gunde 1 saat kanter icinde kaldigimiz bir yuruyus yeterli. Fazlasi da zarar cunku vucut daima alisma egiliminde surekli yapamayacagimiz tum sporlar faydadan cok zarar getiriyor uzun vadede.
plates gibi bir şey yapıyorsun kendince yanihadi bakalım faydası olursa bize de söyle
ablam platesle vücudunu genç kız gibi sıkılaştırdı valla.ben de biraz kilo verdikten sonra başlıycam.şu an hem yürüyüş hem o dermanım yok :26:
cnm ben tv nin karşısında yatıyorum yapıyorum orucluyken bile yormuyorki susamiyorsun sade konsantra olman yeter ama acayip çalıştırıyor denemesi bedava
kizlar az önce tartildim 92.5 olmusum
bende o alttaki kg cizgiden istyiom yaaa
Plates mi yoksa topla bacak hareketi mi toksincim yaptığın?
Bir kaç gün de 1.5 kilomu verdin,maşallahbak işte genç olmanın faydaları bunu iyi değerlendir.O tablo için arkadaşlardan yardım alıp yapabilirsin canım.
platesde bu harekedi görmedim ne yaptığı bilmiyom kizimin minik topunu bacagimla sıkıyor um dalokyayin dediği doğru ama hiç spor yapmayincada çok çirkin oluyor bu sesefer ben leslie yaptığımdan kötü olmadı önceden yine zayiflamistim o zaman çok fenaydi
ya hep duyuyorum da şu leslie nedir hiç bakmadım kısaca anlatsana ne yapıyorsunuz leslie de ?
canim ben baslayali 3ay oldu aya bolersek 7kusur vermisim ayda çokmu acep? gerçi doktorlar çok kilolu olanlarin ayda 6ile 8kilo vermeleri normal diyo ben oyle biliyorum ve ben onceden diyet falan yapmadim (surekli kilo almisim)hamilelik emzirme derken kendimi onemsemedim yani anlican simdi aklim basima geldi çok sukur kilolar gidiyo bol bol yuruyorum ben ramazan dolayisiyla biraz azalttim bayramdan sonra devam, inanki herseyden yiyorum (asiriya kaçmadan)bazanda kaçiriyorum mesela dun aksam gibi ama her yemekten yerim unu, sekeri, tuzu hayatimdan çikartmadim sadece azalttim çunki diyet bitince istedigim kiloya gelince yersem tekrar alabilirim diye dusundum oyuzden olçulu yiyorum (arada kaçirsamda)+ya geçiyorum 1,2 gunde toparlaniyorum tekrar 9lar 8ler gidiyoda 7li rakamlarda zorlanirim gibi geliyo bana 74,77 arasi baya kaldim belki bu kilolar yerlesmeyen kilolardi oyuzdende çabuk vermis olabilirimValla ben de sizlerin tabloları gördükçe gaza geliyorum.Sen ne kadar zamanda verdin bu kadar kiloyu 3melegimvar :44:
Benide ciddiye alin ya
Bende o kg cizgisinden styiom banane banene
Canım kitabını alıp okumadım sadece bir kaç püf noktasını uyguluyorum şimdilik.Ben öyle listelere filan bağlı kalamıyorum bunu anladım.Çok büyük stres oluyor sürekli o listelere uma zorunluluğu özgürlüğümü kısıtlıyor gibi geliyor.canım bişey soracam sen karatay diyeti yaptın mı biraz baktım da çok fazla şey var ben onları yersem kilo alırım diye düşünüyorumBu arada leslie çok iyi bende yapıyorum çok çabuk geçiyor zaman 1 saatin nasıl bittiğini anlamıyorsun bile 5 dakikalık olanı bile var önce onu bir dene istersen beğenirsen diğerlerini de yaparsın
canim ben baslayali 3ay oldu aya bolersek 7kusur vermisim ayda çokmu acep? gerçi doktorlar çok kilolu olanlarin ayda 6ile 8kilo vermeleri normal diyo ben oyle biliyorum ve ben onceden diyet falan yapmadim (surekli kilo almisim)hamilelik emzirme derken kendimi onemsemedim yani anlican simdi aklim basima geldi çok sukur kilolar gidiyo bol bol yuruyorum ben ramazan dolayisiyla biraz azalttim bayramdan sonra devam, inanki herseyden yiyorum (asiriya kaçmadan)bazanda kaçiriyorum mesela dun aksam gibi ama her yemekten yerim unu, sekeri, tuzu hayatimdan çikartmadim sadece azalttim çunki diyet bitince istedigim kiloya gelince yersem tekrar alabilirim diye dusundum oyuzden olçulu yiyorum (arada kaçirsamda)+ya geçiyorum 1,2 gunde toparlaniyorum tekrar 9lar 8ler gidiyoda 7li rakamlarda zorlanirim gibi geliyo bana 74,77 arasi baya kaldim belki bu kilolar yerlesmeyen kilolardi oyuzdende çabuk vermis olabilirim
sende baya yuruyus yapiyorsun eminim sende verirsin yuruyus gibisi yok bol kilo vermeler dilerim
Ya hep duyuyorum da şu leslie nedir hiç bakmadım kısaca anlatsana ne yapıyorsunuz leslie de ?